- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A marketplace-en beállítottam egy kereséshez figyelmeztetést. Naívan azt hittem, hogy majd ha felraknak egy annak megfelelő hirdetést, akkor kapok értesítést, de valahogy nem működik... Van ilyen funkció egyáltalán? Vagy mi lehet a hiba?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Találkoztatok olyannal, hogy android 13-n a messenger app főképernyője befagy? Ha a legutóbbi appok közül kilövöm majd belépek akkor már jó.. de ez egy nap 15-20x előfordul. Más app nem produkálja ezt, szóval szerintem a messenger a bűnös. Tárhely adat cache tisztítva reinstall is volt nem tudom mi lehet még megoldás.. :(
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Láttam bizonyos csoportokban, hogy "Csoporttag" megjelöléssel, név nélkül poszolt valaki.
Megnéztem a facebook súgóban, hogyan kell ilyen posztot létrehozni, de az ehhez szükséges opció sehogy sem jön fel bejegyzés létrehozásakor.
Se android appban, se asztali böngészőben.
Mi a titok, hogyan tud(nék) név nélkül posztolni, kérdezni...? (olyan csoportban, ahol láttam, hogy vannak ilyen posztok) -
Chrystyn
tag
Sziasztok
Némi kis segítségre lenne szükségem, hátha tud valaki segíteni.
Még régebben elrejtettem a profilomból néhány bejegyzést amiben meg voltam jelölve ,szeretném ezt most visszaállítani,de ahogy elnézem nincs rá lehetőség. Nincs olyan opció ,hogy visszaállítás vagy megjelenítés profilban. Hogyan állíthatnám vissza ? -
Khmmm!
-
Krystal_s
addikt
válasz
Blindmouse_ #32187 üzenetére
Hülyeségeket írsz.
Tisztában lehetnél azzal, ha már itt a FB témában "trollkodsz", hogy nem szükséges egy adott oldal olvasójának, vagy követőjének lenned ahhoz, hogy egy onnan származó leírást elolvass. Én sem az említett oldalon találtam a leírást, hanem valaki megosztotta egy témában és onnan osztottam tovább, mert a leírás tetszett attól függetlenül, hogy eredetileg ki volt a szerző. Sőt nem is érdekelt, mert jelen esetben nem számít. Ettől még az az oldal engem nem fog irányítani, vagy kimosni az agyam. 🙂
Lehet téged könnyen lehet irányítani, engem viszont nem.
Ezek után, te mi jogon tiltanál ki akárkit is így ismeretlenül a saját (tudatlan) döntésed alapján valakit a netről?🤨 -
-
k-adi
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #32181 üzenetére
ha a TV-be is mehet a bigbrother meg a VV tizen mennyi évadja napi szinten addig nincs miről beszélni
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
FB csoportokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem tapasztaltabbakhoz.
Szeretnék két csoportot indítani, de úgy hogy nem a saját profilom nevében tegyek közzé bejegyzéseket, mert azt nem szeretném, hogyha rálátnának a profilomra és a két csoport témája is más lenne. Ezeket majd üzleti célra szeretném használni, akár fizetett hirdetéssel. A magán dolgokat nem akarom belekeverni.Hogy tudnám egyszerűbben megoldani?
-gondoltam olyat, hogy saját FB-on létrehozok egy oldalt és egy csoportot és a csoportba az oldal nevével tudok kommentelni miután a csoportot hozzákötöttem az oldalhoz. Megnéztem és így nem látnak rá a magán profilra.
-másik megoldás egy teljesen másik FB profil létrehozása másik e-mail címmel.
-talán létezik még más módszer is.
Nem tudom a profik hogy csinálják. Mindkét csoporthoz kellene könnyű hozzáférés plusz a magánhoz is. -
Krystal_s
addikt
válasz
Blindmouse_ #32181 üzenetére
Nem érdekel az oldal, sem az agymosàs. Tudni kell szelektálni. A leírás teljesen rendben van és igaz. Olvasd el! Bár ilyen felfogással lehet nem fogod megérteni.
Az, hogy te kit tiltanál és honnan a te egyéni baromságod. Az egész net és média, sőt minden tele van agymosàssal. Ilyen felfogással minek netezel? Pláne miért vagy FB-on? Az M1-nek van külön weboldala. 🤔 😄 -
HoTaZo
addikt
Köszi! Nehezen, de megtaláltam, magyar nyelven van nálam.
Furcsa, hogy 2 db 2022-es (szept. és okt.-i) bejegyzést blokkolták, de csak ma blokkolt úgy, hogy kérte a jelszavamat. Mobilon használom 99%-ban, azon is inkább a Lite-tal.Jó a szemed (és a zenei ízlésed), ha felismerted!
Igen, Chuck az. Aláírom, hogy téveszthető Jasonnal is. Csaltak a tokájával, ezért nem annyira pontos.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni, hogy melyik megosztásommal volt gondja a fb-nak? -
krizmo_
Topikgazda
válasz
fradi81 #32174 üzenetére
Üdv,
Facebook másodlagos profil alatt azt érted, hogy 2 felhasználói fiókod van egymástól függetlenül, és így szeretnéd törölni az egyiket?
Ha igen, akkor itt tudod megtenni: Facebook fiók végleges törlése -
fradi81
veterán
Hali
Facebook másodlagos profilt hogy lehet törölni?
'A bal oldalon kattints az Adatvédelem, majd A Facebook-adataid lehetőségre."
Egy a gond, nincs ilyen hogy "A Facebook-adataid". -
Blindmouse_
aktív tag
Hát csak így 2 hetem azzal fog elmenni hogy egymás mellett fut majd a 2 gép, és költöztetek minden vackot a levezezéstől kezdve a photoshopon át, rakás feltelepített hülyeségig, videokodekek egyebek.. egyesével. :/
Jah, kb a Stalker C.o.P. lehet évjáratban a legfissebb játék ami fenn van a gépen ilyenek vannak fenn hogy Mafia2, Meg Steel Fury kharkov1942, egyik se mai darab.. -
válasz
Blindmouse_ #32167 üzenetére
Nemcsak ők variálnak, mindenki más is halad a korral. Apámmal amúgy hasonló volt a helyzet, amíg lehetett WinXP, de tavaly csak áttettem Win10-11-re egy új konfiggal, mert már túl sok weboldal nem ment a böngészőben. Bár kellett neki egy virtuális WinXP is, mert a kedvenc FIFA2005 nem indult el rendesen natívan
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Blindmouse_ #32167 üzenetére
Ez nem Facebook specifikus dolog, folyamatosan fejlesztések zajlanak minden téren, az appokkal ugyanez a helyzet, egy idő után teljesen használhatatlan lesz a telefonod, ha nem váltasz egy újabbra, ilyen a világ... folyamatos fejlődésben van... szerencsére....
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
classic B #32168 üzenetére
Hát, nehéz elhinni hogy az egész világ pakisztántól bangladeshig win11-en tolja a legújabb hardvereken, naponta frissített browsereken..
Hát a Mypal68 az asszem a palemoon-ból indult ki pont. És egy héttel ezelőttig nagyjából hibátlan volt miközben az ős firefox már féléve szarakodott. -
classic B
senior tag
válasz
Blindmouse_ #32165 üzenetére
Ez volt az eredeti kérdésed: Változtattak valamit a kódon mostanában az asztali Messengerben?
Oké, utána volt szó valami noname, elavult böngészőről is, de csak említés szintjén. Így már érthető.
#32167: Hát, valamilyen szinten azért haladni kell a korral... Ha nagy a lemaradás, akkor bizony előfordulnak ilyen szituk. Gyengébb hardverre linux alapú op. rendszert szoktak ajánlani (pl. Lubuntu), de ha még XP-n vagy akkor próbálkozz pl. Palemoon böngészővel. -
válasz
Blindmouse_ #32165 üzenetére
A lényegében 68-as Firefox nagyon régi, nem támogat bizonyos dolgokat, szóval ideje váltani új rendszerre/gépre, esetleg ha van másik frissített böngésző, akkor arra.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
classic B #32164 üzenetére
Le volt írva világosan hogy Mypal68 browser.. az fb chat ablakáról van szó.
a messenger.com-on ha rányomtam arra hogy folytatás az XY acc-al, vagy mi is volt a gombra írva onnantól egy üres képernyőt látok, semmi mást.nincs külön alkalmazásom a chatre.. hacsak nincs valami ősrégi verzió fenn a neten belőle mai képes csatlakozni.
-
classic B
senior tag
válasz
Blindmouse_ #32163 üzenetére
Mit értesz akkor asztali Messenger alatt?
Meg voltam győződve, hogy a letöltött desktop alkalmazásról van szó, de úgy látszik nem azt használtad eddig.
A messenger.com-on mi nem működik?Ott van még a klasszikus facebook.com chat ablaka. De őszintén szólva azt sem értem, hogy milyen a régi és az új szerkesztő.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #32162 üzenetére
Nem, nem műxik a messenger.com sem. :/
letöltöttem a desktop verziót, de amilyen mákom van az meg tuti azt fogja mondani hogy 32bites rendszerrel nem kompatibilis.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Blindmouse_ #32159 üzenetére
Üdv,
Amíg nincs más megoldás tedd fel a Lite-ot telefonra. Sokáig én se akartam, de muszáj volt valami kompromisszumot meghozni.
-
classic B
senior tag
válasz
Blindmouse_ #32159 üzenetére
Szia!
Később próbálkozhatsz az alkalmazás újratelepítésével, addig meg ott van a böngészős Messenger -
Blindmouse_
aktív tag
Hiyya!
Változtattak valamit a kódon mostanában az asztali Messengerben?
6 napja max csak egy üres ablak ugrik fel, az egyetlen dolog ami megjelenik benne az a jobbfelső sarokban egy X. De mostmár az se nagyon, csak valami szürke áttetsző kis körök jelennek meg alul..
Mypal68.12.5b verziós browser (firefox quantum klón régi oprendszerekre) és annak a fejlesztői fórumán láttam még olyat, akinek ugyanez a hiba, de megoldást nem láttam egyelőre ott sem.Próbálnám elkerülni hogy telefonra kelljen valamelyik agyonszidott szar appot letölteni, de lassan annyi üzenetem van hogy muszáj lesz ha nincs valakinek valami tippje megfejtésre.
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
FB marketplace-en feladott hirdetésnél van egy olyan opció, hogy "Ár csökkentése" ahol kiír egy csökkentett árat.
Itt be lehet állítani, hogy mi legyen a csökkentett ár ha nem azt akarom amit felajánlott?
Vagy csak a hirdetés módosításával tudom ezt megtenni?Ha módosítom a hirdetést, azok akik elmentették maguknak a hirdetésemet kapnak értesítést, hogy módosult?
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm!
-
classic B
senior tag
válasz
zolikaDB #32154 üzenetére
Szia! Te nem tudsz állítani ezzel kapcsolatban semmit. A másik fél nem akar üzenetet kapni ismeretlenektől, neki kéne változtatni a beállításokon. Hogyan érkeznek meg az üzenetküldési engedélykéréseid? részt kell nézni.
-
válasz
NeoPampalini #32151 üzenetére
De, az működik is, de így is volt már "baleset". Gyakorlatilag ennek a digitális változatára vágyakozom.
-
NeoPampalini
senior tag
"A suggested alatt pedig az első ember rögtön egy olyan illető, (...)"
"Nem értem, hogy mi alapján próbálja őt javasolni a rendszer."Ha gonosz lennék, akkor azt mondanám, azért, mert "akivel nem beszéltem 11 éve."
Amúgy jut eszembe, desktop-on messenger-ben (webes FB-ről) van olyan, hogy "becenév". Ezt végképp nem próbáltam, de a messenger app-ban nincs ilyen opció?
Hátha becenévre lehet keresni, úgy gyorsabb.
-
válasz
NeoPampalini #32147 üzenetére
De a group chatnek csak több embernél van értelme, vagy legalábbis nem hiszem, hogy egyáltalán két emberrel létre lehet hozni. Ráadásul fura is lenne, hogy amit eddig Ádámnak küldtem, azt mostantól MacGyvernek kell, mert olyan "rendes" ismerősöm épp nincs. Nagyon furának tartom, hogy nem lehet kibővíteni a recent listát két főről, vagy legalábbis valamiféle kedvenceket létrehozni. A suggested alatt pedig az első ember rögtön egy olyan illető, akivel nem beszéltem 11 éve. Nem értem, hogy mi alapján próbálja őt javasolni a rendszer.
-
NeoPampalini
senior tag
"Szóval nem a kommunikációs csatornát szeretném szűkíteni, csupán a megosztást átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni."
Ilyesmire szerintem csak a group chat (csoportos beszélgetés tán magyarul) használható.
Most így hirtelen nem próbáltam ki, de ezeket a csoportokat el/át lehet nevezni, felteszem, ha ott megadsz egy könnyen előásható nevet, az segít.(Gondoltam még a normál FB fiókból elérhető listákra is, de amennyire tudom, azok csak az idővonalra vonatkoznak, a chat-re nem.)
-
Krystal_s
addikt
válasz
_ocsisajt #32142 üzenetére
"ez a gyors ban eleve vicc. Nem tűnik fel nekik, hogy addig gyakorlatilag fix IP címről volt bejelentkezve, utána meg hirtelen jött 1-2 TOR/Proxy akármilyen tökre más belépés?"
Ez egy örök kérdés. Itthon ugyanazzal a nettel, ugyanarról a gépről (IP, tartózkodási hely stb gépadatok ugyanazok), de másik böngészőből, vagy másik gépről lépek be azonnal jön a figyelmeztetés, hogy új eszközt észlelt én voltam-e...
Egy szélhámos meg simán belép elsőre olyan helyekre is, ahova sms kód kellene a belépéshez, a világ másik végén van ugyanabban az időben, amikor még a valós tulaj is be van jelentkezve? Na persze ezt nem érzékeli nagy Meta? Ahogy a 100x jelentett kamu profilokra is simán rávágja pár percen belül, hogy átnézte és az égvilágon semmi gond vele.
A nagy Google gmail is képest ugyanezt eljátszani. -
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topikban járok-e, vagy volt-e már erről szó korábban, de végigpörgetve a legutóbbi hozzászólásokat nem találtam erre vonatkozó infót.
Régen volt Facebookom, jelenleg deaktiválva van és csak a Messengert használom. Sokszor szeretnék egy-egy cikket, videót vagy bármit megosztani néhány emberrel, és zavar, hogy csak a legutolsó két beszélgetésem van a lista tetején, és ha épp nem a kívánt emberrel beszéltem az utolsók között, akkor rá kell keresnem a nevére. Pl. ha Ádámnak szeretnék küldeni valamit, akivel naponta 100 üzenetet váltunk, viszont nincs benne az utolsó kettőben, akkor rákeresve a nevére ki kell halásznom az összes Ádám vezeték és keresztnevű ismerősöm közül. Nem egyszer előfordult már, hogy félre nyomtam ilyenkor, és olyan embernek küldtem el a cuccot, akivel nem beszéltem 10 éve, és magyarázkodhattam.
Nincs arra valamilyen megoldás, hogy vagy elrejtsük az embereket a megosztásnál, vagy pedig valamilyen fix listára pakoljuk, hogy ne kelljen keresgetni? iOS-ről van szó, de Androidon is ugyanez volt, szóval gondolom a Messenger alkalmazás maga az ugyanaz mintkét rendszeren. Törölni nem szeretném az ismerőseim 98%-t, mert egyrészt aktiválni kellene a fiókom, másrészt magyarázkodhatnék mindenkinek. Egy régi Reddit posztban a blokkolást mondták, mint opciót, de azzal megint az a baj, hogy nem tudhatom, hogy ki mikor akar nekem egy üzenetet küldeni. Szóval nem a kommunikációs csatornát szeretném szűkíteni, csupán a megosztást átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni.
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömet letiltották és érdekes mód nagyon gyorsan banolták 1-2 napon belül.
Valaki feltörte és megváltoztatta arab névre meg kép(ek)re a profilját.Ezen már végigment:
https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907Nem rakták vissza a profilját, amire ráadásul meta hirdetés is lett véve a vállalkozásukhoz. Szeretnének fellebbezni, mert ez a gyors ban eleve vicc. Nem tűnik fel nekik, hogy addig gyakorlatilag fix IP címről volt bejelentkezve, utána meg hirtelen jött 1-2 TOR/Proxy akármilyen tökre más belépés?
Van egy egzakt e-mail cím ilyen esetre, hogy ne ezt a robotizált formanyomtatványos balhét kelljen megint kitöltögetni?
Köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
milyen gyakran szoktak ezek fb-nál a feltöltött igazolványokra reagálni? lassan lejár a 48 óra és visszatekerve a hozzászólásokat úgy látom, hogy október 25-27 között 2 nap alatt lepörögtek ilyen "profil visszaszerzések" és ebben is volt hétvége...
meg nincs ezeknek valami élő chat supportjuk, akikkel lehetne váltani pár szót, hogy egyáltalán megkapták-e a képe(ke)t? ...elég bóvli, hogy nem tudok belépni -> igazolom magam -> küldök személyiről képet -> kb 48 órán belül válaszolnak... de erről semmi automatikus üzenet a megadott emailre, amiben megerősítik, hogy megkapták az adatokat (esetleg adnak egy ticket számot, hogy min kezelik az ügyet)
...ehhez képest a ms support istenes volt: amikor pl nem működött a fű alól vett oem win key, akkor is a leghülyébb időpontokban segítettek az indián lányok és készségesen aktiválgatták nekem
ui: ja hétvégén fotót töltöttem fel nekik, de visszaolvasva azt láttam hogy webkamerával lőtt képet könnyebben elfogadták... most toltam nekik egyet munkahelyi laptopról, hátha erre jobban mozdulnak
(lassan nyithatnak rólam egy fotóalbumot, majdcsak be tudnak már azonosítani, hogy én vagyok én)
-
mclaren1818
csendes tag
Sziasztok,
Facebook csoportban keresem a lehetőséget arra hogy hogyan lehet a hirdetéaeket kiszűrni. Úgy értem hogy csoporton belül lehet-e létrehozni külön hirdetések lapot?
Köszönöm
-
mephi666
nagyúr
válasz
csabyka666 #32136 üzenetére
én tudatos felhasználónak tartom magam (leszámítva itt a 2FA-t
...bíztam az erős jelszóban) ...féregmentes a gép, kizárólag saját eszközökről voltam mindig bejelentkezve... nem kattintgatok semmi kétes linkre, mindig mögé nézek, hogy épp mi hova vezet... pont ezért lepett meg nagyon, hogy így le tudták nyúlni a fiókot, átírni az emailt és 2FA-t bekapcsolni rá... odáig jutottam, hogy emailt módosítottam (nem a korábbira, hanem egy újra) és új jelszót állítottam be... valamint küldtem az ügyfélszolgálatnak igazolványképet, hogy én vagyok én, be szeretnék jutni újra... egyelőre 24 óra telt el és kb 48at írtak a válaszra... ezt mennyire szokták tartani?
-
Erről a feltörésről mondjatok már valamit...véletlen nem szükséges hozzá felhasználói közreműködés?
Pl egyik ismerősömét is feltörték a napokban, e-mail és telefonszám átírva, jelenleg még be van jelentkezve az appból, de gondolom hamarosan kilépteti a rendszer.
Előzmény: kapott egy (kamu) levelet egyik ismerősétől, hogy az ő fiókját feltörték, és segítsen neki az azonosításban. Persze rákattintott a linkre, aztán onnantól megszűnt minden...
Szóval a kérdés, ha valaki tudatos felhasználó, előfordulhat-e ilyen?! -
-
mephi666
nagyúr
válasz
zorzy4 #32132 üzenetére
semmit nem ért a 2FA? az szép... mondjuk azt hittem, hogy normális jelszó elég aztán tegnap óta kicsit olvasgattam: tényleg ennyivel be lehet húzni másnak a fb accountját, hogy áttolom a reget másik emailre? ...szimplán csak azt nyomhatta nálam a tolvaj, hogy valahonnan megszerezte a címem és "nincs már hozzáférésem ehhez az email fiókhoz" opcióval megadta alá a sajátját
...pl vett egy csomagban 1000 működő emailt és végigjárta őket, hátha valamelyik mögött bankkártya adatokat is talál? (enyémre ránézve semmi változtatás nem történt, nem sajátították ki, mint pl egyik ismerősömét 1-2 éve)
-
persil
nagyúr
válasz
csabyka666 #32119 üzenetére
"görgetek egy nagyot, kb 1 másodpercig dolgozik, majd betölt egy adagot, eléggé smooth a felület."
Na pontosan ez nem volt eddig.
-
mephi666
nagyúr
...na úgy néz ki nekem is feltörték a fiókom: egyszer csak kidobott pc-ről, próbáltam újra belépni és már megváltozott a fiók mögött az emailcím... (valami hotmail-esre)
annyit el tudtam érni, hogy visszaállítottam mögé egy másik saját címet és változtattam jelszót, de belépni továbbra sem tudok, mert a hitelesítőt is átállították mögötte és abból kérné a kódot... töltöttem fel nekik igazolványképet aztán most itt várok (elvileg max 48 órát)
ami bosszant: nem is ilyen asd123456 kaliberű jelszó volt mögötte, gép tiszta, amiről használva volt... egyszerűen csak "véletlen" szivárgás lehet fb oldaláról, hogy ezzel buzdítsák a népet az előfizetésre?
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, 4k 60fps videot nem lehet feltolteni?
Kicsit furcsáltam miért nem tudom kivalasztani a fajlt, utanaolvasva derült ki max 30fps 10gb.
Ez így van?
-
gyvince
senior tag
Sziasztok iPhone-on van messengeren állandóan elérhető vagyok akkor is ha a telefon ki van kapcsolva lehet ezzel kezdeni valamit ?
-
-
válasz
persil #32114 üzenetére
Igen, ez szubjektív, de tényleg nem értem, miért lassú nálad. Most megnéztem, görgetek egy nagyot, kb 1 másodpercig dolgozik, majd betölt egy adagot, eléggé smooth a felület.
Samsung Galaxy S9-em van, ma már nem egy csúcsmobil, anno felső kategóriás volt, de eltelt 4 év... -
persil
nagyúr
válasz
classic B #32116 üzenetére
Nem design-rol beszelunk alapvetoen.
Hanem arrol, hogy fogta magat es kerdes nelkul "appra" valtott, nem az eddig is megszokott bongeszos cucc jon be bongeszobol.
Az, hogy miert hasznaltam ezt eleve az app helyett meg mar egyeni preferencia. De, ha bongeszobol megnyitok valamit, akkor ne eroszakoljak ram az appos megoldast, plane ugy, hogy az istennek nem lehet visszahozni a masikat.
Szoval ertem a cinizmust, de jelen esetben nem sok helye van.
-
persil
nagyúr
válasz
csabyka666 #32113 üzenetére
A bongeszommel, telefonomnal alapvetoen semmi bajom nincs ilyen szempontbol, amig a face is a "normal" nezetet hasznalta, addig hibatlan volt.
Csak ez az app szeru cucc ilyen trehany. De siman benne van a pakliban, hogy ami nekem elfogadhatatlan, az neked "megy szepen", szoval nem komoly szaggatasra kell gondolni, csak ilyen docogos, lassabban tolt be blabla, erted. A korabbi nezettel egy eros lefele gorgetessel szepen leporgott kismillio oldallal, most pedig meg-megall gondolkodni ilyen tizedmasodpercekre. De mar eleve a design meg minden is falramaszos nekem, szoval akarom vissza a regi, simat.
Mondjuk en mar ott felhaborodtam, amikor mindenfele elozmeny nelkul ez a szar jott be az addigi bongeszos helyett...
-
-
kidnou
őstag
válasz
Feco74 #32110 üzenetére
Azért nem látod, mert mindkettő privátra van állítva. Mint ahogy már irtam, csak akkor láthatod a közös ismerőst, ha az egyiküknek nyilvános a listája. Csak példának, ha kiirja hogy van 20 közös ismerős, de ha megnézed a listát és csak 10 embert látsz, az azért van mert a másik 10 is privára van állitva.
-
Feco74
csendes tag
Sziasztok.
Két kérdés:
1: Szeretnék beállítani felsőoktatási intézményt az adatlapon, de nekem nem dobja fel az adott intézményt, viszont másnál látom hogy létezik... van rá megoldás?
2: Van két ismerősöm, elvileg látnom kellene ha ők is egymással ismerősök, de nem így mutatja a FB (többi közös ismerőst viszont látom náluk). Be lehet ezt külön állítani vagy tiltani?Köszönöm a válaszokat
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Egy ideje, amikor felnezek facebook-ra(mobilon, bongeszobol) ezt a szar "app-szeru" nezetet adja be.
Na most az egesz nem csak ronda, mint a dog, de dadog is eleg idegesitoen. Van valami modja, hogy a normal bongeszos nezetet kapjam vissza?
A beallitasokon belul nem lattam ilyesmit. -
classic B
senior tag
válasz
ledgeri #32103 üzenetére
Egy sima mezei felhasználónak kár ezekért fizetni. Az extra védelemnek és a normális supportnak alapnak kéne lennie.
Egyébként nem tudom ki fog ezért fizetni. A fiatalabb korosztály már nem igazán aktív a fb-on, szinte csak muszájból tartja meg a profilt (suli, csoportok, esetleg idősebb családtagok miatt). A nyuggerek nem biztos, hogy erre akarnak költeni. A kettő közti réteg meg elvan kék pipa és matrica nélkül is úgy gondolom. -
ledgeri
nagyúr
válasz
classic B #32102 üzenetére
-meh
-#pay-to-be-shared-more-effectively (és ilyesmi volt már a közisséget vezettél)
-Csak előre tudják, hogy melyik accounthoz melyik személyi igazolvány tartozik...
-akinek ez megéri...
-irreleváns normál használathoz
- szép gesztus, de akkor lenni inkább 1000 és mindenki kap 10-et, bár abban hol a business...Mo.-n 3500-4500-ért hasítani fog
-
classic B
senior tag
válasz
ledgeri #32101 üzenetére
Az extra fícsörök listája:
- kék pipa a neve mellé,
- jobb elérés a posztoknál,
- extra védelem a profil eltulajdonítása ellen,
- közvetlen hozzáférés az ügyfélszolgálathoz,
- exkluzív matricák a történetekhez és Reels videókhoz,
- havi 100 ingyen csillag, amivel a Facebookon díjazhatók a tartalomgyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest