- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alusky
senior tag
Hali.
Egy ismerősömnek van egy kisebb étterme. Sose volt Facebook oldala, de valaki, valószínű valamelyik vendége csinált Facebook oldalt az étteremnek évekkel ezelőtt. Ismerős nem foglalkozott vele, mivel a környékről töltögetett fel ez a valaki természetfotókat, meg kirándulós fotókat néhány havonta (ő nem látszik egyiken se), nem volt vele különösebben gond. Ez ment éveken át, de utóbbi fél évben agyhúgykövet kaphatott vagy bot lett vagy nem tudjuk mi történt az illetővel, mert napi szinten több tucat menhelyes meg környezetvédős meg összeesküvés elméletes posztot rak ki az "étterem" (értelem szerűen unofficial) oldalára. Írtunk jópár poszt alá, hogy mondja meg kicsoda az admin meg fejezze be az irreleváns posztolásokat, de semmi reakció rá.
Ez így elég tré minden tekintetben és lehúzza a helyet, hogy lehetne kideríteni ki a franc az oldal létrehozója vagy hogy lehetne megszüntetni az egészet a fenébe?
Bár sajnos főleg az előző évekből sok pozitív értékelés és komment, poszt veszne el, de egyszerűbb lenne megszüntetni, mint admin jogot kérvényezni valahogy, azt aki jelenleg vezeti meg kizárni, ha egyáltalán ez lehetséges. Valami ötlet? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Micsurin #32596 üzenetére
Mert a "fejlesztések" nem mindenknek egy időben jönnek ki, és az éles tesztelések pl kijönnek országonként 1-2-5-10%-nak A-verzióban, ugyanennyinek B-verzióban, és megnézik a hatást. Ezért van az, hogy valaki lát valami változást, majd senki sem kapja meg, és soahem kerül elő...
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyám panaszkodott, hogy a news feed-ben a főoldalon felülről a csoportok, home és egyéb piktogram menüpontok (A sztorik fölött voltak/vannak) böngészőben nézve eltűntek és csak egy nagy keresés került oda.
Mit állíthatott el? OperaGX egyébként az alany de lényegtelen mert mint az én mind az apám fiókjában pont úgy néz ki mint amire panaszkodik, hogy eltűnt neki szvsz ha 2 fiók jó 1 nem az nem böngésző.
(Életemben 5p-nél többet nem töltöttem böngészőből a facebookon bocsánat ha homályos a leírás.)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
classic B #32588 üzenetére
Rajtad is áll, hogy aki el akar érni, hol tud. Ha azt mondod másnak, hogy csak ott vagy elérhető, és kellesz neki, akkor ott fog elérni! Ha innentől az összes szöveges megkeresésedre azt válaszolod, hogy figyelj, én csak itt vagyok elérhető ilyesmi ügyekben, mert facebook így úgy, vs signal amúgy, akkor aki csak emiatt dobja vissza a megkeresésed az annyit is ér.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #32589 üzenetére
Nekem jelenleg Errort dob a Facebook, biztos valami komolyabb gond van.
-
classic B
senior tag
válasz
nincsnév007 #32586 üzenetére
Szia! Én úgy tudom, hogy megszűnt.
A rendes Messengerre is kíváncsi leszek marad-e. Elvileg a facebook appon belül is lehet majd (vagy már most is?) üzenetet küldeni. Nem használom telón egyiket sem, csak pc-n fb-zek.
@ledgeri: Igazából az lenne az igazi, ha nem magammal beszélgetnék rajta.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. Megszűnt a messenger lite alkalmazás? mert az play áruházban nem találom.
-
macikos
addikt
Valami globális gebasz van Facebook/Messenger fronton, úgyhogy senki ne lepődjön meg, hogy ez meg az nem működik.
-
classic B
senior tag
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Sikerült elintéznem, h feltörjék a fiókomat.
Nagy nehezen összejött, h az előlapi kamerával elfogadjon egy személyi igazolványt.
Viszont azt írja, hogy nem tudnak ezzel beazonosítani, h én vagyok e, de ha valóban én vagyok akkor újra kérhetem ezt a vizsgálatot.
Mit tudok tenni ha két napon belül megint visszautasítják? Nem létezik valami személyesebb kontakt velük?Nagyon fontos lenne
Köszönöm -
Ricardo
titán
Sziasztok.
Párom messengerével olyan probléma adódott, hogy a képeket nem jeleníti meg. Ha küld neki valaki egy képet (többen is próbáltuk), akkor nem a képet kapja meg, hanem egy szöveges üzenetet, hogy "XY képet küldött".
Ennek mi lehet az oka? Eddig kifogástalanül működött, és amennyire tudom nem is frissült mostanában.
Olyannyira új ez a jelenség, hogy ma reggel még megkapta a képet, egy órája már nem.
Ő tud képet küldeni. -
mexel
veterán
válasz
classic B #32562 üzenetére
Én nem léptem ki, én vagyok az egyetlen admin és nincs más a chatben. Így írták hogy így lehet törölni véglegesen hogy mindenkinél eltűnjön. De akkor miért írták ezt? Akkor nem töröltem volna. Mi a francért nem lehet eltünteni valamit amit nem akrunk látni? Főleg ha valkiket kiraktunk miért látják? Egyébként mindenki aki később jött visszanézheti az elejéig, vagy csak odáig ahol becsatlakozott?
-
NGA
addikt
Üdv. Ma 15:00-körül bejelölt egy fickó ismerősnek, visszautasitottam. Majd pár percre rá egy nő is, azt is visszautasítottam. Majd pár percre rá, hirtelen mindkettő ismerősöm lett. Aztán feltörték a facebook fiókomat úgy, hogy kétlépcsős azonosítás volt, és az emailhoz nem férek hozzá. Nemsemmi.
-
mexel
veterán
A letöltött Messenger chatet véglegesen törölni akartam. Találtam egy leírást, hogy úgy törlődik, ha mindenkit kirakok és csak én mint admin maradok, és ilyenkor a törlés gombra letörli. A régebbi verzió az volt hogy a spamba kellett tenni azt hsiezm és onna ntörölni, de az újabb metódus szerint ilyenkor végleg eltűnik.
Ennek ellenére nálam eltűnt a de a régi tagok látják. ( egyébként nem értem a logikát ha valakit kiraknak miért látja)
Éppen az lett volna a lényeg hogy ne lássa senki, mert ez egy privát pár fős chat volt, amiben elég sok magánéleti dolgot kibeszélt pár ember. Egyszer valaki viszont behívott sok idegent akik mindent vissza tudnak nézni.
Most íhy én nem érem el a chatet, de mások akik bent voltak látják. Mit tudok tenni? Hogyan tudnék visszamenni, én maradtam bent egyedül adminként, de én nem találom, nyilván sehol.
Van valami mód erre, vag hogy kérni hogy töröljék sb. Én megváltoztattam a nevét, de a régi névvel látják akik benne voltak. -
mexel
veterán
Sziasztok! Arra van lkehetőséh hogy 1 chat tartalmát letöltsem mielőtt végleg törlöm? nagyon sok hsz van benne és jó lenne ha megmaradna
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kolondrum #32549 üzenetére
Sajnos nincs mód megnyomni egy gombot, várni 3 percig, míg betölti a böngésző az 5-10-15?-20? év adott tartalmát, pedig jó lenne. Sajnos bármelyik felületen vagy belefutsz abba, hogy eléred a betöltődők limitjét, vagy csak annyit látsz összesen időszak szerint, ami betölthet.
-
Üdv! Van mód rá h a nyilvános bejegyzéseket lássam csak az összeset úgy, h törölni is tudjam? Több évet nem fogol visszapörhetni, illetve egy idő után a dátum újra a legfrissebb lesz valami bug miatt, tehát nem sehogy sem jó.
-
krizmo_
Topikgazda
-
AssAssynn
őstag
Régen a beállításokban volt ilyen, hogy biztonság fül és azon belül, hogy hol, milyen eszközökön van a profil bejelentkezve. Ezt most nem találom (PC). Valaki tudja hol van? Köszönöm.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Oldman2 #32540 üzenetére
Pontosan nem tudom, ogy mennyiben másabb a céges oldal belseje, mnt a személyes accounté, de míg az üzenőfal az tartalmaz mindent, profilon belül lehet évre is szűrni posztokat, reakciókat, csoport béli üzeneteket. Nem gondolnám, hogy hiányozna ez ott, csak egy örökölt, hanyatló csoportom van.. ránézek abban van-e ilyesmi!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
classic B #32539 üzenetére
FB reg nélkül nem tudom elolvasni....
Amúgy mint írtam, már meg lett oldva.
Viszont az előbb közölte vele a Messenger, amíg nem aktiválja újra a FB -ot, addig nem fog működni. És meg is történt, vissza kellett kapcsolni.
Nálam évek óta megy felfüggesztett FB fiókkal pedig.
-
krizmo_
Topikgazda
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Ismerős szeretné tiltani/felfüggeszteni a FB fiókját, de nem találja ezt a lehetőséget.
Mivel nekem sincs, így nem tudok segíteni neki.
Valaki le tudná írni lépésről lépésre a menetét?
(Android telefon)Google nem segít, mert nincs olyan menüpont, amiket ott ír.
-
Oldman2
nagyúr
Adott egy céges oldal, amit 2018.07 hóban indult.
Mivel a FB-ban történő keresés közismerten szar/fosch, a tulaj elkezdte kigyűjteni egy HTML oldalra, az oldal régebbi cikkeit, hogy kereshető és könnyen elérhetőek legyenek a régebbi posztok is.
Azonban gond van a palacsintában.
Visszafelé görgetve az Idővonalat, 2019 márciusnál "megáll" az idővonal (van akinél "kiakad"), nálam "csak" befejeződik.
A Meta Business Suite oldalról megközelítve a kérdés, a Tervezőben meg nem jelenik meg minden poszt. Miközben induláskor állítólag 3 naponta volt poszt. Találtam 1-2 olyan posztot itt, ami az Idővonal felől nem jelenik meg.
Hogy a rákba lehet kigyűjteni a "múlt emlékeit"?
Van jelenleg valami olyan rejtett menüpont, ahonnan "letölthető" minden az oldalon megjelent poszt? Csak a poszt linkje lenne lényeg, az ehhez kapcsolódó dolgok nem. Feltéve, hogy a poszt a direkt linken máig is elérhető.
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Olyan anomáliával állok szembe hogy 2015-2022 közötti szülinapos felköszöntéseimet nem tudom leszedni az idővonalamról.
Hiába rejtem el sikeresen a profilból, azonnal eltűnik de rá kevés időre ismét látszódnak...
Valamint a 2015 nél azt írja: Hoppá! Valami hiba történt. Igyekszünk mielőbb kijavítani. -
barca222
tag
Sziasztok.
Olyan hibában kérném a segítségeteket,hogy miért nem kapom meg mástól az üzenetet messengerben ha facebookon írt hogy küldött üzenetet messengerre.
Nem ismerős aki ir de akkor is vagy a chatbe vagy az engedelykérésekbe meg kellene kapnom.
Hol van a beállítás hogy ki küldhet üzenetet,vagy valami el lenne állítva?
Köszönöm szépen a segítségeteket. -
Alusky
senior tag
Hali, már megint át lett variálva a Beállítások menü és nem találom benne, de nem is lényeges. Ha a Messenger úgy van beállítva, hogy minden üzenet elutasításra kerüljön az ismerősökön kívül, akkor ha én írok egy idegennek ő tud válaszolni nekem igaz? Mert ezzel feloldom az idegenséget felé.
Ha jól emlékszem nem is lehetett ismerősre állítani, hanem ismerősök és azok ismerősei volt csak az opció amiket mindenképp fogadni fog és az azon kívüliek sehogy nincsenek megjelenítve, engedélykérésekben sem. De ha jól gondolom és én írok idegennek akkor ő már tud válaszolni nekem, igaz?
Illetve azok is tudnak írni akikkel ezer éve beszéltem már két mondatot érdeklődés miatt pl., mert feléjük is "nyitva" van már a Messengerem.
Legalábbis ha jól gondolom így kéne lennie. -
ledgeri
nagyúr
válasz
#33802016 #32525 üzenetére
Most jött szembe... tesztelni még ajánlom, de még egyszerűbb:Pontok a gmail címben nem számítanak
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#33802016 #32525 üzenetére
Itt már külön kell venni az email-fiókot, és email-címet:
Egy google fiók alatt egy gmail fiók lehet (ha jól tudom): Ez a googleplay-es vásárlások miatt lényeges pl, mert az google fiókhoz kötött (emal-fiók feletti fiókban rögzített).
Google fióknak a belépési emailcíme lehet nem gmailes cím: Ekkor nem jön létre gmail-es emailfiók. Ha már van, vagy gmailes(címes) a (google)fiók akkor az nem módosítható.
Gmail fiók az magát a tárhelyet jelöli, annak alapból van egy fő címe. Ebbe különféle módon vezethetsz alias emailcímeket, amik úgy funkcionálnak, mint ha a valós címedről versus postai postafiókodról beszélünk.
Vagy aláírásod alapján, van a revolut számlád (fiók), és a kártyák (cím), amiknál létrehozhatsz egy virtuálisat(alias cím)-picit ferdítve ... Nem mindenhol kell a fizikai kártya, a virtuálist 2 pill törölni ha baj vanLegegyszerűbb megoldás, hogy ha már meglévő gmailes fiókodban létrehozol gmailes aliasokat. Előnye, hogy nincs semmi extra, hátránya, hogy ezek eredetifióknév+alias@gmail.com-os formátumúak lesznek. Fenti esetben facebook spamra elég.
Ha "full cserét akarnál",és így csinálod, pl nagy adatbázisokban rád tudnak szűrni. Emellett a gmailfiók-címcsere blokkolás miatt így is, úgy is kompromittálódott vagy.Picit bonyolultabb megoldás: Simplelogin, vagy anonaddy
Fentiek valamelyikén létrehozol egyúj, egyedi fiókot
(egy emailcímmel), kapsz 10-9 ingyen slotot másféle emailcímnek.
Egyknél a formátuma valamiúj@új-egyedifióknév
.anonaddy.com lesz,
a másiknál valamiúj.5betű@simplelogin.co (vagy pár egyéb variáció lesz.
Láthatod, hogy a bonyolultabb verzió jobban fedi a valós léted, valódi fiókod. De mégis +1 lépés, +1 accountot kell védeni, és ha válaszolni kell mailre picit több lépés az is. +ha kikerült az alap gmailes fiókod, még nem hagytad el azt.Bonyolult megoldás: full email szolgáltató csere, és nulláról úgy kezdeni, hogy az alap emailcím védve legyen! (nem reklámként csak pl az outlooknál meg lehet csinálni, hogy a belépési emailcímed az egyedüli cím amivel belépsz, míg más outlookos cím (alias, további 9) amit kiadsz másnak, vagy pl regelsz eggyel simpleloginba, ami mögött még kapsz másik 9-et... vagy végtelent ha előfizetsz.
Ha így csinálod, akkor a valós fiókod kívülről 2 réteg mögött ismeretlen, de vigyázat, a simplelogin accountod fontosabb, mint a mailfiókod, mert minden kapcsolatod azon keresztül megy! (címek vs fiókok újból)Ha annyi van, hogy valaki spammeli a facebook belépési emailcímed (mostmár érted, hogy miért agy írom), akkor azt egyszerűen levédheted. Ha viszont a gmail/google accountodat fednéd arra is van módszer, csak át kell állni vagy kicsit vagy nagyon (igazából ugyanannyira).
(bonyolult, és átlagnak ismeretlen annyira, hogy kéne írnom blogoutot róla, hogy csak beilleszteni kelljen
,és ne havonta 2x leírni annak aki rákérdez
[aki legalább teszi
!!!!!])
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Joker88 #32517 üzenetére
Ha túl sok az email így, de nem akarnál több fiókot fenntartani emailnek:
google-es alias: neved+valami@gmail.com lesz egy új emailcím, amit a gmail fiókodban tudsz aktiválni,
vagy simplelogin.io regisztráció és kb ugyanez az eredmény.
Ha arra átváltod a mailed, akkor ő nem tudja mire (hacsak nem publikus infóként a belépési email van a lapodon), viszont te ugyanúgy egy helyre kapod a dolgaid.Vagy egy teljesen új emailcím, és simplelogin (vagy egyenértékű aliasos megoldás), és mindennel átálsz, mert a mailed, amivel gondolom mindenhova regelve vagy, már biztosan kikerült.
-
Bondix
aktív tag
válasz
Kekmen #32518 üzenetére
Amúgy rosszul tudod.
Ha valaki oldalára teszek ki képet bármi akkor ő határozza meg h ki láthatja nála!
A közös ismerős részt azt jól írtad nem csak a közösek látják kösziOldman2
Igen kikapcsolhato de tegyük fel neki be van kapcsolva h ha elérhető akkor azt lehessen látni
Nekem arra kéne app amikor fellép és elérhető lesz, azt nekem jelezze értesítés formájába mondjuk. -
Bondix
aktív tag
Létezik olyan aplikácio telefonra (iPhone) ami jelez ha mondjuk egy megadott xy nevű ismerősöm elérhető?
-
Kekmen
senior tag
válasz
Joker88 #32517 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, az előzőhöz akartam írni.
Nem szükséges új jelszó, de aki igényli ezeket, az tudja az e-mail címedet, mivel vagy telefonszám, vagy e-mail kell egy elfelejtett jelszóhoz. Ha zavar és van rá módod változtass e-mail címet, valamint ha még nem tetted meg kapcsold be a kétfaktoros hitelesítést. -
Kekmen
senior tag
válasz
Bondix #32516 üzenetére
Majdnem szótár kellett, mire kitaláltam mit szeretnél. Ha nem magyar az anyanyelved, akkor megértem, elnézést.
Szóval, ha kieszel egy képet az ő üzenőfalára (és ő engedélyezi), akkor annak az adatvédelmi beállításait te tudod állítani, ő nem. Ha azt állítod be, hogy az ismerőseid lássák a képet, akkor automatikusan az ő ismerősei is látni fogják, nem csak a közös ismerőseitek. -
Joker88
őstag
a héten már többször kaptam olyan emaileket, hogy Facebook új jelszó igénylése .
( persze nem én voltam aki kérte.. )
Mit kellene csinálnom ? új jelszót,még nehezebbet megadnom? (most 13 karakter + 4db különleges a kombináció..
Vagy a gmailes email címet változtassam meg? -
Bondix
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Párom szülinapja van.
Én kitettem egy képet a párom oldalára és megjeloltem rajta de!Ő viszont nem szeretne teljesen nyilvánosan az egész oldalat ami van rajta de csak egy posztot nem enged változtatni külön.
Tehát ugye a lehetőség a mindenki földgömb ez nem játszik logikusan
-Van az ismerős akkor az az ő és én közös ismerős ugye? Aki nem közös az nem látja. Ezt jól gondolom?
- Van az ismerősők ismerősei ott gondolom akkor látja nálam is nála is mindenki!?Viszont akkor jön a másik kérdés ha valamelyikünk ki tesz egy képet és az van neki h csak ismerősei látják de közbe meg jelöl engem es nekem is az van h csak ismerős akkor az megint változik arra h közös ismerős csak vagy az azt jelenti h az ő ismerősei mindenki es az enyém mindenki?
-
classic B
senior tag
Mikor szűnik meg a Messenger? Volt olyan hír, hogy a Facebook appon belül lehet majd üzenetet is küldeni, ezért a Messengert már nem fejlesztik. Márciusi hír volt. Friss infó ezzel kapcsolatban??
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm fiókját feltörték és átírták a jelszót valamint a telefonszámot. Sajnos a jelszó visszaállításra SMS lehetőség van ami nem az ő telefonszáma. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
A Facebook.com mobilböngészős verzióját éppen frissítjük.
-
Letöröltem telorol a messengert. most raktam volna ujra de hibát ir ki.
facebook alkalmazás detto ugyanazt.
gondolom éppen fejlesztik azért nem működnek. -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Segítséget kérek szépen. Az ismerős letiltást lehet időszakra beállítani vagy gombnyomástól gombnyomásig tart?
Tehát akciót meg kell tenni, hogy feloldódjon?
Előre is köszönöm -
krizmo_
Topikgazda
válasz
magellan2600 #32504 üzenetére
Ha már korábban váltottatok üzenetet, akkor nem kellene, hogy gond legyen.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
magellan2600 #32502 üzenetére
Üdv,
Átmeneti bugról lehet szó, remélhetőleg majd magától helyreáll.
-
magellan2600
tag
Sziasztok!
Sikerült valamit eltekergetnem Facebook-on vagy Messengeren, ugyanis a Messenger nem jelez ha olyan személy ír, aki nem ismerős Facebookon, pedig korábban már beszéltem vele. Csak akkor látom hogy írt, ha megnyitom az appot. Valamit küldött üzenet esetén nem teszi ki a küldő képét alulra, csak felül az értesítési sávban a messenger ikonját.
Esetleg tudja valaki, hogy milyen beállítást kellene megnéznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest