- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
Szia, igen minden rendben volt, bár hozzáteszem ott sem olvasta el, ugyanígy ott volt, csak megegyeztünk hogy megnézem mennyibe fog kerülni. De az egy 20 dekás cucc volt, ez meg 14 kiló, és kb 60k lenne csak feladni. Azért is írtam hogy előtte írjanak, nem is értem ha megvan az illető, már leveleztünk is miért nem ott keres? Na mindegy, a lényeg hogy így ezzel jogosan kérhetem a törlést ha arra kerül a sor, megírtam neki mailba, ha előre utalja nekem számlára a szállítási költséget feladom, és majd rendezem ha felszabadult a pénzem. Kölcsönös bizalom kell ehhez, ha nem tetszik neki akkor kérem a törlést, nekem ennyi pénzt elővenni csak egy feladáshoz kicsit sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest