Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10201) Hrigh_77 válasza kozi71 (#10198) üzenetére


Hrigh_77
tag

Tegnap este nekem szintén he bo ban a másfél óra alatt amit rá tudtam szánni 3.8M lett. Igaz, csak a negyedik restartra adott olyan res-t, ami induláskor is tetszett. Konda nem sok volt, de python-clipper-dropship annál több. Folyamatosan lehetett lőni valamit.

(#10202) kozi71


kozi71
senior tag

Hotasra nem lehet valahogy rátukmálni egy gombra, hogy mindig a reaktort célozzam?
Van összefüggés a fegyverek száma, és a sebzés közt? Mert vulture-t sokan egy beam/pulse lézerrel nyomják csak.
Míg másik gépnél van négy beam, plusz még két gépágyú is,és valahogy ennél sem esik le hamarább az áldozat.

shield cell: Ennél nem lehet beállítani mikor használja el a töltetet? Alig kezdtem el a harcot és már el is ment a három. Nem az a gond, hogy társítottam a fegyverhez? Valami külön gomb kéne hozzá is?

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#10203) duvi válasza kozi71 (#10202) üzenetére


duvi
nagyúr

- "Hotasra nem lehet valahogy rátukmálni egy gombra, hogy mindig a reaktort célozzam?"
Direktben a PP vagy bármelyik más alrendszert nem. Csak a subsystem lehet ráconfigolni. Next subsystem illetve previous subsystem gombkiosztás van a controls menüben. Elég ha egyiket beállítod és ennek a nyomkodásával gyorsan oda lehet léptetni a kívánt alrendszerre (PP) a harckezdetekor.

- "Van összefüggés a fegyverek száma, és a sebzés közt?"
Összefüggés van, de nagyobb fegyverek mindig többet érnek a kicsiknél. Pl. 4db small fegyó nem ér fel 2db large fegyverrel. Edshipyardon a fegyverek melletti sorban láthatod a DPS értéküket is. Ez alapján kalkulálhatsz, de vedd figyelembe az energiaigényüket is!

- "Ennél nem lehet beállítani mikor használja el a töltetet?"
De igen. A SCB-nak van dedikált billentyűzete is. Állítsd be a controls menüben. Ha több SCB-ot használsz, akkor érdemes több firegroupot csinálni és rátenni a másodlagos tüzelés gombra ezeket. Pl. 1-es firegroupban: elsődleges tűz gombon az összes fegyver tüzel, másodlagos tűz gombon az egyik SCB működik. 2-es firegroupban elsődleges tűz gomb összes fegyver tüzel, másodlagosra a másik SCB működik.

(#10204) kozi71 válasza duvi (#10203) üzenetére


kozi71
senior tag

Shields:Már próbálkoztam ebben a menüben de valahogy csak 1-2 -es van, illetve ott a plusz jel, de ha arra klikkelek nem igazán történik semmi. Én úgy gondolkoztam akkor kezd működni ha lemegy nullára a pajzs, de tévedtem. Szinte alig lőttek rám, és már el is tűnt a három töltet.
Harc közben én elsőre beam lézert használok, amíg el nem kezd a pajzsa fogyni. Majd utána már a géppuskák. A beam-k első csoportban vannak, a géppuskák a másodikban. Ha jól emlékszem a géppuskákhoz tettem a kettesre a cellákat.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#10205) rtitusz válasza kozi71 (#10204) üzenetére


rtitusz
őstag

Vedd ki a firegroupból a SCB-t, és csak egy gyorsgombot társíts hozzá. Ha már fogyóban a pajzsod, akkor nyomj rá, és egy töltettel visszatöltöd azt. Az aktiválás és a visszatöltés kőzött eltelik 5 mp úgyhogy ne hagyd a legvégére, mert pórul járhatsz.

(#10206) duvi válasza kozi71 (#10204) üzenetére


duvi
nagyúr

"A SCB-nak van dedikált billentyűzete is. Állítsd be a controls menüben. Ha több SCB-ot használsz, akkor érdemes több firegroupot csinálni és rátenni a másodlagos tüzelés gombra"
Firegroupból nagyon sokat tudsz csinálni, amik között lehet váltogatni (ehhez is van dedikált gomb) repülés és harc közben is. Itt egy példa 3 firegroupról:

Láthatod, hogy mindegyikben más az elsődleges és másodlagos tüzelési funkció.
Ha a + jel alatti groupot (oszlopot) kitöltöd, akkor automatikusan nyit egy következő groupot a rendszer.

[ Szerkesztve ]

(#10207) kozi71 válasza rtitusz (#10205) üzenetére


kozi71
senior tag

Na ezt majd csekkolom, remélem ott figyel a beállításoknál a SC is. Még van csomó gomb a hostason amit nem használok, remélem sikerül. A másik bost-al nincs gond ugye? Az olyan mint a hull növelő, csak növekszik tőle az érték azt jól van. Nem kér enni inni.

duvi: Na ezt még így nem láttam. Köszöntem szépen, most legalább van értelme annak a plusz jelnek.
scannerekkel is furcsáltam, csak akkor működik ha lőni kezdtem.
Ha jól értelmezem akkor ezt a menüt behozom a 4-es gombbal, majd beállítom melyik csoportot használja aktuálisan. Ha elvégezte dolgát, vissza a másikra ,és mehet a lödőzés ahogy eddig is.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#10208) duvi válasza kozi71 (#10207) üzenetére


duvi
nagyúr

Csak a SCB-ot kell használni. A SB nem kell, mert passzív eszköz. Egyszerűen megnöveli a pajzsod erejét. Viszont a visszatöltési idő és energiaigény is megnő! Ezt vedd figyelembe amikor használod a SCB-ot és kicsit korábban használd ha szükség van rá.

"Ha jól értelmezem akkor ezt a menüt behozom a 4-es gombbal, majd beállítom melyik csoportot használja aktuálisan. Ha elvégezte dolgát, vissza a másikra ,és mehet a lödőzés ahogy eddig is."

Igen, a 4-es gombbal éred el ezt a menüt. Ezt minden fegyver vagy egyéb aktív modul cseréje után be kell állítani! Repülés közben már nem kell ezt nyitogatni, mivel van dedikált next illetve previous weapon group gombunk, amivel válthatunk köztük.

[ Szerkesztve ]

(#10209) Terrorista válasza kozi71 (#10204) üzenetére


Terrorista
senior tag

Vagy választhatod azt, hogy nem rendeled fire grouphoz a SCB-t. Beállítasz a használatára a joyon vagy a billentyűzeten egy gombot és úgy használod. Ilyenkor nem kell a groupok között ugrálnod és lőhetsz tovább folyamatosan.

Ha több SCB-d van, akkor jó lehet a fire group, de nem szükséges.
Nekem most kettő van a Pythonon és úgy oldottam meg, hogy kikapcsoltam a másik SCB-t. Ez azért jó, mert egyszerre csak egy aktív és spórolok az energiával is, ami néha nagyon nagy fejfájást tud okozni. A modulok kapcsolgatása pedig időben nem lassabb mintha a fire groupok között ugrálnál.

Ráadásul ha menne mindkét SCB-m, akkor már csak a C0-s KWS menne fel, viszont így felment a B0 is. De igazából bármilyen más modullal el lehet ezt játszani. :)

[ Szerkesztve ]

(#10210) kozi71


kozi71
senior tag

Köszönöm Urak!
Most aztán duskálok a megoldásokban.
Megnézem melyik a legkényelmesebb nekem. :C

high tech, low life

(#10211) Htibimor


Htibimor
senior tag

Na ezt lenne jó megtartani! :K

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#10212) kozi71 válasza Htibimor (#10211) üzenetére


kozi71
senior tag

Szép eredmény! Ezt már anacondával művelted?
Ez a játék olyan mint a másik? Nagy üres térben sok sok vadász repked, azt sem tudod kivel vagy?
Ebbe belenézni sem mertem, a másikban kb, fél perc és végem volt.Még lőni sem volt időm senkire. Éppen megválasztottam a frakciót, és már jött is a felszólitás katapultálásra. :)

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#10213) baphomet válasza kozi71 (#10198) üzenetére


baphomet
senior tag

A hozzászólásod kapcsán ugyan, de nem csak neked címezve, egy kis RESológiai disszertáció, hogy később már csak linkelnem kelljen ezt.

A He Bo már többünknek dobott jól fizető RES-t, hogy most neked meg épp' csak csordogál a bevétel az a RES felhozatal véletlenszerűsége miatt van, ahogy azt már sokan, sokszor leírtuk itt. Annyi értelme van jobb(nak vélt) helyet keresni, mintha a kaszinóban átülnél egy másik rulettasztalhoz, mert a mostaninál pechszériád van.

Valóban van néhány tényező, ami befolyásolja a RES "minőségét":
- A rendszer népessége: népesebb rendszerben népesebb a RES is, több hajóból több lesz wanted
- Biztonsági szint: magas szintű sec-nél több a rendőr, akik csak ott lábatlankodnak, vagy kilövik előled a zsákmányt
- Helyi kalóz/bűnöző frakció: az ő hajóik általában wanted-ek, így több wanted jöhet a RES-be is, hiszen az ott kolbászoló hajók hovatartozása is véletlenszerűen dől el.

RES keresésnél érdemes még egyéb olyan kényelmi szempontokat is figyelembe venni, hogy milyen közel van állomás, vagy hogy milyen a gyűrű elhelyezkedése. Pl.: egy barna törpe gyűrűrendszere, vagy egy olyan gyűrű, ami nem párhuzamos az ekliptika síkjával, mindig jól megvilágított. (bár egy IPSZ tagnak ez inkább hátrány, mint előny :DDD )

Ha egy rendszer a fenti feltételeknek megfelel, onnantól a felhozatal csakis vakszerencse kérdése. Ha soványka, akkor ugorj ki/be, lépj ki/vissza a főmenübe, váltogass az open/solo módok között, locsold fekete kakas vérét a billentyűzetre stb., amíg jó nem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#10214) e00dgy válasza baphomet (#10213) üzenetére


e00dgy
aktív tag

SOBEK -ben ajánlott a SSS-ket keresni. :) 10 perc 1 milla. :D

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)

(#10215) Terrorista válasza baphomet (#10213) üzenetére


Terrorista
senior tag

Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy mindig mozogni kell a RES-en belül. A rossz fiúk nem mindig egy helyen jelennek meg.

Néha érdemes az aszteroidák fölé menni ahol jobb lesz a látótávolság. Szabad szemmel ki lehet szúrni a 10-15km messze lévő tűzharcot (leginkább lézeres) illetve a hajtómű is hagy nyomot ha boostolgatnak az NPC-k.

Ide-oda mozgással és sűrűn ellenőrzött Contact listával szerintem eredményesen lehet vadászni.

#10211 Nem rossz, én 21,5M-nél "szálltam ki" tegnap. Akkor még hátra volt 2 tier. Remélhetőleg kihúzza a leadott credit. :)

[ Szerkesztve ]

(#10216) Htibimor válasza kozi71 (#10212) üzenetére


Htibimor
senior tag

Nem, egy Vulture-val. Így gondolkozz Te is a megvételén!

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#10217) baphomet válasza e00dgy (#10214) üzenetére


baphomet
senior tag

Bizony, eljön az a pillanat, mikor PvE-ben már csak az SSS-ek nyújtanak némi kihívást (néha még túl sokat is :) ), ezért is várom már nagyon a Powerplay-t a high intesity RES-ekkel és az átdolgozott bérgyilkos missziókkal.

(#10215) Terrorista Pontosan, kösz a kiegészítést.

(#10218) tikshow A hétvégén még Alliance rendszer volt, remekül megfelelt az ottani bounty a CG-be

[ Szerkesztve ]

(#10218) tikshow válasza e00dgy (#10214) üzenetére


tikshow
addikt

Oké, de Aliance ellenes hajókat kell lőni, SOBEK pedig független rendszer. :)

(#10219) kozi71 válasza Htibimor (#10216) üzenetére


kozi71
senior tag

Gondolkozom, de pénz sem ártana ! :DDD

high tech, low life

(#10220) orientcx válasza baphomet (#10213) üzenetére


orientcx
őstag

" locsold fekete kakas vérét a billentyűzetre stb., amíg jó nem lesz"
-
Na te aztán tényleg otthon vagy a madárjóslásban, és csak remélni tudom, hogy az a fekete kokas nem az a madár, amelyik tegnap elcsiripelte, hová dugták a Sobek kölkök leszedálására szánt CG-t, mert különben galaktikus gyűjtő akciót szervezek, hogy kivásároljuk, és egy tyúkokkal teli udvarba helyezzük el a derék baromfit el nem múló hálám jeléül(ne reménykedj, a kasszát természetesen én kezelem, és ebből adódóan a bevételből a birodalom kincstára jó, ha 10 dkg animal meat erejéig fog profitálni) :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#10221) baphomet válasza orientcx (#10220) üzenetére


baphomet
senior tag

Károsodjon minden madár, főleg azok a pimasz kis fürge Eagle-ök a RESek mélyén, csak a birodalmi címermadár, és persze Őfelsége maradjon meg jó egészségben! :)

(#10222) gigafun válasza orientcx (#10197) üzenetére


gigafun
senior tag

Nna, sikerült felküzdenem magam a CZ-s CG-ben is a T15-be.
Plusz itt egy kép a kicsikémről munka közben.

(#10223) Htibimor


Htibimor
senior tag

Nem tudom mennyire off, de jobb a békesség! Tudjátok miért lennék még hajlandó fizetni. LEGO E: D hajókért! De nagyon jó lenne!!! De most komolyan..... :O :O :O :O

[ Szerkesztve ]

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#10224) ooooobi válasza Htibimor (#10223) üzenetére


ooooobi
senior tag

[link]:)

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#10225) e00dgy válasza ooooobi (#10224) üzenetére


e00dgy
aktív tag

Üdv!

Felvettelek friend listára. CMDR DUÍ

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)

(#10226) Htibimor válasza ooooobi (#10224) üzenetére


Htibimor
senior tag

Pazar! :K

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#10227) ooooobi válasza e00dgy (#10225) üzenetére


ooooobi
senior tag

Rendben.

Erröl jut eszembe, rémlik, hogy van valahol valami lista ahol elég sokan fent vagytok játéknévileg. Elitedangerous.hu forumában vagy hol. Tudja valaki merre van ez, meg hogy lehet felkerülni. Felveszegetném sorba az emberkéket a játékban. Közeleg a powerplay az kicsit beinditja a közöségi dolgokat :)

Ja ez nem csak e00dgynek, hanem mindenkinekszó a kérdés akio tudja a választ. :))

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#10228) gigafun válasza ooooobi (#10227) üzenetére


gigafun
senior tag

Ez lenne az.
Magyar játékosok az E:D univerzumában

szerk:
Ez jó. Szóval: Magyar játékosok az E : D univerzumában

[ Szerkesztve ]

(#10229) duvi válasza ooooobi (#10227) üzenetére


duvi
nagyúr

Regisztrálj az EDHU-ra, menj el a fórumon gigafun által belinkelt oldalra és töltsd ki a leírt forma alapján (Fórum név | Játékbeli név | Fókusz információkkal) a profilodat. Ezután felveszlek a listára.

(#10230) orientcx válasza baphomet (#10221) üzenetére


orientcx
őstag

"Károsodjon minden madár, főleg azok a pimasz kis fürge Eagle"
-
Azok tényleg pusztuljanak, de azonnal, és ott ahol vannak. Csakhogy azok nem madarak, hanem nyüves böglyök. Attól, hogy sasnak hívják magukat, attól még csak rohadt kis legyek.(ahog a régi viccben mikor találkozik a giliszta a Clipperrel. Szevasz, űrhajó, köszön a giliszta. Helló giliszta, köszön a Clipper. Mire a sértődött giliszta azt kérdezi: Q***va anyád, én tudtam neked azt mondani, hogy űrhajó, te meg nekem nem, hogy óriáskígyó???)
A CZ-ben tudnak igazán idegesítőek lenni, mikor végre ott úszkál három konda, akkor jönnek ezek a kis vérszívó rühedékek, és néha falkástól. Persze van nálam C3/G légycsapó, és a jutalmuk egy kiadós golyópörkölés, de rohadt idegesítő, hogy erre megy el az idő.
Amúgy a birodalmi címermadár pedig maga a császár, mert valaki csak rásózta a Clipper terveit, mint reményteljes birodalmi hajót, ebből meg az következik, hogy őfensége a legnagyobb madár :K
-
gigafun - Azért nyugtass meg, te nem ebből a szemszögből szoktad látni a tulajdon hajódat, mert akkor te a csövek rossz oldalán tanyázol ;)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#10231) gigafun válasza orientcx (#10230) üzenetére


gigafun
senior tag

Ne aggódj. Természetes, hogy a csövek megfelelő oldalán állok, vagyis ülök, a pilótafülkében. Akarom mondani a parancsnoki hídon. Pilótafülke csak a kishajókon van. ;]
Persze egy IPSZ tagtól joggal lehetne elvárni, hogy a saját fegyverei elé álljon, de ezt csak néhány igen tehetséges társunk tudja kivitelezni. :DD

[ Szerkesztve ]

(#10232) baphomet válasza gigafun (#10231) üzenetére


baphomet
senior tag

És, hogy gyorsan elcsenjek egyet orientcx orra elől: ahhoz, hogy menekülés közben hátba lőhesd magad, nem elég az IPSZ krémjének lenni, de kizárólag Clipperrel oldható meg a gyakorlat, hiszen a többi hajóval eleve nem kell menekülni. :DDD

(#10233) kozi71


kozi71
senior tag

Jelentem ma esti bevétel 1.1 millió! Végre jöttek a B3-on a nagy dögök is. :)
He Bo közelében hol találok Vulture-t? Megnézném már közelebbről. Még nem veszem meg. De már 6.6 millióm van.

high tech, low life

(#10234) kozi71 válasza kozi71 (#10233) üzenetére


kozi71
senior tag

Alioth - Melbourne Park

Anaconda, és dropship is van ott.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#10235) orientcx válasza gigafun (#10231) üzenetére


orientcx
őstag

baphomet + gigafun (ABC sorrend döntött) :)
-
Ne legyetek már ilyen amatőrök, hát az autószerelők hogy csinálják, ha mondjuk féket légtelenítenek? A fékeknél lazítják a zárócsvart, és megkérnek valakit, hogy nyomkodják a pedált.
A helyzet analóg, valakit meg kell kérni, hogy húzza meg a ravaszt, mert bele akarok nézni a cannon csövébe, hogy működik-e(és ha működik, márpedig működik, már meg is van az új rekord)
Ráadásul minden típuson alkalmazható, mert nehogymááá kisajátítsák a gaz birodalmiak ezt a remek gyakorlatot :K

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#10236) gigafun válasza orientcx (#10235) üzenetére


gigafun
senior tag

Hogy ez nekem nem jutott eszembe!
MESTER! TANÍTS MÉG!!! :R :R :R

(#10234) kozi71
Engem oda sajnos nem engednek be. És ha így folytatom az Alliance rendőrök kilövését, nem is fognak soha. :)

[ Szerkesztve ]

(#10237) Htibimor


Htibimor
senior tag

Kedves Parancsnokok!

Értesítem az érintetteket, hogy a sikerszéria nem tart örökké! Követtem Orientcx parancsnok örökbecsű hagyományait. Elém ugrott egy kődarab, ami a biztosítással együtt 4,5 millióba fájt, az iszonyatos szégyenről nem is beszélve. :W :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#10238) gigafun válasza Htibimor (#10237) üzenetére


gigafun
senior tag

Milyen szégyen? Legyél büszke rá! Ez csak a legjobbaknak megy. :)

(#10239) baphomet válasza Htibimor (#10237) üzenetére


baphomet
senior tag

Felnőnek a gyerekek ... hüpp ... kirepülnek a fészekből ... és porrá zúzzák magukat az első adandó aszteroidánál. Ennél büszkébbek már nem is lehetnénk rád. :C
Öröm látni, hogy akadnak még pilóták, akik továbbviszik a lángot. Nekem a minap szégyenszemre sikerült alig 10 méternyire egy állomás falától mégis megállni valahogy egy "-Na ezt nézzétek béna AI-k, így kell gyorsan bedokkolni!" kezdetű manőver után. :)

Beváltatlan bounty-t nem buktál vele? Mert az pluszpontot ér. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10240) baphomet válasza gigafun (#10236) üzenetére


baphomet
senior tag

Az hogy sikerült, hogy mindkét CG-ben top5%-ba kerülve még nem barátkoztál össze az Alioth Independents-el? Ők adják a belépőt. Lehet, hogy már rég ott figyel a meghívód, csak nem vetted észre?

[ Szerkesztve ]

(#10241) zolee0307 válasza Htibimor (#10237) üzenetére


zolee0307
őstag

Én múltkor beleboostoltam egybe közvetlen közelről :D - 2,6 milka :O

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#10242) orientcx válasza Htibimor (#10237) üzenetére


orientcx
őstag

Én is büszke vagyok rád, de már annyi dicséretet kaptál a klubtársaktól, hogy én nem fokoznám, mert még elbízod magad. Még sok aszteroidát, és állomásfalat kell megenned, és sok mesét kell meghallgatnod az eject-ekről mesélő nénitől hogy nagy kisfiú lehess, és újabb bravúros, a biztosítónál végződő történet fűződhessen a nevedhez :)
-
-
Alioth - Melbourne Park
Anaconda, és dropship is van ott.

-
gigafun - "Engem oda sajnos nem engednek be"
És akkor most nem lesz Dropshiped? Hogy viseled? Vagy nem akarsz beszélni róla?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#10243) Viper26


Viper26
nagyúr

Végre regeltem EDHU-ra, vigyázzatok, visszatérek. :D

iPhone 14 | FR955

(#10244) kozi71 válasza gigafun (#10236) üzenetére


kozi71
senior tag

Ha befizeted a büntetést akkor megszűnik kitiltás nem? Mondjuk én még nem lőttem le senkit sem véletlenül. Csak bele durrantottam, igaz ezért nem is volt annyira vészes az a 300 Credit. Többszöri alkalom után is ennyi volt. Alioth nem tűnik rossz helynek, Sol-hoz képest. Melbourne hajófelszerelő része egész kielégítő. Cobrához szinte minden A-s motyót meg lehet venni ott.
Tegnap He Bo bázison is kaptam még egy 185ezres anyagbeszerző küldetést. Bár csak több ilyen lenne. Lassan rá kéne mozdulnom nekem is a rangom növelésére.
Olyankor mi a teendő ha megint vár két különböző helyre szóló meghívó, de nem tudom aktiválni mert a nem elérhető részén van a bulletin board-nak. Csak a nyálamat akarják csorgatni?
Lehet csatlakoznom kéne valamelyik frakcióhoz a kettő közül, amelyiknek a bázisain már jártam is?
Ha egyszer belépek, utána ki lehet lépni, vagy végleges a procedura?

high tech, low life

(#10245) gigafun válasza baphomet (#10240) üzenetére


gigafun
senior tag

Csak top15, de mindegy. Allied vagyok mindhárom nagy frakciónál, de az Alliance-nak nem csináltam még egy küldetést sem. Most gyorsan beléptem és megnéztem, nincs meghívóm, de majd délelőtt viszek nekik egy csokor rabszolgát, hátha akkor kapok egy VIP meghívót az alioth-i buliba. :)
Viszont a CG-knek még nincs vége, szóval aki délelőtt nem dolgozik, az még belehúzhat gyorsan.

(#10244) kozi71
A kitiltást csak viccnek szántam, csak még nem kaptam engedélyt Aliothba.
Egyébként 5-6 rendőrt lelőni, a legjobb családban is elfogadottnak számít, és még mindig szeretnek. :)

[ Szerkesztve ]

(#10246) kozi71 válasza gigafun (#10245) üzenetére


kozi71
senior tag

Fizetséget olyan cél ellen ami nem wanted add a program?
Mert ha jól fizet, akkor szívesen befizetem utána a 300 creditet 
Gondolom ez a kalózkodás. Rögtön jár érte a wanted? Ha nem marad egy túlélő sem, akkor nem?
Jut eszembe, mikor a küldetés egy egy irányba mutató nyíl, és azt írja szállítsak valami toxikus cumot de illegális, akkor most az hogy is van? A bázisról kell elvinni valamit és elhagyni valahol?
A beszállításost azt szoktam művelni, de csak nyitott leszállópályás bázisokon ahol nincs scannelés.

high tech, low life

(#10247) kozi71 válasza Htibimor (#10180) üzenetére


kozi71
senior tag

De mit kezdesz a fogyasztással? Folyton lekapcsolsz valamit?

high tech, low life

(#10248) gigafun válasza kozi71 (#10246) üzenetére


gigafun
senior tag

Van olyan, hogy egy hajó tiszta az adott rendszerben, de van rajta Fed/Empire/Alliance bounty(ezt a KWS-sel tudod szkennelni). Ilyenkor lelőheted, de a helyi erőktől büntit kapsz, esetleg rád is szállnak, de ha elég magas a díj megéri. Csináltam olyan küldetéseket, ahol 8-10 ezer büntetést kaptam, de 180ezer volt a fizettség + 100k bounty. Azért az így megéri.

(#10247)
Elég a Cargo Hatch-et kikapcsolni, akkor már csak 99% az energiaigény.
Ezen kívül harc közben kikapcsolható az FSD és a FuelScoop is. Ezt a hármat lehet alacsonyabb prioritásra állítani a modulok között(jobb kéz panel) ,így, ha előkapod a csúzlikat ezek automatikusan kikapcsolnak, ha elpeszed, bekapcsolnak.
Nálam 127% lenne az energiaigény, ezért a Shield Cell Bank-ek is lekapcsolnak, és el kell tenni a fegyvereket, hogy a pajzsot tölthessem. Elég kényelmetlen, de a tűzerőért áldozni kell valamit. A 6 Beam +2 Burst lézer elég éhes. :)

[ Szerkesztve ]

(#10249) kozi71 válasza gigafun (#10248) üzenetére


kozi71
senior tag

Mekkorára érdemes levenni? Kettes, vagy a hármas fokozatra? Vagy ez csak azt határozza meg melyiket kapcsolja ki előbb a rendszer? Tehát egyest nem babrálja. Ha hiány van, akkor a kettest leszedi, ha még így is akkor a hármasokat?
Clippered nincs? Az érdekelne miért repülnek olyan furcsán. Beesnek elém aztán ott maradnak. Mikor már nagyon sérülnek akkor kicsit elmennek, majd megint beesnek elém. Bár lehet ez csak az NPC-k művelik.

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

(#10250) gigafun válasza kozi71 (#10249) üzenetére


gigafun
senior tag

"Vagy ez csak azt határozza meg melyiket kapcsolja ki előbb a rendszer?"
Így van.
Viszont ha minden egyes, akkor mindent lekapcsol. :)
Én is csak egy Fed bugris vagyok, nincs Clipperem. :) Meg az amúgy is női hajó. ;]
Furcsán repülnek? Hát a birodalmiak már csak ilyenek.
De viccen kívül, ez biztos valami NPC dolog lehet. Persze annak is a birodalmi változata.

És már megint figyelmeztetés nélkül kapcsolták le a szervereket, karbantartásra! Sz@rjanak farfekvésű süncsaládot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.