Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy elég fura problémám az Excelemmel. Office 2013-am van. Adott mondjuk egy olyan feladat, hogy osztályozás: megvannak a százalékos ponthatárok, és olyan függvényt kell kreálni, hogy egyszerűen beírom a pontszámot, és kidobja az eredményt. Többszörösen beágyazott IF (HA) függvényt kell használni, de ERROR-t ír ki. Eredetileg Google Docs-ban csináltam a táblát, de ott is ezt dobta. Elküldtem egy ismerősömnek, és nem értem, hogyan, de neki megjelenítette az eredményt. Megnyitottam a táblát a munkahelyi gépemen, és itt is jó volt! Majd munka után hazamentem, és bár a Google-ban továbbra sem volt jó, de az Excelben igen. Nem értettem a dolgot. Aztán egy másik feladatnál simán átlagot kellett volna számolnom. Egyszerűen ÁTLAG föggvény, kijelölöm a tartományt, és kész, de nem sikerül ez sem, valami ZÉRÓOSZTÓ hibát ír ki. De hát miért akarná 0-val osztani? Vagy valami más hiba van? Nem értem ezt az idióta Excelt, mi baja lehet. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Netfone
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50