- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Nekem tud valaki segiteni?
-
castiels
addikt
Egy nem használt fióknak kérhető a törlése? Regisztrált e-mail cím már törölve lett.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Az mitöl van,ha hivok valaki messengerben,akkor nagyon visszahallom magam? Kamerával hivom .
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Instagram topikot nem találtam.
Esetleg ebben a topikban van aki tud segíteni.
Instàn a körüzenet csatornák napi értesítését hol lehet kikapcsolni?
Nem akarom őket követni mégis naponta jön az értesítés hogy lépjek be. -
MadGame
senior tag
A történetek automatikus hangjait valahol ki lehet kapcsolni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt, hol lehet bekapcsolni?
Itt vannak a további linkek, de nem találom ezt az eszközt. Gondolom ez automatikus adminisztráció lehet.
Így tudod ellenőrizni a Facebook által megjelölt tartalmakat:
1. Nyisd meg a facebook.com/groups webhelyet, és válaszd ki a csoportodat.
2. Kattints az A Facebook által megjelölve pontra a bal oldali menüben.
3. Ellenőrizd mindegyik bejegyzést, és válassz a lehetőségek közül. -
G@ben
addikt
Ha egy ember elhagyta az adásvételi csoportot (privát beszélgetés), akkor azt vissza tudja még hozni, hogy újra belenézzen?
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Kedvesek, hogy adnak lehetőséget a tisztázásra.
-
Attila0
őstag
Sziasztok.
Ma reggel több böngészőben is ez az üzenet fogadott, egy sárga felkiálójel kíséretében.
"Az oldal elavult. Kérjük, frissítsd a böngészőlap tartalmát."
De hiába frissitek, mindig visszajön.
-
G@ben
addikt
Hol tudom megnézni, hogy valaki mikor jelentkezett be utoljára a fiókjába?
-
Ryder62
őstag
válasz
WhiteWalker #33380 üzenetére
Nem egyszer volt olyan, hogy Facebook reklámról mentem át a hirdető oldalára és vásárlás is lett a vége.
Engem speciel nem zavarnak a hírdetések mert reveláns dolgokat dobb fel.
A "neked javasoltak" kéretlen bejegyzések sokkal jobban zavarnak. -
IntelKiller7
veterán
Miért ilyen szar mostanában a messenger, hogy évek óta ki van kapcsolva, hogy ne lássák mikor vagyok fent, most 2 frissítéssel ez előtt bekapcsolta magától. Vagyis nem kapcsolt be semmit, mert ugyan úgy azt írja, hogy kikapcsolva, de másoknak mégis írja, hogy mikor vagyok fent? ha újra megcsinálom jó. Majd a következő frissítés megint elszarja...
Kíváncsi leszek hányszor kell megint ki-be kapcsolnom megint, mire nem írja, hogy mikor voltam fent. A múltkori frissítés után kb 1 órát kellett vele szórakozzak mire megjegyezte...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#33802016 #33379 üzenetére
"Google is, csak jobb a PRje"
Tényszerűen igen , de elég nagy a különbség a kettő között:
Míg a YT alatt állami (propaganda) , nagyvállalkozói reklámok (alza) , stb. mennek 30mp-n vagy rövidebb időn keresztül , addig Facebookon akár egy mikrovállalkozás hirdetése is látható. Az anyagi rész közötti különbséget ugye nem kell magyarázni?Amit igen , az az hogy a Facebook ezzel az előfizetés lehetőséggel nagyon alá vág ezeknek a mikro/kis vállakozóknak ...
Például van egy kezdő fotóstudiom , szűk anyagi kerettel , fizetek a Facebookon hogy megjelenjen a hirdetésem, minél több ember lássa , aztán más azért fizet hogy ne nézzen hirdetést. Így számomra elég szívás felfuttatni a fotóstudiom, míg a YT alatt egy állami reklám anyagi része se olcsó , de úgyis az adófizetők fizetik ki , ergo tök mindegy mennyibe kerül és kihez nem jut el. Csak tolják tolják , főleg egy választás előtti időszakban.Szerintem ezért undorító amit a Facebook művel , bízom benne hogy bele buknak.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #33375 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem megy, nem érdekel. Írtam két példát. Mégis mit vársz, írjak belőle egy disszertációt?
"-7: Undorító ahogy a FB kétszer is keres a hirdetéseken"
Google is, csak jobb a PRjeHaladjuk meg a témát
-
Atish19
őstag
Ismerősi körben jópáran kaptunk értesítést a facebook mobilos alkalmazásában, hogy: ''Hamarosan nem lesz szükséged kétfaktoros hitelesítésre néhány készüléken. Ezt a beállításaidban tudod kezelni.''
Erről van valakinek valami pontos infója? Ez is valami Passkey-es megoldás lesz vajon? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#33802016 #33374 üzenetére
Kicsit több ennél... Nem megy ez neked , szívesen segítek:
- 1: kétféle ár (weben keresztül előfizetve havi 10 eurót, azaz nagyjából 3820 forintot fognak kérni, míg iPhone-on és Androidon – az alkalmazásboltok jutalékai miatt – 13 euró lesz az összeg. Ez már havi körülbelül 4970 forint körüli)
- 2: FB-n nincs mozgó reklám , csak hirdetés , ergo állókép , amit simán tovább tudok görgetni
- 3: én leginkább a különböző csoportok miatt használom a FB-t amikben vagyok benne , ergo letojom a hírfolyamot
- 4: kezdtem megszokni a hirdetésket
, ha épp valami oknál fogva mégis ranezek a hirfolyamra- 5: a YT és YT Music ad valamit ha fizetek a reklám mentesség miatt , ráadásul nem is keveset (aki családi prémium tag az tudja)
Míg a FB csak a hirdetéseket rejti el.- 6: Instagramot nem használok, így érdektelen ismét a FB előfizetés
-7: Undorító ahogy a FB kétszer is keres a hirdetéseken , egyszer azoktól akik fizetnek azért hogy megjelenjen , másodszor azoktól hogy ne jelenjen meg és még mielőtt azzal vádol valaki , hogy "de hát a YT is ezt csinálja " ott azért ismét van különbség egy idegesítő reklámblokk miatt , vagy egy állókép hirdetést tovább görgetni a FB-n , amit lehet hogy egy kisvállalkozás fizetett a FB-nak. Szóval elég kicseszésnek érzem a kis és mikro vállalkozásokkal ezt az új FB rendszert.
Röviden ennyi , szívesen.
-
törölt tag
Az egyiken hallgatsz zenét, másikon nem
+ fbnél nem megy időd a reklámokkal. -
ledgeri
nagyúr
válasz
classic B #33371 üzenetére
A "bekapcsoljuk mindenkinek, és így elméletileg biztonságosabb mindenkinek-infó" és a "triggerelő szalagcímes link >> normálisabb hetilap, de forrás nélkül" más validitás-ellenőriendő kategória, de értem! És amint ránéztem (hsz-edre) már emlékeztem, hogy már láttam is itt!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egyik üzenetnél Messengerben bekapcsolt a titkosítás. Laggol, mint állat beszélgetés közben, a reakciók késve jönnek elő a nem titkosítottakhoz képest, ráadásul a hangeffekt hangosabb is, a + reakciók megnyitásakor nagyobbak az emojik, kevesebb fér egy sorba. Jobb ez, mintha nem lenne, de így?!
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #33358 üzenetére
-
angyalpc2
aktív tag
Sziasztok
Régi távoli ismerősök meghívtak egy csetbe...
Na erről csak én nem tudok....Számomra se telón, se Facebook messengeren se a külön messengeren (pc) nem dob fel semmit.
Valamit el kellene fogadni?...beállítani?
És már én is tapasztaltam, hogy másokkal marketes ügyben fel akartam venni a kapcsolatot, de az semmit nem reagált, olyan mintha nem épülene fel a az értesítési rendszer.És egyébként ezt leszámítva másokkal csetelek, csoportokban is benne vagyok. Sőt az állítólagos csoportból is egyesével megy az üzenetváltás
Nagyon kínos...és pont olyan régi emberek is vannak a csoportban akikkel másképp ne mis tudnám felvenni a kapcsolatot.. -
Alusky
senior tag
Ez valami újítás lehet, hogy X idő elteltével ha visszakattintok a Facebook lapra akkor automatikusan frissül a Hírfolyam, nem kell nekem az újrabetöltésre rányomnom külön.
Viszont ez még mindig csak a Hírfolyamot frissíti, a történeteket pl. nem. -
Alusky
senior tag
Nekem az ABP, uBlock, Adguard hármasból valamelyik megoldja, mert semmi ilyet nem látok, csak telefonos appon, de azt ritkán használom így nem annyira érdekes. Mindegyikben bent van a hufilter és minden pipa, csúszka maxon, így nem tudom melyik jósága.
Ha esetleg előjönnének akkor kipróbálom a Purityt is.
-
Ryder62
őstag
Csak én küldök egy szép kövér reportot az olyan "neked ajánlott" bejegyzésekre amik gusztustalan képekkel van poszolva? Ezeket a szutykokat nem kérem mégis az arcomba tolja a facebook.
-
MadGame
senior tag
válasz
razorka777 #33346 üzenetére
Köszönöm szépen!
Esetleg abban még tudsz nekem segíteni, hogy a kedvencek közül ki lehet-e valahogy törölni az oldalt, ha már nem létezik? -
válasz
razorka777 #33344 üzenetére
Ez nagyon hasznos, egészen kellemes élmény lett végigszaladni a hírfolyamon, amit hónapok óta hanyagoltam, mert csak "Neked javasoltak" és "Hirdetés" volt a túlnyomó része, arra meg nem vagyok kíváncsi.
Szal köszi a javaslatot!
-
Phobion
őstag
válasz
razorka777 #33344 üzenetére
szuper, köszi!
chrome store-ból fel is raktam, úgy tűnik, hogy működik 👌
-
razorka777
veterán
válasz
Phobion #33343 üzenetére
Szia.
Én a F.B. Purity-t használom desktopon(Chrome).
Alaposan ki lehet pucolni vele a facebookot, tegyél egy próbát, hátha segít. -
Phobion
őstag
sziasztok
hogy, mivel lehetne eltüntetni ezeket a moslék reels tartalmakat? adguard-al próbáltam kipucolni, de nem sikerült
(desktopon)
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok!
Üzemzavar lenne? Nem akar betölteni semmit a hírfolyam....
Eddig működött...."csak" az volt a baj vele,hogy a régi híreket adta be és adott napon mindig ugyanazokat.... -
krizmo_
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #33336 üzenetére
Régebben be lehetett állítani, de akkor se ért semmit, mert ugyanúgy tudtak hívni.
-
nincsnév007
addikt
azt valahol be lehet állítani hogy messengeren ne tudjanak hivni? vagy kivételt hozzá adni?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Sehogysem lehet átállítni a FB-ot, hogy ne 6+ napos híreket mutasson?, Csak a Hírfolyamban látom a legfrissebbeket?
-
szabacsik
őstag
Helló
Ha messengeren (android) írnak az értesítésben nem jelenik meg a profilképe. Ez miért van?Azért fura mert ha viszont like-ol egy üzenetem akkor megjelenik.
-
Alusky
senior tag
Nem kikapcsolható, mikor piszkálja a Meta a Facebookot akkor van ez. Márpedig most meignt piszkálják, mert minden nap találok változást a böngészős és a telós appban is.
Az ismerős ajánlás régi dolog, ha egy ideje nem vettél fel új ismerőst akkor random ajánlani kezd neked.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Pár napja van az hogy szinte minderől értesítést kapok. XY fotót töltött fel, van egy új ismerős ajánlás (nem is ismerem, közös ismerősünk sincs), XY kommentelt ide-oda. Hogy lehet ez kikapcsolni? Egyszer csak jött és nem tudom hogy honnan...
-
Facebook Lite továbbra is használható
Tesztelve, írtam is róla egy cikket
TL;DR
320-as verziót kell belőle letölteni. -
Alusky
senior tag
válasz
Alusky #33314 üzenetére
Írtam az oldala utolsó posztjához, hogy mi van vele, hogy a Face zárolta-e őt. Meg hogy családtagja tudna írni oda kommentet, mert nyilván a profiljába belépni nem tud, így az oldalára se.
Nem válaszolt még mindig senki, viszont 2 nappal később jött egy Facebook üzenet a harangocskánál, hogy a tiltás csak profilra vonatkozik, oldalakra nem és azokra nem viszik át. Ráböktem akkor pedig átdobott a Súgóhoz a tiltás funkció elmagyarázó részre.Jól sejtem, hogy az AI érzékelte a kommentet amit írtam és az reagált rá? Mondjuk segíteni nem segített.
-
Breki
veterán
Sziasztok
A cégnél egy kollégám kezeli a céges facebook profilt illetve oldalt is.
De úgy működik jelenleg, hogy a saját fiókjából átjelentkezik az oldalra és ott tudja szerkeszteni. Most tehát együtt van a személyes fiókjával, ha jól értem valami aloldalon.
Van lehetőség ezen oldal különválasztására, hogy külön be lehessen jelentkezni, de az eddigi tartalmak maradjanak? -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, adott egy facebook oldal ami már publikus, egy kis céges oldal semmi extra. Annyi problémám van vele, hogy nem látok megosztható gombot, aki megnézi 3. személy sem lát, tehát "klasszikus" módon nem tudom megosztani az oldalt mint ahogy normál esetben tudnám.
Milyen beállítás alatt lehet ezt megtenni, vagy esetleg odavarázsolni egy konkrét megosztás gombot a borítókép alá? Előre is köszi a segítséget, súgót és googlet kimerítettem. -
Alusky
senior tag
Nekem a kereső nem megy most, sokadik alkalommal hajlandó csak beadni a találatokat, addig csak szürkésen mutatja a helyét.
A telefonos app is változott, most már nem csíkkal mutatja a poszt feltöltését, hanem karikával, csak épp az mindig tele van, gratulálok. A csík legalább mutatta ahogy töltődik felfelé.
Az ilyen baromságok állandó cserégetésére fordítot energiából és pénzből, ha a bugokra és a felhasználókra fordítanák egy normális rendszer lehetne. Nekik semmi pénzükbe nem kerülne. Esküszöm ezek élvezik, hogy szopathatják az embereket, valami lelki sérült nyomorékok akik ebben élik ki magukat. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem értek a lovakhoz. A történet androidos tableten zajlik:
Apukám FB-jén a Marketplace-en feltettük lakásunk hirdetését, szeretnék eladni. Ott nincs ingatlan kategória, a vegyes vagy mi kategóriában meg nem lehet 10M feletti értéket beírni, így a szokásos xy.z formában van az ár kiírva...
Vannak helyi adás-vétel csoportok ahová be lehet másolni a marketpalces linket és működik is. Viszont van egy helyi csoport, ahol 10x annyi tag van mint bármi másikban, de ott ezt nem lehet, ott helyi hirdetést kellene feladni.
Viszont ott a topicban nem lehet kiírni a teljes árat mert nem veszi be 10M felett, de pontot vagy vesszőt sem lehet tenni az összegbe. Sőt, ha valakinek sikerülne úgy feltenni, azt ki is dobják a csoportból a csoport leírása alapján.
Mindeközben mások meg valahogy be tudtak írni 10M feletti összegeket.
Aztán ránéztem én PC-n, itt meg azt látom, hogy a marketplacen ingatlan eladása / kiadása kategóriára ha rámegyek, ott csak az ingatlan kiadásával kapcsolatos mezőket látom, mint pl. havi bér... Vagyis használhatatlan.
Elvileg nem kellene külön képzettség a facebook használatához, de úgy érzem itt valami nagyon nem működik...
-
Fruityloops
tag
válasz
-secret- #33320 üzenetére
Mára már működik igen, de most újabb hibája lett ennek a minősíthetetlen facebooknak!
A tevékenységnaplóban nem engedi megnézni a hozzászólásokat, rámész, és áll egyhelyben aztán nem jön be semmi! Telefonon sem tudod a tevékenységeid visszanézni hozzászólások, bravo. Minden nap van valami gond ezzel a hulladékkal! -
krizmo_
Topikgazda
Itt meg lehet nyitni az üzeneteket: [link]
-
válasz
Fruityloops #33316 üzenetére
Nalam ugyanez.
-
Alusky
senior tag
válasz
zsiga68 #33312 üzenetére
Megnéztem telóról is, a Face app ugyanúgy nem mutatja a profilját, a Messenger appban tudok neki írni (what?) és ott látszik egy új virágos avatar ami valami wallpaper szerű oldalról lehet letöltve annyira műtermes, szóval így már gyanús, hogy lopták a fiókját. Ha rányomok akkor átdob a Face appba ahol persze megint nem mutat semmit, ez a tartalom nem érhető el.
Van egy oldala is, de ha a profiljába nem tud belépni akkor az oldalába se fog tudni ugyanúgy. Az működik amúgy neki. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Alusky #33311 üzenetére
Az elsmúlt két hónapban átnézem az ismerettségi köröm és vannak furcsaságok:
-Alap: Arca van, neve van, tudok írni neki.
-Furi 1: Arca van, neve van, de nem megy el az üzenet, profilja nem tölt be. (Külső kérdésre profilját már "elhagyta")
-Furi 2: Arca nincs, neve van, elmegy az üzenet, profilja minden adat nélkül betölt.
-Furi 3: Arca nincs, neve nincs, nem is tudok írni neki, profilja nem tölt be, de mikor archiválom azt a csevegést, és megnézem az archiváltak közt, akkor egy képkocka erejéig felvillan a neve, és az arcképe. -
Alusky
senior tag
Ha tegnap még megvolt egy ismim, ma pedig azt írja a Messenger, hogy nem elérhető és az avatarja is szürke felsőtest, az ismerősök között nincs és egyel kevesebb a számláló is, és ha rákattintok Messengeren azt írja az adatlap nem elérhető, akkor letiltott engem jól sejtem?
Mert ha csak inaktiválja akkor ott marad az ismerősök között és felajánlja, hogy törölhetem, régebben egy ismerősöm már inaktiválta magát pár hétre. Ez viszont letiltásnak tűnik.
Érdekesség, ha én tiltok le valakit az arcképe látható marad a Messengerben, én viszont nem látom az övét (tehát ő látja az én arcképemet továbbra is, ez mondjuk egy ökörség, én is látom azokét akiket letiltottam).Nem tudom miért tiltott le, mert semmit olyat nem írtam neki és nem is posztoltam olyat, max a kutyák mikor az ágyban fekszenek, de azt eddig is tudta mindenki.
-
Alusky
senior tag
Jött egy értesítés, hogy egy ismerősöm csatlakozni akar egy csoportba amiben én is benne vagyok. Mondjon jó, köszi Face, hogy szólsz róla.
Rákattintok és írja, hogy elfogadom vagy elutasítom őt. Minek kérdez ilyeneket? Nem vagyok én admin ott, nem is jártam a csoportban fél éve, majd az admin eldönti beengedi-e. -
Fruityloops
tag
válasz
NeoPampalini #33303 üzenetére
Igen, nem megy, már javasoltad te is, nem jön be semmi.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
classic B #33299 üzenetére
"De legalább most álnéven lehet osztani az észt!"
Azt eddig is meg lehetett tenni, bár szabálysértő módon.
Ha meg valaki így, legálisan túltolja az észosztást, akkor kérdés, hogy fegyelmezés gyanánt csak a "többedik" profilt, vagy mindet kukázza az FB.
Mondjuk amilyen kommenteket látok, szerintem ettől a nagy többségnek nem kell tartania...
-
classic B
senior tag
válasz
Fruityloops #33300 üzenetére
https://www.facebook.com/profile/create
Erre linkre mit hoz neked? Bocs, nem néztem vissza a teljes diskurzust erről, lehet már próbáltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest