Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Alusky
aktív tag
Valamit változtattak, mert azóta a keresőben megint random berak olyan posztokat amik másfél évesek hiába időrendire van állítva és olyanokat is amik nem is tartalmazzák a keresőszót, csak hasonlít rá. Ez tuti, hogy valami AI cucc lesz aki mindenáron jót akar nekem "releváns találatok" szerűséggel.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
vacs
veterán
Teljesen igazad van, de sajnos sok embernek internet = Facebook!
Semmi mást nem ismer, nem olvas más oldalakat, mindent elhisz, amit ott lát!
Van olyan ismerősöm, aki felhivott hogy nincs internet, pedig csak a Facebook állt le egy délutánra !!!
És az ilyen embernek nem lehet elmagyarázni, hogy...
És részben az ilyen embernek miatt vagyunk lassan az EU legszegényebb országa...(^)(>.<)(^)
-
szotyika77
aktív tag
Ezaz, hogy mi szülőként nem töltünk fel semmit sem, anyóspajtás is szerencsére olyan képet töltött fel ami születés után készült, és ma már egyáltalán nem úgy néz ki a gyerkőc. De azért na, az durva hogy feltörik a fiókodat és kb semmit nem tudsz tenni, hogy visszaszerezd.
-
Tails111
aktív tag
Abban hogy hackerek próbálkoztak abban igazad van. Fiókodon eljátszotta az elfelejtett jelszó lehetőséget. A rendszer pedig küldött egy helyreállító kódot.
A +36 20 900 0760 bérelhető telefonszám rengeteg fiók (Blink, TikTok, eMag, vinted.hu,, zoho Mail, GMXMail, MS fiók, Google, Avira Security , PayPal, Facebook stb) ezen küld belépési vagy jelszóhelyreállítási SMS kódot.
Viszont rengeteg spam üzenet is érkezik erről a számról. Adathalász kísérletek.
Utóbbi időben Multik által használt ismert biztonságos telefonszámokat próbálnak bevonni spoofing módszerrel.Hónapokkal ezelőtt letiltottam mert rövid időn belül több spam üzenet érkezett majd pár hétre rá szerettem volna az eMag fiókba belépni de nem jött meg a kód. Napokkal később rájöttem hogy azért mert spam ként tiltottam a számot.
Sokan ha erről a számról spontán SMS kódot kapnak telefonos csalásra gondolnak.
Mit kezdenél a kóddal amit küldtek hová írnád be ha nem is kérted. Ennek semmi értelme.A kódot az a fiók küldte amin éppen a hacker próbál belépni vagy jelszó visszaállítást kezdeményezni. Mivel a SMS kód be van kapcsolva a kód a telefonodra jön.
Amennyiben a kód jelszóvisszaállítás címen jön akkor csak az emailcímedet tudja és új jelszót próbál beállítani de a SMS hitelesítési kódhoz nem fér hozzá hisz te kapod.
Viszont ha belépési kódot kapsz akkor az emailcím mellett a jelszavad is ismert előtte csak a SMS kód hiányzik a belépéshez. Ez esetben is megvéd a kétfaktoros hitelesítés de ilyenkor illik jelszót cserélni. És miért próbálkozik ha úgy sem fér hozzá az SMS kód hiányában? Mert még mindig rengeteg fiókban nincs aktiválva. -
krizmo_
Topikgazda
-
paatrick
őstag
Már vagy 4 ugyanilyen baromságot jelentettem be "csalás/félrevezetés" címszóval, a facebook pár nap múlva küldte az értesítést hogy:
Szánalmas.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
Stylewars_kp
őstag
Én utálom a facebookot, de kénytelen vagyok használni, mert ott érek el sok embert. Vagyis érnék el, ha nem törték volna fel. Ezek után viszont egy fillért se fogok fizetni náluk reklámra.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
classic B
senior tag
-
classic B
senior tag
Az igazolványról elég a kép és a név. A szem. ig. számot ki lehet takarni. Tehát ha rendes adatokkal regisztráltál, akkor semmi újat nem fog megtudni rólad a meta. Az igazolványod is biztonságban marad, csak azért kell, hogy hitelesítsd magad. Tudjuk, hogy nagyon sok kamu fiók van...
-
NeoPampalini
senior tag
A másik meg, hogy - oké, ez csak saját tapasztalat - ezek a komment jelentgetések semmit sem érnek. Két éve valami gyökér nekiállt velem zsidózni (a nevem alapján "kitalálta", mondjuk nem nyert, de ez részletkérdés), jelentettem gyűlöletbeszédért, és elutasította a csodás automata, mondván, nincs semmi szabályzatba ütköző.
Én akkor feladtam, inkább tiltom, ha olyan, de nagyon ritkán jutok el odáig.
-
NeoPampalini
senior tag
"Más kérdés, hogy semmi jelentősége az égvilágon, ha valaki lehülyézi a másikat. Az a véleménye, kész. (van is az a mondás, a vélemény olyan mint )"
Ezért mondom, tök felesleges emiatt pattogni az FB-n, le kell tiltani ha nem tetszik, és kész.Egy sima lehülyézésért még senkit sem vittek bíróságra, én már fel se kapom rá a fejem, úgyis azt minősíti, aki írja.
-
-
NeoPampalini
senior tag
"a videók teljes képernyőre váltásakor bekövetkező csutka hangerőre ugrás"
Aki ezt kitalálta, ki kellett volna lőni a Jupiterre...
Ez olyan, mint - bocs, ha már nem így van, 20 éve nincs tévém - amikor film közben jön a reklámblokk, ami üvölt, te meg kétségbeesve keresed a távirányítón a hangerő gombot.
Miért nem jegyzi meg, mint pl. a youtube? Nem egy felhasználóbarát megoldás, az egyszer fix.
-
krizmo_
Topikgazda
A videók automatikus elindulását, és a hangerejét is itt tudod beállítani:
Videobeállítások. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Cs1csó
félisten
Erről a "Truman Show" vége jut az eszembe:
SPOILER SPOILER VESZÉLY!!!!!!!!!!!
Amikor vége a Show-nak akkor a fanatikus Truman Show nézők is átkapcsolnak egy másik csatornára és az élet megy tovább.
Ez történne itt is, mindenki keresne másik platformot és menne az élet tovább.
-
NeoPampalini
senior tag
Ennek oka lehet még, hogy zárt/privát csoportba tette fel a hirdetést és/vagy fos a facebook rendszere. Csak egy példa: rákerestem 500 km-es körzettel az "autó" szóra, és ha értelmesen rendezni akartam pl. a legújabbat előre opcióval, eltűnt az összes találat, és csak egy hangszórós hirdetés maradt árván. WTF?
Nekem amúgy van olyan, már rég eladott cuccomról marketplace hirdetés, amit privát csoportba pakoltam fel, a saját fiókom szerint még aktív, de a kereső nem hozza fel, szóval ki tudja...
"mert olyan embernél sem mindig ad ki névre keresve találatot, akinél konkrétan látok hirdetést"
Nade ha látod a hirdetését, akkor nyisd meg, és bökj a nevére az eladó adatainál, ott lesz a többi hirdetése, jóval több, mint amit a kereső névre kiad (ez a "kereskedelmi profil").
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azt tudod csak megnézni, hogy mi Nyilvános a profilodban. Régebben volt olyan funkció, hogy meg tudtad nézni, hogy mit lát XY a profilodban, de ezt a funkciót biztonsági okokból kivették pár éve.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Sirandrish
legenda
Vagy arra hogy túl sok a szabadideje, és elkezdene örjöngeni!
Én meglennék face nélkül, de ki vagyok én hogy több millió/milliárd embernek megmondjam hogy mihez kezdjen a szabadidejével?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
krizmo_
Topikgazda
Írtál egy kijelentést, offba tettem, mert kicsit úgy tűnt a politika irányába szeretnéd elvinni a dolgot, azt meg ugye itt nem lehet.
Ha megjelenik egy hirdetés, akkor a jobb oldalon legördíthető menü segítségével tüntesd el a posztot, és jelezd, hogy nem szeretnél többet ilyesmit látni a hírfolyamodban.
#26959 freezespider
Nagyon szívesen![ Szerkesztve ]
-
titán
Találtam még egy megoldást, ha esetleg mást is érdekelne: Töröljük a Messenger app adatait
Ennél még talán egyszerűbb, ha az alkalmazások menüpont alatt megkeresem az alkalmazást és az adathasználat menüpont alatt inaktiválom a mobiladat/wifi elérését és kész. Akkor már nem tudnak írni.
-
kidnou
őstag
Sokan minden lépésüket posztolják és csodálkoznak honnan tudnak róluk mindent. Nekem azzal nincs bajom ha felhasználja a megadott adataimat reklám célra, elvégre igy fizetünk az ingyenességért Tegye, annyi van kitöltve amennyit publikusnak tartok. Viszont van pár dolog ami nagyon nem normális a működésében
-
tylerddd
veterán
-
krizmo_
Topikgazda
E-mail címet, tel.számot, névjegy adatokat (szül. dátum, hely, idő, iskolák, munkahelyek), ismerősöket, helyek ahol jártál, kedvenceket, kedveléseket, fényképeket, szokásokat... egyszóval mindent.
Ezek összehasonlítják, kiértékelik, és az egyezések alapján döntenek hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest