Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
smirdex
üzenetére
nem ismerem a wiset de ezert szeretem a paypal fizetest mert azt valahogy biztonsagosabbnak gondolom mint egy bankkal kuzdeni. sajnos volt mar hogy paypal beavatkozast kellett kernem de eddig mukodott.
azert az eleg fura hogy a trackon ott van hogy vissza lett kuldve es vissza is kapta a cuccot megise fizetik vissza. nem lehet hogy valoban feladta ujra? vagy meg holdban van a penzed valahol?
nem szabad ezt az ujra feladast kerni, azzal csak szopcsi van, minig jobb a penzt visszakerni.
nekem is volt olyan hogy egy igen draga pakkot kuldtek franciabol es hollandiaban vagy belgiumban atadtak a dpd-nek, de ott valami felre ment es az orszagba beirtak a budapestet.
ezek utan a dpd majdnem elhozta hazig, majd visszakuldtek, hogy hibas cimzes.
az elado is nagyon rugalmatlan volt hetekig igergetett fut fat, meg ujrakuldi, meg visszafuzeti stb, de nem csinalt semmit.
vegul ebay beavatkozast kertem, eltartott eleg sokaig visszaadtak a penzem (masfel 2 honapig is eltartott az egesz, pont ugyanebben a karacsony elotti idoszakban volt).
nem tudom az esetedben mit lehet lepni, de ott meg cifrazza a vamolas is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/