Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Csak engem szivat? Egyszer csak újratöltött az oldal és ez fogadott...
Telón is kidobott, Messengerem sincs. Meghalt minden.
Nem kaptam előtte semmilyen üzenetet, hogy zárolnak vagy ilyesmi... -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Marketplace-re feldobtam pár dolgot, megosztottam a hírfolyamomban, viszont az ismerőseim csak Whatsappon, messengerben ill. csoportokban tudják megosztani, nyilvános a saját hírfolyamukban nem.
Ez valid? -
MadGame
senior tag
vacs és Goose-T, köszi a válaszokat.
Hát, elkeserítő -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy Marketplace-en kizárólag kamu robotok keresnek meg?!
Emberek hirdetnek és dummy-k jelentkeznek szinte rögtön?? Képtelenség így bármit is eladni
Egy hete próbálkozom, de eddig egy élő ember nem jelentkezett...még csak nagy számok törvénye alapján sem. -
MadGame
senior tag
AssAssyn és vacs, köszi!
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Nyugtassatok meg, hogy nem csak engem szivat ez a sz@r és másnak is teleteszi hirdetéssel a hírfolyamát... csak és kizárólag hirdetéseket és reklámokat látok -
MadGame
senior tag
válasz ViharVadász #35533 üzenetére
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Ha a hírfolyamban láttok pl. egy vicces képet egy oldaltól, ami nyilvános és alatta a megosztással messengerben elkülditek akárkinek, akkor ténylegesen elküldi, vagy csak velem szórakozik napok óta, hogy nem küld semmit és ki kell print screenelnem a képet?!
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt már elengedtem, hogy az üzenetek hol megjelennek, hol nem, de másnak is teleszórta mostanában hirdetésekkel a hírfolyamot a FB?? Semmi olyan oldal nem jön konkrétan, amiket bejelöltem. Csak hirdetések és ajánlott oldalak.... Megint vmi f@sz algoritmus??
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha én írok üzenetet bárkinek, akkor miért jelenik meg fent a szám, hogy van olvasatlan üzenetem? Tehát úgy érzékeli az üzijeimet, mintha én kapnám
-
MadGame
senior tag
Tévedtem, sz@r továbbra is.
-
MadGame
senior tag
Hali!Titeket is kidob az asztali FB és nem enged visszajelentkezni? Amikor beírom, hol jelszót ír, hol meg visszadob simán hiba nélkül a bejelentkező oldalra.
megjavult, csak egy darabig szívózott velem...[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Nálam a mai napon asztali verzióban a chates videókat és képeket nem tölti be. Telón semmi gond.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Nálatok sem tölti be az asztali messenger a képeket és a videókat, ha üzenetet küldtök? Telón nincs gond...
-
MadGame
senior tag
válasz dellfanboy #33921 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem a munkahelyi gépem hülyült meg, az itthonin is tapasztalom...
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt vettem észre du. óta, hogy a telómon lévő privát videókat (pl. családi) random elküldözgeti az ismerőseimnek
Ti tapasztaltok ilyet?
-
MadGame
senior tag
A történetek automatikus hangjait valahol ki lehet kapcsolni?
-
MadGame
senior tag
válasz razorka777 #33346 üzenetére
Köszönöm szépen!
Esetleg abban még tudsz nekem segíteni, hogy a kedvencek közül ki lehet-e valahogy törölni az oldalt, ha már nem létezik? -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Sehogysem lehet átállítni a FB-ot, hogy ne 6+ napos híreket mutasson?, Csak a Hírfolyamban látom a legfrissebbeket?
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Másnál is új lett a FB PC-s kinézete?
Ha a legfrissebb hírfolyamra lennék kíváncsi, akkor bal oldalt a "Hírfolyam (legutóbbiak)"-ra kattintva átvisz egy másik fülre, ahol eltűnik a chatsáv és bal oldalt "Feeds"-ként jelennek meg a dolgok. -
MadGame
senior tag
válasz World-Soft #32447 üzenetére
Esetleg: Jobb fent beállítások → Bal oldalt kéken: További információ a fiókközpontban → Személyes adatok → Elérhetőségek → Új elérhetőség hozzáadása
-
MadGame
senior tag
válasz Viktor0610 #31888 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, de köszi!
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha volt már róla szó, de csak fiókos kérdéseket találtam...
Ti nem jártok úgy olykor, hogy nem kaptok Messengeren (Android) üzeneteket, és csak akkor látjátok, ha beléptek magába az alkalmazásba? Csak egy pukkanást hallok, hogy vagy elolvasták vagy írtak (mindkettőt pukkanó hanggal jelzi), de üzenetet nem jelez -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Marketplace-en indult csoportos beszélgetést át lehet helyezni sima csoportos beszélgetésbe? Úgy értem, hogy bent van Marketplace néven a sima chatek között és ha rákattintok, tovább megy és akkor jelzi a csoport nevét, magát a chatet. Ezt szeretném áttenni sima csoportos beszélgetésbe. Lehetséges ez? -
MadGame
senior tag
Bugos Andorid FB vagy telefonfüggő?
Ugye, ha lefelé, majd felfelé görgetsz, elő tudod hívni a legutóbbi bejegyzéseket egy legördülő sávból. Na, ez a sáv nálam nem jön le. Más is tapasztal ilyet? -
MadGame
senior tag
Gondolom algoritmus. Nálam ugyanez a helyzet, sőt, appban már a legfrissebb bejegyzéseket sem tudom már beállítani.
Asztali verzióban is néhány embernek állítottam be chatet, nyilván őket nem látom, csak néha, akivel meg nem beszélek, az meg ott van...már egy ideje ilyen, sose fogják javítani. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Mobil appnál már nem lehet beállítani, hogy a legfrisebb híreket mutassa? Sehol sem találom, de infót sem róla...
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy FB vagy Chrome specifikus-e, de ha rákeresek valamire és van Facebook oldala, akkor miért a mobilos verziót adja be asztali gépen?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Be lehet úgy állítani a chatet, hogy csak azokat lássam, akiknek elérhetővé tettem magam? Kikapcsoltam a chatet, elvileg csak néhányan látnak, de attól én még nem vagyok arra kíváncsi, hogy jelenleg (az általam kiválasztott embereket kivéve) ki elérhető... -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam tűnt el asztalin bal oldalról a "Legutóbbiak" funkció vagy csak máshová dugták, amit akárhogy keresek, de nem találok? -
MadGame
senior tag
válasz Fruityloops #28704 üzenetére
Nálam az üziknél jelez folyamatosan üres karikát, mintha nem küldené el, pedig azonnal reagálok. PC, Chrome.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
A FB a böngészőben újabban tényleg csak az elérhető partnereket jeleníti meg újabban?
Bocs, ha már volt kérdés, nincs időm visszaolvasgatni…
Köszönöm! -
MadGame
senior tag
Már nem is lehet beállítani a legutóbbi posztok megjelenítését? "Legutóbbiak és kedvencekre" kattintva beadja, hogy állítsam be a kedvenceket...
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Csoportos beszélgetést miért helyez egy ún. Marketplace "beszélgetés" alá a FB?
Példa: keresek egy csoportos beszélgetést, de nem találom a chatlistában, csak Marketplace néven. Ezt megnyitván ott terem a beszélgetés amit kerestem. Was?! -
MadGame
senior tag
válasz Szirtimorc #27945 üzenetére
Hú, akkor passz, bocsi
-
MadGame
senior tag
válasz Szirtimorc #27941 üzenetére
-
MadGame
senior tag
válasz Szirtimorc #27933 üzenetére
Bal oldalt megnyitod a messengert, kiválasztod a beszélgetést, jobb oldalon: Chat testreszabása és ott lesz, hogy keresés a beszélgetésben.
-
MadGame
senior tag
Gépen más sem tud chatablak színt állítani? Telón nem változott semmi.
-
MadGame
senior tag
Ha mentek egy videót, akkor meg lehet azt valahogy oldani, hogy egyből saját gyűjteménybe tegye és ne az összesbe, hogy még utána kelljen válogatni?
Illetve van arra lehetőség, hogy egyik gyűjteményből a másikba mozgassam a dolgokat?[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz Pityu. #27491 üzenetére
Csak részlegesen szerintem. Nálam is váltakozik.
K Norbi: Nálam hol ott van, hol eltűnik.
Más: Nálam csak néhány ember számára van bekapcsolva a chat. Ha új embereknek engedélyezem a láthatóságot, azokat mikor teszi be a listába és törli ki azokat, akikkel kb. nem is beszélek? -
MadGame
senior tag
Másnál is haldoklik reggel óta a FB (nem tölt be, nem engedi az üziket küldeni, cska jóval később, képekről ne is beszéljünk...) vagy a netem sz@r?
-
MadGame
senior tag
Másnál is megjelentek jobb oldalt a chatlista felett hirdetések?! Nem elég, hogy a hírfolyam 80%-a hirdetésekből áll ki, most még ide is beteszik, hogy még véletlen se lássa az ember azt a pár parnert, akivel beszélni szokott…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest