- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Sanyesz. #35699 üzenetére
nagyon gyorsan ellenőrizze, hogy az emailcím és telefonszám még az öve van-e beállítva!
Ha igen, akkor változtasson jelszót és csinálja meg a kijelentkezés minden eszközről opciót.
Kérdés: be volt-e kapcsolva a kétlépcsős azonosítás? -
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Barátom keresett meg, hogy tegnap este valami történt a fiókjával. Százas nagyságrendű ismerősei közül egyetlen egy maradt, idővonala csak horgászos hirdetéseket mutat, ami ugyan megfelel az érdeklődésének, de más nincs meg, profilképe törlődött. A Messenger "üres", nincs kapcsolata a fiókkal, de az archívumban ott látszik az eredeti profil és kép. Felhasználó azonosítói működnek, belépés rendben.
Van valami esély az eredeti állapot visszaállítására vagy újra kell építeni a profilt? -
jozsi94
újonc
Sziasztok!
Engem is letiltott az FB tegnap az alábbi indokkal:
A Facebook-fiókodat felfüggesztettük, mert a keandrefales-fiókod nem felel meg a szabályainknak.Még 178 napig tudsz ellenvetéssel élni. Jelentkezz be az összekapcsolt Instagram-fiókodba ahhoz, hogy a döntésünk visszavonását kérd.
Döntésünkkel szemben adott esetben ellenvetéssel élhetsz az országod bíróságain, vagy hivatalos vitarendezési testület elé terjesztheted azt.
Az Instagram fiókomba sem tudok bejelentkezni és ott kérni esetlegesen a visszavonását mert ugyanez az üzenet fogad.
Előtte tegnap reggel egy magát "Support"-nak kiadó magyar nevű tag küldött egy felszólítást, hogy az egyik aktív hirdetésemmel valami gond van és 24 órám van hogy azonosítsam magam különben a profilom törlésre kerül.
Hát sajnos csúnyán bedőltem neki és be is jelentkeztem az általa küldött linkre ami hatalmas hiba volt, mert utána 30 perc sem telt és a fiókom tiltásra került.
Ide írtam is nekik tegnap, pár alkalommal el is küldtem:
https://www.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp&_rdr
De nagyon simán elutasították minden eddigi próbálkozásomat.
Szerintetek milyen érvel/indokkal kellene írni feléjük?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket. -
Alusky
senior tag
Egy ismerősöm 1 év és 10 nap után visszakapta a fiókját. Pontosabban nem kapta vissza, hanem azt véglegesen törölték (Facebook felhasználó lett a neve) és az új fiókjához amit akkor csinált utána, tehát ami most egy éves, ehhez megkapta a két oldalból amit üzemeltetett régen, az egyiket. Ahhoz most már hozzáfér teljesen és az övé lett. A másik oldal szintén törlődött és Facebook felhasználó nevet kapott.
Gyors is volt és hiba nélkül lezajlott.
Ezért érdemes volt szenvednie vele egy évig.
Rommá kéne büntetni őket ezért, éves bevétel 400%-a aztán rögtön vennék a fáradtságot, hogy fenntartsanak a 2 milliárd felhasználónak megfelelő supportot...
-
Goose-T
veterán
válasz
Szállító76 #35693 üzenetére
Lehet, hogy kaptál róla értesítést, miszerint elvették a Marketplace-jogosultságodat, csak elveszett a többi között. Én pár hete kaptam ilyet. Ez van, nem lehet vele mit kezdeni, nincs már meg az appeal form sem, amivel régen lehetett fellebbezni. Én írok nekik pár naponta hibajelentést, hogy nem érem el a Marketplace-t. Írj te is, aztán hátha egyszer történik valami, ha látják, hogy sok Marketplace-hibajelentés érkezik be.
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
Marketplace létezik, hogy csak úgy "eltűnnik"?
Sok helyen olvasva igen létezik ilyen....
Megoldást esetleg tud valaki?
Valószínűleg hiába írok nekik..
Köszönöm -
MrHurricane9
csendes tag
Sziasztok!
Másnak nem kezdett el egyik napról a másikra értesítés-inváziót tolni ez a hulladék Facebook? Úgy volt beállítva, hogy semmiről ne küldjön semmit, csak ha egy általam posztolt bejegyzésre komment érkezik.
Erre pár napja elkezdett összevissza mindenféle csoportokból értesítgetni, hogy random X ember bejegyzést tett közzé, hogy 9 ember megnézte a Marketplace-s hirdetésemet, hogy X random nem ismerősöm hozzászólt egy random Y ember bejegyzéséhez a Z csoportban, hogy biztos tetszenének az alábbi események, hogy biztos kedvelném előzményeim alapján az alábbi oldalakat, stb.
A csoportos értesítésekre elvileg az megoldás, hogy rámegyek Androidon a csoportokra, ott fogaskerék felül, majd mindegyiknél ahol "Összegzés" van, Kikapcsolva-ra kell tenni, így legalább ezekkel békén hagy. De a többit nem tudom, direkt meg is néztem az értesítések beállításait, látszólag nem változott semmi a régen általam beállítottakhoz képest.
-
qdak
addikt
Sziasztok,
Android MSN ben ha rábökök, az üzenő "buborék értesítésre" nem teljes képernyőn jelenik meg.
Ez rohadt idegesítő, mert üzenet küldés helyett van, hogy csak kicsibe teszi le.
Ráadásul, ott az a "kezelés" gomb, amire ha véletlen nyomkodsz, már az ismerősöd nem jelenik meg buborék értesítésben.
a beállításokban névre szólóan hozza akikkel beszélsz :SHogy lehet megcsinálni, hogy ha a buborékra rányomok, teljesen nyiljon meg ez a szerencsétlen... ?
-
Cartmenn
aktív tag
Ja és még az egészhez tartozik, hogy akartam---- még ha ideiglesen is,addig míg visszakapom a régi profilom ----új profilt csinálni. De 2 kérelmet utasított vissza a PCmről, mind 1 napos átfutási idővel ,mind másik email címmel , 2 szelfit kért ,1 szelfi videót--- 1 kérelmet telón adtam fel ,de ugye a wifin keresztül ( a videós azzal volt)
Ekkor ma próbálkoztam a tesómnál ezzel ,ott meg simán ment ,képet se kért
De így most azt mivel nem kell, ideiglenesen felfüggesztettem ,remélem sose kell használnom
Ezt jó összehoztam 6 nap alatt
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ledgeri #35687 üzenetére
Kaptam én vagy 5-6 helyreállítási "linket" de mind nálam nyitottam meg, azért írta amit a képen látni ---tesómnál ,ezt nem próbáltam,akkor eszembe se jutott,mert ugye a sima bejelentkezés nem ment ott se . Most meg csak hátha, így a mobil neten keresztül
Amúgy most épp 2 személyi elküldés után ,a jogsit küldtem
egy 3 órával ezelőtt ,azért haladtak a kérelemmel ,ez dícséretes persze.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ledgeri #35687 üzenetére
Ez lett
,bár pont nem olvastalak , b.ssza meg a face
gondolom ezt az IP címet megjegyezte .A tesómnál próbálkoztam én a sima bejelentkezéssel ,( email+jelszó) de akkor is kérte az sms kódot . Na mondom kipróbálom most hogy a telóm netjéről lépek be az email-be , a most küldött zárolási link miatt (amit párszor kaptam ,de itthon nyitottam meg akkor írta azt a hibát ,a tesómnál meg ezt nem próbáltam)---kaptam is a kódot a mostmár a telóra is feltelepített whatsapp-ra (gondolom sms is jött volna ,nem próbálkoztam
) ki is kapcsoltam egyből a kétlépcsőst
így már ment megint a bejelentkezés az itthoni PCn
pedig amúgy jó kis biztonságnak a 2lépcsős
-
Cartmenn
aktív tag
-
Krystal_s
addikt
Nálam 2 napja ez az új feature. Egy olyan személyről van szó, aki naponta küld üzenetet és eddig semmi gond nem volt. Tegnap óta csak úgy nem jönnek át, vagy ahogy láttam 1 nap késéssel kapom meg tőle az üzeneteket. (4 különböző eszközön jöhetne át (jeleztek is) mobilok, laptop.... de nem.
Ez még nem ért ide, pedig délelőtt küldte.... most már elmúlt éjfél.
A tegnapi az ma jött át.
2024 és ennél egy postagalamb is gyorsabb lenne.
Fel nem tudom fogni világszinten hogy tudja egy ilyen globális cég ennyire leégetni magát ennyire amatőr módon, ahogy ez "működik".
ui: Most megnéztem a nem hivatalos FB Lite appban és ott simán látni az üzenetet. -
Bondix
aktív tag
Van ez az (új) Facebook profil készítése
Most akkor lehet hivatalos kamu Facebook?
Vagy mi össze függés van a fő Facebookkal ami alatt csinálom?
Vagy mi értelme ennek végülis? -
Cartmenn
aktív tag
Tulajdonképp csak nem a telóval hanem a PCn léptem újra be a felfüggesztés után, ez volt a "szokatlan"
abban már igazad van, hogy mivel mindennel próbálkoztam ,volt jó pár jelszó változtatás is
de azzal nem is kavar hogy nem jó
sms-kód nincs ---most várok
--pc-n nem de ha telón próbáltam belépni ,ott ki is írta nem tudnak sms-t küldeni,próbálkozzak később ---most várok pár napot a próbával
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidon már egy ideje a FB app megáll az első poszt alatt és töltöget. Fentről húzni kell egy frissítést, hogy rendesen betöltsön. Másnál esetleg csinálja? Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dcsabesz #35670 üzenetére
Ha valami úgy működik, hogy az adott feloldókulccsal nyitható, amit csak te tudsz (te kezeled ahogy neked jól esik, de ennyi), akkor az biztonságos, mert ha te bénázol kizárod magad, de más semmiféleképpen nem tud hozzáférni.
Ha már belehozzuk azt, kérünk emailben emlékeztetőt, újat, linket, vagy írunk egy szép levelet a supportnak aki majd kikapcsolja, akkor az már nem biztonságos annyira, mert ha pl valaki feltöri az emailfiókot, akkor simán elhiteti a fentiekkel, hogy mi vagyunk (ha csak nem kell valami extra elemet hozzávenni). Ha meg már support képes erre, akkor ki/mi állítaná meg a supportot, hogy fogja magát, és feloldja az egészet magának, amikor akarja? Persze, amit most a facebook eljátszott is simán lehet, hogy csak álca, és ők vígan ugyanúgy hozzáférnek mindenhez (pl azért a jelentett whatsapp üzik valahogy support elé kerülnek...), de pl egy signálnál elhihető, hogy minden kódolt.Esetetekben nem a fiókhoz aló hozzáférés veszett, hanem az üzenetkehez. A fiókot úgy hitelesíted ahogy akarod, de az üzenetek csak a pinnel nyilnak. Az, hogy te vagy te, az nem jelenti azt, hogy nálad van a megeggyezett, üzeneteket nyitó kulcs.
Ha tudsz üzenetet küldeni, funkcionalitást nem veszítettél, ha meg júj de fontos volt egy régi üzi, akkor miért nem volt róla backup? Üzenetváltás másik fele újraküldeni/visszaküldeni nem tudja?Ne értsd félre, ne vedd magadra, sokaknál olvastam itt, és biztosan lehetett volna jobban is megoldani a facebook oldaláról a bevezetést, meg a tájékoztatást, de ha a rendszer már így működik, és fentiek szerinti jól működik, akkor nem lehet mást tenni, csak tanulni belőle... vagy, ha tényleg csak 6-7 számot kér az egész, akkor lehet próbálkozni, mert egyébként az nagyon nagyon gyenge zár. (ha ezt blokkolja egy idő után teljesen, akkor jó, ha csak rate-limit-el, akkor még simán törhető, és nem ér szinte semmit ez a cécó).
-
Cartmenn
aktív tag
Ez volt az újra aktiváláskor :
-
Cartmenn
aktív tag
Kérdezném tőletek, hátha volt már ilyen valakinek ----Kétlépcsős azonosításom van ,PC n vagyok fent és telón a facebook lite ---mindig kijelentkezek --de ugye meg van jegyeztetve mindkettő a facéval , hogy ne küldje az sms-ben a kódot állandóan. Ügy előzménye annyi hogy a telón kipróbáltam a fiók felfüggesztést ,utána a Pc-n jelentkeztem vissza ,ez ugye alapban oldja a felfüggesztést (pcről is próbáltam régebben,ott is jelentkeztem vissza) .Nem is volt gond a PCn simán beléptem, utána ki .Na akkor léptem volna be a Lite-ra ,de csak töltött ,újra felraktam ekkor persze kérte a kódot amit nem küldött sms-ben a telóra .Na akkor fel a PCre ,már ott is kérte ,és nem küldte .Azt olvastam hogy év elején volt probléma ezzel a rendszerrel.De 2nap után se volt semmi előre lépés --csináltam egy személyi igazolványos kontaktot --kb 1 nap után már küldte a PC-re bejelentkezéskor a kódot ahogy szokta (meg előtte a jelszóváltoztatást is, az is kellett ) sajnos nem kapcsoltam ki a 2faktoros hitelesítést ,utána a böngészőből (facéból) való kilépés után megint kéri és nem küldi a kódot.Megint volt a személyi igazolványos igazolás,de semmi
Ha rákkantintok arra a kék csíkra hiba üzenet hogy dolgoznak rajta ,ha tovább megyek meg a sima bejelentkezés,ami megy is ---csak az sms küldés nem (whatsapp nincs,csináltam azzal a telószámmal és emaillel de oda se jön)
-
Bferibörs
addikt
Facebookon,hol lehet beállítani,vagy tiltani,hogy a hozzászóláshoz lehessen képet csatolni?
Egy ismerős nem állított el semmit állítólag és a hozzászólók nem tudnak fényképet csatolni, nem jelenik meg a fénykép ikon a hozzászólásoknál. -
borges7
aktív tag
válasz
WhiteWalker #35667 üzenetére
Köszi, pedig jó lenne.
-
borges7
aktív tag
Hogy lehet beállítani Facebookon, hogy a külső hivatkozást alapból a böngészőben nyissa meg androidon?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Régebben Facebook alapból jelezte, ha beérkező hideg üzenetem van. Most viszont se kép, se hang, se egy jelzés számmal, vagy bármi. Csak el van dugva menüpont aljára, és külön kotornom kell, ha kíváncsi vagyok a hideg megkereséseimre. Dislike.
Be lehet állítani rá risztást, hogy szóljon rám, ha ismeretlenül rámír valaki? Vagy akár automatikusan átsorolni azokat az üzeneteket az alapból elfogadott üzenetek közé?
A tippeket köszönöm
-
Honda567
tag
válasz
razorka777 #35653 üzenetére
Most néztem most már nem enged be lépni Facebokkra és a messengerbe se.
-
totron
addikt
1. Videók, képek melletti szövegelés egy körömhegynyi képernyőterületre korlátozódik. Le lennék maradva a FHD felbontással..? 2, max 3. kommentként görgetni kell. 2024, Fb! Lehet valahogy ezt másként?
2.A legrelevánsabbak alapértelmezést át lehet állítani a másik két lehetőség valamelyikére? Alapértelmezésként. -
Honda567
tag
Sziasztok
Facebook Marketplacen egy saját hirdetésemre jött üzenet hogy meg sértette a szabályzatot, 24óra múlva le tiltásra kerül a profilom.
Utánna jött vagy 20db ilyen más eladók termékeiről.
Új jelszót állítottam be de már most át se küldi az üzenetet a messenger. A nevem törölte Marketplacces Ai ezt írta be 😁. 60 nap múlva tudom át írni a profilnevet, magától át írta. Ilyen esetbe töröljem a profilt vagy helyre lehet még hozni? Valami marketplace vírus okozta ezt szerintem. -
crocy
tag
Hi,
Közös chatben, a hirdetes törlese utan, hogyan tudok ertekeles leadni az eladora?
elmeletben lehet:
[link]
De en nem talaltam meg a gombot. -
dcsabesz
tag
Sziasztok,
a fiamnak be volt állítva a biztonságos tárolás funkció a messenegeren. Telefon újratelepítés után viszont nem tudjuk visszaállítani az üzeneteket, mert nics meg a pin kód. Tipik eset.
Van olyan lehetőség (support) ahol lehet kérni a biztonságos tárolóhoz való hozzáférés feloldását, inicializálását?
Üdv
Csaba -
vacs
veterán
válasz
totron #35645 üzenetére
Pedig lehet, próbáld meg ezen a linken:
accountscenter.facebook.com/profiles -
totron
addikt
Nem értek már ehhez a szarhoz, nevet lehet megváltoztatni? Régebben lehetett, most nem lelem.
-
szabacsik
őstag
válasz
razorka777 #35641 üzenetére
Az a baj, hogy net nélkül nem lép a menübe.
(esetleg lehet az app veziója más nálam. Tudnál küldeni verzió számot amivel megy?) -
Nikaré
őstag
válasz
7Heads Drago #35629 üzenetére
Nem, esélytelen volt elérnem bármit is.
Ezért adtam fel, nem is bánom már. -
AssAssynn
őstag
válasz
zsiga68 #35640 üzenetére
Nem olyan idióták ezek, csak nem azzal vannak elfoglalva, amit mi elvárnánk, meg amit gondolunk, hogy csinálnak... hanem a háttérben teljesen más ennek a platformnak is a lényege... adatnyerés, személyiségtérképezés, ai fejlesztés, egyedi reklámok, hatóságokkal való együttműködés, stb... erre megy el a fejlesztési energia.
-
zsiga68
őstag
válasz
DeathAdder #35639 üzenetére
A Facebook platformot idi*ták programozzák. Már rég ki kellett volna rúgni az összest..
-
DeathAdder
veterán
válasz
7Heads Drago #35635 üzenetére
így van a fontos dolgaim nekem is be vannak védve
nem mentegetni akarom magam nyilván, de meglepő akkor is hogy ilyen egyszerűen le lehet nyúlni egy fb profilt, ncoret valami 15 éve amikor feltörték volt egy 1 hetes átmenet mire az emailt megváltozthatták, így simán vissza tudtam szerezni, itt meg egy pillanat úgy is hogy nem kellett hozzáférniük az emailhez
-
szabacsik
őstag
Eddig feltettem egy régi facebookot, ott beállítottam hogy külső böngészőben nyissa meg a linkeket. Aztán frissítettem... De most ez esélytelen mert egyből kiírja, hogy frissíteni kell. Van valami új mód arra, hogy a linkeket külső böngészőben nyissa meg?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #35635 üzenetére
Pedig régen jó pár játékban játszottam és szépen hullottak a játékosok a fiók feltörések miatt.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
DeathAdder #35633 üzenetére
Egyszerű? Mi magunk teszük egyszerűvé legtöbbször.
Az a baj hogy rengeteg fiók csak félig van megcsinálva. A különböző fiókok jelszava azonos az email fiókéval, túl egyszerű a jelszó, nincs beállítva a telefonszám stb. És ehhez jön még hozzá az adott oldal hülyeségei. Érdekes hogy pl az én hozzáférésem sose tűnt el egy oldalon se.
Játék accountot viszont adtam el és ott volt gond a bankkártya adatokkal. A support szerint törölve volt minden adat és mégis tudtak vásárolni a kártyára. Kártyát kellet cserélnünk miatta. -
AssAssynn
őstag
válasz
DeathAdder #35633 üzenetére
Adj hozzá a biztonság kedvéért te is plusz 2-3 email címet.
-
-
zsiga68
őstag
válasz
7Heads Drago #35630 üzenetére
Le kell jelenteni hogy feltörték a fiókját és nem tud hozzáférni. Lényeg hogy zárolják. Ekkor kérhet zárolás feloldást személyes okmányokkal igazolva a személyazonosságát. Akkor kap egy felületet ahol kiválaszthatja melyik e-mailt töröljék és melyik maradjon a randszerben..
-
zsiga68
őstag
válasz
DeathAdder #35620 üzenetére
Töröld ki a két e-mail címet ha bent vagy a fiókközpontban.
Lényeg hogy a saját email címed benne legyen és arra is kapj jelszóemlékeztetőt. -
Nikaré
őstag
válasz
DeathAdder #35626 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ugyan így buktam az oldalt.
Semmilyen módon sem sikerült visszahozni.
Elengedtem, így már csak Messenger appom lett, új. -
DeathAdder
veterán
nem volt kétlépcsős, sem telefonszám, jelszóban volt kis és nagybetűk, számok
próbálom azt beállítani a profilon hogy jelszóemlékeztetőre mást is ajánljon fel ez helyett
de nem látok ilyen opciótMondjuk nem nagyon értem azt sem, hogy nincs itt az email címem, amikor az nem lett törölve
ha felrakom a watsappot akkor is be kell logolni fb-re, nem? az a bajom, hogy nem tudok belépni, az a szerencsém hogy nem vagyok kilépődve a PC böngészőben, ezért tudok még hozzáférni a profilomhoz
-
AssAssynn
őstag
válasz
Gyorsan lépj valamit, ha tudsz, mert van olyan funkció, hogy ki lehet léptetni bejelentkezett eszközöket, és ha rádnyomják ezt (csodálom, hogy még nem tették), akkor már tényleg nem fogsz tudni visszalépni.
-
vacs
veterán
válasz
Tedd fel telefonra a Whatsapp appot, mert alapból oda küldik a kódot, topikban is volt akinek ez segített!
Volt-e bekapcsolva kétlépcsős azonosítás és mennyire volt bonyolult a jelszó?
-
DeathAdder
veterán
válasz
7Heads Drago #35622 üzenetére
simán hozzáadták reggel 5-kor, 1 óra múlva meg már a jelszó is le volt cserélve
emailt kaptam róla, csak 8 körül olvastam őket...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
De azt nem értem hogy adhatnak hozzá új email címet megerősítés nélkül ami ugye a régi email címre kellene küldeniük. Nekem mondjuk telefon szám is be van állítva.
-
zsiga68
őstag
válasz
Jelentsd hogy feltörték a fiókot és nem férsz hozzá
-
DeathAdder
veterán
válasz
7Heads Drago #35619 üzenetére
úgy változtatták meg, hogy hozzáadtak még 2 email címet az enyém mellé
nagyon kellemetlen ez a facebook
be vagyok lépve a böngészőben, de amint kilépek vagy újraindítom a gépet végleg elveszik a hozzáférésem a fiókhoz
jelszót sem módosíthatok mert a fenti üzenet fogad
most másik böngészőből próbálok bejelentkezni, hogy kérjek jelszó visszaállítást, de ez én emailcímem természetesen nem szerepel ott, csak a másik kettő
Kódot kérek fb értesítésben, nem jön meg a kód.
Beállításokban kijelentkeztem más eszközről aki feltörte a fiókomat, azóta el is tűnt az az opció hogy kódot kérhessek FB értesítésben
Mesterien "gondoskodnak a fiókom biztonságáról"
Esetleg van még valami ötlet amivel próbálkozhatok, ameddig még bent vagyok? -
7Heads Drago
veterán
válasz
DeathAdder #35618 üzenetére
Ezt most nem értem: te nem tudsz email címet és jelszót cserélni, de az illetéktelenek meg sikerült? Az email cím cseréről kapunk emailes megerősítést is, ezt hogy kerülik meg?
-
DeathAdder
veterán
Van az amikor feltörik a facebookodat, hozzávágnak néhány email címet a tiéd mellé, megváltoztatják a jelszavat és te a semmit nem tudsz csinálni, nem törölheted az email címet amit hozzárendeltek, nem módosíthatod a jelszavad mert...
szerencsére csak egy kényszerből létrehozott profil, amit nem használok már (bár épp beléptem pár hete hogy megvan e még), de egészen félelmetes amit ezek leművelnek, a supporttal meg kitörölhetem, soha nem segítettek még
ilyenkor van az hogyha kilépek, soha többé nem fogok már hozzáfni a profilomhoz
nagynéném fiókja pont így veszett el
-
Goose-T
veterán
válasz
szacsee #35612 üzenetére
Pár naponta írok nekik egy problémabejelentést, de választ még egyikre sem kaptam. Jobb tanácsot nem tudok adni.
Rákerestem arra, hogy "markeplace access removed", és kb. az év eleje óta vannak erről reddites posztok, többek között ez. Egyetlen egy ember azt írta, hogy deaktiválta a fiókját, 60 napig nem használta, újraaktiválta, és utána megjelent újra neki a Marketplace. Olyanok is írtak, akik soha nem is hirdettek semmit, mégis elvették a hozzáférésüket.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Goose-T #35607 üzenetére
Nem tudom mi volt, nekem is dögivel jöttek a csalóktól az üzenetek, egyiknek ráérős időmben viccesen visszaírtam, de kb. ennyi.
Nem tudom mit lehetne tenni, mert ügyfélszolgálat kb. nincs, automatizált megoldás nincs, kb. add meg minden adatod és ha jó kedvünk van kapsz szolgáltatást.
Sarkasm on: a hazai egészségügyre hajaz... fizetsz TB-t, de szolgáltatás már elég foghíjas vagy nincs is. -
Sziasztok.
Ez mi és meddig tart:
"A közösség kéretlen tartalmakkal szembeni védelme érdekében korlátozzuk, hogy adott időn belül milyen gyakran tudsz bejegyzéseket közzétenni, hozzászólni, illetve egyéb műveleteket végrehajtani. Később újra megpróbálhatod. "Csak bejegyzéseket nem enged lájkolni.
Posztolni tudok, hozzászólást tudok lájkolni, hozzá is tudok szólni bármihez, minden mást tudok.
Valaki felvilágosítana?
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Marketplace hozzáférésem már év eleje óta nincs.
Több helyről hallottam, hogy sokaknak megoldotta a problémát, ha módosítja a sütibeállításokat, Marketplace élménnyel kapcsolatos beállítást és a területi beállítást beállítja. Ezek megvoltak, de semmi, Súgóközpontot dobja be, nem tudok tenni semmit sem.
Kérdésem mit lehet még elkövetni ez ügyben?
Másik profilt nem akarok létrehozni. -
AssAssynn
őstag
Hali.
Adott egy FB fiók, ahová csakis böngészőből szoktak belépni. Működik a messenger, de ha kijelentkeznek és vissza, akkor eltűnnek az üzenetek, mintha még sosem beszélgetett volna a két illető, és megjelenik ez a végpontok közötti titkosítás szöveg...
Gondolom amíg nincs beállítva, addig nem akar szinkronizálni. Hogy lehet ezt böngészőből beállítani? Nem kínál fel semmit... más eszköz, telefon, stb nem játszik. -
válasz
csuzda #35601 üzenetére
Hát változtassa meg a jelszót, és máris visszaadhatja.
Fuhh, pasztmek. Az ilyen hozzáállású ember megérdemli, h megálljon előtte az úton két három Ladányi kancxgány, aztán felmossa vele az utat. Utána egyből visszavenne az arcából.
Hát mi ez már, h ügyvéddel, meg bírósági végzéssel kell kikényszeríteni, h visszaadja a hozzáférést.
-
kidnou
őstag
válasz
csuzda #35601 üzenetére
A regisztrált email cim a a lényeg nem az, hogy az oldalon mi van kiirva "hirdetésként", igy nem fognak vele foglalkozni. Napi szinten tapasztalni hogy a valóban ellopott adatlappal se foglalkoznak, egy próbát megér, de a helyetekben nem reménykednék. Ha önként nem adja át akkor szerintem buktátok az oldalt
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Cégünknek van egy FB oldala. Korábban szerződésben álltunk egy emberrel aki ezt kezelte. A szerződést megszüntettük és megkértük, hogy az FB oldalt adja át számunkra. Ő megtagadta azzal az érvvel, hogy ő ezt a jelszót használja mindenhol. Van rá mód, hogy supporton keresztül visszaszerezzük az oldalt? Szerencsére az oldalon meg van adva egy email cím és azon keresztül tudunk írni. Sajnos az oldal nem erre a kapcsolattartási email címre van regisztrálva.
Mi tévők lehetünk, ha önként nem adja át nekünk az oldalt?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 6 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest