- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz
Kekmen #32399 üzenetére
Szia!
Pont ma mi is észre vettük, hogy 2 ember visszaigazolta, hogy ismerősök vagyunk, holott nem is ismerjük egymást. Később a Tevékenységnaplóban visszanéztem kiket jelölhetett be a rendszer véletlenül, aztán látom további 3 személyt magától bejelölt. Rákerestem a névre, rá se mentem a profiljára, visszavontam a barátnak felkérést, rá 3 percére újra bejelölte magától a rendszer ismerősnek az illetőt. Nálam ez iOS rendszeren történt.
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Mobil appon (android) ha bárkinek rányomok a profiljára aki nem az ismerősöm, automatikusan bejelöli. Azt hittem először rosszul fogom a telefont és a lekerekített kijelzőnél van valami, de aztán megkértem egy ismerősömet, hogy egy random hírnél keressen egy hozzászólást és kattintson a profilra. Neki is ugyan ez. Hogy az illető meg is kapja-e a jelölést, vagy csak az app jelzi úgy nem tudom, mert visszavontam egyből. Gondolom valami alkalmazáshiba és majd javítják. Ha volt már erről szó elnézést.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Olyan problémám van a messengerrel, hogy nem mindig hajlandó jelezni ha valaki írt nekem és csak akkor látom mikor megnyitom a messengert és azt hittem, hogy a régi telóval van gond de sajnos nem, mert másik telefont használok már és azon is csinálja ezt pedig minden beállítást megcsináltam, hogy az alkalmazást ne tegye energia takarékos módba stb de nem segít. Xiaomi mi9 volt a régi most Xiaomi mi 10t prot használok.
-
Helló, ha egy csoportos beszélgetést kéretlen tartalomként jelöltem meg, másként nem tudom kiszedni onnan, csak úgy, ha hozzászólok újból?
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Tökimanó #32384 üzenetére
Csoportokban van asszem beállítási lehetőség admin oldalon, de userként ezt mindig egyenként kell beállítgatni minden postnál, agyfaszt kapok tőle én is. Kedvencem amikor jelez hogy megszólítottak egy kommentben, de amikor odalépek megint állíthatom ALL commentsre mert, nem látom mit írtak.
-
salapp
addikt
(talán) Fura kérdés. Ha van egy fb-felhasználó, aki berág egy másikra és blokkolja, vagy tudom is, én hogyan nevezik, akkor a blokkolt felhasználó még azt sem látja, hogy a blokkoló tagja annak a csoportnak, aminek a blokkolt is? Illetve a csoporban tett hozzászólásait sem látja? Remélem, érthető volt. Nagyon köszönöm a választ. Fontos lenne tudnom, hogy is van ez, mielőtt máshol érdeklődöm a dolog kapcsán.
-
Llew
senior tag
válasz
Viktor0610 #32389 üzenetére
Mikor nyírták ki a külön appot? Fent van még a régebbi verziója, de mióta zárolták a fiókom nem használom.
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Elhasalt egy teló, tűzoltás gyanánt befognánk egy régit. Keresem Play áruházban a Messenger Lite-ot, de nem találom.
Megszűnt? Ha igen van valami megbízható alternatíva
Köszi: RR
mod: ahham a Facebook Lite-ban benne van a csevegés.oké -
-
AssAssynn
őstag
A következő a problémám:
Először is megnyitok marketplacen egy hirdetést a személyes profilommal. Aztán egy másik ablakban fiókot váltok az általam kezelt oldalra, mert ott kell valamit intézzek, majd dolgom végeztével visszatérek a személyes profilomra.
Na, ilyenkor, ha visszamegyek a tabra, amin a hirdetés volt, először is azt írja, hogy nem megjeleníthető, mivel egy oldallal vagyok belépve, és jobbra látszik is, hogy azon a tabon még az oldalam profilképét mutatja. Amint rámegyek a kis nyílra, hogy profilt váltsak, hirtelen frissül az oldal, és bár immáron újra a személyes profilommal vagyok belépve azon a tabon is, a hirdetés semmivé válik! Kidob a marketplace főoldalára, és ennyi. Nincs "vissza" gomb, és a frissítés se old meg semmit. Magyarán köddé lesz a hirdetés.
Mit lehet ezzel kezdeni szerintetek?
Az oké, hogy lehet hirdetéseket menteni, de nem akarom mindet, egyszerűen csak szeretném, hogy egy kis ideig szem előtt legyenek, és ne tűnjenek így el. -
AssAssynn
őstag
válasz
Tökimanó #32384 üzenetére
A legjobb, amikor szándékosan a legrelevánsabbakat akarod látni, vagyis azokat, amiket a legtöbben lájkoltak, vagy a legtöbben szóltak hozzá, de mégis csomó random, senkit sem érdeklő betagelesének kell keresztül görgetned, mire alul felbukkan egy hozzászólás 1000 lájkkal.
-
Tökimanó
senior tag
Szeretném ha nem a legrelavánsabb hozzászólások jönnének be egy bejegyzésnél.
Már kb. százszor az összes hozzászólás lett kijelölve.
Mégis állandóan az eredeti beállítás működik.Minden egyes alkalommal külön be kell jelölni hogy az összes látható legyen? Esetleg van valami megoldás rá hogy ne kelljen mindig szórakozni ezzel?
-
pubili
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy messenger üzenetet olyantól, aki nem ismerősöm a facebook-on és nem az engedélykérésekbe érkezett. Vajon miért? Át tudom-e tenni oda valahova? Vagy mit kell tennem, hogy ne lássa kézbesítettként? -
krizmo_
Topikgazda
válasz
bwin.party #32373 üzenetére
Üdv,
Nekem nem tűntek el.
Átmeneti bugról lehet szó.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Ryder62 #32376 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy működhet, ha előtte megváltoztatod.
Kihatással van az Insta profilra is a FB törlés?
Nincs, ilyen szempontból függetlenek egymástól. Viszont, nem fogod tudni a használni a Facebook-bejelentkezést azoknál az alkalmazásoknál, amelyekre a Facebook fiókoddal regisztráltál. -
Predator2
addikt
Helló
Kilehet kapcsolni valahogy, hogy 1-1 oldal mit rakjon ki a történet sávba?
Thx
-
AssAssynn
őstag
Van marketplacen egy hirdető, nem válaszol az üzenetekre, meg írja a hirdetésben, hogy telefonon keressék, de ugye az ott megadott telefonszáma "hidden information". Ilyenkor mi van? Fel lehet valahogy/valahol fedni ezt a számot?
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Messenger beszélgetésekből a képek és videók eltűntek. Lehet tudni valamit róla? Köszönöm!
-
Izland`
tag
Köszi a válaszokat!
Akkor lesz egy kis spam az ismerősök falán, mert ezerféle csoportba fogom ugyanazt a "hirdetést" feltenni. -
kp78
addikt
válasz
Izland` #32366 üzenetére
Szerintem a csoporton múlik, amihez hozzászólsz.
Ha egy nyilvános csoportban válaszolsz / szólsz hozzá vmihez, akkor minden ismerősöd látni fogja, ha egy zárt csoportban teszed ezt, akkor csak azok az ismerőseid, akik szintén a csoport tagjai, hiszen csak csoporttagok láthatják a bejegyzéseket. -
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogyha bejegyzést teszek közzé egy Facebook csoportban, akkor a kezdőlapon ne kapjanak erről "értesítést" az ismerőseim?
Vagy ez mindenképpen meg fog a számukra jelenni? -
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Ha a fiókomat törlöm véglegesen, akkor újra tudok regisztrálni ugyan azzal az e-mail címmel és telefonszámmal?
-
Gabesz87
veterán
Vettem egy bringát Marketplacen. Az volna a kérdésem, hogy a hirdetést utólag nem lehet megnyitni? Csak a képeket akarom letölteni. Messenger beszélgetésből sem tudok eljutni a hirdeteshez, sehol sem látom. Ok, hogy már nem aktív, de gondoltam, azért eladottként meg tudja jeleníteni még.
