- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a videóimnál a 40 megtekintés az 40 ismerőst jelent vagy azt is beleszámolja aki többször megnézte? Mivel csak accounttal lehet megnézni gondolnám, hogy van annyi esze nem számolja ugyanazt a usert többször is, de ennél az oldalnál sose lehet tudni.
-
fradi81
veterán
Hali
Van egy problémás idős ember akinek vissza kéne állítanom valamilyik fb fiókját. Láttam az emailjei közt egy francia nyelvű emailt, Security@facebookmail.com-ról jött, oda személyi igazolvány képet is kellett küldeni, ez valós email lehet, alkalmas a fiók visszaszerzésre? Vagy van erre külön link? Köszi. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
V.Stryker #32991 üzenetére
Nem, és ráadásul még oldala is válogatja, hogy éppen milyen lehetőségek jelennek meg, de ebben még nem fedeztem fel semmilyen logikát, mert ez sem állandó, gyakran változik.
Engem az bosszant (sokat kommentelő lévén), hogy a "legújabb szerinti" rendezés egyre pocsékabb, használhatatlan.
Szerk.: izé... Elvileg itt lehetne átállítani, ha kikapcsolod a "Legrelevánsabb hozzászólások megjelenítése elsőként" opciót, de ez szerintem semmit sem ér, nálam ki van kapcsolva, és így is a "legrelevánsabb" szerint jelenik meg minden.
[link]
Szerkszerk.: na, ez meg csak a saját posztjaidra vonatkozik. Akkor csak jól emlékeztem, hogy nincs ilyen opció.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Be lehet állítani valahogy a facebookot globálisan, hogy mindig minden hozzászólást jelenítsen meg? Ne csak a legérdekesebbeket, stb.
-
pvt.peter
őstag
válasz
gyulaszu #32985 üzenetére
Azt a funkció nálam tiltásra került, se az enyém se más onlnie állapota nem látható.
Nem tudom, hogy mi alapján pakolja be az embereket ide, mert már napok óta csak ezeket a fejeket látom.
Én csak egy egyszerű chat klienst szeretnék bármiféle sallang nélkül, Facebook accountom is inaktiválva van -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
NeoPampalini #32926 üzenetére
Sikerült javítani 1 hónap után a hibát.
Megjegyzem, hogy a messenger még mindig annyira buta, hogy a "Méditartalom és fájlok" alatt a videókban ugyanúgy nem lehet pörgetni.
Igazából már 5 évvel ezelőtt is ezen gondolkodtam, hogy vajon ezt hány év alatt fogják lefejleszteni? 5 év alatt sem sikerült ennek a barom bagázsnak.
(erre megoldás, ha megosztod ugyanannak a személynek vagy magadnak elküldöd, és ott a beszélgetésben lehet pörgetni. Zseniális komolyan.)Az Instagramon lévő videókról nem is beszélve, hogy nem tudnak egy átkozott replay gombot tenni a videókhoz, hogyha az ember a videó elejére kiváncsi, akkor ne kelljen már 5x végignézni a sokszor 40-50-60 mp videókat. Őrület egyszerűen, amit ezek művelnek.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó #32982 üzenetére
... akkor vagy te nem érted, hogy mi a helyzetem, vagy én nem, hogy szerinted miért releváns, hogy kövessem az ismerőseim alakulásának számát, ha épp azon vagyok kiakadva, hogy nincs jó módszer arra, hogy megmondjam mindenkinek, hogy hol érhet el miután töröltem a fiókom.
-
Cs1csó
titán
válasz
ledgeri #32979 üzenetére
Az F.B. Purity jelez ha töröl valaki az ismerőseid közül vagy ha pl. nevet változtat pl. Kiss Évából lesz Nagyné Kiss Éva. Legutóbb arra jelzett nálam, hogy egy ismerősöm megfordította a nevét eddig keresztnév volt elől a Facebook szerint most úgymond a magyar rendszer szerint előre került a vezetéknév.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
NeoPampalini #32978 üzenetére
Mondjuk ja, de ilyen alapon megoldhatnám némán is!... De engem zavar, ha valaki így tűnik el. Különösen úgy hogy kis magán boldogságom, hogy 98%-a barátlistámnak engem jelölt, így illőnek érzem előre közölni... Na mindegy. Még úgy is sokféle dolgot akarok még csinálni ott, ezen, ilyesmin kívül.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
NeoPampalini #32975 üzenetére
Csak annak meg az a hátulütője, hogy akkor oda kérdeznek be, ha olyan, majd ha meg írok olyat, akkor meg az külön utócenzurálni, vagy akkor írogatom privátba a válaszokat.... de akkor már ugyanott vagyok.
#32976 classic B A post, és "jaj lecserélte a borítóképét újfent algoritmus alapú.
-
ledgeri
nagyúr
Mi lenne TOS kompatibilis megoldás arra, hogy mindenkinek az ismerőslistámról tudtára adjam, hogy "szia, törlöm az accountom, elérhetőségem ez, az, amaz"
Csak mert picit gagyi, hogy ha falamra osztom, akkor algoritmus limitált. És ha törlöm a fiókom, akkor az eltűnik (így semmi garancia arra, hogy mindenki látná).
Ha csoport üzenetbe írnám (amibe behívom az X-száz emberem), akkor a 100. belépő csak annyit lát, hogy kik léptek ki, így ő is azt teszi. Ez classic facebook-gagyi....
Ha meg ténylegesen emberkéknek küldözgetem, akkor meg lehet, hogy spam-be tolja, és egy idő után már küldeni sem egedi (itt járok)....
De a pm is gagyi annyira, hogy ha normál szöveg, engedi, ha linkes szoveg előnézet nélkül, akkor engedi, de ha linkes szöveg előnézettel, akkor a rendszer nem engedi törölni egyesével.
Gondoltam írok is emiatt a Privacy Officernek. Persze adjam meg ilyen olyan adatomat, köztülk mobil számot. Megadom. Erre jön a válasz, hogy " jaj ahhoz hogy továbbléphessünk kérjük küld be a telefonszámod birtoklását bizonyító valamilyen okmányod képét!" Miközben funció-hiba jelentéséről van szó. -
joey04
titán
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy több csoport is van, amit a rendes profilommal nem látok. Mutatok egy példát, hogy mire gondolok: egyik ismerősöm Krétán él, ő küldte el nekem a csoport linkjét. Ha úgy nyitom meg gépen, telefonon, bármin ahol be vagyok jelentkezve, ez fogad:
Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor látom:
És a poén, hogy csináltam gyorsan egy másik profilt, azzal is látom, kérhetem is a csatlakozást:
Nem ez az első ilyen tapasztalat, és tiltásról nem lehet szó, a példában szereplő csoportról még csak soha nem is hallottam, a közelében sem jártam. A rendes profilomnál kéne valami beállítást megváltoztatni?
-
ledgeri
nagyúr
Azért picit borzalom, hogy miután 2 évig hanyagoltam az oldalt, most -mert el kellett kezdenem fióktörléhez az átnézését- az elmúlt 1-2 hétben néha nézegettem hírfolyamot, és azóta ugyanaz a 100 bejegyzés (akár embereé, akár reklámé akár ajánlott) van az első 100 bejegyzés helyén variáció szerint, de van ami együltő-helyes görgetéskor, már 30-40. helyen ismétődik. Legutóbb kb 5* is láttam 2-3 dolgot.
Mindegy már elindultam, csak vannak beragadt dolgaim...
-
rushty
őstag
válasz
nincsnév007 #32966 üzenetére
Van nem nagy? [link
]
-
nincsnév007
addikt
androidon a "nagy" messenger alkalmázból a főoldalon nem lehet eltűntetni hogy ki van online?
-
válasz
NeoPampalini #32964 üzenetére
Én már évek óta nem szólok hozzá semmihez és nem is olvasom a kommenteket. Nagyon ritkán olvasok bele, közlekedési balesetes témáknál például. Tulajdonképpen 98%-ban csak az anyázás megy, én arra nem vagyok kíváncsi és nem is veszek részt benne.
-
NeoPampalini
senior tag
A másik meg, hogy - oké, ez csak saját tapasztalat - ezek a komment jelentgetések semmit sem érnek. Két éve valami gyökér nekiállt velem zsidózni (a nevem alapján "kitalálta", mondjuk nem nyert, de ez részletkérdés), jelentettem gyűlöletbeszédért, és elutasította a csodás automata, mondván, nincs semmi szabályzatba ütköző.
Én akkor feladtam, inkább tiltom, ha olyan, de nagyon ritkán jutok el odáig.
-
válasz
NeoPampalini #32961 üzenetére
Pontosan.
-
NeoPampalini
senior tag
"Más kérdés, hogy semmi jelentősége az égvilágon, ha valaki lehülyézi a másikat. Az a véleménye, kész. (van is az a mondás, a vélemény olyan mint
)"
Ezért mondom, tök felesleges emiatt pattogni az FB-n, le kell tiltani ha nem tetszik, és kész.Egy sima lehülyézésért még senkit sem vittek bíróságra, én már fel se kapom rá a fejem, úgyis azt minősíti, aki írja.
-
válasz
NeoPampalini #32957 üzenetére
A lehülyézés az a becsületsértés témaköre. Más kérdés, hogy semmi jelentősége az égvilágon, ha valaki lehülyézi a másikat. Az a véleménye, kész. (van is az a mondás, a vélemény olyan mint
)
-
-
Valószínűleg (a fb felhasználók (napi aktív közel 2 milliárd ember) és az esetek lehetséges számából következtetve) eljut a jelentés egy algoritmushoz, mely ha talál a rögzített szavakból/szókapcsolatokból, akkor törli, egyébként nem.
Ha valakit rágalmaznak online és szeretné jogi útra terelni a dolgot, ki kell fotózni a lényeget és feljelenteni a rendőrségen.
-
válasz
flash- #32952 üzenetére
Ez ugyanúgy egy FB űrlap, amire vagy ránéz egy ember, vagy nem. Automatikusan ilyenre biztosan nem indul eljárás. Ilyen bejelentést az érintett tehet a rendőrségen, csatolva a kinyomtatott FB postokat például, de érdemben ezekkel még celebek, politikusok esetén sem nagyon szoktak foglalkozni.
-
válasz
NeoPampalini #32946 üzenetére
Szomorú, hogy a föld egyik legértékesebb cégének programozói erre voltak csak képesek.
-
Cs1csó
titán
válasz
NeoPampalini #32946 üzenetére
Egyes tévéken talán pont emiatt is van "automata" hangerő, ami kiegyenlít, pont a reklám kezdeténél tapasztaltam hogy szinte robbanna a hang de a tévé "visszavesz" belőle.
Persze nem minden tévé tudja és lehet nem mindig kellően hatásos. -
NeoPampalini
senior tag
"a videók teljes képernyőre váltásakor bekövetkező csutka hangerőre ugrás"
Aki ezt kitalálta, ki kellett volna lőni a Jupiterre...
Ez olyan, mint - bocs, ha már nem így van, 20 éve nincs tévém - amikor film közben jön a reklámblokk, ami üvölt, te meg kétségbeesve keresed a távirányítón a hangerő gombot.
Miért nem jegyzi meg, mint pl. a youtube? Nem egy felhasználóbarát megoldás, az egyszer fix.
-
krizmo_
Topikgazda
A videók automatikus elindulását, és a hangerejét is itt tudod beállítani:
Videobeállítások. -
Tudnátok esetleg abban tanácsot adni, melyik chrome kiegészítő alkalmas arra, hogy a facebook hangerejét vezérelje? Ez a videók teljes képernyőre váltásakor bekövetkező csutka hangerőre ugrás nem éppen komfortos.
-
classic B
senior tag
Úgy tűnik, hogy szeptember 18-ig lehet használni a Messenger Lite-ot, utána nem fog működni.
A sima Messengerben év végégig mindenkinél alapértelmezetté teszik a végpontok közötti titkosítást. Ideje volt...
-
st6969
őstag
Sziasztok,
pár éve történt, hogy az egyik régi, csak szemetes ládának használt email címemmel regisztráltam egy Facebook fiókot a lányomnak, de csak azért, hogy Messengeren el tudjuk érni egymást. Ez azóta is megy, a barátaival is ezen cseveg. A Facebook-ot egyáltalán nem használta (ott van a telefonján az app, de be sem volt jelentkezve, sőt Family linken is tiltva volt, feloldottam, lefrissített, működik). Most viszont már eltelt egy kis idő, és szeretné használni, amibe bizonyos kompromisszumokkal beleegyeztem.Kérdés: meg tudom-e változtatni a fiók email címét az övére? Ha igen, lesz-e bármi hatása egy ilyen változásnak a Messengeren?
Köszi -
tylerddd
veterán
Üdv!
1.) Messengerben mobilról megoldható-e a fájlküldés úgy, mint PC-nél, ahol kb. bármilyen fájl átmegy?
2.) Az kinek a hibája, hogy a Facebook-on megosztott pl. pdf dokumentum letöltődik, de nem kerül be a mobil (jelen esetben androidos) letöltések mappájába? Tehát ahogy megnyitom a pdf olvasóval, külön el kell menteni, mert egyébként nem találom sehol a készüléken.
Köszönöm! -
Tamy
senior tag
válasz
lipothp #32933 üzenetére
Hasonló cipőben jártam én is nemrég (fentebb írtam róla részletesen), annyi különbséggel, hogy nálunk a fullos admin nem törölte magát addig, amíg én át nem vettem. Így nem tudom hogy lehet visszaszerezni, de azt tudom, hogy mit rontottatok el, talán ez is segítség lehet a későbbiek során. Amikor meghívtok valakit adminnak, nem elég bepipálni a teljes hozzáférést, alul van egy kapcsoló, azt be kell kapcsolni. Utólag ezt nem lehet módosítani, csak meghíváskor, tehát törlés, és ismételt meghívás.
-
lipothp
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, már teljesen elvesztem...
Elnézést hosszú lesz.
Egy cégnél kezdtem dolgozni, ahol üzemeltettek egy Facebook oldalt.
Megkértek, hogy egy admint tegyek ki, mert már nem dolgozik a cégnél.Ehhez kaptam egy nem valós emberi profilt.
Egyszerűség kedvéért.Oldal neve XY Horgásztó
Kamu ember neve: Horgász TóNos, a Horgász Tó nevezetű adminnak nem volt elég adminjoga ahhoz, hogy kitegyen másik admint az oldal adminjai közül.
Kinyomoztam, hogy ki hozta létre annó az oldalt. Üzleti profillal láttam, hogy ki volt.
Felvettem vele a kapcsolatot, azt mondta, hogy ő már réges régen kilépett az egészből, nincsen hozzáférése.Utána megtaláltam azt, hogy ki még az admin.
Meg is találtam azt az embert, akinek át lett adva annó az oldal kezelése.
Neki volt egyedül olyan admin joga ami fullos.Megkértem, hogy adjon fullos admin jogot a kamu Horgász Tó nevezetű embernek.
Ezt elvileg úgy kell, hogy kitörli a jogosultságát, majd újra hozzáadja.
Meg is csinálta, de utána is ugyan olyan csökkentett jogosultságos jogai voltak.Megpróbálta újra kitörölni, és hozzáadni, de akkor már nem hozta fel az oldalhoz rendelhető adminnak a Horgász Tó nevezetű "embert"
Így abban maradtunk, hogy adjon hozzá engem, az én profilomat, majd én megoldom.Hozzáadott, de ugyan úgy csökkentett jogosultságokkal.
Mivel a srác már régóta nem dolgozik itt, ezért nyilván szabadulni akart ettől az egésztől.
Úgy gondolta, hogy ha kilép az oldal kezelői közül akkor rám átszáll a fullos admin jog (mivel csak ő fullos joggal, és én csökkentett joggal maradtunk adminok)Hát nem így történt.
A poén az, hogy alapból nem én akarom kezelni az oldalt, hanem más. De jelenleg csak én tudok hozzáférni, posztolni, de mivel csökkentett jogom van, így nem tudok más usert hozzáadni kezelőnek.....
Ami még történt, hogy üzleti profil is hozzá van kapcsolva még az oldal létrehozójának az üzleti profilja. Ehhez kaptam fullos hozzáférést, de sajnos ezzel nem megyek semmire. Legalábbis 3 napja nyomkodom, de egyszerűen nem tudom átvenni az oldal felett az irányítást.
Írtam a Facebook supportnak support@fb.com-ra, illetve hibát is adtam fel jobb fenn profilképre kattintva - súgó és támogatás - probléma bejelentése menü alatt.
6 napja ezzel szívok....
Az lenne a legjobb, ha valahogyan kaphatnék fullos admin jogot, és a valós kezelőnek tudnék adni oldalkezelői hozzáférést.
Hogyan tudom ezt elérni?
(a profilok nevei fiktívek, ha szükség van a megoldásban az igazi olal nevére akkor persze leírom)
Köszönöm szépen!
-
ledgeri
nagyúr
Weben lehet forszírozni azt, hogy ha valakinek a profilján vagyok, és az üzenetek gombra kattintok, akkor nem kicsibe nyílik meg az üzenet küldési lehetőség, hanem a Messanger nyílik meg, mint ahogy a kis üzi fejlécéből nyitható?
-
Kcsabi
tag
Hogyan lehetne a facebook videók hozzászólásait elolvasni? Ha nézegetem a videókat és netán elolvasnám a hozzászólásokat, rákattintok és megnyilik nagy képben a videó, viszont a hozzászólások átkerülnek jobb alulra, olyan kis helyre, hogy képtelenség elolvasni. Hogy lehet beállítani, hogy a videó maradjon kicsi és a hozzászólások az alján olvashatóak legyenek?
-
ledgeri
nagyúr
Egyre jobb! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
NeoPampalini #32926 üzenetére
Borzalmas. Azért reménykedem, hogy csak hiba, mert magában a facebook appban meg ugyanazt a képet jól lehet közelíteni.
De lehet, hogy ott még elfelejtették átállítani.
Egyébként ilyen bug-ot sehol nem lehet jelenteni sem?? -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Atomgeszi #32925 üzenetére
Wow... Nekem eddig fel sem tűnt (látszik, hogy mennyit használom mobilon a messengert).
Ráadásul az hagyján, hogy "képen kívül" nem lehet zoom-olni, a nagyobb probléma az, hogy a nagyítás az eredeti képméret "keretén" belülre korlátozódik, tehát nem lesz egész képernyős a kép, hiába nagyítasz bele. Ez milyen már?
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy(két) elég nagy problémám: létre akartam hozni egy Facebook oldalt, de véletlen valami másodlagos profilt vagy mit csináltam helyette a személyes accountomnak. Ez így már két okból is probléma:
- Egyrészt sehol nem találok törlést... (ez a kisebbik gond, de azért nem akarom meghagyni)
- Másrészt a usernév (slug) emiatt foglalt és nem tudok új oldalt létrehozni. Elvileg átírni át tudom, de általában azt írják a neten, hogy ettől még örökre lefoglalja a facebook a usernevet és dobhatom a kukába.Szóval mit tudnék csinálni ebben a helyzetben? Írjam át a usernevet és reménykedjek, hogy a jövőben elérhető lesz? Át lehet konvertálni a másodlagos profilt oldallá? (ilyet nem találok sehol)
-
jani528
csendes tag
Sziasztok! Biztosan volt már de hirtelen nem találtam róla infót. Folyamatosan kapom az SMS-eket a Facebook-tól a következő szöveggel: Megerősítő kódot a Facebookhoz: ******
Szinte minden nap, van hogy egymás után 2x
Mi lehet ennek az oka?
-
Az élő közvetítéseket is meg lehet utólag vágni ezek szerint?
-
-
EmberXY
veterán
válasz
tylerddd #32881 üzenetére
Ma nekem is eljátszotta ugyanezt, de én nem változtattam jelszót mostanában, csak kiléptettem a telót valamelyik nap és utána visszaléptem vele.
Általában PC-n használom, de most telón valami linket akartam messengeren továbbküldeni egy ismerősnek, erre jött az üzenet, hogy lejárt a munkamenet és jelentkezzek be.
Rámentem a bejelentkezés gombra, erre bejelentkezett, de se jelszót, semmit nem kellett megadni. Ennek sok értelme volt. (Mutatja is egyébként, hogy ma beléptem a telóról, Sándorfalváról természetesen, ahol még életemben nem jártam, de ezt már megszokhattuk.
Pedig nem hiszek a parajelenségekben, de az, ahogy ez működik, egyre inkább arra kezd hasonlítani. -
Theodorci
tag
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy facebook csoportomban létrehozok szavazás posztot, amire már az elején odaírja alá, hogy 2 nap múlva lejár. Máskor is volt ilyen, hogy bizonyos idő után nem tudtak emberek szavazni már mert a fb lezárta a szavazást. A szavazás poszt kirakásakor nem találok ilyen beállìtást, hogy ez ne legyen. Esetleg valaki tudja hogy lehet kiütni a szavazás végdátumát?
-
-
válasz
classic B #32912 üzenetére
Annyi változást okozott eddig - 1 hónapja használom - hogy az összes Messenger spam megszűnt egyből az aktiválást követően. Elég sok ilyen-olyan kéretlen üzenetet kaptam mindig is (XY felvett Z csoportba, pucér képek, fiatal lányok, ide kattints, stb.), de ezek egyből eltűntek. Más egyebet nem vettem észre, a belépés sem lett szigorúbb (igaz, eddig is e lehetö legszigorúbb volt, amit be lehetett állítani), a Verified fiókhoz eleve 2FA és a FB által is erősnek tartott jelszó szükséges, új eszközről/browserből való belépésnél, vagy FB authnál, fiók párosításnál eddig is jelzett rendben, és kérte az authenticatoros jóváhagyást.
-
ledgeri
nagyúr
Ha már fenti törölgetés: Nézegetem át az évtizedes diskurzusaimat pont a fenti miatt is, és vannak üzenetek (értsd oda-visszából az oda), többségében linket is tartalmazóak, amiket a rendszer nem akar törölni: Rámegyek, gurgulászik kicsit, és nem történik semmi... míg másikokat kortól és társalgó-társtól független meg enged, többszöri munkamentben sem/is...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tylerddd #32908 üzenetére
Úgy lehet levédeni, hogy az értékét (akár magadnak, akár másnak) alacsonyan tartod!
Nem küldesz bankkártya számot, fotót CCV-vel, nem diskurálsz olyan dolgokról amik baj ha kikerülnek, és hasonlók (ha volt bármi ilyesmi akkor az most kezded el törölgetni). Azon túl, hogy a fenti hsz-ek-es standard dolgokat megcsinálod (2fa, és random linkekre nem kattintgatás), más semmi nincs.
Fontos kommunikációra legyen más kapcsolat is...! -
classic B
senior tag
Előfizettél?
Majd a tapasztalatokat oszd már meg légyszi.
@tylerddd: Elég lesz az. Nekem még a 2FA sincs bekapcsolva, mégsem hackeltek meg. Persze bármikor megtörténhet, de véleményem szerint valamilyen "user error" kell ahhoz, hogy feltörjenek. Mondjuk a 2FA nélkülözése is annak számít...
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #32881 üzenetére
Jelszóváltoztatás utáni lejárt munkamenet hiba Facebook app-ben: kilépkedtem minden Metás alkalmazásbó, Messenger/Insta és most lassan egy hete nem tapasztaltam a hibát.
Egy másik kérdés: Hogyan lehet ezeket a fiókokat a lehető legjobban levédeni? Mennyire érdemes saját okmányt feltölteni, későbbi problémák elkerülése végett? Köszönöm!
-
Joker88
őstag
amik vannak régebben feltöltött képek a profilomnál, a "Fényképek/Fényképeid" fül alatt,azokat,hogyan lehet minél kevesebb lépésben törölni?
Egyesével lehet,rájöttem,de baromi hosszú idő mindegyiket végigkattintgatni.. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A bejelentkezett készülékek esetében a helymeghatározás másoknál is hülyeségeket mutat, vagy csak nálam van gond ezzel?
Otthoni PC-ről és telóról vagyok belépve, kétfaktoros meg minden, ahogy annak lennie kell. PC-nél rendben mutatja, hogy melyik városból vagyok belépve, de telóról nem ez a helyzet.
Ma meglepődve vettem észre, hogy bár a telefont bejelentkeztetve mutatja, a készülék típusa is stimmel, de hol Hajdúsámsonban, hol Veszprémben, hol Etyeken történő belépések vannak listázva...
Kíváncsiságból kiléptettem a készüléket, rendben le is dobott azonnal a telóról, visszalépéskor megint kétfaktoros, stb, de ismét Hajdúsámson-ban írja a bejelentkezést (kb 170 km), pedig most tényleg biztosan én voltam (remélem a többinél is).
Ez normális és megszokott, vagy valami probléma lehet? -
Tamy
senior tag
Ez nem lényeg, tudom, hogy nincs ilyen, ezért csináltam egy fiktív felhasználót. Az ő nevével belépve lehet majd módosítani az oldalt. Tudom, hogy a hivatalos álláspont nem ez, de a mi szempontunkból ez előnyösebb.
Közben úgy néz ki az alap probléma is megoldódik, bár nem úgy, ahogy a nagykönyvben le van írva. Próbából csináltam én is egy oldalt, felvettem a másik profilom adminisztrátornak, ott van alul egy kapcsoló, hogy teljes hozzáférés, szerintem ő azt nem kapcsolta be, mert így én teljesen ugyanolyan jogosultságokat kaptam, mint az eredeti tulaj. Innentől fogva én is tudom őt törölni, annyi, hogy neki el kell fogadnia (vagy el is utasíthatja), vagy ha nem csinál semmit, akkor egy hónap múlva automatikusan végbemegy a törlés.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nincsnév007 #32900 üzenetére
Az még a jobbik eset, nekem újoldalként tölti be: Épp nagy lap átnézőben nem a legjobb, hogy megnyitom valakinek a hírfolyamát, megnézném az összes hsz-t, a lap elé nyílik a kommentsor, de mikor kiXelem, akkor meg oldalként betölti az összes hszt, amiről böngésző visszázva meg az adott hírfolyam legtetején bagyok....
#32898 Croft-21 megéri a kockázatot? Ha el kell váltanod az adott emailről, vagy a gmail fiókodban kezelnéd a facebookod is, akkor ajánlok egy ingyen reget simplelogin-re, szánj erre egy alias-t és a célod kb el is érted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest