Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Ezért adtam a linket, ott, ha jól emlékszem ott részletesen le van írva, hogy lehet a pin kódot beírni, talán telefonra, de PC-n is hasonló lehet, ha nem ugrik fel automatikusan, fogaskerék - ez esetben három pötty- és személyes adatok védelme és biztonság szerintem.
Itt egy másik leírás:
[link] -
t420s
aktív tag
továbbra a leghalványabb lila gőzöm mire is jó ez. mask it? kit? mit?
nyilván a kamu profilt értelmetlen maszkolni mert soha többet nem fog írni lévén pár óra a "living time" az ő esetükben. aztán jön a köv kamu profil. egy ilyen scammer akár 2-300 (zömében RU és india forrású) kamuprofillal rendelkezik. értelmetlen maszkolni. -
TrollBalint
addikt
Nekem mindenféle cucc nélkül vannak telepítve és ezt csinálja a Facebook. Megnyitom a facebook-ot és már dobja is be a Marketplace-t. Egyelőre csak Androidon néztem, ott is inkább akkor csinálja, ha valami Facebook értesítésre megyek rá, ha simán megnyitom az applikációt, akkor mintha nem csinálná (vagy csak szerencsém volt, de ritkán nyitom meg közvetlenül a Face app-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_