Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Hogyha megváltoztatom a munkahelyet a profilomon akkor az látszik valahol hogy a változtatás mikor történt?
-
Tails111
aktív tag
válasz stvnppp #34890 üzenetére
Amennyiben csak a telefonszámod vagy emailcímed tudja és az elfelejtett jelszóval próbálkozik akkor az FB nem 6 jegyű hanem 8 jegyű kódot küld és lehetőség van ráklikkelni hogy nem te kérted.
Ezért gondoltam hogy valószínűleg a jelszad is tudhatja mert te 6 jegyű kódot írtál. -
asr27
tag
-
asr27
tag
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. Ma délelőtt óta lezárolta a facebook a profilom. Próbálom feloldani, de sehogy sem sikerül. járt már valaki hasonló helyzetbe?
Végig csináltam mindent, a személyi igazolványomról is csatoltam nekik fotót, de akkor sem sikerül, pedig kaptam e-mailt is, hogy újra beléphetek a fiókomba, de mégse sikerül.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz stvnppp #34888 üzenetére
Ha gmailes emailcímed van, akkor szívás, mert a gamilnél nincs alias. Annál, vagy bármelyik ilysminél (ahol nincs alias): ajánlom a simplelogin.io -n egy reget létrehozni, megadott emailcímet lecserélendő!
Ha outlokos, vagy bármely olyan amelyiknél van opció aliasra, akkor cserél le facebookos emailcímedet egy aliasra.A fentit a leginkább akkor ha elkezd jelszóhelyreállítással zaklatni, alap, általad létrehozott jelszócsere után!
(ha telószám, akkor lehet, hogy megéri egy pl ingyenes vodás sim-et/számot beizzítani és arra idővel lassan átlépni minden ilyesmi belépős, 2fa-s dologgal, de egyébként nem megadni senkinek)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tails111
aktív tag
válasz stvnppp #34888 üzenetére
Ez egy tipikus FB csalási forma. Ha sikerül egy fiókot feltörni azok ismerőseit próbálják bepalizni. Azok gyanútlanul az ismerőst vélik a profil mögött.
Ahhoz hogy ő eljusson a 6 számjegyű belépési kódig ahhoz kellett az emailcímed és a jelszavad. A linkre kattintva nem töltöttél le vírust ami hozzáfért jelszavadhoz? -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Ma megpróbálták ellopni a profilomat. Egy régi ismerős írt rám, hogy szívességet akar kérni, hogy szavazzak rá valami influenceri nagyköveti szavazáson. Írtam neki, küldje a linket, erre megpróbált belépni a profilommal, és a telefonom kijelzett 6 db számból álló kódot, amire szüksége lett volna a belépéshez/azonosításhoz. Természetesen nem adtam meg neki. Ilyenkor mit kell/szokás tenni. Természetesen egyből jelentettem a Messengeren keresztül, hogy másnak adja ki magát/csalni próbált, de ezen kívül?
Előre is köszönök minden segítséget!
Üdvözlettel:
István -
nagyúr
válasz spleenszuru #34882 üzenetére
Így már világos - sajnos ezt szerintem nem lehet kikapcsolni, nálam is nagyon sok ilyen post jelent meg, hogy XY ismerősöm itt és itt szólt hozzá, ezért ezeket FBP-ben kikapcsoltam, mert zavaró volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #34881 üzenetére
Igen, van Windowsra alkalmazás, de nekem nagyon sok problémám volt vele, úgyhogy nem használom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Met
nagyúr
válasz spleenszuru #34882 üzenetére
A post beállításoknál nincs olyan hogy csak a csoportban jelenjen meg amit odaírsz?
A faladon ne?
Valahol mintha láttam volna, kipróbálni nem tudom mert nem vagyok nyilvános csoporttag sehol."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
allein
addikt
Jó reggelt. Próbáltam segítséget keresni neten, biztos van hozzá de nem találom: volt egy marketplace hirdetésem amiért fizettem, jönnek a reminder emailek, hogy tartozásom van. Az imént kifizettem 805 forintot, tudtok segíteni abban, hogy szüntessem meg ezta fizetési opciót a FB felületen belül?
-
Gabesz87
veterán
Böngészőből használom PC-n természetesen (PC-n is van app ?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is.
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #34878 üzenetére
PC-n FB appot használsz vagy böngészőt, ha ez utóbbi, milyen böngészőt használsz, milyen add-onokkal? Főleg az egyes blockerek tudnak bekavarni. Én PC-n Vivaldival használom a FB-ot, nem tapasztaltam ilyen problémát, rendben lapozhatók a képek.
-
nagyúr
válasz spleenszuru #34877 üzenetére
Mi az a magán fal? A FB oldaladra gondolsz? Ha ott is megjelenik, akkor az valami beállítás kérdése lehet, mert én is szoktam postolni nyilvános csoportokba, de ezek természetesen nem jelennek meg a saját oldalamon.
-
Gabesz87
veterán
Nem tudjátok, mi lehet az oka annak, hogy olyan postoknál, ahol képek vannak feltöltve (pl. egy hirdetés) PC-n egyszerűen nem tudom lapozni a képeket, megnézni az összeset ezáltal. Amikor rákattintok egy képre, egy szempillantásnyira látom a jobb-bal lapozó nyilakat, aztán eltűnik, és sehogy (billentyűzettel sem) tudom lapozni. Telón működik app-ból
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Tud valaki módot arra, hogy ha egy nyilvános csoportban posztot írok, akkor az ne jelenjen meg a magán falamon?
Mivel a név nélküli bejegyzés most nem opció.
Komolyan nem értem, egyáltalán minek létezik nyílt csoport..Köszi előre is.
Malaka!
-
Tails111
aktív tag
válasz Enigma1945 #34874 üzenetére
Másodlagos emailcím volt beállítva kód fogadására?
Helyreállítási kód 10db egyszerhasználatos le lett töltve mert azt most tudnád használni?https://www.facebook.com/hacked
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni.
Szeretnek jelszot modositani facebookon, de azt irja hogy elkuldott egy kodot whatsapp-ra. Teloszamon vagyok regisztralva, szoval arra a szamra kuldi..Nekem nem is volt olyan fiokom sose de oke.. letoltom azt a whatsappot, beallitok mindent, minden engedely megadva, de nem jon kod.. ilyenkor mi van? Ekozben egy idegen meg olvassa a beszelgeteseimet es irogat mindenki neveben..[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
SamSem58
aktív tag
válasz jojoando #34869 üzenetére
Nincs kedvem folyton a facén tekeregni, azzal meg végképp tele a tököm, hogy a Messenger folyton kéri - a semmi ellen NEM védő - csak felesleges nyűgöt okozó jelszót! (a jelszó ellenére úgy rástartolt a fiókomra egy hacker, hogy csak minden belépési adat megváltoztatásával tudtam tőle megszabadulni! Az összes ismerősömnek, még a magyarul nem beszélő külföldieknek is, rákkattintás után önmagát terjesztő (továbbküldő) vírust küldött, volt olyan, hogy naponta többször is! Sokan azt hitték, hogy én zakkantam meg és küldöm a vírust!
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
Totális törlés volt, Revo Uninstaller Pro-val töröltem. De a Windows azóta teljes frissítésen esett át, azaz az alkalmazások meghagyása mellett újra lett telepítve. Az Windows Messenger kell nekem, mert van külföldi kontakt, akivel azon tartjuk a kapcsolatot. Telefon pötyögni pedig xar, továbbá a face messenger állandóan jelszót kér, amit már nagyon unok, mert NEM véd semmitől! Annak léte mellett egy hacker több, mint 3 hónapig folyton vírust küldött a nevemben az összes ismerősömnek - még a külföldieknek is! (láttam a hozzászóllásodat, azért részleteztem a témát!)
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
ledgeri
nagyúr
válasz jojoando #34869 üzenetére
Nem az a baja, hoigy nem éri el a facebookot semmilyen formában, hanem, hogy az egyik elérési opciója -ami itt, ott, így is, úgy is nyomva van- nála nem működik, mikor számára X indok miatt az kellene.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz SamSem58 #34865 üzenetére
Milyen módu volt a törlés?
#34866 classic B én még bírom azt az érvet is, mikor "jaj tudod idős, nem tud egy másik appot is megtanulni"
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
jojoando
senior tag
-
classic B
senior tag
válasz markknight #34859 üzenetére
ha ismerőseim 99%-a mást használna
Olyan nehéz 1-2 appot feltetetni a telóra, mintha arra kérnéd az ismerőst, hogy költözzön egy másik városba vagy országba.[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
A Windows 10 64 bit op. rendszerű gépemen nem működik sem a Facebook, sem a Windows Messenger.
Bár települ az alkalmazás, de nem létesít kapcsolatot, csak malmozik
Korábban fenn volt, de januárban objektív okok miatt letöröltem és azóta áll fenn az említett állapot.
Mit kéne tenni ezzel a nyavalyás Messengerrel, hogy működjön?Samsem
-
jojoando
senior tag
"A Messenger fokozott biztonságot állított be ennél a chatnél. Az új üzeneteket és hívásokat végpontok közötti titkosítás védi. További információ"
Pár napja a messengerben ez az üzenet fogad. Ha valakivel csetelek, az később eltűnik. Kérdésem, hol lehet ezt kikapcsolni?
Kerestem de nem találtam rá választ.
Erre valami Volna? -
stefi68
addikt
válasz < CyberBob > #34860 üzenetére
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
zsiga68
őstag
Kicsomagolod az.apk-t...
-
razorka777
veterán
Felrakod a zedge appot és le tudod tölteni.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Ki lehet valahogy másolni a messenger értesítési hangot?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
markknight
veterán
Ilyen sz@r még soha az életbe nem volt a messenger mint most 2-3 hónapja. Mégis, mi a francot csinálnak ezek? Böngészőből konstans nem tudom a historyt nézni, de ilyen 1 napra visszamenőleg nem tudok visszapörgetni, hangot le se játszik sokszor a régebbiek közül, keresés full halott, de még a messenger.com-on is, egyszerűen nem megy. Ha meg a facebook.com-on vagyok akkor random előjön, hogy nem tudta szinkronizálni a history-t, frissítsek vagy csak bekéri a pint, úgy teljesen véletlenül. Egyszerűen eszméletlen.. Rég lehúztam volna a WC-n, ha ismerőseim 99%-a mást használna, így kényszerből marad ez. Nevetséges, tényleg. Telefonon el-el megy, de a keresés ott sem működik, hangok lejátszása szintén rossz.
-
jojoando
senior tag
válasz sherlock82 #34856 üzenetére
Amíg a másik oldal élő addig átmegy, de utána eltűnik minden fotó, vagy írás.
-
jojoando
senior tag
"A Messenger fokozott biztonságot állított be ennél a chatnél. Az új üzeneteket és hívásokat végpontok közötti titkosítás védi. További információ"
Pár napja a messengerben ez az üzenet fogad. Ha valakivel csetelek, az később eltűnik. Kérdésem, hol lehet ezt kikapcsolni?
Kerestem de nem találtam rá választ. -
sherlock82
senior tag
válasz Remekelek28 #34853 üzenetére
Ebben egyetértünk.
Elmúlt már a Facebook trendi időszaka... már senki semmi értelmeset nem rak fel, ellenben tele van hülye reklámokkal, amik egy TV-shop szintjén mozognak.Ha megakarják tartani a felhasználókat csinálják meg "élhetőre" a platformot.
Üzenet nem szerkeszthető. Tetű-lassú oldalbetöltések, beakadások 20 poszt legörgetése után, pofámba erőltetett kikapcsolhatatlan ablakok a hírfolyamomban ismerősajánlás.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Remekelek28
őstag
válasz sherlock82 #34826 üzenetére
Detto ugyanez,de leginkább webes felületen van.. Plusz ami bosszantó az a várakozás a hálózatra kiírás. Az ismerőseim profilképeinrk cserélhetése és a pont utáni szövegbuborék. Tudtok rá megoldásokat?
Kuka ez a messenger. -
Atish19
őstag
válasz chopin42 #34850 üzenetére
Nem régiben feladott egy kérdést, hogy reklámcélokra felhasználhatják-e az adataid vagy hasonló. Ott ha nem engedélyezted akkor ebben a belső böngészőben nyitja meg a marketplacet és ez történik amit te is tapasztalsz. Ezt kell átállítani és engedélyezni utána jó lesz.
-
chopin42
addikt
-
Dr. Romano
veterán
válasz WhiteWalker #34848 üzenetére
Hmmm akkor ennek kampó.
Ennél a retek cégnél lehetetlen kapcsolatba lépni bárkivel is. Support gyakorlatilag 0. Az algoritmus azt csinál amit akar.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Dr. Romano #34847 üzenetére
Meg egy kicsit , csak pár komment feljebb...
-
Dr. Romano
veterán
Üdv
Olyan gondom van hogy kb egy hete nem érhető el a Marketplace számomra.
Nem hirdettem semmi problémás dolgot viszont sok scammert jelentettem és üzenetben osztottam őket
Nem tudom az számít e.Jelenleg ilyen a helyzet: [kép]
azt írja nincs szabálysértésem. [kép]Hogy lehet ezt helyreállítani?
Közben látom hogy csak egyet kellett visszaolvasni
Ez akkor általános hibajelenség?[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Met
nagyúr
válasz TrollBalint #34844 üzenetére
Miért lenne hatással a droidos készüléken az amit az almáson appon beállítasz?
Azóta nem nagyon nyitottam meg az appot, most ránéztem, nem ugrott át a place-re."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
TrollBalint
addikt
-
kp78
addikt
válasz Lucho7 #34841 üzenetére
[link]
Ez sajnos ilyen (lett).
Nekem sem megy már jó ideje.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Lucho7
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hogy facebook marketplace felfüggesztést kaptam amit nem értek miért, semmi olyat nem hírdettem, semmit nem seértettem. Valaki tud benne segíteni, hogy oldjam meg?
Semmi további információt nem találok. Köszönöm a segítséget! [kép]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz castiels26 #34839 üzenetére
Poco F5
Viszont a keresővel működik. Itt betölt mindent.
[ Szerkesztve ]
-
castiels26
újonc
válasz WhiteWalker #34838 üzenetére
Telefon lemaradt xiaomi 13T.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz castiels26 #34837 üzenetére
Gondolom a Facebook b@szakodik szokás szerint. Nálam is ez van. Majd megjavul.
-
castiels26
újonc
Sziasztok!
A marketplace megjelenít kb 8 hírdetést utána csak tölt. Ha bezárom a Facebook -ot utána is csinálja. Max 8 hírdetést tölt be. Van valakinek valami ötlete miért?
-
t420s
aktív tag
továbbra a leghalványabb lila gőzöm mire is jó ez. mask it? kit? mit?
nyilván a kamu profilt értelmetlen maszkolni mert soha többet nem fog írni lévén pár óra a "living time" az ő esetükben. aztán jön a köv kamu profil. egy ilyen scammer akár 2-300 (zömében RU és india forrású) kamuprofillal rendelkezik. értelmetlen maszkolni.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Esetleg megnéznéd
De minimális angol tudással...Fb=Facebook
Settings and confidentiality=Beállítások és valami
settings=Beállítások (ez az előző lépésből ismerős szó)
navigation bar=navigációs sáv
customize bar=testreszabás és valami
market place=marketplész
mask it=maszkolni akarsz valamit, tehát eltüntetni kellAzért ennyire nem lenne nehéz megnézni hogy vajon mit kellene csinálni.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
nagyúr
Vannak, de én is azt tapasztalom, hogy a hirdetés feladását követő első 1-2 napban csak a scammerek jönnek. Azokat tiltom, jelentem (ez utóbbinak semmi hatása nincs, mindig az a válasz jön, hogy a FB szerint minden rendben van a jelentett profillal), aztán később jönnek a normál érdeklődők is jellemzően.
-
t420s
aktív tag
A facebúúk márkitplészen vannak vevők is vagy csak scammerek?
feladok egy hirdetést , 10-20 üzenet bezuhan fél óra alatt, de egy se valós vevő mind a szokásos "gls az én költségemre"
Itt vevők is vannak vagy csak scammerek? -
kutga
nagyúr
válasz sherlock82 #34826 üzenetére
Nálam ugyanez, bár csak webes felületen tapasztaltam.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok , rendszeresen találkozom azzal a hibával, hogy messengeren írok egy üzenetet és a program úgy érzékeli hogy én kaptam üzenetet.
Mivel ez kezd rendszeres lenni lassan magam mögött hagyom ezt a programot, mert kb használhatatlan , ez miatt is..Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
stefi68
addikt
válasz stefi68 #34821 üzenetére
Újabb fejlemény: Ha az asszony telefonján egy másik profillal jelentkezek be a Messengerbe, annak jönnek az értesítések.
Tehát, nem a telefon, nem a szoftver, hanema FB felhasználó a ludas.
De mi lehet a gond vele???◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ledgeri
nagyúr
Asztali firefoxos facebookozóktól majd kérdezném, hogy a friss verzió hozott-e teljesítményjavulást, mert eléggé kiemelten ezt említette a changelog!
-
stefi68
addikt
Érdekes problémával szembesültünk, Messenger üzenet értesítések kapcsán.
Nem írom le az egész történetet, mert hosszú lenne....
A lényeg: az asszony panaszkodott, hogy nem minden Messenger üzenetről kap értesítést. Volt mindenféle jogosultság ellenőrzés, akku optimalizáltság tiltás, háttérben futás manuálisra állítása, korábbi verziók kipróbálása, telefon visszaállítás gyári állapotra...
Most ott tart a dolog, hogy egy Reddit bejegyzés alapján, nálunk is az lehet mint ott egy felhasználónál, mégpedig a csoportos üzenetek értesítéseit megkapja, az egyéni beszélgetések üzeneteinek értesítéseit nem.
Ezt ma teszteltük jó párszor...
Nem csak az én üzeneteim értesítéséről van szó, hanem másokéról sem kap értesítést.
Létezik ilyen?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
titán
válasz maxika2004 #34813 üzenetére
a kapott üzik csak azon láthatóak amelyiken éppen megkaptam
Hogy hogy amelyiken megkaptad? Az üzenet a profilnak érkezik, nem eszközöknek. Egyébként ez facebook anomália lesz, nem tudsz vele mit kezdeni. -
Met
nagyúr
válasz TrollBalint #34815 üzenetére
Köszi, akkor nem a patch-elt app a ludas.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Breki
veterán
válasz maxika2004 #34816 üzenetére
Fogalmam sincs, de egy próbát megér azzal jó-e.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
TrollBalint
addikt
Nekem mindenféle cucc nélkül vannak telepítve és ezt csinálja a Facebook. Megnyitom a facebook-ot és már dobja is be a Marketplace-t. Egyelőre csak Androidon néztem, ott is inkább akkor csinálja, ha valami Facebook értesítésre megyek rá, ha simán megnyitom az applikációt, akkor mintha nem csinálná (vagy csak szerencsém volt, de ritkán nyitom meg közvetlenül a Face app-ot)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Breki
veterán
válasz maxika2004 #34813 üzenetére
Szia
Számítógépre használod a Messenger alkalmazást?
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Következőkben kérném a segítségeteket :
mostanában jött elö az a gondom, hogy ha 2 gépen + telcsin használom a messengert, akkor a kapott üzik csak azon láthatóak amelyiken éppen megkaptam szóval pl ha telcsin megnézem a kapott üzit, otthon a számítógépen már nem látom !
Tudnátok ebben segíteni, mert nagyon idegesítő !
Elöre is köszönöm ! -
nagyúr
válasz Newyorker #34809 üzenetére
Nem lehet, hogy csoportos chat üzenetek között van olvasatlan? Közösségi chat vagy valami ilyesmi a neve.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
A Facebook applikációm már hónapok óta jobboldalt fent 2 db olvasatlan üzenetet jelez. Rákattintva, majd a Messengert megnyitva egyszerűen nem lelem meg ezt a két olvasatlan üzenetet. Próbáltam már asztali gépen is Facebook.com-on keresztül, de ott sem találtam meg. (archív üzeneteknen is) Segítsetek, hogy mi lehet a probléma, köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy zárt FB csoport, ahol mindenki ismerőse egymásnak, de valamiért nem mindenki bejegyzését látom. Ez mitől lehet? Most volt egy bejegyzés 2 napja, nem látom, de más igen. Mi lehet a gond?
-
Met
nagyúr
Az mennyire normális hogy a FB app megnyitás után kis idővel átmegy a marketplace-re?
MRV Patch Manager-el van felrakva a FB és a Messenger mert ha simán telepítem akkor nem működik a szokásos chatfej."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
flash-
veterán
Van egy facebook oldalam.
A történetben többször is posztoltam egy képet de sehol sem látom, se tevékenységnapló se történetarchivum, egyesdul a hirdolyamomon jelent meg. De a tortenet kepeket sehogy nem tudom előhozni...-ugyamcsak facebook oldallal tobb csoportban tag vagyok de az oldallal nem enged posztolni egyik csoportban sem. Miert?
Tud valaki ezekben segiteni? -
Mr.RiK
csendes tag
Sziasztok! Mióta az új Messenger változat van, azóta már a Hívásokat se látom, se azt ha valaki hívott. Hogy lehet vissza tenni a régi verziót? Találtam 1-2 oldalt ahol vissza lehet tenni a régi változatot állítólag, de szerintem nem megbízható oldal. Play Áruházba pedig hiába keresek rá Messenger-re, a legújabbat dobja ki nekem.
-
titán
Olyan esetben például mi történik, ha az alprofil valamiért tiltásra/korlátozásra kerül? A fő profilnak ebből lehet valami hátránya?
-
ledgeri
nagyúr
válasz pvt.peter #34802 üzenetére
Az "archivált" az "nekem már nem kell, mert láttam" jelentéssel bír, így ha valaki ír, akkor azt nem láttad, így visszajön. Ez a mögöttes logika. Ha tudsz és akarsz, lépj, ki vagy tűrj...
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Jakesz #34798 üzenetére
Üzleti oldalaknak küldött üzeneteket meg nem lehet szerkeszteni.
Felettébb vicces, hogy pár ilyen oldalnak vannak random előre megírt opcióik, amik a leglehetetlenebb pillanatban jönnek fel, és pont oda, ahol a normál beszélgetés write box-a van, így reflexből mindig küldök egy automatikus üzenetet.. persze visszavonni, szerkeszteni nem lehet.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest