- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w.miki
veterán
válasz
MadGame
üzenetére
Routerembe törtek be hekkerek

-
Goose-T
veterán
válasz
MadGame
üzenetére
A Marketplace már csak zombijátszótér. Az aktív hirdetőket kezdik kiszórni valamiért, többen is írták itt és másik topikban is, hogy elvették tőlük a Marketplace-jogosultságot. Tőlem is. Valószínűleg az lehet az oka, hogy jelentgettük és tiltogattuk a scammereket, aztán valami elbaltázott AI diszkriminációnak vette. Vagy a scammerek jelentgették bosszúból a hirdetőket, nem tudom. Mindegy is, az utóbbi időben már az én hirdetéseimre is alig jelentkezett igazi érdeklődő, de ez szerintem azért van, mert az ország kiváló gazdasági helyzete miatt nincs senkinek pénze már használt cuccokra se.
-
paatrick
őstag
válasz
MadGame
üzenetére
Ha PC-n vagy érdemesebb elmenteni könyvjelzőnek a Feeds aloldalt. Ezen csak az ismerőseid cuccai és az oldalak amiket követsz jelennek meg, nekem 0 hirdetés és ajánlás van rajta. Sokkal jobb mint a Kezdőlap hírfolyama. Viszont a Feeds fülön meg nem látszanak a Történetek meg a szülinapi emlékeztetők, meg talán az se ha csak megjelölnek egy ismerőst valahol de nem ő tölti fel hanem valaki más akit nem ismersz.
-
-
-
totron
addikt
válasz
MadGame
üzenetére
Elszürkítve ott van a többi is, megszolíthatóak, adatlapjuk megjeleníthető, funkcionálnak, léteznek. A változás csupán vizuális.
(#28612) gabor128: a poszt alatt etaponként vagy az adott nap végén tégy fel screenshotot az útvonalkövető alkalmazásról, így frissül a megtett út, utólag is kronológiailag látható sorban a teljesítmény, az esemény.
-
válasz
MadGame
üzenetére
Jobb oldalt fent található ez, így se tudsz visszaváltani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

krizmo_