- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
olyan beállítás nincs hogy ha megnézem a hozzászolásokat akkor ne nyisson új "ablakot"?
-
Tamy
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon használom a Facebook-ot, de most kaptam egy olyan faladatot, hogy egy Facebook oldal eddigi tulajdonosa át szeretné adni működtetésre az oldalt, tehát ő teljesen lemondana. Mivel az oldalt többen is használnánk, nem szeretnénk ha konkrét személyhez fűződne, így mivel jobb megoldást nem tudok, létrehoztam egy virtuális felhasználót. A régi tulajdonos ennek az új "embernek" teljes hozzáférést adott az oldalhoz, de a tulajdonjogot nem tudja átadni. Ezt a leírást követjük (az új környezet van), de ott elakadunk, hogy egyikőnknél sincs Oldal átláthatósága menüpont az említett helyen. Ezt a leírást is néztem, itt a harmadik pontban leírt:
Ha nem látod az „Oldal átláthatósága” területet, kattints az oldal borítóképe alatti Névjegy pontra. A bal oldali menüben kattints az Oldal átláthatósága, majd a Mutasd mindent pontra.
rész megvan, de itt se tudom átvenni az oldalt. Hogyan lehet ezt a gyakorlatban a legegyszerűbben megtenni? -
Croft-21
őstag
Pár éve volt profilom egy gmailes email címmel, amit az FB 2019-ben letiltott. 2020-ban csináltam egy új profilt egy nem gmailes email címmel. Most gondoltam jó lenne megváltoztatni az email címet a gmailes-re, de vajon fogja engedni? Nem fog belekötni abba, hogy ez a gmailes email cím egy letiltott fiókhoz tartozik?
-
Ha valakinek (akivel X éve visszaigazoltuk az imeretséget) küldtem ma random egy szimpla "?" üzenetet (ne menjünk bele, de ha régen én akartam volna, akkor nem csak ruhában láttam volna) és kapásból letiltott a Messenger részben (most fájna a szívem, ha lenne!), akkor hogy a francba tudom kitörölni őt az ismerősök listáról? Ha a nevére kattintok, akkor a tiltólistások siratófalának gyülekezetébe visz (bú há!), és sehol nem találom az 'un-friend' gombot, mivel ő előbb letiltott, mint hogy un-friend-elhettük volna egymást kölcsönös megegyezéssel... (ha már ő ilyen hirtelen haragú volt ma, hogy egy "hagyj békén örökre" nem volt neki elég..., vagy megtette volna helyettem a "heavy lifting" részt, és un-friend-el, mielőtt letilt... mert akkor OK... az un-fiend nem para, de a perma-ban...???). Szóval... hogy törlöm most ki őt...?
(Itt 'Nagyúr' vagyok, de az FB-n totál NOOB. Viszont mindenhol OCD-s... úgyhogy...????) -
Krystal_s
addikt
válasz
spileraaa #32890 üzenetére
Szerintem alap lehetne, hogy 1, vagy 2 biztonsági kérdést is be lehessen állítani pluszban. Arra kötve hiszem, hogy válaszolni tudna egy idegen.
Tuti szándékosan hagyja ezt a sok feltörést a FB, mert kb 1 éve ismert dologról van szó, hogy átlag emberek fiókjait folyamatosan törik fel, ráadásul a világ másik végéről. Nem feltűnő a rendszernek, hogy valaki be van jelentkezve folyamatosan X országban, aztán közben csak úgy belép Kambodzsából valaki és minden adatot megváltoztat? Ezeket a műveleteket mind érzékeli a FB. Ahogy azt is lesi, mi mit nézünk és mennyi ideig...
A Gmail ezt még túlzásba is viszi, de az tényleg minden változás miatt igazolást kér és nem is enged belépni simán hiába tudod a jelszót, már egy másik rendszer, böngészőből belépve is figyelmeztet, amit ugyanabban a házban és netről használnak. -
ledgeri
nagyúr
Egyébként igen, egy "hány órát akarsz bejelentkezve maradni" kérdés belépés után (ami nem lehet több pl 3 óránál) nagyon hasznos lenne... (vagy a PH-s IP váltós)
Sajnos az esztelen görgetők táborának nagy lépés naponta, vagy három óránként belépdesni, és a cégeknek (facebooktól youtubig twitteren és tiktokon át) nem éri meg még egy akadályt a reklámok elé állítani.
Én is bizom magamban annyira kevéssé
(és értékelem a kb semmi youtube-os csatimat annyira), hogy külön google fiókot, és youtube csatornát hozok létre csak azért, hogy ne a már videókkal rendelkező accountom legyen állandóra bejelentkezve [hogy hátha jött valami új vidi], hanem csak a videónézős kommentelős. Sajna ilyesmit facebooknál nem lehet, így marad a ki-be lépkedés, mint használható következő védelmi forma. (ha már a lépj-be itt, és kattints linkekere ellen megvan a gondolat)
-
petyus_
senior tag
válasz
spileraaa #32888 üzenetére
két lépcsős is feltörhető, ha emaillel működik, akkor email feltöréssel kb meg is vannak, ha sms, az sem 100%os, lehet SIM-et klónozni. Egyébként 99%ban user error miatt sikerül bejutni (mint pl apósom, aki egy random oldalon, amit facebooknak hitt, megadta a jelszavát, meg az sms kódot)
Egyébként [32879] -re visszatérve, van-e esetleg valami support, akinek írhatnék? Mivel email és telefon is meg lett változtatva, nem hiszem, hogy lenne automatikus mód, amivel vissza szerezhető a fiók, de gondoltam hátha van egy facebook-support, ahol akár iratokkal igazolható a személyazonosság. (vagy mint pl bankoknál, pár kérdés a szokásokról, pl milyen gyakran lép be, milyen oldalakat kedvel, kikkel beszél)
-
EmberXY
veterán
-
spileraaa
senior tag
Pedig ezt ki lehetne védeni egyszerűen minden változtatáskor kellene kérje a két lépcsős kódot azt szerintem már nem tudnák ki játszani?! Nem is értem a meta miért nem hozza be tudva hogy hogyan lopják el a fiókokat?! Vagy lehet direkt engedi mert így akik ettől félnek majd fizetnek a plusz suport reményében?
-
zeus_2k14
senior tag
Az oké. De ha mondjuk be van kapcsolva a hitelesítés, es mondjuk nem adjuk ki senkinek sem a kódot, akkor biztonságba tudhatjuk magunkat? Vagy mi a teendő? Szüleimnek van, kétlépcsős hitelesítéssel, biztonságban vannak? Vagy még mit tegyünk hogy az legyen?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Kétfaktoros hiteleítés mellett hogy törik fel, lopják el a profilokat? Ez hogy történhet meg? Akkor annak semmi értelme.
érdekel, mert nem értem, és sok helyen olvasom.köszi
-
tylerddd
veterán
Üdv! Tegnap jelszót változtattam PC-n, Chrome-ban. Ma folyamatosan az megy a mobilos app-ben, hogy lejárt munkamenet és jelentkezzek be újból. Kezdek agyfa**t kapni, már elég sok mindent próbáltam app szinten, de ugyanúgy előjön.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Apósomnak ma feltörték a fiókját. Kicsit lassú, telefonon tudtam csak beszélni vele.
Most délután próbált belépni, nem fogadta el a jelszavát, elfelejtett jelszóra azt írta, ilyen email címmel nincs fiók. Erről beugrott neki, hogy délelőtt kapott egy emailt, hogy megváltoztatta a jelszavát az ő telefonszámával, de nem foglalkozott vele. Én most ebben az emailben rámentem a nem én voltam linkre, azt írja visszaállítja a jelszavát a hajnali 1 órás állapotra, ezután próbáltam belépni, azt írta, hogy nincs ilyen fiók, de van egy nagyon hasonló, és mutat egy profilt az ő nevével, profilképével, de másik emaillel, és ebbe nyilván nem tudunk belépni, mert nem tudjuk az ehhez tartozó jelszót.
Az összefoglalóban linkelt sérült fiók jelentését próbáltam, de nem tudok belépni, jelszó helyett felajánl emailt, telefonszámot, nyilván meg lett változtatva mindkettő.
Beszélgetés közben amúgy beugrott neki, hogy írt neki valaki délelőtt egy szavazással kapcsolatban, és mintha a telefon is kellett volna hozzá (gondolom így szerezték meg a két factoros kódot a jelszóváltoztatáshoz).
Van bármi amit megpróbálhatunk a fiók visszaállítás ügyében, vagy így járt?
-
flash-
veterán
hogy van az hogy marketplace -en ha keresek pl.kerékpárt akkor van hogy napokig nem engedi azt hogy 150.000-250.000e ft határt adjak meg a keresett terméknek ,mert csak 5 számjegyű összeget enged megadni, másnap vagy pár nap múlva pedig be lehet irni a 150 ezret .. aztán pár nap múlva megint nem..és ez igy megy évek óta..
ez mi a f? -
Alusky
senior tag
Nem is tudtam, hogy már Telegram szerűen tudunk saját magunknak is képet, videót küldeni, így nem feltétlen kell PC-re dugni a telefont, hanem átküldve magunknak lementhető a beszélgetésünkből. Más téma, hogy Messengernél ennek nem sok értelme, mert mindent lebutít fHD vagy az alatti felbontásra kb. 70-es jpg tömörítés mellett, videót meg ne is említsem 360p-vel. Telegramban van opció az eredeti fájl küldésére meg valamivel magasabb minőségben tölti fel a képeket is, a videókat meg jóval magasabb minőségben, eleve 720p-ben.
Itt is egy reggeli agyhalál.
[link] Tipikus kommentek minden Adobe, Google, Axe vagy parfümreklám alatt.
-
válasz
ledgeri #32874 üzenetére
Jelszóemlékeztető lett a megoldás, de nem volt egyszerű. Egy olyan telefonszámmal volt a reg készítve, ami már nincs használatban, és egy ősrégi buta telefonba lett rakva. De így szerencsére még megvolt a sim! A meta felületén látszódott egy helyen ez a régi szám is, "elfogadásra vár", vagy ilyesmi státuszban. Na mondom, akkor ezt kipróbáljuk a belépéshez, de a jelszóról fogalmunk sem volt. Irány a jelszóemlékeztető, de az sms a butatelefonra érkezett, amiről ugye nem lehetett megnyitni a küldött insta-linket. Úgyhogy sim-kártya ki, butatelefonból át az én okostefefonomba. Persze nekem nem volt insta a telómon, úgyhogy letöltés, telepítés, újra jelszóemlékeztető kérése, jött az sms és rákattintva a linkre most már sikerült az új jelszó beállítása. (Utána insta törlése, mert nekem nem kell az a sz@r.
) Így már megvolt a facebook és az insta belépés is, úgyhogy gond nélkül lement mindkettő törlése. Hát, ennyi a történet, nem túl izgalmas sztori. De azért a belépési adatok hiányából összejött néhány óra szopás.
Tudatosítottam a lányomban, ilyet NEM csinálunk, és a belépési adatokat MEGJEGYEZZÜK! Most már érti és tudja, de amikor ezeket a regeket készítette, még kicsi és fogalmatlan volt.
Köszönöm a tippeket mindenkinek!
-
válasz
ledgeri #32870 üzenetére
Az lenne a jó, ha a facebook profilhoz rendelt insta fiók is törlődne (abból is van neki egy újabb) mert külön nem tudom törölni a régit. A lányom törlendő facebook fiókjának nagy nehezen meglett a jelszava, namost az instájé szerencsére tök más, és persze lövése sincs, mi lehetett.
A facebook-ból be lehet lépni az instára, viszont külön nem tudnék, hiszen fogalmunk sincs a jelszóról. A törléshez pedig kéri a jelszót. Jelszóváltoztatást is próbáltam belépett profilnál, de azt sem lehet a régi jelszó nélkül. A megoldás az lenne, ha a Meta fiókközpontban történő facebook-profil törlés törölné a hozzá tartozó insta fiókot is. Mert a facebook-hoz megvan a jelszó.
Persze, amint törölném a facebook profilt, abban a pillanatban kiderülne amit kérdeztem, de nem merem, mert ha nem törli az insta profilt a facebook törlése, akkor már soha a büdös életben nem tudunk belépni az insta felületére hogy megvizsgáljuk a törlés további lehetőségét, mert nincs jelszó. Ilyen egyszerű... -
ledgeri
nagyúr
válasz
liszi70 #32869 üzenetére
Jó lenne ha törölné, vagy pont az megtartós lenne?
Ha előbbi, akkor én külön (ha van még egyáltalán) instagrammon belül próbálnám azt törölni (ha ugyanoda lyukad, akkor nagy eséllyel megy vele az is, bár szerintem mivel külön termék külön kis almenü ott is).
Ha utóbbi, akkor megpróbálnám előtte szétválasztani a kettőt biztos ami biztos!Nekem a kettő külön van, ezért vagyok bizonytalan.
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Németországban tartozkodva át állíthatom a Facebookon a régiómat németre ? Hogy német reklámot, ajánlásokat kapják. És utána vissza magyarra?
-
Sikerült végre belépni.
Nem ímélcímmel volt regisztrálva, hanem telefonszámmal, de olyannal, amire álmomban sem gondoltam volna! Próbálkozhattam én tucatnyi ímélcímmel és vagonnyi jelszó-változattal.....
Köszi a javaslatokat! -
classic B
senior tag
válasz
liszi70 #32861 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy egy email címmel nem lehet két aktív fiók, akkor a korábbi profilhoz másik email cím lett használva. Kellene jelszóemlékeztetőt kérni 2-3 címre. És azért kell több gépről, mert ha egy eszközről van kérve sok, akkor ez a csodás rendszer kibannolhat könnyen.
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
NeoPampalini #32852 üzenetére
És akkor majd törlésre kerül a jelenleg használatban lévő profil is, mert mindenkinek 1 fiókja lehet, több esetén mindegyiket törlik.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Mostanában elég sok profilt lopnak el, ismerőseim közt látom. Na most, ha én egy ilyennek rá megyek a profiljára ( ios, fb alkalmazással) akkor van arra esély, hogy valahogy be próbálják húzni az enyémet is? Vagy azért ilyen infok oda nem jutnak el?
Igazából az a baj, hogy nem tudom elképzelni, hogy hogyan húzzák be a profilokat.. nálam amúgy kétfaktoros hitelesítés van, sms-el. Van esély ellopni az enyémet?
Véleményeket elfogadok! Köszi! -
válasz
NeoPampalini #32852 üzenetére
F@sza... Az a fő gond, hogy sokan az előző, használaton kívüli profilra küldenek neki üzenetet, ami így soha nem jut el hozzá, mivel be sem tud lépni.
-
Sziasztok!
Kislányomnak két facebook-profilja van, mert az elsőbe annak idején nem tudott belépni valamiért, és gyorsan csinált egy másikat.Hogy lehet belépés nélkül megszüntetni egy régi, nem használt profilt? (Nem tudom, ez számít-e, de a név annyiban különbözik, hogy az elsőben becézetten szerepel a keresztnév, a másodikban becézetlenül.)
-
-
Croft-21
őstag
Látom ismerősöm profilján, hogy 370 ember követi. Én miért nem látom a követőimet? Lehet, hogy nem követ senki?
Csak azt látom, hogy hány ismerősöm van. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
WNorbert85 #32829 üzenetére
Üdv,
Időnként előfordul, sokan tapasztalták már ezt a jelenséget, remélhetőleg megszűnik magától.
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki, mert...
Napok óta a hírfolyamomban ugyanazok a bejegyzések jelennek meg...tán naponta egy-két új van.
Hiába frissítem az oldalt nem hajlandó új bejegyzéseket mutatni.
Bármely böngészőben ezt csinálja.
Előzmények, sütik, kukik törlése megvolt.
Tud valaki megoldást, hogy kikeveredjek ebből a kőrből?
Köszönöm. -
-
ledgeri
nagyúr
Lehetséges egyesével visszavonatni a privát üzeneteket...
Lehetséges egyben az összeset beszélgetésenként, vagy összeset az accounton belül? -
flash-
veterán
azt szeretném kérdezni hogy azt hogy tudom korlátozni hogy ki lássa (vagy senki sem,stb ) azt hogy miket milyen oldalakat követek.
-
Geri86
csendes tag
Sziasztok!
Marketplace átmenetileg korlátozta a hirdetést feladását azt írja új felhasználó vagyok pedig 2010 óta tag vagyok és rakok fel hirdetést. Eddig ezt nem írta. Már 6-szor jelentettem a problémát, de semmi...
Próbáltam egy linken keresztül feladni:
https://m.facebook.com/marketplace/create/sale
Ezzel működött is egy ideig és ezen a linken keresztül ha fel akarom adni a hirdetést ezt írja: "Ez a tartalom már nem érhető el. A kért tartalom jelenleg nem érhető el. Ez lehet átmeneti jellegű, lehet, hogy megváltozott a hivatkozás, de az is előfordulhat, hogy nincs jogosultságod az oldal megtekintéséhez."
Nem tudok hirdetni egyáltalán. Kérlek Titeket segítsetek benne.
Köszönöm![kép]
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
FB Marketplace-el kapcsolatos kérdésem lenne:
Hogy tudok külföldi találatokat is látni?
Be van állítva Zalaegerszeg+231 km keresési sugárnak, de csak a magyarországi találatok jönnek be, pedig amit keresek (KTM alkatrész), az pedig biztos, hogy Ausztriából hamarabb/könnyebben/nagyobb választékban elérhető lenne... -
D@niel
addikt
Üdvözlet,
mások nem tudnak nekem üzenetet küldeni, csak hogy ha ismerősnek jelölnek és én elfogadom azt.
A privacy - other people részen a message request van beállítva, de így sem jó, ma is jelezték, hogy nem tudnak küldeni.
Hogy tudom orvosolni a hibát? -
NeoPampalini
senior tag
Létezik valamilyen plugin asztali böngészőhöz, amelyik a poszt alatti kommenteket képes értelmesen kezelni, rendezni, megjeleníteni?
Értem ezalatt:
- időbeli rendezés, de úgy, hogy ne hagyjon ki (akarom mondani, ne "szűrjön"...) kommenteket
(ettől agyf.szt kapok, hogy most így működik, írok választ egy friss kommenthez, és utána már NEM MUTATJA, csak az "összes" kommentnél)- ha esetleg rögtön behúzná az összes kommentet, anélkül, hogy a "további hozzászólások" gombot kelljen nyomkodni, már ezzel is előrébb lennék némileg
-
pinnacle
nagyúr
Lehet olyan, hogy zárt csoport tartalma megjelenik egy nem tag hírfolyamában? Ezt történt. Egy másik csoportban közösen tagok vagyunk, de nem vagyunk ismerősök, és megjelent neki egy olyan csoport, aminek nem is tagja.
-
tylerddd
veterán
Fúúú, de piszok mocskos ez a FB! Itt nézzük ugyanannak a nyilvános oldalnak ugyanazon posztját hárman és hárman más számú hozzászólásokat látunk. Amit én látok, azt a többiek nem és fordítva, de ők se egyformán. Természetesen az összes hozzászólás lehetőség van kiválasztva.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spileraaa #32817 üzenetére
Ha egy új gépen akarsz belépni, akkor ahhoz, hogy az oldal azt mutassa, amit szeretnéd kell egy azonosító (token). Ahhoz hogy megkapd a tokent, ahhoz kell magadat igazolni. A 2fa az ahhoz az igazoláshoz kell, míg akik lopnak, azok meg már token-t viszik ha viszik. Más lépés a kettő.
Ellene megoldás csak a sűrű kilépkedés, és süti törlés, és nem mindennek letöltése az interetről.
Pl ha teljesen új a gép, és vanilla böngésző, majd beírod, hogy facebook.com (semmi egyéb vírusírtó, vagy egyéb), ezen a vonalon nem tudják ezt lopni...
De ha a gépen az OS tört, millio crack-er megy, böngészőben millió gagyi adblocker, pop-up cucc, és akkor rá is keresel a facebookra google-ben ész nélkül, és első találatra kattolsz.... akkor NAGY eséllyel elbúcsúzhatsz a fiókodtól. -
AssAssynn
őstag
Böngészőből a FB állandóan kiírja, ha a messengerre megyek, hogy nem működik a végpontok közötti titkosítás, frissítsek, de persze frissítéssel se változik semmi, csak újra kiírja ezt a hibát. Elég bosszantó, mert a chatek fölött mindig kitakar egy nagy sávot. Igazából nem veszem észre, hogy bármi változás is lenne az üzenetekben, minden látszódik. Másnál nincs ez a hiba?
-
EmberXY
veterán
válasz
spileraaa #32812 üzenetére
Itt van pl egy módszer, nem tudom, hogy eredetileg erre gondolt-e... [link]
Legutóbb nekem is azt tanácsolták, hogy a kétfaktorosnál ne az SMS-t válasszam, hanem az applikácós módszert, bár nem tudom, hogy ez a fenti módszer miatt van-e, vagy valami más metódus is van.
-
Bondix
aktív tag
Azt nem értem ha valakinek két faktoros védelme van főleg saját telefon számmal, akkor hogy törik fel a fiókot? Ráadásul úgy tudom a telefonra megy ellenőrző kód sms tehát azt meg csak ő látja nem de?
-
Fuvaros
senior tag
Elég régóta villog a facebook ablakai. Feljön valami és eltűnik.
Mi okozza ezt? Avastfree, ublockOrigin, ???
mit tehetek? Chrome alatt fut -
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
válasz
Alusky #32802 üzenetére
Ha választhattam volna az fb fiókomat adtam volna örömmel, sosem posztolok, csak azért van hogy ránézzek a kliensek kiposztolták-e helyesen az anyagokat. Utána az instát is vihetik számomra is is halott, egyedül a YT fájna nagyon ha elveszteném, onnan is az elmentett meg playlistbe rakott videók. Jó lenne egy plugin ami kimenti a cuccaidat, amit egy új profilra csatlakoztatva visszzatölthetsz, de gondolom ez többet ártana rossz kezekben.
Ezt az elérhetőséget kaptam, állítólag ez az utolsó szint amit érdemes megpróbálni, nekik jogukban áll visszaállítani ha úgy ítélik. -
Alusky
senior tag
Látjátok jól, hogy napi szintű a fiókok feltörése, mentsétek le már előtte ami fontos. Ne bízzátok rá a Facebookra, hogy majd holnap is elérhető lesz, mert nem biztos. Ez nem Google drive meg nem iCloud, hogy feltolok valamit és 10 év múlva előveszem, mert kell.
Márcsak azért se, mert ha valami pár hónapnál régebbi a büdös életben nem tud az ember annyit visszagörgetni vagy a semmitérő keresővel visszakeresni.Az biztos, ha az én fiókom is ilyen feltörés áldozata lesz én azzal végleg befejeztem ennél a platformnál, mert nem fogom újraépíteni az egészet minden ismerőssel, csoporttal, hogy aztán megint bármikor feltörhessék.
Hogy az ilyen ügyet normálisan kezeljék és a fiókodat visszakapd perkáld ki a havi 5200 Ft-os prémiumot, ez meg egyenesen botrány, a gigabites korlátlan net nem kerül ennyibe. Igazán tüntethetnének már a Facebook hülyeségei ellen is, nem csak a teherautókra kell ráugrálni, meg fákhoz odakötözni magukat ott USA-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest