- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nincsnév007 #33499 üzenetére
Nem.
-
nincsnév007
addikt
ha valakinek le némítom a beszélgetését messengeren ő arról kap értesítést?
-
fogselyem
senior tag
válasz
classic B #33495 üzenetére
Ez csak fél megoldás, mert a többi telefonomon a lefrissített Facebook app van fent, ekkor kezdett gyanús lenni a dolog, hogy miért működik az új verzió ha folyamatosan frissítem az áruházból és miért nem ha a friss telefonra az áruházból rakom fel.
A megoldás menet a következő:
Letöröljük a Google Play által lefrissített Facebookot.
Letöltjük innen (Facebook 350.1.0.29.106 (arm64-v8a) (nodpi) (Android 10+)) a régi verziót.
Felrakjuk.
Beállítjuk, hogy a hivatkozásokat külső böngészőben nyissa meg.
Lefrissítjük a Google Playből a legújabb verzióra az appot és láss csodát a világ rendje visszaállt, a Facebook a beállított alapértelmezett böngészőben nyitja meg a hivatkozásokat.
-
Aki messenger.com-ot használ böngészőben, és hiányzik neki a dark mode, használja ezt az URL-t:
https://www.facebook.com/messages
Ugyanaz a felület, csak van dark mode
Alternatív megoldás ez a Chrome kiegészítő, így a scroll bar is szürke lesz (van amelyik addon-nál nem).
-
fogselyem
senior tag
Hogy tudom rávenni mobilon (Samsung Galaxy A54) a Facebookot, hogy ne a saját böngészőjében nyissa meg a linkeket?
Hiába pipáltam be a Médiatartalomnál, hogy külső böngészőben nyissa meg a linkeket, csak azért sem akarja megnyitni abban.
Letöröltem a Facebookot, felraktam a Facebookot, letöröltem az össze gyorsítótárat, de akkor sem akarja.
Érdekes módon az A33-on megnyitja a külső böngészőben (Samsung Internet) a linkeket, pedig minden ugyan úgy van beállítva.
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok!
Megoldható,hogy a Facebook ne Reels videóként rakja fel a videóimat például egy csoportban? Azelőtt nem volt ez a hülyeség,csak az utóbbi időszakba.
(Persze ha mellé rakok valami képet,akkor rendesen tölti fel,de az nem mindig opció...) -
seria
tag
válasz
WhiteWalker #33487 üzenetére
Köszi szépen. Az apkmirr....com az megbízható?
-
seria
tag
Sziasztok!
Van olyan beállítás még, hogy a linkek ne a facebook amatőr böngészőjében nyissa meg a külső linkeket hanem az alapértelmezett böngészőben? A beállítások/mediatartalmak/megnyitás külső böngészőben be van pipálva de nem működik. -
zzola
titán
-
Nem túl megbízhatók ilyen szempontból a Messenger appok, az egyes eszközök időnként előtérbe tudják hozni bizonyos interakciók során. Például böngészőben nyitva hagyom a FB vagy Messenger oldalt, akkor egy idő után inaktívnak jelöl, ki is írja, hogy X perce, vagy órája voltam utoljára aktív. Viszont, ha egy nyitott Messenger chat ablakba üzenet jön, és a PC nincs alvóban, hibernálva, akkor a böngésző feléleszti a lapot, és aktívvá válik a státuszom néhány percre.
De olyan is volt, hogy nem volt nyitott Messenger ablak böngészőben, mégis volt, hogy reggel rám írt vki, hogy miért nem válaszolok, ha fent vagyok FB-on, pedig egészen biztosan aludtam. -
zzola
titán
Sziasztok!
Az létezik, hogy valaki elmegy aludni, eltűnik jó időre, nem is látszik sehol aktívnak, aztán később facebook-on és messengeren is ott a zöld pötty a neve mellett? Vagy hazudik az illető és használja ilyenkor (Androidos mobil) mobilon és/vagy PC-n?
Kösz -
törölt tag
Én mostanában sok ismerősnél balesetes képet, látok, hogy xyz-t megjelölték, "részvevő" érintett... biztos sokan rákattintanak, vagy egyéb és terjed mert elég sokszor találkoztam vele... Nem kattintottam semmire, de ez nagyon aljas biztos sokan bedőlnek, rákattintanak stb nem tudom...
Ti is találkoztatok ilyen jelenséggel?
-
Gyula84
veterán
gyanús tevékenység miatt kaptam egy fiók zárást, majd pár kérés és jelszó váltás után visszakaptam, utána lehet nézni mi volt az a gyanús tevékenység?
-
adyz.
aktív tag
Sziasztok!
A kereső nem igazán volt a segítségemre, sem a súgóközpont...
Törölni szeretném az általam kezelt oldalt, de amint az adatvédelmen belül rámegyek a törlésre, valamiért törölni akarja a saját profilomat is.
iOS alkalmazáson belül vagyok. Ez valami bug lenne, vagy én siklok el valami felett? -
tylerddd
veterán
Üdv! Napi szinten jönnek Messengerben bekövetett oldalak chat-re invitáló értesítései. Nem ilyen gagyi oldalakról van szó, pl. most a Manchester United-től kaptam. A vicc az, hogy a chat-ek értesítéstípusba tartoznak, tehát letiltani sem lehet, mert akkor senkinél nem jelezne az app. Kapott már valaki ilyeneket? Ki lehet ezt mégis kapcsolni valahol? Köszönöm!
-
Bondix
aktív tag
Ma megjelenés nálam is a messenger-be felül ahol régen a story-k voltak most az "oszd meg a gondolatod.."
Nem lehet ezt elrejteni? Mert nem igazán érdekel ki mire gondolol...😂Viccet félre téve nem lehet elrejteni kikapcsolni, hogy ne legyen ott?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tordaitibi #33462 üzenetére
Én a gyári appot használom , de ez a "fícsör" sajnos elég régóta benne van.
Az , hogy az értesítések se jönnek semmilyen csoportból , hiába van bekapcsolva, hogy minden bejegyzésről küldjön , semmi. Ha ritkán jelez azt is későn. Ha manuális rafrissitek , akkor se jelez , de legalább az appban pirosan jelez. De hát ez így halottnak a csók , azért lenne érdekes , hogy működjön , mert egy apróhirdetéses csoportba benne vagy , pikkpakk alatt lecsapnak az adott cuccra.
Másnak más miatt lehet fontos. -
válasz
kekedi #33461 üzenetére
Biztos hogy nemvolt ilyen, kibírt hibernálást, monitor sleep, több órai nyitvatartott fület úgy is hogy közben 1-2 óráig más fülek voltak nyitva.
Mikor visszaléptem FB-ra, ugyanott állt az oldal, legfeljebb az új híreknél meg a privátoknál jelezte hogy üzenet van vagy új hozzászólás. De nem töltötte újra.
WhiteWalker,
én Androidon egy Lite klienst használok, nagyon ritkán, heti 2-3 alkalommal max.
Meg fogom nézni az is frissítget-e. Ha igen, a FB/Meta megint emberbarát, jól használható featuret fejlesztett, bizonyára tetemes élőerő és AI használattal. -
kekedi
senior tag
válasz
tordaitibi #33459 üzenetére
Szerintem ez azóta ilyen mióta van Facebook.
Más:
Másnál is van messengeren üzenet küldés/fogadás problémák?
Képes akár 1 óra elteltével elkuldeni, vagy fogadni az új üzeneteket.
Érdekes módon, wifi vagy mobilnet ki/be kapcsolás segíthet a problémán.
(feleségemnek is ilyen problémája van) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tordaitibi #33459 üzenetére
Android verzióba is hasonló a helyzet.
Megnyitom a hirfolyamból a linket , elolvasom, netán 2-3 percig ott hagyom nyitva az oldalt feloldott kijelzővel , majd vissza lépsz és erre újratölti a Facebookot. De van hogy ennyj időt se kell otthagyni , van hogy elég fél perc neki kb... Persze az istenért se találod meg mégegyszer ezt a hírt vagy infót a hirfolyamban... -
válasz
zolikaDB #33457 üzenetére
Sziasztok.
Kb. 2 hete desktopon, Winen Linuxokon:
Pl. olvasom a szakmai csoportomat, jó sokat legurigáztam, ésv alami dolgom akad. Otthagyom a gépet 20-25 percre és mikor visszaülök elé, egérmozdításra frissíti a FB. oldalt, és feldob a hírfolyam tetejére, mintha most léptem volna be böngészőből.
Ez baromra idegestő mivel fél perc scrollozás megint ugyanoda jutnom ahol voltam.
És nem böngésző hiba mert mindenen jelentkezik.
Böngészőkbe mindent megpróbáltam, ram-ba tartani a lapokat, kilőni az energiagazdálkodási beállításokat stb.
Eredmény semmi.
Van erre valami megoldás, vagy ez ilyen (sz@r) lett, el kell fogadni?
Más oldalak nem csinálják, egyik se, akár 5-10 órát ott lehet nyitva a füleken pl. a PH vagy bármelyik weboldal, nem frissít automatikusan. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Megakadályozható az, hogy @-al vagy a nevemet beíva megjelöljenek pl. csoporthozzászólásokban? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Alábbi üzenet és választó ablakok folyton megjelennek egyik Facebook fiókunk esetében.
1.) Termékeink hirdetések melletti ingyenes használatához fogadd el, hogy a Meta a következő célokra felhasználja a rád vonatkozó információkat:2.) Döntést kell hoznod a Facebook további használatával kapcsolatban.
Miért jelenik meg újra és újra, bármely gépről bejelentkezve?
Cache a böngészőben már törölve. Telefonon appban már szintén továbbmentünk ezeken.
Mégis újra és újra előjön. Így nem lehet használni a FBot konkrétan. Mi lehet ez? -
mdk01
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm panaszkodik, hogy a párja látja a saját telefonján az ismerősöm messenger üzeneteit. Változtatott FB jelszót, de még mindig tud idézni az másokkal váltott üzeneteiből tehát még mindig látja a beszélgetéseket.
Hagyon tudná megszüntetni ezt a problémát, tehát hogy ne lássa, hogy kivel mit beszél, mert kellemetlen a helyzet.
Ha olyan a téma akkor pm-ben is szivesen várom az öteleteket.
Köszönöm -
Tőlem eddig még nem kérdezett semmit a FB egyik platformon se.
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
A fenti képeken az ingyenes verziós miben tér el a korábbi alapállapottól?
-
D@niel
addikt
válasz
WhiteWalker #33445 üzenetére
Linket dobsz, kérlek?
Máris küldöm fel. -
r.levente75
addikt
Sziasztok!
A messengerben a chat üzeneteket, hogyan lehet csoportosan törölni, hogy ne egyenként kelljen több százat kitörölni? -
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
Jó reggelt,
Egyszerűen nem enged át. Mobilon benyomtam az ingyenes-t, majd újra feljön.
Pc-n egyáltalán nem enged tovább.
AdGuard-ot kilőttem, semmi.
Talán van köze hozzá, hogy adatlapom nem személyes, hanem digitális tartalomgyártó kategóriában van?
Hogyan tovább, mi a megoldás?
Így nem tudom használni. -
flash-
veterán
kezelek egy facebook oldalt és hiába megyek bele abba hogy " a történeted" kivakasztom a fotót a tortenet letrehozasanal és ramegyek hogy megosztas, ha ezután bemegyek a torteneted be megint, nem mutatja felul es sehol sem hohy azt a képet megosztottam a törtenetemben.
szoval hogy bizonyosodjak meg hogy a kép megjelent az oldal történeteben? sehol sem latom
-
fcc
aktív tag
Hi!
A FB bejegyzések hozzászólásait nem lehet rendezni telefonon, app-ban. Csak a legrelevánsabb rendezés van mindenhol. Más is találkozott ilyen hibával? -
wetsom
tag
Kicsit lehaltak a dolgok.
-
zsiga68
őstag
válasz
WhiteWalker #33426 üzenetére
Ha fizetsz akkor még a számlaszámod is megadod az eddigi adataidon kívül...
-
AssAssynn
őstag
válasz
WhiteWalker #33424 üzenetére
Mondjuk amúgy is tudvalevő volt, hogy csórják az adataidat, de hogy még így a képedbe is tolják. Még te érezd rosszul magad, hogy ez a büntetésed, amiért nem fizetsz.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Oldman2 #33421 üzenetére
Sajnos nem tudok angolul, így erre tudtam asszociálni.
Ezt miért kell ráerőltetni azokra is, akik sose használták a titkosított üzeneteket?
Értelmesebb lenne, ha valaki használni akarja, akkor adjon meg hozzá jelszót.(#33422) AssAssynn:
Évek óta benne volt a levegőben, az adataidat megkapják így is, úgy is! -
AssAssynn
őstag
válasz
grizlisandor #33420 üzenetére
Az egy dolog, de engem tegnap este a böngészős FB azzal fogadott, hogy válasszak. Vagy havi 10 dodóért reklámmentes lesz, vagy a reklámokkal és adataimmal fizetek az ingyenességért.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
grizlisandor #33420 üzenetére
Nem "magát" védi, hanem (ha elolvassátok), a titkosított üzenetek más készülékeken való későbbi elővarázsolásához kér egy jelszót.
-
grizlisandor
veterán
Messenger nálatok is jelszóval akarja védeni magát?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
draco31 #33416 üzenetére
Ha sok változós a link akkor a megnyitása már jelentheti, hogy a fiókod aktív, mert a csak neki küldött link kattintva volt. De ha kívéncsi vagy, inkább ajánlott virustotállal megnyitni, vagy vannak hasonló 2 kattintásos online virtuális gépek, amik megnyitják valami szerveren, és az bukik, ha bukik. Vagy a windows-ban is van beépített virtuális gép már 10 óta. Egy bitly féle link simán egy kattintással leszedhet valamit a gépedre, tök mindegy, hogy milyen privát módu böngészőt használsz!
Az IP címed (egyéb trükk nélkül) így is már "kikerülhetett).Óvatosan!
timelord1987
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Az előfizetéssel a hirdetések mellett a "neked javasoltak" posztok is eltűnnek? -
De4d
őstag
Üdv.
Facebookom még sose próbálták ellopni vagy legalábbis nem tűnt fel hogy próbálkoznának, így nem tudom hogyan "szokták" de van egy tippem hogy linket küldeni.
Arra lettem figyelmes valami tök idegentől "magyar" kaptam egy üzenetet hogy mit csináltam a képekkel majd egy link. Természetesen tiltottam és nem mentem a linkre.
Elve nem értem hogy egy idegen mit gondol miféle képek. Másnál is így próbálkoztak?
(külföldiektől van már egy rakat mindenféle nyelven azok is erre a sorsra jutottak korábban-tiltás)
Ilyenkor lehet ugyanaz a "profil" próbálkozik másnál is? -
törölt tag
Döntés a számodra megjelenő hirdetésekkel kapcsolatban
Régiód változó jogszabályaihoz kapcsolódóan már eldöntheted, hogy továbbra is ingyen használod-e a Meta termékeit olyan módon, hogy engedélyezed számunkra a rád vonatkozó adatok hirdetési célú felhasználását. Másik lehetőségként előfizethetsz, és hirdetések nélkül használhatod őket.kezdődik... Más is kapott már ilyent?
-
draco31
veterán
Hello!
Vettem marketen valamit, okés minden, de sehogy sem jövök rá, hogyan tudok értékelést adni az eladónak. Ezt megtaláltam. De ha belépek a beszélgetésbe, ott sehol nincs olyan, hogy értékelhetem. -
pinnacle
nagyúr
válasz
fausto #33404 üzenetére
Szia,
be van kapcsolva az automatikus cenzúra. Még nem találtam meg, hol is lehet ezt aktiválni. Nem jön fel neked a törlés után Facebook értesítés? Vagy az Adminisztrációs asszisztensben van valami személyre szabott szűrő bekapcsolva. -
mmdms
addikt
Udv!
Nem hasznalok facet, a fiokomat is toroltem jopar eve, de msnt hasznalok. Az lenne a kerdesem, mar messengerbe is lehet vkit bejelolni, amit megtettem, de fogalmam sincs h face nelkul kuld-e egyaltalan jelolest?
Az illetore caak ugy rairni nemnagyon szeretnek -
AssAssynn
őstag
Valahogy megtudom nézni, hogy korábban a hírfolyamomban milyen posztokat néztem meg? Volt egy olyan poszt ma, ami nem követésből jött be, szeretném visszanézni.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Mi lehet annak az oka, hogy egy csoportban, ahol tag vagyok, nem tudok posztolni? Ahogy közzéteszem a posztot, egyből tőrlődik, de nem látszik a tartalmaimnál (nincs sem a függőben lévő, sem a törölt elemek között)
Köszi előre is -
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri #33402 üzenetére
Sajnos picit elrontottam, mert munkamenetet kellett törölnom, így nem a régi párhónapos belépéssel néztem rá hanem újjal, de eljutva oda ahol ezzel kell foglalkozni simán engedett új appot hozzá adni és azt utána törölni is.
Egyébként ha volt bárhol biztonsági mentésed arról a kódról amit beolvastál, akkor az még működik. Ha nem volt, és nem kinyerhető akkor új kell! (és most legyen mentés róla, ajánlom pl a keepassXC-t PC-n vagy Aegis-t andoridra, mert ezekben látható a titkos kulcs, és tudnak szabványos qr-kódot generálni, jelszóval védettek. -
ledgeri
nagyúr
válasz
#31816946 #33401 üzenetére
A hitelesítő app hiánya necces. Most meg nem mondom, hogy ha bármit próbálsz (egyszerhasználatos kódokat, vagy másikat hozzáadniÖ, belépett fiókkal, akkor csak jelszót fog-e kérni vagy appot is. Meg az is neccesm hogy ha eltávolítani próbálod.
Esetleg youtube-on van fent friss "how to" videó róla. (talán az "ismerőskijelölősdi akizáródás esetére.." de az is szerintem hasonló security, mint a másodfaktorok...) Ránézek. -
törölt tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy megnézzem, hogy az ismerőseim közül kik követik a Facebook posztjaimat?
Elromlott a telefonom, amin a hitelesítő app van, de PC-n be vagyok jelentkezve. Van lehetőség kódot kérni, amivel be tudok jelentkezni az új telefonomon vagy ki kell kapcsolni a 2 faktoros hitelesítést és újra beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest