Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Jobbra fent - Profilom - Kijelentkezés
(#190) CséZé #182-ben a törlésre mutató link.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
rii
nagyúr
-
ChuckyOsb
aktív tag
Tudom a Facebook hivatalosan nem ad ki ilyen infót. Nekem ez az alkalmazás mégis bejön. Valóban megmutatja, hogy ki nézte az adatlapomat. Tesztelve. Néhány barátom szokta nézegetni a képeim, van aki nem lájkol soha és őt is mutatja. Szóval ez nem abból indul ki, hogy mennyi lájkot kapsz az egyéntől és akkor kidobja őt. [link]
-
Integra
titán
ez már velem is előfordult
egyszercsak a semmiből joe smith megjelent az üzenő falamon és szaros ipad-ot hirdetett.. és az ismerőseim között is ott volt. és szokásos friends delete procedura alapján tudtam megszabadulni tőle.
és nem klikkelek semmire, mert le van tiltva minden app, és hirdetés. jó nagyot néztem, nem is találtam még erről infot, gondolom megjelenik idővel valami úgyis....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
eaglesas
tag
Az világos, hogy van egy lapom, amin előre haladok, és tudom, hogy hol járok.
Viszont a másik lapon, ahol az adatlapot megnyitom, ha a visszanyíllal megyek az új megnyitáshoz, elkezd az egész lap betöltődni, és az elejétől lapozni kell az 568. személyhez, akit ráadásul kinézet alapján kell megkeresni!
-
eaglesas
tag
De hogy tudom az 568. személy adatlapját másik fülön megnyitni? A neve ugyanaz, mint a többi ezernek! Csak a listán való rákattintással tudom megnyitni. A következőnek - az 569-nek - kell egy új lista, azon megkeresni kinézetre az 569-ket, és rákkattintani. Ez így rettenetesen lassú.
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest