Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34401) Mortel válasza wollnerd (#34397) üzenetére


Mortel
senior tag

Szerintem nem... :)

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#34402) campernoob válasza Mister_X (#34400) üzenetére


campernoob
csendes újonc

Egy harci hajónál az egyik legfontosabb tulajdonság a pitching speed, vagyis, hogy milyen gyorsan emeli az orrát a hajó, ebben a dropship nem áll valami jól, a FAS már sokkal jobb ebből a szempontból, nem véletlenül az egyik legkedveltebb hajó a játékban. FAS vagy FDL közül nem könnyül a választás míg a FAS hull tank, addig az FDL az ellenkezője shield tank, de nagyon gyenge hajótest párosul hozzá. Amíg Palin mesterrel meg nem ismerkedtél, addig én az FDL mellet tenném le a garast, mert grade 3 dirty drive tuninggal is egész jól működik. Ami viszont fontos az FDL-al kapcsolatosan, hogy szigorúan bi-weave shield kell rá, mert az 1000-1400-as normál shield már nagyon lassan jön vissza. A felfegyverzés alapvetően egyéni ízlés kérdése, de egy két érdekességre érdemes odafigyelni: az FDL felső két medium slotjába szóba jöhet két turretes energiafegyver , mert a turretek a szélvédő előtt "visszafelé" is tudnak lőni, és ez igen szép előny dogfight közben. A huge slotra, én semmiképpen sem javaslok plazmát: egyrészről az FDL nem nagyon szereti a meleget, másrésztől a plazma elég energiaigényes fegyver,ahhoz azért nem elég jó a 6-os power distibutor, harmadrészt az FDL-en a huge slot a hajó alatt van ezért ha fix fegyverrel akarsz lőni, akkor emelni kell a hajó orrát a célzáshoz. A Phyton egy nagyon jó multi felhasználású hajó,de nem elég fordulékony, és a méretéhez képest kicsi a pajzsa, de például az orrában jól megfér két focused plazma, mert energiában nincs hiány, de összességében harcra sokkal inkább FDL.
Hosszú távon, amikor majd már minden szükséges mérnökhöz megvan a hozzájutás, akkor érdemes meglesni az imperial oldalt is, persze itt nem a Cutterre gondolok, mert őt nem a harci képességei miatt kedveljük, de a két kisebb érdekes tud lenni, de sajnos csak fullra engizve. Courier a kilőhetetlen shield tank vadász, és a fodulékonyság királya Clipper: nincs hajó a játékban, amivel gyorsabban semlegesíthető egy NCP Vulture.

(#34403) duvi válasza wollnerd (#34397) üzenetére


duvi
nagyúr

Nem. Csak az illegálisnak minősített árut lehet eladni a BM-en.

(#34400) Mister_X
"Assault Shiptől is ódzkodok emiatt, mert ránézesre van olyan lomha, mint a Dropship"
A látszat csal! Kimondottan fordulékony hajó a FAS! Egy kicsivel marad le a Vulture mögött, de fényévekkel jobb, mint a két testvérhajója (Dropship, Gunship). Ezért is ajánlottam, hogy inkább erre gyűjtsd a ranot.

A Fer-de-Lance már egyel felsőbb kategória a combat shipeknél, de ez látszik az árán is. Lényegesen nagyobb a pajzsa (főleg full SB modulokkal), tűzereje mint a FAS-nak és a Vulturenek. Igaz, hogy rosszabb a fordulékonysága, de cserébe sokkal gyorsabb. Ha pénzed engedi, akkor a FDL sokkal jobb választás combatra, mint a FAS. Nem mellesleg nincs rank követelménye se.

(#34402) campernoob
Az Imperial Courier nem ebben a ligába játszik. Igaz, hogy baromi gyors, de ebben ki is merül az előnye a fenti két hajóval szemben. A Clipper megint nem ez a súlycsoport. Fordulékonyságban sehol nincs a FAS-al szemben. A pajzsa erős, de baromira elcseszték a fegyverelrendezését és a páncélja majdnem papírból van.

[ Szerkesztve ]

(#34404) to.ca válasza Mister_X (#34400) üzenetére


to.ca
tag

FAS azért jobb, mint a Dropship.
FDL csak harcra való, talán a legjobb vadász a játékban.
Python: multirole, mindenre jó, de semmiben sem kiemelkedő, mégis a kiegyensúlyozottsága - na meg a medium pad-re való landolás miatt - nekem a kedvencem volt, amíg nem nyergeltem át a nagyvasakra.
Rengeteget repültem vele, egy baja volt: komolyabb ellenféllel szemben még pve-ben is gyakran kellett iszkolni.

load"elite",8,1

(#34405) wollnerd


wollnerd
aktív tag

Great Annihilator meglátogatása hazafelemenet. :)

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#34406) Azumi?


Azumi?
csendes tag

:))

(#34407) Azumi?


Azumi?
csendes tag

Pénteken meglett a Corvette, úgyhogy bodogsáááááág! Egy kis mérnökösdi és mehetünk a frontvonalba. Egy másik célt kell majd kijelölnöm a jövőre nézve, mert az embermajmot csak az viszi előre!

Viszont az egérproblémát még most sem értem. :F

Nem az egér szoftverében tűntek csak el a profilok, de az ED beállítások is elvesztek. Vírus nem lehetett, azt ellenőriztem. Szépen visszaállítottam mindent, majdnem olyan, mint volt. Majdnem....
Valami elb.... frissítés lehetett.

A

(#34408) campernoob válasza duvi (#34403) üzenetére


campernoob
csendes újonc

"Az Imperial Courier nem ebben a ligába játszik." Ezzel az állítással 100%-ig egyetértek, ugyanis a túlélési potenciálja az Imperial Couriernek a legmagasabb ebben a játékban a jelenlegi körülmények között. Az igaz, hogy tűzerőben, és fordulékonyságban elmarad, de a sebesség, a kicsi hitbox és ehhez képest hatalmas pajzs és elfogadható sebességű pajzs visszatöltés gyakorlatilag hallhatatlanná teszi. Eredetileg egyébként a két imperialt a "fun faktora" miatt tudnám ajánlani, viszont van még egy ennél is fontosabb tényező, ez pedig a játék balansz, ami elsősorban CZ-kben jön ki. Úgy tűnik a játék besorolja a hajókat erősebb és gyengébb hajónak, ezért ezeknek más ellenfeleket dob be. Ezért válik páronként relevánssá a Courier-Vulture, Clipper-FDL összehasonlítás. Mert hiába jóval erősebb hajó az FDL a Clippernél, elite fight rangon ha az ember bemegy CZ-be akkor az FDL-t, vagy Pythont 8-10 perc elteltével kitessékelik a jóval erősebb ellenfelek, míg a Clipperrel jól el lehet szórakozni a gyengébb ellenfelekkel szemben az idők végezetéig. Mivel eliteként a Vulture-t és FAS-t még nem próbáltam, de gyanakszom arra, hogy ezeket is az erősebb ellenfél besorolás sújtja. A besorolás egyébként nem tűzerő alapú, vagy méretfüggő, mert míg az FDL erős ellenfeleket kap, addig egy harci Conda, vagy Gunship gyengébbeket.
A Clipper fegyverelrendezése tényleg kicsit elcseszett, két dolgot nagyon nem tud az egyik a turretes fegyverek használata, mert nem csak, hogy korlátozott az a sáv ahol a turretek dolgozhatnak, de még a munka sávon belül is a large turretek hajlamosak "elakadni" ez egy kicsit fura, más hajónál nem tapasztalt jelenség. A másik, hogy a large slotra nem célszerű fix fegyvert rakni, mert a lövedékek pályája közzé simán befér egy medium ship. Viszont ebből a fura fegyverelrendezésből előnyt is lehet kovácsolni: ez pedig, hogy a hajó orrának bólintásával lehet szabályozni, hogy csak a medium slotos fegyverek vagy az összes működjön egyszerre, vagyis lehet az összes fegyver egy firegroupban.

(#34409) duvi válasza Azumi? (#34406) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula a Corvettehez! Szép sorban mindenkinek bekerül a hangárjába :)

(#34408) campernoob

"... ugyanis a túlélési potenciálja az Imperial Couriernek a legmagasabb ebben a játékban a jelenlegi körülmények között."

"elfogadható sebességű pajzs visszatöltés gyakorlatilag hallhatatlanná teszi."

Ezeket nem igazán értem. Nagyobb a túlélési esélye mint egy full shieldes Anacondának, Cutternek ... :F

"Úgy tűnik a játék besorolja a hajókat erősebb és gyengébb hajónak, ezért ezeknek más ellenfeleket dob be."

Ez feltételezés részedről, vagy van valami hivatalos alapja is? Ha igen, akkor kérhetnék hozzá forrást? Amennyiben ez így működne, akkor mindenki Courierel járna CZ-be és nem az izmosabb combat hajókkal.

[ Szerkesztve ]

(#34410) campernoob válasza duvi (#34409) üzenetére


campernoob
csendes újonc

Túlélési potenciál alatt azt értem, hogy amikor bent vagy az ellenfelek sűrűjében, és lerágták a pajzsodat, akkor milyen esélyekkel tudsz kijönni a szituációból hull sérülés, illetve a a hajó elvesztése nélkül. Ebben a dologban jelenleg a legjobb esélyekkel a Courier indul, a nagy sebesség kis méret nagy pajzs, és gyengébb ellenfelek miatt. A nagyobb hajónak hiába van több pajzsa, de egy AI fókusz fire-ből sokkal több sebzést fog megkapni.
"Úgy tűnik a játék besorolja a hajókat erősebb és gyengébb hajónak, ezért ezeknek más ellenfeleket dob be." Ezzel kapcsolatos kérdésedre annál hivatalosabb választ nem lehet adni, hogy menjél be a játékban különböző típusú hajókkal és nézd meg az ellenfelek képzettségi szintjét. Gyenge hajó: Courier, Clipper, Gunship, Anaconda. Erős hajó: FDL, Python, Corvette. A többi hajóról nem tudok nyilatkozni érdemben. De ez azért nem olyan meglepő, ezt hívják játékbalansznak.
Alapvetően ha mészárolni akarok CZ-ben, akkor persze Anacondát, vagy Corvettet viszek ezzekel a legmagasabb a kill/óra átlag. Egy kis laza dogfightra vágyva bevittem az FDL-emet, de hamar rá kellet jönnöm, hogy hiába a jó hajó, de a feladat is sokkal nehezebb, pont ezért került képbe a Courier, és a Clipper. Alacsonyabb fight rangnál még probléma nélkül működött a Python és az FDL is, bár az összehasonlítás annyiban sántit, hogy az azért 2-3 patch-el korábbi állapotnál volt, azóta viszont átdolgozták az AI viselkedését CZ-kben.

(#34411) nubreed válasza Azumi? (#34407) üzenetére


nubreed
veterán

"Egy kis mérnökösdi..." :C ;]

Készülj fel, az a "kis" mérnökösdi alsó hangon is 4 hét lesz minimum. :DD

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#34412) totila válasza nubreed (#34411) üzenetére


totila
tag

azért nem lehet az olyan vészes, emlékszem, hogy valaki itt a ph-n 8 nap alatt jutott el a kezdő sidewindertől egy fullra mérnökölt fdl-ig ;]

(#34413) 42861


42861
senior tag

Disz iz dö biginning of a bjutiful frendsip!

Épp Selene nénihez tartottam a frissen bányászott 10 cargo painite-el, hogy a kegyeibe fogadjon. A cucc leadása és a kötelező bájcsevej után sietve távoztam. Felszállás után az escape vector felé tartva gondoltam kicsit könnyítek a hajón a nagyobb ugrótáv érdekében, és kiengedtem mind a 196 db nálam lévő limpetet, kb. 2 km magasról, egyenesen a hölgyike fejére. Nem örült neki. Csak úgy röpködtek a 275 Cr-es büntik. Most már tudom, hogy állomás fölött nem dobunk ki semmit..

Engesztelésül viszek neki egy Cutter-nyi valamit. Még nem tudom mit.. :)

(#34414) duvi válasza 42861 (#34413) üzenetére


duvi
nagyúr

Régen az állomásokon is büntették a "szemetelést".

(#34415) Azumi? válasza nubreed (#34411) üzenetére


Azumi?
csendes tag

Neeeeem annyira vészes a helyzet, mert a konda moduljait felszereltem a Corvette-re. Ezek tuningoltak és fedezik a modulok 98%-át. Így csak a "maradékot" kell tuningolni. :)

Apropó; még mindig igaz az, hogy a fejlesztők úgy próbálnak segíteni a mérnökökhöz igyekvőkön, hogy az amúgy nagyon ritka materiálok, a mérnökhöz közeli rendszerekben -ilyen vagy olyan módon tálalva - sűrűbben fordulnak elő?
Mintha lett volna erről egy hír anno.... :F

A

(#34416) anatron válasza Azumi? (#34415) üzenetére


anatron
aktív tag

:C :C :C

(#34417) nubreed válasza Azumi? (#34415) üzenetére


nubreed
veterán

Ja persze, így más akkor. :) De sok sikert hozzá! A lényeg, hogy eggyel többen vagyunk gyönyörűséges Corvette tulajok. Valaki a Cutter szerű lomha bálnákra gerjed :DD :DDD, de hát ez van, izlések és pofonok. (Azért azt megjegyezném, hogy a Corvetteseknek ezer jobb izlésük van. :)) :DDD )

A kérdésre: nem tudom, én mindig EDDB -t használtam, mikor valami után kutattam.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#34418) totila


totila
tag

halló, birodalom, nincs válasz?
mondjuk a helyetekben én se igen tudnék mit mondani :DD

(#34419) campernoob


campernoob
csendes újonc

Úgy tűnik a fejlesztők csak belátták, hogy nem érdemes hátrányba hozni bizonyos hajókat,végülis ez csak egy egyszerű szerver beállítási kérdés. Tegnap, illetve ma tesztelve helyre állt a rend: szabadon mészárolhat az FDL, és a Python is. Mondjuk összességében nem bánom, így legalább rá vettem magamat, hogy más hajókat is kipróbáljak.
"Cutter szerű lomha bálnákra gerjed" Ezzel kapcsolatban kicsit érintetnek érzem magam, nem arról van szó, hogy imperial fanboy lennék, hanem csak szeretem helyén kezelni a dolgokat. Minden hajó jó valamire, megvan a saját szerepköre, és mindegyik eléggé karakteres, szerintem a játéknak ezt a részét kifejezetten jól és alaposan megcsinálták. Nálam nem az a kérdés, hogy Cutter, vagy Corvette, mindkettő nagyon szépen elfér a két Anacondám mellett. Ja és nem ülök fel mindenféle fordulékony FAS-ról szóló legendáknak, hanem utánajárok: ugyan azt a 132%-os thrustert használva Clipper pitch 59.08, FAS pitch 56,46. Normál harci módban használva a FAS-ról a "Tesco gazdaságos Imperial Clipper" kifejezés ugrik be. A Clippernek gyorsabban töltődő nagyobb pajzsa van, a mozgása viszont sokkal dinamikusabb,a tűzerő meg azonos, vagyis alkalmasabb CZ ship, . A FAS sokkal inkább hull tankként mindenféle silent runningos sunnyogásra való. Egy kezdő játékosnak viszont egyiket se ajánlanám jó szívvel, sokkal jobb döntés egy FDL, vagy Python.

(#34420) CMD 87


CMD 87
tag

Humblebundle-n alapjáték 11.24 Eur, Commander deluxe 26.49 egy hétig, aki esetleg melepné magát/ismerősét a játékkal :)[Itt]

(#34421) grHawk válasza campernoob (#34419) üzenetére


grHawk
aktív tag

A fórumokon nemzetközileg és itt is tradicionális a fed-imp ellentét kihangsúlyozása. Az egyik szidja a másik hajóit, a másik meg az egyikét, sőt, jobb esetben még fed-imp politikai vitát is láthatunk, na az ütős! Nehogy azt hidd, hogy a patriotizmus határain felül van vita a témában, ez csupán szórakoztató szurkálódás. Amúgy meglep, hogy nincs birodalmi ellenreakció. Ezek szerint tényleg a Föderáció a kitartóbb :D

(#34422) to.ca


to.ca
tag

Akkor ennyit a tradicionális a fed-imp ellentétről ;) :

load"elite",8,1

(#34423) D4M13N válasza to.ca (#34422) üzenetére


D4M13N
aktív tag

Amindenit!
Kimaxoltad a játékot, annyi szent :R

(#34424) nubreed válasza to.ca (#34422) üzenetére


nubreed
veterán

Amúgy engem nehogy már komolyan vegyetek mikor ilyeneket írok. :)
Előbb utóbb én is el fogom kezdeni húzni az empire rangomat is. Még bármikor jól jöhet. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#34425) nubreed válasza grHawk (#34379) üzenetére


nubreed
veterán

Egyet kell, hogy értsek. Én is kb. így vagyok vele. Ennél sarkosabb is a véleményem, de ezt most megtartom magamnak, mert az új játékosokat nem akarom elriasztani. Csak annyi, hogy a jelenlegi állapotában, és azokkal az igéretekkel és beharangozásokkal együtt, amik az utóbb mondjuk fél évben elhangaztok, már arra sem tudnak rávenni, hogy belépjek a játékba.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#34426) anatron válasza nubreed (#34425) üzenetére


anatron
aktív tag

Akkor gyere eu4-ezni. :D

[ Szerkesztve ]

(#34427) campernoob válasza grHawk (#34421) üzenetére


campernoob
csendes újonc

Ilyen típusú vitákhoz, még hiányolok két hajót a játékból: a Courier fed párját, illetve a gunship Imperial megfelelőjét. A két "nagy vas" oly mértékben eltér, hogy szinte összehasonlítani sem érdemes őket. A kisebb hajókat úgy "hozhatnák képbe", legalábbis az új játékosok számára, ha a Fed/Empire szintlépéseknél amikor újabb vasat old ki a játékos akkor a szintlépő küldit az előzővel kellene teljesíteni. Mert a jelenlegi rendszer nem szól másról, csak értelmetlen grind, ami semmilyen összefüggést nem mutat az elérendő céllal. A mai napig nem jártam azokban a rendszerekben, amihez permitet szereztem, azt se tudom, hogy van-e ott valami érdekes. Ugyan így a Powerplayt is közelebb lehetne hozni a játékosokhoz, mert jelenleg a Barbie pajzson kívül a többi jutalom, inkább csak érdekes, mint sem csábító.

(#34428) duvi válasza to.ca (#34422) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula a nem mindennapi teljesítményhez! :C

(#34425) nubreed
Én is ritkábban játszom az ED-vel, de kisebb kitérők után/mellett mindig visszanézek a kedvenc galaxisunkba :) Közel 4 év alatt nem jutottam el oda, hogy végleg szakítsak vele. Ez pedig nagy szó egy játék életében. Ennyi pénzért ennyi játékóra nagyon megéri :K

(#34427) campernoob
Igaz, hogy nem vadászgépek, de talán a DBS és/vagy DBE lehet a Courier fed megfelelője. A Powerpalyel kapcsolatban egyetértek a véleményeddel :K

[ Szerkesztve ]

(#34429) duvi


duvi
nagyúr

Egyes festésekre 20% kedvezmény a Frontier Storeban!

(#34430) duvi válasza CMD 87 (#34420) üzenetére


duvi
nagyúr

Köszi az infót! Elég szépen teljesít az ED a mostani akcióban is :K

(#34431) Vesa válasza to.ca (#34422) üzenetére


Vesa
veterán

Grat!
Megjegyzem, nekem pont az a bajom ezzel a játékkal, hogy innen hova tovább? Amint kitoltam az excel táblákat (nekem is megvan már), + megvan minden hajó amit akartam kimaxolva, nem nagyon marad további cél. Emiatt szeretem jobban az X játékokat, mert ott ki lehet építeni birodalmat, gyárakat, komplett flottákat és egyebeket, ami sokkal hosszabb ideig biztosít valós célt. Bár az Elite így sem szégyenkezhet, csalás nélkül eddig eljutni párszáz óra játékot igényel, ami bőven szép teljesítmény.

A tudomány a valóság költészete!

(#34432) pcnet válasza to.ca (#34422) üzenetére


pcnet
addikt

Gratulálok! :R Akkor most jöhet a clear save! ;]

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#34433) duvi válasza Vesa (#34431) üzenetére


duvi
nagyúr

A közös játékok (multicrew, wing) még kimaxolva is elég szórakoztatóak. Legyen Haz Res, felfedezés vagy felszíni SRV túrák ... Pl. az EDHU közösség a napokban szervezett SRV versenyt.

(#34434) to.ca válasza pcnet (#34432) üzenetére


to.ca
tag

Köszönöm a gratulációkat!
Clear save helyett inkább rágyúrok majd a másod-accountra, amit elsősorban explorerként akarok használni (ez talán a kedvenc foglalatosságom a játékban, bár az utóbbi időben hanyagoltam). Van még benne tartalék: Beagle Point-nál sem jártam még, 2018. Q4-ben indul a Distant Worlds 2... Egyébként is közeleg az explorer-kánaán. ;]
Aztán ott vannak a Duvi által említett közösségi célok, játékosfrakcióban "munkálkodás", stb.
Nem mostanában fogom letenni, azt hiszem.

load"elite",8,1

(#34435) Gilthanas


Gilthanas
aktív tag

Sziasztok!

Köszönöm még egyszer a tippet RANK húzáshoz (normálisan nem tudom, hogy lehet összeszedni a megfelelő rangot idegláz nélkül). Tegnap így sikerült végre egy barátommal kifarmolni az Imperial Cuttert. Egészen más volt ma reggel így felkelni ;)

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#34436) duvi válasza Gilthanas (#34435) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula! Kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy neked mennyire jön be a Cutter? Mire fogod használni? Fuvarozás vagy combat?

(#34437) Tyler Durden

Sziasztok

Most láttam, hogy a steam-en akciós a játék és gondolkozom a megvételén. Anno játszottam a régi elite-el illetve privateer és wingcommander függő is voltam. Ennek fényében megéri megvenni a játékot? Olvastam a steames review-kat is /ez útóbbi vegyessége miatt elbizonytalanodtam/, ezért is kérném ki a topiclakók véleményét. Gondolom a játékidő terjedelmes, így egy jó darabig elfoglaltságot nyújtana.. Válaszokat előre is köszi.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#34438) duvi válasza Tyler Durden (#34437) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia!
Az ED rétegjáték. Nem követi napjaink trendjét, ahol csak a látvány, plusz az állandó pörgés és gyors tartalomfogyasztás a lényeg. Ezért is kapott vegyes értékelést steamen. Sokan egy pörgős akciójátékot vártak és ezért csalódtak. Viszont aki kedveli a sandbox űrszimulátort és szerette a régi Elitet, annak biztos, hogy bejön az ED :K Kezdéskor tanulni kell az irányítást és a játék kezelését, de ha ezen túl vagy, akkor hatalmas élmény lesz a játék! Van egy komoly Magyar közösség (EDHU), akikhez csatlakozhatsz a Facebookon(is). Szerintem ennyi pénzért mindenképpen megéri megvenni az Elite Dangerous: Commander Deluxe Editiont mert ez tartalmazza a Horizons DLC-t és a jövő évi tartalmakat is!
A fenti Téma Összefoglaló, további részletekkel szolgálhat.

[ Szerkesztve ]

(#34439) to.ca válasza Tyler Durden (#34437) üzenetére


to.ca
tag

Szia!
Vedd meg! Neked való! :D
Mondjuk, egy idővámpír. ;]

load"elite",8,1

(#34440) Tyler Durden válasza duvi (#34438) üzenetére

Nekem igazából nem probléma, hogy nem egy csillivilli akciójáték, pont a régi űrkereskedős feelinget szeretném újraélni. /nem mai csirke vagyok, még a zx spectrum, c64 idejében kezdtem a gamer karriert (:/
Összefoglalót máris olvasom, illetve a facebook csoporthoz is csatlakozom.

Köszönöm a kimerítő választ /to.ca neked is / :R

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#34441) duvi


duvi
nagyúr

Újra mozgásba lendült az Aegis.
Az új CG keretében az AG-0006 fejlesztését lehet támogatni.

[ Szerkesztve ]

(#34442) wollnerd


wollnerd
aktív tag

Végre! Otthon, édes otthon. :)) :D

Előtte:

Utána:

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#34443) Denzo válasza Tyler Durden (#34437) üzenetére


Denzo
tag

Hi!

"Anno játszottam a régi elite-el illetve privateer és wingcommander függő is voltam."

Szégyeld magad, hogy eddig nem vetted meg az ED-t! :K
Hozzám hasonlóan még sokaknak gyerekkori álma vált valóra ezzel a játékkal. Persze nem kötelező megvenni, mert hát kit érdekelnek a gyermekkori álmok. :D

Hülyeséget félretéve, azoknak akik kedvelik a műfajt, szerintem 1000 óra szórakozást garantáltan képes nyújtani. Egy HOTAS beszerzésén érdemes elgondolkodni (ha még nincs), ugyanakkor egérrel sem reménytelen egyáltalán az irányítás, én kb egy évig ily módon játszottam.

(#34444) grHawk válasza duvi (#34441) üzenetére


grHawk
aktív tag

Azt hiszem kivárom, hogy a lelkes játékosok kifarmolják nekem a CG-t, mert még nekik bejön, de én már elhányom magam tőle. Aztán majd élvezem a gyümölcsét. Oh, nem tudom már ellinkeltem-e ezt a videót. Ha igen, bocs, nem spamnek szánom, csak nem emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#34445) duvi


duvi
nagyúr

Limitált ideig (nov.28-ig) idén is elérhetőek a fekete festések!

(#34446) spank0309


spank0309
tag

Üdv. srácok, újra elővettem a játékot, tudja valaki esetleg hol lehet most a legjobban Empire rankot húzni? Előre is köszi a válaszokat.

Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711

(#34447) Gilthanas


Gilthanas
aktív tag

illest309: [link]

Mi is nem rég húztuk. Így sem lesz egyszerű, de korszakokkal gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#34448) Gilthanas


Gilthanas
aktív tag

Érdekes perspektívából egy system map (bug):

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#34449) duvi válasza Gilthanas (#34448) üzenetére


duvi
nagyúr

Mehet róla egy ticket a fejlesztőknek.

(#34450) duvi


duvi
nagyúr

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.