Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Van egy kis excel táblám havi költekezésről.
Ebben szeretnék olyat létrehozni, hogy egy külön cellába jelezze nekem, ha elértem a bankszámlám által megmondott minimum tranzakciós összegek határát. (Így lesz 0 Ft a számlavezetéso díjam, egyébként meg drága. :S )
Konkrétabban így gondoltam:Amit a kártyámmal fizetek, azt besárgítom. Amit besárgítok, szeretném hogy a jobb oldali Banki feltétel összesítőjében megjelenjen szummázva. Vagyis kell egy feltétel, hogy amelyik sor sárga, annak értéke összeadódva jelenjen meg a Banki feltétel sorában. Továbbá, amikor elérem a limitet (mondjuk itt most legyen 50 Ft) akkor a banki feltétel sora változzon zöldre.
Ez megoldható? Vagy ábrándokat kergetek?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50