- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
#61872278 #34499 üzenetére
Kepet nem latom, nekem nem igazolvany kell, hanem emailen kapott kodott kell beirni. Kodot megkapom, de hiaba irom be, nem fogadja el.
Mera verifiedon keresztul probalkozom eppen, de szerintem nyithatom ujra a ticketet, mert ramzartak azzal hogy kovessem a kepernyon kapott utasitasokat. Csak hiaba kovetem es illesztem be a kodot, nem tortenik semmi / hiba uzenetet dob...
Szal, szerintem ne legyenek nagy remenyeid.
-
Alusky
senior tag
Videókat még mindig nem tudom megnézni néha és ehhez kell egy egész nap mire visszanézhetem. A messenger még mindig tetű lassú és böngészőben nem mutatja, hogy elolvasták, sőt konkrétan azt mutatja, hogy a két nappal korábbi üzenetem lett elolvasva, de azóta már másfél oldalnyit beszéltem az illetővel.
És még mindig jelzi az olyan ismerősök tevékenységeit is piros pöttyel akiket nem követek.
Más hibát nem látok, mert nem használom más funkcióit, meg rommá van blokkolva mindennel is úgyhogy nem tudom most milyen hirdetéseket dobálgat indiai vízibivalyok párzásáról. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #34490 üzenetére
Ezért kell saját közösség... ezzel a titkosítós f***sággal meg a fentiekkel nekem is elegem lett belőlük. Remélem sikerrel jársz nálam működik, de csak telón
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #34493 üzenetére
Nekem volt hogy halott állatokat,toloszékes nőket,és párzó állatokat is nyomott a falamra...
Hányinger....
Belépni hogy töröljem magam most se tudok....
-
enginev3.0
félisten
Ezt a szutyok retek hírfolyamot nem lehet valahogy helyrepofozni? Mert olyan érdektelen oldalakat ad be folyamatosan hogy az valami hihetetlen
Rohadtul nem érdekelnek se a retro képek, se a vicces napi humor képek és társai
De a századik netflix oldal utánzat sem -
törölt tag
válasz
Krystal_s #34345 üzenetére
Ugyanez a problémám nekem is hogy nem jegyzi meg a böngészőt pedig Chromeot használok csak gépen illetve a telefonon vagyok belépve. Ez a hiba hónapok óta van. (Útóbbi pár hónapban már csak telefonon használtam az FB appot) Csak szerezzem vissza a profilom,letörlöm magam erről a szemétdombról! (Semmi olyat nem csináltam hogy a profilom tíltva legyen....sms+kétfaktoros hítelesítés is be van kapcsolva (Google Autentikátor)
Egyszerűen szánalmas az egész,kezdve a belépési hülyeségeitől a messengeres szarakodásain át a nem oda való hírdetések mutogatásával+adj el valamit a Marketplacen csak a kamu profilok törlését kapom! Jobb lenne az élet ha az FB nem lenne mint régen.
Szándékosan csinálják ezeket a hibákat.
-
törölt tag
Valaki?
A poén hogy aznap reggel ment még,majd 12:35 kaptam az üzenetet,de csak 16:00 után vettem észre mert dolgozok
-
Mackóka
csendes tag
Tisztelt hozzáértők!
Messenger gyorsreakcióit "animálni" tudtam - eddig. Ha hosszan nyomtam a választott jelet, az egy emelkedő hang kíséretében növekedni kezdett. Jó pillanatban elengedve nálam és a fogadónál is "nagyítva" jelent meg az "ikon".
Egyik esetben ez pl. egy hóember volt, mely egyszer csak (pár hónapja) nem működött tovább. Ma egy állatfigurával történt mindez.
Tudna valaki okosat mondani? Köszönet! -
törölt tag
Más is tapasztalta a mai nap hogy azt kapja belépéskor hogy a fiók zárolva és hiába töltöm fel a megfelelő okmányt nem enged tovább mert a program belefagy az ellenőrzéskor?
Kicsit korai még Áprillis 1....
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #34462 üzenetére
Van egy átmeneti megoldást! 1 embernél belemész a chetbe a gépen, rákattintasz a fejére, korlátozás, aztán az alap oldalon rámész a profilodra, korlátozott hozzáférésű fiokok, és leveszed a korlátozást a személyről, utána telefonon újranyitod a messengert és ott lesz a régi beszélgetés és a médiafájlok küldött/fogadott is visszatér! fck fb!
Egyébként ez csak messengeren és telón működik. Az asztali gépes böngészőben egyszer igen/egyszer nem... de inkább nem. Én gyorsan lementettem az egész fosbukot 12GB a gépre, mindenestül. Aztán rájöttem, hogy ismét van jogosultsága a saját zárt közösség megnyitásának egy hasonló motorral mint ez a fsbuk... -
NB2
aktív tag
válasz
WhiteWalker #34483 üzenetére
Ha mobil, akkor a futó programokból töröld a messengert és indítsd újra. Utána látni fogod.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
WhiteWalker #34483 üzenetére
Akkor nálad nem így néz ki most?
...akkor passz. -
gyulaszu
senior tag
válasz
WhiteWalker #34481 üzenetére
Pont így jártam 10 hozzászólással visszább.
Nekem elküldte, de a szöveg egy része benne maradt a szövegbeviteli mezőben. Töröld onnan. -
WhiteWalker
nagyúr
Az egyik Messenger appos chatben nem küldtem el az üzenetet , most ott virít "piszkozatként" , ezt hol találom?
-
törölt tag
Én az ilyenre nem kattintok rá... De jelöltek már be kamu emberek is, akikkel van közös ismi. Volt akinél rákérdeztem, mondta, jó, hogy szolok törli ő is. Azóta eltűntek ezek a balesetes dolgok, be biztos volt vki aki kattintott és tovább terjed vmilyen mondón. valami eszméletlen mikkel van teli az fb... pedig alig használom.
#33482 Jorus
Ezt jó tudni, ilyeneken én is gondolkodom néha.
Másnál is van ez a kötelező frissítés messengernél, anélkül már nem küld üzenetet.
-
zsiga68
őstag
válasz
szivacs1987 #34478 üzenetére
Jó a PIN..
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Engem is utolért a messenger titkosításos dolog. Az a problémám, hogy nincs a listában, hogy a google driveba szeretném a kulcsot tenni, janme csak a másik 2 van ( 6jegyű pin, csak a készülék).
Mit kellene csináli, hogy a driveba tudjam menteni a kulcsot?Köszönöm
-
Maxtreme
addikt
válasz
ledgeri #34475 üzenetére
nem látok semmi gyanúsat, viszont! Mondom megpróbálom az adataimat letölteni nem csak átnézni az összes tevékenységet....és hát nem tudom....
Azt írja hogy folyamatban van már (tegnapi napi dátummal) ezt szakítsam meg ha ujat szeretnék letölteni. Hiába nyomok a megszakításra (mégse opció) látszólag törli, viszont ha újfent menteni szeretnék megint itt kötök ki ugyanígy tegnapi dátummal.
az a baj nem tudom ennek a szennynek a működési elvét, hogy pl ez a funkció átirányítható e valahova valahogy.
Az sem kizárt hogy bug, de esetemben tudja a fax mire gondoljak.... Mert ha ez valahogy tényleg megoldható hogy valahova mentegesse minden tevékenységem, az magyarázatot adhat arra hogy miért állította vissza a fiókom... -
ledgeri
nagyúr
válasz
maxika2004 #34440 üzenetére
Terms of Service-t...
#34449 Stylewars_kp Milyen sűrűn használtad az alatt a 2 hónap alatt?
-
gyulaszu
senior tag
Ez az új huncutság is vicces, hogy írja "piszkozat" egy olyan korábbi hozzászólásomra, amire már mások válaszoltak is...
Volt már ilyen másnál is? -
Az miért van, ha tudja valaki, hogy nekem nincs reels videó? Inkább érdekes számomra mint fontos, csak hogy minden ismerősömnek, feleségemnek, családom minden tagjának van, csak nekem nincs, tehát a videó menün belül eleve hiányzik az a fül hogy reels videók, és nem is találkozom ilyen videókkal sehol, mintha tiltva lenne.
-
classic B
senior tag
válasz
Plazmacucci #34468 üzenetére
Instagram, Twitter.
-
-
movax
őstag
válasz
Plazmacucci #34466 üzenetére
A válasz mindenre: a Facebook-algoritmus. Semmit nem tudsz tenni ellene.
-
Mi ez a jelenség ami kb évente megrtörténik; az általam követett oldalak új posztjai nem jelennek meg napok óta, helyette rengeteg random ajánlást látok csak, véletlenszerű tartalommal. Ha meg akarom tudni ki mit posztolt, meg kell keresnem az oldalát. Rohadt idegesítő. Egyre szarabb ez az egész.
-
Maxtreme
addikt
igen én is pont ettől tartok, mert hét ugye az előzményeket simán tudja törölni....
TrollBalint: Akár ez is benne van akár, csak akkor miért állította vissza.... -
szabacsik
őstag
Hali. Ugye van lehetőség avatart létrehozni és ebből automatikusan készül sticker vagy mi. Több ismerősömnél ha velem beszél akkor megjelenik nála az ő avatarja mellett olyan matrica is amiben együtt van mindkettőnk avatarja. Ezt, hogyan lehet elővarázsolni?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nincs a Facebooknak valahol egy mentése? Problémám az, hogy üzemeltetek egy privát, zárt csoportot. Oda vasárnap nagyon sok bejegyzés és bejegyzéshez hozzászólás érkezett. Ezek közül egy bejegyzést törölt az, aki megtette, így eltűnt az arra adott válasz is. Nem tudnám valahonnan előbányászni a törlés előtti állapotot?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Stylewars_kp #34454 üzenetére
Igen, persze.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #34457 üzenetére
bocsánat már nem tudom szerkeszteni.
Mi a véleményetek jelenthet bármilyen veszélyt használni ezt a profilt a jövőben? Mindenesetre gyorsan rádobtam az autenchticator-os 2 faktoros azonosítást, csak mert miért ne...
De valamiért csak visszaállították, és hát ez biztosan nem a facebook volt, mert akkor nyilván kaptam volna tőlük valamiféle értesítést. -
Maxtreme
addikt
Ma sikerült visszaállítanom a régi face accomat.. Aki feltörte, visszaírta a régi mélcímem, így sikerült a jelszó visszaállítás. Látszólag semmi nem történt rajt. Akkor miért kellett neki? Simán szimpla adatlopás? Mondjuk max a telszámom meg a mélcímemet derítette ki...
-
' Tzs ,
senior tag
Amióta ez a végpontok közti titkosítást bekapcsolták (épp időben, hurrá) azóta eltűntek a beszélgetésből a korábban küldött/fogadott médiatartalmak
azoknak akkor annyi, vagy majd visszakerülnek? Egyre több embernél kiírja, hogy "új készüléket adott hozzá a beszélgetéshez", holott ilyen nem történt
-
Stylewars_kp
őstag
-
borges7
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #34449 üzenetére
Köszi, pont ezt akartam kérdezni, de gondoltam, hogy nem pár nap.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Valakinek volt már olyan, hogy a telefonja random felhívja a másikat?
Olyanokat csinál, hogy alszom, és párom mondja reggel volt egy nem fogadott hívása tőlem éjszaka, felvette a telefont és senki nem szólt bele! De fordítva is volt, ő hívott felvettem senki nem szólt bele, és utána megint hívtam később kérdeztem tőle miért hívtál, mondta ő nem hívott! És a hívás listában sincsenek benne ezek a hívások kimenő bejövő. Valami nagyon nem oké. -
borges7
aktív tag
válasz
krizmo_ #34446 üzenetére
Köszi, na, mégis csak sikerült belépni, a klasszikus "elfelejtett jelszó" segítségével,
nem is tudom, eddig miért nem próbáltam így, na mindegy.Igaz a gmail-címet még nem engedte törölni, mondván, hogy
"Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket."
De már sínen vagyok
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #34443 üzenetére
Ha még nem likoltad az oldalt, akkor a "tetszik" gomb van ott, ha már igen akkor a "kedveled".
-
borges7
aktív tag
Anno még sok évvel ezelőtt regisztráltam egy második Face-fiókot, a gmail-es
címemmel. Már a belépési adatokra sem emlékszem, nem is nagyon használtam.Meg lehet oldani valahogy, hogy ezt az email-címet hozzá tudjam rendelni a mostani,
"rendes" fiókomhoz? Lehet valahogy töröltetni azt a régi fiókot a Facebook-kal? -
nincsnév007
addikt
ha a valamilyen fb oldalra azt írja hogy "kedveled" akkor követtem be az oldalt vagy ha azt írja hogy "tetszik" ?
-
maxika2004
őstag
-
Üdv mindenki!
Egyik ismerősnél olyan probléma lépett fel, hogy múltkor beadott valami felhasználói szerződéses változást a mobilos FB kliens, azóta a Marketplace nála mindig Párizs 60 km-es körzetében keres. Hiába állítom át a lakhelyére, következő visszalépéskor ugyanúgy Párizst adja meg a Market. Átallítás után kilépésig jó.
Gépen is néztem, de ugyanaz...Tudtok ötletet adni?
-
maxika2004
őstag
válasz
zsiga68 #34433 üzenetére
.. megtörtént.. sőt a 33500 as hsz től végigolvastam mind ... ez 900 hsz ! .. irhattad volna hogy nincs megoldás...
vagyis ugye jol vettem le, hogy csak az uj regisztráció .??
mondjuk erre gondoltam elsőre is.. amugy a dupla regtől nem lehet gebasz ? nem szeretném az eredeti fb omat t is tiltanák , már akkor megvolt mikor a nagy többség még IWIW-ezett -
Rainman05
tag
Sziasztok. Asztali böngészőben már egy jó ideje nem mutatja a posztolások idő kijelzését a facebook. Mi lehet a baj vele esetleg valaki találkozott már ezzel?
-
zsiga68
őstag
válasz
Zola007 #34434 üzenetére
Amióta bevezették a messenger titkosítást és a Facebook Meta lett egymást érik a hibák. Letiltott fiókok, Martketplace kizárások, eltűnö/megjelenő meseneger üzenetek stb..
Egyre több a hiba amivel úgy látom nem lehet mit tenni és ha valaki jelenteni tudja akkor sincs rá érdemi intézkedés.
Röviden recseg a rendszerük rendessen... -
zsiga68
őstag
válasz
maxika2004 #34432 üzenetére
Keress rá a "marketplace" szóra......
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
segitsetek lécci :
3-4 napja ez a szöveg fogadott, és a marketplace nem elérhető :" A Marketplace nem érhető el a számodra.Ezt az üzenetet abban az esetben láthatod, ha még csak nemrég csatlakoztál a Facebookhoz, ha a Marketplace még nem indult el az országodban, vagy ha a fiókod nem felel meg az előfeltételeknek. Kérjük, további információért keresd fel a Súgóközpontot. "
nem irtak semmit miért ? vétettem e valamit...
ki lehet ezt deríteni, vagy mit lehet tenni hogy visszakapjam ?
( nem hirdettem semmi törvénybe ütközőt az tuti, és szinte a kezdetekben regisztráltam )Köszi elöre is a segítségeteket !
-
Zola007
veterán
Hogyan lehet ezt a nyomorék végpontok közötti titkosítást kikapcsolni Messengerben úgy hogy hiánytalanul megmaradjanak a beszélgetések?
-
Zsoxx
senior tag
Van itt valaki, akinek a személyes profilja kezel közösségi oldalt, és már átesett a "Megnevezések létrehozásán"?
(Beállítások / Új oldalélmény / Közügyekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetések) -
' Tzs ,
senior tag
(Véletlen 2x küldtem el az írást, ezt töröljétek!)
-
' Tzs ,
senior tag
Srácok. Se a support@fb.com se a kitöltött adatlap után szarnak ezek reagálni bármire is. Annyi, hogy jött egy mél egy hibajegy kóddal, meg hogy majd kivizsgáljuk... hetek óta semmi előrelépés. Egyéb ötlet van valakinek? Egy céges fiókot próbálok visszaszerezni. A bekapcsolt 2 faktoros hülyeség óta nem tudok belépni. Kiküldik az azonosító sms de az soha nem érkezik meg!
-
esbii22
őstag
Valahol ki lehet kapcsolni, hogy messengeren a kéretlen üzeneteknél ne tudjanak hozzáadni ilyen “room 465 love” csoportos beszelgetésekhez?
-
nfsu17
veterán
válasz
nfsu17 #34423 üzenetére
Web-ről most működik. Sőt, az az érzésem, hogy tegnap is működött.
Viszont akkor mobilon nem.
De sztem azt is tudom miért. Egy nagyon régi "messenger lite" program van fent (playen már rég nincs fent).
Gondolom lelőtte zukorhegy, hogy ne lehessen használni. Mert nem szinkronizál. Se nem fogad, se nem küld. -
nfsu17
veterán
Üdv.
Tegnap este pc-n weben FBon írtam valakinek.
Órák múlva se jött válasz.
Mondom ránézek mobilon a tagra.
Sehol nincs a küldött üzenetem.Mindegy, írok megint.
''Küldés...''
Ezt csinálja este óta.
Mondom letiltott a tag?
Írok másnak.
Ugyanez.
Nem megy el.
Se wifiről, se mobilnetről.
Pc-n még később ránézek mi van, de nem voltam tiltva tegnap este mikor írtam. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #34421 üzenetére
Ez ott bukik, hogy múlt évben vagy már előtte, sorban jöttek olyan kitiltásokkal emberkék ide panaszkodni, hogy sosem volt instagram fiókjuk, vagy sosem volt összekötve instagrammal a fiókjuk, mégis azért vannak blokkolva/tilva/törölve facebookról, mert valahogyan valakik (de egyforma módon) egy ismeretlen fiókot csatoltak az övékkel, azzal meg olyan dolgokat csináltak ami mend a kettő fiókot tiltotta.
Szóval még az sem garancia, ha minden védett, és semmi sincs csatolva! Borzalom az egész! -
pn4hvq
senior tag
válasz
Bandib0y #34413 üzenetére
Ugyanígy végiggörgeted a 20 percet, hogy meglegyen az összes bejegyzés, ami érdekel, majd ezzel készítesz PDF-et vagy képet. Hátrány, hogy így egy hosszú egybefüggő folyamban lesz csak meg a tartalom.
Javaslatként képet ments, mert a PDF szét fogja tördelni oldalakra, akár egy kép kellős közepén is. -
ledgeri
nagyúr
válasz
betyarr #34417 üzenetére
Elméletileg jobban tudnak másról azonosítani ma már, mint csak IP-ről (MAC címektől kezdve a miként írsz be szabakat-ig sokminden)... Egy egy adott ország béli más IP-nek nem kéne számítania (még vezetékes nettel is volt, hogy épp ország-másik-felés IP címet kaptam, nem hogy mobillal, aminek pont az a lényege, hogy mozogsz)!
-
Bandib0y
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #34416 üzenetére
Van mindkettőnknek, de azt nem igazán használtuk, miért?
ledgeri: emlékbe, hosszú ideig voltunk együtt és a nem túl szép befejezés ellenére sok szép emlék lett, fb-ot visszanézve olyan is beugrott, amire már nem is emlékeztem..
-
betyarr
veterán
válasz
ledgeri #34414 üzenetére
vagy még arra gondoltam, hogy az automatika megzavarodott egy kicsit valahol. a mobilomon folyamatosan bevagyok jelentkezve böngészőn keresztül a fb-be és lehet, hogy a telekom mobilnet (vagy más dolog) miatt az ip cím alapján rosszul azonosított a rendszer és ezt érzékelte félre. mindenesetre jó lesz vigyázni, mert olyan csalási hullámmal találkoztam 1-2 nap alatt (nem csak fb és nem csak jelszólopás), hogy csak nézek kétoldalra
-
ledgeri
nagyúr
válasz
betyarr #34412 üzenetére
Vagy valami hátsó kapu van, vagy lenyulták a session ID-det, de mondjuk akkor nem új bejelentkezés lenne...
Ha session ID, akkor valahogy a te bejelentkezett cuccaidból valahogyan. Gyanús addontól kezdve lehet bármi...
Én már feladtam a megoldásának próbáját!
Legyen mindenkihez alternatív kapcsolatod is... mást nem tehetsz! -
Bandib0y
csendes tag
Sziasztok,
Létezik megoldás arra, hogy valamelyik ismerősünk facebook oldalát le tudjuk menteni, ami később offline módban hasonlóan rendezetten megtekinthető marad? Tehát azokra a tartalmakra gondolok, amik megjelennek, amikor felkeresed az oldalát (képek, bejegyzések, ezek alatti hozzászólások, stb.), egészen a profilja létrehozásáig
visszamenőleg.A hagyományos módszert próbáltam, ismerős oldalát megnyitva kb 20 percig görgettem, mire sikerült eljutni a végére, majd weboldal mentése. Egészen nagy adatmennyiséget mentett (közel 50Mb), de nem sikerült böngészőben offline visszanyitni értelmes
formában.A kérdésemben nincs semmilyen hátsó szándék, a közös emlékek miatt szeretném menteni az oldalt, mert hamarosan mindketten takarítani fogunk (hosszú párkapcsolat vége).
Köszönöm!
-
betyarr
veterán
ma du. nézem a monitoron az egyébként nyitva lévő fb fiókomon megjelent egy üzenet, hogy ismeretlen tevékenység miatt az fb zárolta a fiókom és igazoljam magam az email címem alapján, valamint, töltsek fel valami igazolványról képet.bejelentkezési kísérlet volt egy androidos eszközről budapestről (elég messze vagyok onnan keletebbre), mint utólag kiderült. lehet sikerült is a delikvensnek, mert úgy léptettem ki azt az eszközt miután visszakaptam a fiókom pár perc múlva. a kérdésem: létezik, hogy 2fa (ms authentikátor, keepassxc totp) mellett is sikerül valahogy megtörni egy fiókot? hol szivároghattak ki az adataim? vagy ez nem így megy? soha nem jelentkezek be sehová csak megbízható eszközökről.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
nincsnév007 #34410 üzenetére
Telepítsd szerintem újra, készíts mentést. Töröld a gyorsítótárt először. Esetleg nincs beragadva valami frissítés? Android beállításokba nincs alapértelmezettként beállítva a viber? Nem ott gyagyul meg?
Azt fogja kiírni, hogy a megosztott tartalom már nem elérhető.
Illetve ürítsd a kukából is, azt hiszem ott még megőrzi 30 napig. -
nincsnév007
addikt
válasz
Stylewars_kp #34409 üzenetére
újratelepítés még nem volt, szerintem nem úszom meg azt se.
Más:
ha az oldalamra megosztottam egy hivatkozást én letöröltem, azok oldaláról akik megosztották arról nem törli le? -
Stylewars_kp
őstag
válasz
nincsnév007 #34408 üzenetére
Újra telepítés, ki/be lépés megvolt?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Stylewars_kp #34398 üzenetére
köszi. mert most is próbáltuk nálam csak kicseng kicseng a másik fél már rég fel vette de nálam még mindig csak azt írja hogy kicseng és utána partner nem elérhető. na mindegy egyszer csak meg javul.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem piszkáltam el semmit, de nálam néhány napja nincs hangja a posztok lájkolásának FB-on és az az értesítési hang sincs, ami posztoláskor van (megírod a bejegyzést, majd a megosztásra böksz, és a töltési vonal 100%-ot éri el). A családban a másik készüléken van. (Enyém S23U, a másik A34). Tapasztalt valaki hasonlót? Köszönöm!
-
kidnou
őstag
Valamit nagyon alakitanak, a keresésben "nincsenek korábbi keresések" szöveg van, nincs hirfolyam csak ismerősök keresése felirat jön be, mintha új fiók lenne
-
wetsom
tag
Kicsit köhög az oldal és a messenger.
-
Ryder62
őstag
Sziasztok.
A gyomrom kezd már kifordúlni ettől a retek facebooktól. Elkezdte elárasztani a falamat a meztelen szoptató nők videói, de úgy hogy a dinnyék teljes pompájában látszanak. Az előbb meg egy amputált karú "modell" képe jött vele szembe.
Komolyan ez már kezd gusztustalan kategóriába átmenni. Mért tolja az arcomba ezeket?
Nem vagyok prűd meg ilyesmi, de én az olyan lányokat szeretem amelyiknek mindkét karja megvan, és ha meztelen női melleket szeretnék nézegetni annak is megtalálom a módját.Nem lehet végérvényesen letiltani hogy az ilyen ajánlott tartalmakat egyáltalán ne dobja fel?
Ami nagyon fontos: teljesen új account. Még régebben csináltam egyet, és a múltkori face leállás után az újba léptem be (ha már úgy is kidobott) és még alig használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- E-book olvasók
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest