- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Én még nem futottam bel eolyanba, hogy a Magyarorszagon kiadott Visamat ne fogadtak volna el Valahol a neten vagy kulföldön. Ezzel szemben volt többféle amexem is na azzal csak szivás volt az életem, pedig tudtommal nekem még akkor volt, mikor nem magyarorszagon adtak ki őket. Csak volt itt már ügyfélirodájúk, de még eredeti ami votl a kártya.
Azt sehol nem akarták elfogadni. Félig mert állandoan valami problémájára hivatkoztak félig mert akokr még ugy volt hogy a Visa MAsterért tudtommal 4,5 %-ot vontak a kereskedőtől az amexért meg 7%-ot nem tudom ez változott e azóta.You can't teach new tricks to an old GOD!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest