Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
Olvasd el a Beeper adatvédelmi irányelveket.
Egyébként a facebook regisztrációddal pontosan ezt tetted, csak szólok. Nézd meg az adatvédelmi irányelveit, nézd meg, hogy a facebook alkalmazás és a messenger mikhez fér hozzá... Aztán érdekességképpen össze is vetheted a Beeperével.
-
-
Tamy
őstag
Ez nem lényeg, tudom, hogy nincs ilyen, ezért csináltam egy fiktív felhasználót. Az ő nevével belépve lehet majd módosítani az oldalt. Tudom, hogy a hivatalos álláspont nem ez, de a mi szempontunkból ez előnyösebb.
Közben úgy néz ki az alap probléma is megoldódik, bár nem úgy, ahogy a nagykönyvben le van írva. Próbából csináltam én is egy oldalt, felvettem a másik profilom adminisztrátornak, ott van alul egy kapcsoló, hogy teljes hozzáférés, szerintem ő azt nem kapcsolta be, mert így én teljesen ugyanolyan jogosultságokat kaptam, mint az eredeti tulaj. Innentől fogva én is tudom őt törölni, annyi, hogy neki el kell fogadnia (vagy el is utasíthatja), vagy ha nem csinál semmit, akkor egy hónap múlva automatikusan végbemegy a törlés.
-
HoTaZo
addikt
Köszi! Nehezen, de megtaláltam, magyar nyelven van nálam.
Furcsa, hogy 2 db 2022-es (szept. és okt.-i) bejegyzést blokkolták, de csak ma blokkolt úgy, hogy kérte a jelszavamat. Mobilon használom 99%-ban, azon is inkább a Lite-tal.Jó a szemed (és a zenei ízlésed), ha felismerted!
Igen, Chuck az. Aláírom, hogy téveszthető Jasonnal is. Csaltak a tokájával, ezért nem annyira pontos. 
-
goom
senior tag
Beállítások... és ott? Oldal-szerepek? Jól fordítottam? Nekem magyarul van, és én is csak magyarul tudok, sajnálom... Nem találok ilyent.
-
Hulyjegyerek
újonc
Annyira azért nem vagyok okos.
Azt sem tudom hogy kell valakit feljelenteni, vagy be...még nem volt rá soha szükségem.
Komikus az egész. xD
Arra tudok csak gondolni, hogy valóban a spam jelleg miatt tíltott le. :/
Viszont az is irónikus....mivel eredetileg egy ismerősömmel "tesztelgettünk" valamit azokkal a vackokkal, és eleve azért mentem "magamhoz" írogatni, hogy ne a vele közös beszélgetésünk szemeteljem tele.
Erre puff. 😅 -
pilipi
aktív tag
Mint ahogy az is, hogy semmilyen formában nem jelzi ha üzeneted érkezett.
Tegnap kapott a messenger lite egy nagy frissítést szólt is, hogy most már minden másképpen fog kinézni és teljesen átalakul és "szuperjófrankó" lesz minden.
Ez mondjuk igaz, de eddig tökéletesen működött most sem értesítési hang, sem felugró ablak, sem értesítési jelvények azaz mintha nem történt volna semmi.
Ha megnyitom akkor látom, hogy valaki írt.
Cache tisztítás, uninstall, reinstall engedélyek rendben és semmi.
Eddig tökéletes volt, köszönjük a nagy fejlesztést.
Azon gondolkodtam letöltöm az APKMirror-ról az előző verziót és visszarakom. -
-
Jaj, amúgy bocsi, az előző hozzászólásban abszolút hülyeséget írtam, teljesen elnéztem a topikot
(akár a topikgazda törölheti is, nehogy valaki más elkezdje keresgélni a nem létező beállítást)
Tekintve, hogy nekem nem szűri ki, megmutatod, hogy mik vannak bepipálva a külsőknél?
Használsz saját szűrőket is?(#20249) movax: Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, csak naponta kérdezi meg itt valaki.

(akár a topikgazda törölheti is, nehogy valaki más elkezdje keresgélni a nem létező beállítást)
krizmo_