Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33901) to.ca válasza Micsurin (#33896) üzenetére


to.ca
tag

Az enyém felfegyverezve, dugig tömve áruval 258-at megy, 412-t boostol, ami nem kevés, de fordulni ne kelljen vele!

Basszus, ezt a Viz-Anya nevű npc-t már hányszor elp.csáztam, de mindig visszajön.
Vadász, vadász, te sz.pni jársz ide?

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#33902) Micsurin válasza duvi (#33900) üzenetére


Micsurin
nagyúr

[...] számomra! annyira feldobná az űrt, ha nem ennyire faék lenne néha az E:D. Napkitörés, figyelmeztethetne néha a fedélzeti komputer, hogy "Figyelmeztetés, napkitörés a közelben, a navigációban átmeneti zavar lehetséges."

Néha a bolygón ránk szólhatna miközben ülünk át a dodzsembe, hogy "[...] instabil talaj észlelve."
Esetleg, "[...] külső hőmérséklet növekedése / csökkenése tapasztalható." mikor a a "naphatárt" átlépjük a kavicsokon.

És nem kéne szerintem, hogy valóban legyen hőmérséklet változás... talaj vagy föld csuszamlás, navigációs rendszeri zavar... De nagyon sokat adna hozzá a hangulathoz pár ilyen üzenet!

Ha átlépünk egy másik Birodalom határain, vagy megközelítjük: "Figyelem, Föderációs űr határa megközelítve."Föderációs űr elhagyva, belépés Birrodalmi fenségterületre! "
Enyhén igen szeretem a Role Play cuccokat (...na nem félreérteni. ;] ) de sokat hozzátudna adni az élményhez, erősíteni az atmoszférát. Arról nem beszélve ha elhagyom a bubit, rám szólna, "Mély űr megközelítése folyamatban." aztán közölné velem, hogy belépéseknél, hogy "Figyelem, xy... fényév távra a legközelebbi lakott rendszertől."

És ezek nem olyan dolgok, amik hihetetlen sok órát adnának a fejlesztőknek a kód felett, könnyen kivitelezhető apróságok, é biztos vagyok benne a többségnek már hasonló kisebb dolgok is elnyernék a tetszését, ellenben..... heti paintjob.

OFF:SciFi rajongóknak:Érdemes nézni a Star Trek Discovery hamarosan lesz magyarul is ha valakinek nem menne a nyelv. SPOILER ALERT! Végre nem egy Kirk kapitány, és nem egy Cpt.yx szemén át hanem egy bukott tiszt (Aki személyes vélemény szerint nemsokára ismét első tiszt lesz...) szeméből látjuk a Klingon - Föderációs ellentétet. Technikailag mindenképpen jól áll az ST-nek a friss vér! :K Remélem ennyi off azért elfér. :R +1 The Expanse S03 ---> 2018Q1 :C

@to.ca: Pénz kérdése lesz nálam, végre van egy combat fittelt Kondám és 200 milla a bankban. Most irány a galaxis közepe, remélem hazaérve lesz keretem egy Cutterre. Tudom... a Corvette az igazi Combat cucc, de nagyon bejönnek a Gutamaya hajók. Star Trekben is világéletemben a vulcani hajókat szerettem.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#33903) duvi válasza Micsurin (#33902) üzenetére


duvi
nagyúr

Teljesen jogos az elvárásod. Tényleg nem kívánna komolyabb erőforrásokat. Részben ezt valósították meg az állomások rádiózásával. Kezdéskor ez se volt a játékban. Szöveges üzeneteket most is küldenek az NPC-k, de persze ez nem olyan hatású mint a hangüzenetek. Ha lassan is haladnak a fejlesztésekkel, de lehet, hogy egyszer teljesülnek a felsorolt kívánságaid is :)

(#33902) Micsurin
A mostani kondád egy fürge gyík kecsességével fordul a Cutterhez képest ;) Értem én, hogy tetszik a külseje, de a játék jelenlegi legdrágább hajója egy terhes bálnához hasonlítható. Biztos, hogy akarod ezt a hajót? Bár fuvarozásra tényleg jó.

[ Szerkesztve ]

(#33904) Ice_Man22 válasza duvi (#33903) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Nekem bevallt a Cutter :DDD , es milyen szepeket szoktam vele driftelni ;] . Egy corvettet szeretnek venni de meg Petty Officer vagyok... Harc kozben nagyon nagyon lomha a Cutter.

(#33905) brd válasza kiskuplung (#33878) üzenetére


brd
nagyúr

Ha ettől megszűnik, az garanciális probléma, csak mondom. ;) Ha a gyártó OC-snek hirdeti (apró betűk nélkül, teszem azt: "OC-snek adjuk el paraszt, de ott nem garantált a hibátlan működés, de ezt megtehetjük, mert a marketing mindenek felett."), akkor az OC-s órajelen kell tudnia hibátlanul működni.

The only real valuable thing is intuition.

(#33906) duvi válasza brd (#33905) üzenetére


duvi
nagyúr

Sajnos ez inkább az ED hibája lesz. Más játékoknál nem, vagy csak ritkán jelentkezik ez a probléma, de az ED kimondottan háklis az OC kártyákra :(

(#33907) 4580693


4580693
senior tag

A játékba be tudok lépni, de hibaüzenettel kidob. Másnál megy?

(#33908) pcnet válasza 4580693 (#33907) üzenetére


pcnet
addikt

Engem is most dobott ki. Azt írja, login faulire.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#33909) brd válasza duvi (#33906) üzenetére


brd
nagyúr

De olyan nincs, hogy OC-s kártyára háklis. :( Amire te gondolsz, az az, hogy a csak picit hibás működésű kártyára háklis. Az OC-s kártyákat áruló gyártók viszont hibátlan működésű OC-s kártyaként árulják ezeket. Ha nincs rajta apró betűs megjegyzés, akkor az a kártya pont ugyanúgy hibátlanul kell működjön az OC-s órajeleken, mint egy nem OC-s. Nekem is ilyen van, de nem az OC miatt, az nem érdekelt (majd én megoldom :) ), hanem ehhez lehetett kedvező áron hozzájutni. Ezen nincsen feltüntetve apró betűvel, hogy bizonyos játékok esetén probléma jelentkezhet az emelt órajelekkel, szíveskedjen ilyenkor visszavenni belőle, így minden játéknál hibátlanul kell működjön a gyári órajelén. Egyébként nálam többszáz MHz tuning van a gyári (OC-s) órajelhez képest és nincsen ilyen hibám (egyébként ED-vel sosem volt, mert pl. egy GTA5 előbb hal el, ha probléma van; mondjuk az jobban is tudja terhelni a gépet).

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#33910) 4580693 válasza pcnet (#33908) üzenetére


4580693
senior tag

Jaja, ugyanezt nekem is. :F
Remélem, hamar rendbe fog jönni. :)

(#33911) to.ca válasza Micsurin (#33902) üzenetére


to.ca
tag

Egy fullra fittelt Cutter nagyon drága. Kamionozni bitang jó, mérnökölve meg is tudja védeni magát bárki ellen.
Én most fed reput + trade rank-et húzok vele, elvállalom a fejvadász küldiket is, amik útba esnek. De csak addig csinálom, amíg meg nem lesz a trade elite is, közben talán elérem az admiral-t a fed-nél. Utána alighanem elfelejtem egy időre, bár tény: szép járgány.
Egy fullos Corvette hamarabb összejön, hatalmas a fun-faktor, és mindenre (igen: szállításra is) jó, bár nyilván kevesebb a raktér, mint a Cutternél.

load"elite",8,1

(#33912) Sanyaaa26


Sanyaaa26
senior tag

Probléma közben megoldódott, láma voltam az a lényeg, háttal álltam a célnak.
A kis karika benne van ilyenkor is csak nem ugyanolyan... Jó kis játék, durván be tud szippantani :K

(#33913) D4M13N válasza 4580693 (#33910) üzenetére


D4M13N
aktív tag

Redditen már írták. Server error van. A dev már dolgozik rajta. Pc és konzol is lehalt.

(#33914) 4580693 válasza D4M13N (#33913) üzenetére


4580693
senior tag

Azóta a server status is issues detected lett. :) Remélem, mihamarabb rendbe rakják, mert röpülhetnékem van.

(#33915) 4580693 válasza 4580693 (#33914) üzenetére


4580693
senior tag

Elvileg elindult :) :C

(#33916) to.ca válasza 4580693 (#33915) üzenetére


to.ca
tag

Korai öröm.

load"elite",8,1

(#33917) 4580693 válasza to.ca (#33916) üzenetére


4580693
senior tag

Igen! :/

(#33918) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Elvileg már jó, nyolc előtt még belépés után rögtön kivágott, de most már játszok egy bő húsz perce folyamatosan (XO).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33919) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Egyébként már értem, hogy miért ajánlottátok ennyire a Cobra MKIII-at. Kényelmesen lehet fitelni, van rakterem, épkézláb fegyverzetem, továbbá rendkívül agilis és gyors. És szép :B

Most épp egy FDL-es célpontot sikerült pár perc alatt, de kb. csak az automata pulse laser segítségével, mert volt valami védelme rakéták ellen.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33920) duvi válasza Mister_X (#33919) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K A Cobra MK III az első többcélú hajó, ami huzamosabb ideig kiszolgálhat. Az eddigi kalandjaid után én azt javasolnám, hogy térj vissza a békésebb vizekre és gyűjts egy kis pénzt. Utas vagy áruszállítás elég jövedelmező alternatívák. Ezek mellett mehetnek a Data Delivery küldik is. Szerintem a combat küldiket egy ideig pihentesd. Persze ez is csak egy jó tanács ;)

(#33921) Mister_X válasza duvi (#33920) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ó, ha látnád a Transaction fülemet ;] Tele vagyok gyilkolászós küldikkel most is, néha befigyel egy-egy pénzesem szállítás, de olyankor is az volt a bajom, hogy rámszálltak a quest miatt.

Amikor békés vizekre akartam térni, akkor buktam vagy másfél milliót, mert nem tudtam a Keelbackkel megvédeni magam. Cobra most fel van fittelve ilyen multipurpose-ra, szállítok és vétek, "dől a lé" - FDL-t is úgy sikerült kiszednem, hogy igyekeztem folyamatosan az automata tornyainak a holtpontján lenni (sikerült, mert agilisabb vagyok), míg Viper és Diamondbackek esetén inkébb brute force-ra kellett ráfeküdnöm (ha végre előttem volt, ki kellett rá szórni minden).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33924) duvi


duvi
nagyúr

Egy újabb remek phoebia videó: Elite: Dangerous - Crematoria

(#33921) Mister_X
Akkor harcra fel és jó vadászatot kívánok! :)

[ Szerkesztve ]

(#33925) pcnet


pcnet
addikt

Srácok, ez a Voice Attack egy hatalmas találmány! :R

Duvi mester linkelte nemrég Papp Attila videóját (ezúton is köszönet mindkettőjüknek). Attila mondta, hogy dokk engedélynél csekkolni kell, hogy az 1es panel első panelén van e a kijelölés mielőtt végrehajtaná a parancsot, mert ha nem az elsőről kezd el lépegetni a makro, akkor másik panel másik pontjára fog nyomni. Meg lehet valahogy oldani, hogy mindig az 1es panel első paneljéről induljon a makro? Még nem tudom kipróbálni a dokk engedély kérést mert épp úton vagyok hazafelé Coloniáról, de dokk engedély fontos lesz trade és rang húzás közben.
Beállítottam az ugrás úgy, ahogy Attila is mutatta a videóban. Ugrás után azonnal nyom egy D-Scant is. Hatalmas! :) Bocs ha nagyon off itt, de most nagyon bulldog vagyok! Privátban is jöhet a help dokkal kapcsolatban ha nagyon off a topicban. :R

Na tessék, most meg elnyomott heat sinket rádió hallgatás közben. :D

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#33926) brd válasza pcnet (#33925) üzenetére


brd
nagyúr

Meg lehet valahogy oldani, hogy mindig az 1es panel első paneljéről induljon a makro?

Tudtommal nem, mert az ED nem szolgáltat ilyen infót, tehát max. a képet értelmezve lehetne biztosat tudni, ami ugyan nem teljesen reménytelen (én nekikezdtem az AutoHotkey-es dokkoláis kérelmező billkombóm miatt; úgy néz ki, tudna működni), de időigényes. Ha valaki tud ezzel kapcsolatban új infót számomra, az engem is érdekelne.

The only real valuable thing is intuition.

(#33927) Mister_X válasza duvi (#33924) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Na, már értem, hogy miért is jó a life support system. Eddig csak akkor sikerült behozni, amikor túlterheltem a reaktort és levágott mindent. De most (egy FDL ellen) megszívtam, mert bár 75%-ra vitte le az életerőm, kitörte a szélvédőm - HUD nélkül érdekesen sikerült elnavigálnom a legközelebbi állomásig, ott viszont nem engedtek leszáééni :Y Mert sima station volt, nem starport. Gondolom foglalt volt meg minden. Erre leszállás közben fogyott el az oxigénem :(

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33928) to.ca válasza pcnet (#33925) üzenetére


to.ca
tag

Még abban a makróban (és minden olyan esetben, amikor ezt a panelt használod) vissza kell léptetni az első tabra, így a következő requestnél onnan indul majd.

load"elite",8,1

(#33929) duvi válasza Mister_X (#33927) üzenetére


duvi
nagyúr

Ilyenkor lépj ki a játékból és lépj vissza másik játékmódba (Open/Solo/Private Group). Jó eséllyel szabad lesz a dokkoló és leszállhatsz. Másik opció, hogy (ha belefér az időbe) ne outposra szállj le, hanem nagy állomásra. Ott biztos, hogy lesz hely és elég ha berepülsz a levélbedobón, mert az állomás belsejében már nyomáskiegyenlítés van.

(#33930) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Ha nem a legolcsóbb alapp Life Support lett volna bent, túléltem volna :) Navigálni így is nehéz volt a betörött szélvédő (nincs HUD) miatt, de kb. egy percem maradt, mikor megérkeztem az outposthoz és ez volt a legközelebb.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33931) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Nem bírtam a kísértéssel, meglett a Vulture. Ez a nekem való hajó :C Mondanám, hogy lomha, de agilisebb, mint a Cobra a jobb thursterek miatt (és még nem is cseréltem kategórián belül jobbra), ezzel egyenlíti ki, hogy lassabb. Kicsit kikerekedett a szemem a large weaponok árai miatt, nincs is most rajta, csak egy gimbaled pulse laser és egy fix multi-cannon, de ezekkel is szétmarcangolom a kisebb hajókat. Egyszer volt egy "komolyabb" ütközetem egy AspS-tal (értsd.: már lejárt az FSD cooldown), ahol szembefordulva kezdtük el lőni egymást 0 sebességgel, a pajzsom felét szedte le, mielőtt menekülőre fogta volna :C

Hiányozni fog azért a Cobra valamilyen szinten, nem is adtam el, mert a Vulture-t nem tudom felszerelni földreszállásra (Cobrába se fért el a hangár), majd átalakítom bányász-felfedező hibridként és megtartom hobbihajónak.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33932) ZSoros válasza Mister_X (#33930) üzenetére


ZSoros
csendes tag

Én mindig D-s life supportot teszek a hajókra, nem is a plussz 2.5 perc levegő miatt, hanem mert az a legkönnyebb. Nagyobb hajókon ez sok tonna is lehet, ami már számít az ugrótávnál (is).

(#33933) Micsurin válasza Mister_X (#33931) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Arról tudj, hogy a Vulturekba kínai szélvédő kerül! ;) Ha bejön a vonal meg se állj az FDL-ig. Az orr huge hp-ja cuki egy medium sized shiphez.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#33934) Mister_X válasza Micsurin (#33933) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem véletlenül kellett már kétszer is lélegzetvisszatartva elfutni a legközelebbi állomásig, szerencsére 5 helyett már 10 perc áll rendelkezésre.

Gondolkodok erősen egy fuel scoopon viszont, csak nem fér be sehova :B

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33935) duvi válasza Mister_X (#33934) üzenetére


duvi
nagyúr

A Vulture az egyik legszerethetőbb combat ship. Harcon kívül másra nem is érdemes használni. Két gyenge pontja van. Elsősorban a kicsi PP, ami miatt állandó energiagondjai vanak, másodsorban a hatalmas szélvédő, amit előszeretettel lőnek ki (ezért sem ajánlott a frontális harc vele). Talán a Vulture van a legjobban rászorulva az engineer tuningra. Ezután viszont nagyon durva gyilkológéppé válik :) Itt egy tuning nélküli fitt alternatíva.

(#33936) Micsurin válasza Mister_X (#33934) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Szerethető dög, nagyon sokáig használtam. Rinyáltam is itt sorra, hogy a 2Beamet nem bírta szuflával. Máskor meg azért mert akaratlanul nyitottam ki az ablakot és szellőztettem ki....
Cobrat jól tetted, hogy megtartod, material gyűjtéshez enginerek miatt én mindenképpen azzal tekeregnék, még ha üríteni is kell rajta az SRV-hez.

Egész addig volt meg míg összegyűlt a lé egy FDL-re, azt is fogod szeretni ha combat orientált vagy, szinte bármi körbetáncolható vele, FA OFF-ban, ha teszel egy Plasma Acceleratort a huge hp-ra akkor meg nagyon masszív mafflásokat lehet vele kiosztani. Bár ő igazi "glass cannon", nagyon jók a pajzsai, de ha egyszer lehámozták róla akkor ritkán volt vele esélyem HAZRes-ben elpucolni.

Jöhetne már a március.... végre lehet új arrcképem, tekintve Rick már foglalt... :(((
Gondoltam Elite Pilotot állíttattok be, nagyon ráfüggtem mostanában, szerencsére Hálózat Gyakorlaton elketyegünk a CCNA anyaggal, progra kész előre majdnem egy hónapra az összes beadandóm, így most orrvérzésig mehet az Elite! :D

Félig OFF megint, bocsi, joystick téma.... nem tudom elkerülni a F.L.Y cseréjét. :(

A F.L.Y.5 végleg feladta a harcot.... teljesen begőzölt és folyamatosan balra húz a hajó.... Már a teljes kábelt kiszedtem újraforrasztottam de semmi. Azt hiszem kuka, MadCatz / Saiteket soha többet, 18 rugóért többet vártam, hiába 4 éves lassan a cucc. :(((
Hotas.X vs Hotas.4, csak a PS4 kompatibilitás a különbség a kettő közt?

Elite rendelkezik műterheléssel? Tudom hülye kérdés tekintve elvileg minden hajó fullon van tehetetlenségi csillapítókkal. (...pilóta szét ne szakadjon már. :D ) de ha tudna kezelni Force Feedbacket az Elite egy
Logitech WingMan Force 3D Pro-n is nagyon gondolkozok.Nem hotas, de lenne feelingje ha küzdeni kell a bottal.

Esetleg a Thrusmaster T16000M tetszik még, mert kézre szabható...

Árban, summában a Hotas X lenne a nyerő, mennyire "műanyag" és recsegős?

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#33937) duvi válasza Micsurin (#33936) üzenetére


duvi
nagyúr

Amennyiben cserélsz, akkor mindenképpen hotasra váltsál! Ha a pénz az elsődleges szempont, akkor a Hotas X a legjobb választás. Állítólag a PS4 verzió kicsit pontosabb, de én is csak hallomásból tudok erről. Következő lépcsőfok a T.16000M FCS. Ez egy kicsit eltér a többi hotastól a csúszósines gázkarral és a szoftverével. Ezután három Saitek jön (X52 - X52Pro - X56), majd végül a THRUSTMASTER HOTAS Warthog.

(#33938) Mister_X válasza duvi (#33937) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hotas One esetleg? Az tudtommal a legfrissebb és szétszedhető is. :B

#Vulture: köszi a fitet, de egyrészről most pénz kérdése lesz feljebb tolni, másrészről a fegyvereket nem igazán ismerem.

#Cobra: megmaradt, csak "épp minek", nagyot nyeltem és kiszedtem az automata dokkolót a Vulture-ból, hogy legyen bent Inderdictor és VH egyszerre. Még csupaszon áll a hangárban, majd felszerelem valamivel. Lehet kap majd dumbfire missile-okat meg VH-t ő is és kifejezetten vele fogok sentry-kre vadászni.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#33939) duvi válasza Mister_X (#33938) üzenetére


duvi
nagyúr

A Hotas One a Hotas X Xboxos változata, ahogy van belőle PS4 verzió is. Mindhárom ugyan úgy szétszedhető.

(#33940) Micsurin válasza Mister_X (#33938) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Dokkolót idővel úgyis elhagyod teljesen nyugi, nem fog helyet foglalni semmiben idővel. (Speciel én kapásból manuál landoltam.)

@Duvi: Voltam venni, nem Hotas X lett, nem volt kényelmes maga a karja és ámblokk nekem nem volt begyere a cucc, Logi 3D PRO lett, gomb problémám sose volt, arra itt a Razer Tartarus. :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#33941) wollnerd


wollnerd
aktív tag

Sziasztok!
Egy igen extrém neutron csillaggal találkoztam! :Y
KÉSZÍTETTEM EGY VIDEÓT RÓLA
Sokkal félelmetesebb volt mint a többi... (pedig a neutron túltöltés a kisujjamról is megy.)
Az se volt egyértelmű hogy hol volt a csóva vége... Nehezebb volt, de megcsináltam. :)

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#33942) duvi válasza Micsurin (#33940) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula az új joyhoz! :)

Ha már szóba kerültek a hotasok és joysticok, itt egy speciális alternatíva, ami főleg a balkezeseknek lehet jó: T.16000M FCS Space Sim Duo Joysticks

[ Szerkesztve ]

(#33943) Gait


Gait
csendes tag

Sziasztok.Hosszú passenger misszióra milyen hajót ajánlanátok?

(#33944) duvi válasza Gait (#33943) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia!
Anacondát a nagy ugrótáv és raktér miatt.

[ Szerkesztve ]

(#33945) duvi


duvi
nagyúr

Hozzánk is beköszöntött a Halloween :D
Szezonális ajánlatok a Frontier storeban:
- Jack-o-Lantern Bobblehead
- Creepy Emissive Decal Pack

(#33946) Mortel válasza kiskuplung (#33878) üzenetére


Mortel
senior tag

:R

Denso: De, nem mozdult meg a hajó... :)

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#33948) Mortel válasza pcnet (#33925) üzenetére


Mortel
senior tag

Nekem voice pack van, ilyenkor kiadom a "Transaction" (vagy bármi más panelen lévő fő utasítást, és, ha nem áll rá, akkor odaviszem manuálisan. Legközelebb már jó lesz.

De, vigyázz vele, nehogy úgy járj mint én... :)

Ajánlom a fejhallgatót, és, hogy ne beszélj sokat, miközben be van kapcsolva a mikrofon! :)

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#33949) Mortel


Mortel
senior tag

Mi a legfontosabb paraméter (mitől lesz az ugrás mértéke a legnagyobb) FSD távolság növelésénél engineer-nél?

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#33950) brd válasza Mortel (#33949) üzenetére


brd
nagyúr

Optimised mass.

The only real valuable thing is intuition.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.