- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy elég fura problémám az Excelemmel. Office 2013-am van. Adott mondjuk egy olyan feladat, hogy osztályozás: megvannak a százalékos ponthatárok, és olyan függvényt kell kreálni, hogy egyszerűen beírom a pontszámot, és kidobja az eredményt. Többszörösen beágyazott IF (HA) függvényt kell használni, de ERROR-t ír ki. Eredetileg Google Docs-ban csináltam a táblát, de ott is ezt dobta. Elküldtem egy ismerősömnek, és nem értem, hogyan, de neki megjelenítette az eredményt. Megnyitottam a táblát a munkahelyi gépemen, és itt is jó volt! Majd munka után hazamentem, és bár a Google-ban továbbra sem volt jó, de az Excelben igen. Nem értettem a dolgot. Aztán egy másik feladatnál simán átlagot kellett volna számolnom. Egyszerűen ÁTLAG föggvény, kijelölöm a tartományt, és kész, de nem sikerül ez sem, valami ZÉRÓOSZTÓ hibát ír ki. De hát miért akarná 0-val osztani? Vagy valami más hiba van? Nem értem ezt az idióta Excelt, mi baja lehet. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50