-
szabacsik
őstag
Helló! Facebook app-ban alulra kerültek egy ismerősömnek a navigációs gombok (hírfolyam, profilkép, értesítések gomb stb.) Hogyan tudja vissza tenni felülre?
-
Richard!
addikt
Üdvözlégy!
Van egy facebook csoport (~180 ezer tag), melynek a moderátora vagyok és néha (elég gyakran) előfordul az, hogy nem tudom kitiltani a szabályszegő embereket.
Ezt írj ki pc-n:
"Probléma volt a felhasználó letiltásakor. Kérjük, próbáld meg újra később.
Probléma merült fel a tag kitiltásakor."
Ez azért rohadt idegesítő, mert sehogy sem lehet a problémás tagokat kitiltani, akik spam-elik a csoportot. Még úgy sem, hogy külön rákeresek a taglistában.
Csak a bejegyzését tudom/tudjuk törölni az adminisztrátor társammal.
Ez a funkció egyik napról a másikra romlott el mind gépen, mind pedig az applikációban is.
Mit tanácsoltok, mit tudunk tenni? -
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Segítséget kérnék, vagyis inkább megerősítést, főleg hogy kicsit ideges is lettem, vagyok. Ma édesanyámnak küldtek messengeren egy üzenet egy volt kolléganője, hogy hogy a FB-je le van tiltva, keresnie kell 5 ismerőst, majd küldenek egy kódot(mármint anyámnak), amit ő küldjön el neki. Ez után anyám kapott egy visszállítási kódot az emailjere. Most azt nem tudom, hogy mit csináljak, hagyjam így, vagy pedig változtassunk jelszót/email címet? Ha jól tudom, mindenhol 2 faktoros hitelesítése van neki beállítva. Mit csináljak, mi a teendőnk?
-
Croft-21
őstag
Miért nem lehet a facebookon közvetlenül a google fotókból képeket feltölteni? Miért csak a galériát, kamerát ajánlja fel?
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #32353 üzenetére
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #32351 üzenetére
Kipróbáltam most több hirdetéssel, mindegyik esetében meg lehet nyitni a hirdető fő profilját, ha a hirdetés képeire kattintasz, majd jobb oldalon legörgetsz az Eladó adataihoz, majd utána a Profil megtekintésére.
-
Sziasztok
Mi a franc lett a Marktplaceszel? Eddig meg lehetett nyitni a kereskedelmi profilból a fő profilt. Nem mindig, én úgy gondoltam akkor, ha nem tiltja ezt le az eladó. De most akármelyik hirdetést nézem, nem lehet megnyitni. Megnéztem már a saját kereskedelmi profilt, hogy lássam hogy lehet ezt testre szabni, de semmit nem találtam. Kompletten letiltotta ezt a facebook?
Minek fecsérelném az időt odamenni egy eladó autóhoz, mielőtt rendesen megnéztem volna az eladót? -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van egy oldalam amit én hoztam létre. Ketten voltunk aki jogosultsággal használtuk a párommal. Úgy tűnik a párom fiókján keresztül beléptek és kizártak mindkettőnket az oldalról. Milyen lehetőség lenne az oldal visszaszerzésre?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy véletlenül elállíthattam az otthoni gépemen a bejelentkezést.
Telefonon és más gépeken pl munkahelyen változatlanul be tudok lépni, de az otthoni gépemnél nem enged be a jelszavammal, hanem google-és bejelentkezéssel tudok csak kizárólag.
Hogyan tudom visszaállítani?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket. -
flash-
veterán
van valami jó módja annak hogy egy bizonyos ismerősőmmel egymás között messengerben küldött képeket könnyedén egyszerre le tudjam menteni?
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
Telefonon WIFI-n keresztül használom a Messengert, általában videót. Gondoltam, hogy 4G-n keresztül is ugyanúgy használható, de valamiért az utcán nem működik. Vodafone a szolgáltatom, ha ez fontos.
Tudna Valaki segíteni?
Kösz -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Régóta nem használom a facebook fiókomat, egyetlen egy ok miatt:
Nem tudom szabályozni, hogy mi jelenjen meg rólam az ismerőseim hírfolyamán.
Ez változott azóta?Gondolok itt arra, hogy ha én hozzászólok egy publikus poszthoz, akkor ne jelenjen már meg másoknál, hogy "xy hozzászólt ezzel a poszthoz". Ugyanez a likeolásnál.
Ezért szerettem anno a google plus-t, nem voltak ilyen hülyeségek, csak amit én engedtem. -
Bondix
aktív tag
Azt szeretném megtudni hogy pl párommal instagram story kép az instagram névvel megy a Facebook story Facebook névvel.
Ha be van állítva h automatikusan ossza meg az instagram story Facebookra vagy ha Facebook teszem akkor instagramra.
Ez tetszik is.
De ugye akkor mindig törölni kell az egyikről.
Vagy ha kiveszem a megosztas akkor külön teszem Insta Insta névvel face pedig face névvel.DE! Az nem oldható meg h ol Instagram megosztom ami automatikusan ossza face de rajta legyen az instagram név is es a Facebook név is!?
Vagy fordítva...
Remélem érthető voltam 😂 -
Croft-21
őstag
Hello
Hogyan lehet a messenger mobilos verzióban pdf fájlt küldeni valakinek? Hiába keresem ki a fájlt a letöltések közül és rányomok a küldésre, nem ajánlja fel a messengert. Minden más ott van (gmail, drive, viber), de pont a messenger nincs. A messenger mobilos verzióban meg nincs olyan gomb, hogy fájl csatolása. -
G@ben
addikt
Egy nyilvános csoportban név nélkül írt posztot utólag hogy lehet oszthatóvá tenni?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! A messengerben hogy működik ez a végpontok közötti titkosítás? Ha jobbra elhúzom a lakatot és küldök valakinek egy üzit az hogy jelenik meg nála? Ugyan úgy mint a sima küldésnél megjelenik a messenger appban pl egy 1-es. Lehet hogy egy kicsit bonyolultan írtam le bocsi.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Hogy lehet az értesítéseket törölni, mert vannak olyan értesítéseim amiket nem tudok, mert a vízszintesen lévő három pöttyöt meg se tudom nyitni hogy törölni lehessen egyes értesítéseket?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valahogy hozzá lehet adni telefont megbízható eszköznek, hogy kijelentkezés után csak jelszót keljen beírni és kódot ne?
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Csináltam 2 élőadás felvételt. Végeztével, le szeretném menteni/tölteni a videókat de csak az egyiknél engedi, a másiknál nemMiért
[link]
-
demars
addikt
Sziasztok. Nem vagyok egy telefon zsonglőr, emiatt megakadtam kicsit. Szerettem volna felnézni a facebookra, a fiókom jelszava mentve van, eddig nem volt gond. Most viszont kért, hogy lépjek be (link le van mentve gyors eléréshez), jelszó beírása után viszont a facebook app indul el.
Én viszont Chrome böngészőn szeretném használni. Mit rontok el? Megoldható a probléma?Köszönöm!
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #32324 üzenetére
Köszönöm, este megnézem.
-
szürke
tag
Sziasztok!
Az alábbi dologban kérném a segítségeteket:
Valamikor régebben regisztráltam egy telefonszámmal csak Messenger fiókot (bár ennek ellenére ezen adatokkal a FB oldalára is beenged), most viszont megszüntetném azt a számot, és egy e-mail címet adnék meg helyette.
Ezt meg is tettem, hitelesítettem az e-mailt is, majd töröltem a telefonszámot. Ennek ellenére továbbra is be tudok lépni a telefonszámmal is.
Mit nem csináltam jól? -
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #32316 üzenetére
Köszi!
Ehhez előbb kell a személyazonosság beállítása? Mert nem találtam más lehetőséget. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Inhouse #32315 üzenetére
Nagy esélyel, bár ha a "jaj ellopták a fiókom" igazából "jaj én töltöttem le valamit, ami talán sus, de gondoltam sebaj, majd azt énáltalam lefuttatva kinyerték a sütit a böngészőmből (mert miért is lépnék ki állandóan), és így vették át az uralmat a fiókom felett", akkor az ellen nem véd, lásd youtube-os Elon Musk Crypto stream-ek... De alapból jóval előrébb lehet vele kerülni biztonsági szempontból!
-
-
Beretvás
veterán
Hali..Hova tűnt a facebookról a "fordítás megjelenitése" opció?meg is lett közben..
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32312 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32308 üzenetére
Aha, az kever be akkor. Személyes adatoknál sincs egyértelmű utalás elsődleges meg másodlagos címre.
Elérhetőség van, ott van a mostani mailcímem. És van egy olyan pont ezen belül, hogy új elérhetőség megadása, itt van lehetőség mobil és másik mailcím megadására, gondolom ez az amit keresünk... -
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #32306 üzenetére
Ezzel nem lehetne kivédeni az account lopást? Ha beállít magának az ember egy második emailt is, akkor is lehet továbbit, tehát a tolvaj ugyanúgy el tudja venni?
-
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32306 üzenetére
-
Zoliwrc
aktív tag
Sziasztok!
A Facebookom citromail-es címre van regisztrálva ami keddtől fizetőssé válik, nem szeretnék vele élni.
Át szeretném rakni a gmail-es címemre de egyszerűen nincs ott az az opció ami másnak igen. Beállítások és adatvédelem, majd beállítások és ott nekem hiányzik az általános mappa amiben a mailcímeket lehetne cserélni.
Vagy hova lehet ez még elrejtve?
(pc-ről próbálom, és annyit még hozzátennék, hogy kb. 1 évbe feltörték a fiókomat és 1 hónap volt amire visszaszereztem)
Köszönöm a válaszokat! -
Rataxes
csendes tag
Sziasztok!
Anyósom valami kalózlinkre kattintott messengeren, másnap már nem tudott belépni, kapott e-mailt a facebooktól hogy Elefántcsontparton átírták az e-mail címét, telefonszámát, jelszavát, gyakorlatilag átvették az irányítást a fiókja felett. Próbáltuk a help centeren található űrlapon keresztül visszaállítani a mail címet, okmányokat feltöltöttük, de egyelőre nincs eredménye. Pár napig egyébként még online volt a fiókja, olvasták is az üzeneteit, mára viszont már nem elérhető, gondolom le lett tiltva. Hogyan tudnánk szerintetek helyreállítani? Gondoltam írok a facebook supportnak, leírva az egész sztorit, de még egy e-mail címet sem találok sehol... -
-
nfsu17
veterán
Hello.
Messenger lite-om van, ami már play áruházban nincs.
Pár hete megváltoztattam a jelszavam.
Sikerült is, email jött róla, működik.
Egy két napra rá jöttem rá, hogy mobilon, android, miui, nem jönnek üzenetek.
Belépek, kéri a jelszót, beírom, működik.
Jött talán egy üzenet.Azóta viszont nem jelez a telefon sehogy, be kell lépnem az alkalmazásba és akkor jönnek fel az üzenetek. Pl egy tegnap 14 órásat ma reggel néztem meg, de csak mert beléptem.
Ez azért van, mert a jelszóváltás megkeverte?
Mert nem támogatott többé androidon ez az app?
Teló kevert valamit a háttérben? Én nem piszkáltam semmit rajta, sőt, az automatikus indítást be is pipáltam, pedig előtte működött anélkül is.Még kap egy cachetörlést az app, ha utána sem jó, akkor fel kell tennem mást.
Másnál megy az app így, hogy már nem támogatott?
Vagyis nálam is megy, csak nem jelez.
Még futok egy kört a teló beállításaiban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest