Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
senior tag
válasz lacima #53093 üzenetére
az mit jelent hogy kifizethetem paypallal is akar?
ha mar egyszer erte mesz akkor fizess cashben, ird meg neki hogy atvetelkor fizetsz.
ez neki is jo mert a PP nem fog levonni tole semmit.
a PP vedelemet meg te helyettesited azzal, hogy atnezed(atnezeted) mielott fizetsz.
arra gondoltal, hogy esetleg lopott az auto? ennek utana tudsz helyben nezni?------
-
lacima
tag
válasz radi8tor #53094 üzenetére
A leírás és a képek alapján biztató. Csak ugye írta, hogy rozsdamentes, erre lennék kíváncsi. Friss műszakis épp ezért kérdeztem, hogy akkor lábon elhozható e. Csak mivel semmi adatom nincs róla mivel nem jött email azt sem tudom hova kellene értemenni németországba. Csak a város van meg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz lacima #53093 üzenetére
Célszerű ezeket vásárlás előtt tisztázni.
Ha most nem válaszol az eladó, azért nem tehető felelőssé.
Neked fizetési kötelezettséged van, ha nem fizeted ki, akkor felírják az adatlapodra. Pár ilyen után törölnek eBay-ről.Javaslom ne fizesd ki, ameddig nincs minden infó a birtokodban. De legközelebb szerintem vásárlás előtt beszéld meg ezeket az eladóval.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
lacima
tag
Sziasztok!
Az ebay.de-n vettem egy kocsit, de érdekes módon nem jött levél az ebay-től vagy az eladótól, hogy megnyertem az aukciót bla bla. Ebay-en a listában ott van, hogy megnyertem és kifizethetem paypal-al is akár. Viszont, az eladó írt, hogy mikor akarok értemenni erre válaszoltam neki, hogy küldjön már közeli fotókat és akkor ugye tényleg elhozhatom lábon a kocsit mert repülővel mennénk ki érte. Viszont erre közel egy hete nem válaszolt. Ráírtam, hogy legyen szíves válaszolni de semmi. Már az ebay-től is jött a levél, hogy fizessek. Mit lehet csinálni ebben az esetben? Egy 1600 euros mazda-ról van szó egyébként.
Laci
-
Limefun
csendes tag
válasz radi8tor #53090 üzenetére
Az szép... Nem igazán értem ezt, korábban találkoztam már nem egyszer magyar eladóval ebay-en. Mi lehet a különbség a felhasználóink között?
-Közben olvastam a kiegészítésed, ebben az esetben lehet kicsit jobban megválogattam volna a feltöltött cumókat.. Nade valahol el kell kezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Limefun #53089 üzenetére
Ez elég egyértelműen fogalmaz.
Magyar eladó nem növelheti az eladási korlátot, mivel nincs PayPal bank hitelesítő rendszerében ez az ország.Majd ha lesz pár (legalább 10) sikeres eladásod (pozitív visszajelzések), akkor emelkedik ez a korlát.
De a korlátot nem rögtön emelik fel, hanem x havonta. Ezt nem tudom pontosan. Nekem egyszer csak jött egy levél, hogy a szintem "Above standard" és megemelték 10x-re a korlátot.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Limefun
csendes tag
Csináltam pár képmentést ha a leírásom nem lenne érthető...
[link][ Szerkesztve ]
-
Limefun
csendes tag
Sziasztok, ebay-es eladáson agyalok, de kissé bonyolultnak találom a rendszert, van itt esetleg valaki aki képben van a részletekkel?
A problémám az lenne, hogy elkezdtem feltöltögetni cumókat, hamar elértem a havi free limitet és nem enged "upgradelni" a felhasználóimat. Tudna valaki segíteni esetleg?[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Szeretném felhívni a figyelmetek, hogy NE vásároljatok kínából CRKT, Boker és Smith & Wesson zsebkéseket! Feltűntek kínai eladóknál harmadárú példányok, és jelentem mind hamisítvány. Ráadásul igen hitvány minőségűek. Valszeg több márkát is másolnak, de ezekből biztosan sok a hamis!
(Mivel ezekből a legtöbb eredeti is a Távol-Keleten készül, így egy kis naivitás komoly bosszúságot szülhet! Inkább várjuk meg, míg a kínaiak elküldik az eredeti példányokat az amcsiknak, majd vegyük meg onnan!)
Ezzel párhuzamosan a magyar apróhirdetési oldalakról is csak igazolható eredetű kést vásároljunk!Ha kést szeretnétek vásárolni, akkor ezt az US sellert ajánlom: stores.ebay.com/MooseCreekGear
Licitekkel igen jó vételeket lehet csinálni. Magától összevonja a szállítást, korrekt, gyors. -
htc07
addikt
-
TaaT
nagyúr
Azt tudom hogy mit jelent ha egy termék árát nagyon megemelik (készlethiány), de az micsoda hogy valaminek az árát a felére csökkentik? És nem aukció hanem fix ár.
Give them hell Ukraine!
-
agroman
senior tag
válasz vadasz70 #53077 üzenetére
ezt ajanlja, de mas megoldasra is nyitottnak mutatkozik.
szerintem a legtisztabb megoldas, hogy refundot kersz es megigered neki, ha megerkezik akkor ujra kifizeted.
ha meg nem zavar, hogy 2db-od is lesz belole esetleg, akkor akar azt is megigerheted neki, hogy refund utan ujrarendeled tole.------
-
agroman
senior tag
hiszen a videón a sérült csomagolás látható.
ott bukik a "csalo elado" terve(vagy inkabb a tied), hogy legkesobb az utolso postai allomason jegyzokonyvet vesznek fel a serultnek kinezo csomagrol..de sokkal valoszinubb, hogy siman at sem veszik feladaskor a serultnek kinezo csomagot, mert ez biztos karteritest jelentene.
egyebkent nem az eladonak kell kuldeni a videot, hanem az ebaynek.
es a nagyobb erteku cuccok feladasarol az eladok is csinalnak videot, eppen az olyan miatt mint te.------
-
lockdown90
senior tag
akinek esetleg van tapasztalata Shenzenbol mennyi ido mig ider a csomag? HK-bol rendeltek fele mar itt van...
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok ! Lenne egy másik csomaggal is problémám őt sem kaptam meg az érdeklődésemre ezt válaszolta. Most azt akarja hogy rendeljem meg újra és feladja jól értelmezem?
Dear friend
Thanks for your msg.
I am so sorry to hear that and so sorry for all the troubles.
I promise I really posted your order as soon as I received your payment.
Maybe it has some delays on the way.
As you know sometimes it just happened.
I know you are a nice person and will understand me.
To protect your profit, I’d like to use a faster and safer shipping way to resend your order all at my cost.
Will that be Ok for you?
Or what else I can do for you?
Waiting for your reply and wish you a nice day!
Best regards
Your sincerely, Customer Service Dept -
htc07
addikt
válasz agroman #53072 üzenetére
Készítsd a Nobel-díjam
Szóval kapsz egy csaló eladótól egy szép követ a rendelt telefon helyett, tömegre hasonlót, mint a telefon lenne. Úgy csomagolja, mintha ki lett volna bontva és visszaragasztva, vagy mintha sérült lenne és le lenne ragasztva, de ez nem szembe tűnő.
Videóra veszed, ahogy kibontod, meglepődsz a kavicson, küldöd a videót az eladónak.
Erre az eladó azt mondja, hogy ő ezt nem így adta fel, hiszen a videón a sérült csomagolás látható. Azzal gyanúsít, hogy át akarod verni, kicserélted a telefont kavicsra.
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
cs.david94
tag
Tegnap megjött az első csomagom angliából is. Igazából nem is nekem, hanem havernak, csak én intéztem neki, motorhoz alkatrész. Ápr. 3-án lett rendelve, 7-én jelölték be shippednek, én meg ugye gondoltam hogy hamar ideér, ezzel nem is volt hiba, mamának mondtam is itthon, hogy kérdezgesse a postást, mert hajlamos össze vissza kiszállítani a kínai csomagokat a faluba, főleg mert 3 helyre hoz általában, és van két névegyezés(egy kereszt és egy vezeték név). Lényeg a lényeg, már szerintem hülyének nézte a postás, a mamát, amikor pont ittvolt nálunk, és jött a GLS és hozta a csomagot. Hát így tervezzen előre az ember
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Ma levett paypalról az ebay 6,45 dollárt. Nem egészen értem miért. Mi ez? Amikor vásárolnak tőlem abból is mindig levon valamennyit jutalékként. Akkor ez mi? -
agroman
senior tag
[moderálva]
6 meter ragszalag..csak azt elfelejted, hogy legalabb 3 fele cimke talalhato a ragszalagokon(postai, vamaru, cimzes, stb..). es a komolyabb eladok nem ma jottek le a falvedorol hogy egy huje kis magyar csalo at tudja oket vagni a palankon.ugy le van zarva, hogy ha te azt felbontod serules nelkul akkor tied a nobel dij[ Módosította: radi8tor ]
------
-
htc07
addikt
-
havri1
félisten
válasz mirci18 #53063 üzenetére
10k felett, vagy sérülékeny terméknél szoktam.
Nem lehet úgy visszaragasztani, hogy az ne látszódjon.
Szerk: pontosabban én nem tudnám úgy visszaragasztani. 2 ilyen termékem volt, egy UV lámpa, aminek egy zsugor csomagolása volt, max felvágni lehetne az éleinél, de nekem még olyan ragasztószalagom sincs.. Főleg, ha a feladó is csinált videót, kész bukta.[ Szerkesztve ]
havri
-
htc07
addikt
kibontom óvatosan, kiveszem belőle a cuccot, visszaragasztom, aztán levideózom az üres borítékot.
ennyit ér sztem a kibontós videó.
-
havri1
félisten
válasz gabo89 #53059 üzenetére
Ha nincs videó a felbontásról..necces menet lesz.
Súly az egyedüli, amibe kapaszkodhatsz.
Mérd le az aksit, és kérdezd meg az eladótól, hogy mekkora volt a csomag feladási súlya. Minden csomagot lemérnek.
Mivel erről neki bizonylata van, kamuzni nem kamuzhat.
Tehát ha 1.2 kg volt, és annyi az aksi is / db, akkor case, és ezt kell leírni.
Bekéri az ebay a bizonylatot az eladótól, és egyértelmű.havri
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Rendeltem az UK eBay-ről két darab ugyan olyan laptop akkumulátort angliából. Most hozta meg a futár. Viszont csak 1 db volt a csomagban... Most rendeltem először eBay-ről, így szeretném megkérdezni, hogy mit tehetek ez ügyben?
Előre is köszönöm!indul a sörös aludni
-
paperboy
senior tag
48 óra az már rég eltelt, 5-én nyitottam még... Action-nél volt egy olyan ha kilistáztam ezt a case-t, hogy receive fee credit, ezt válsztottam, és megkérdezte hogy megtörtént e a kifizetés, kiválasztottam, hogy nem, . Remélem jól csináltam, paypalon megjelent most egy 0 font értékű tranzakció...
Rosszul írtam az előző hozzászólásomban, 40 font volt a jutalék az elkelt motor után, akkor remélem ezzel nem vonódik le, mert ez még nem lett levonva a számlámról, hanem a 37 font a 3 felrakott motor hirdetési költsége, gondolom azt minden esetben fizetendő...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz paperboy #53056 üzenetére
Nyitottam case-t, hogy nem történt még fizetés.
Akkor nincs gond. Van 48 órája a vevőnek fizetni, ha továbbra sem fizet, akkor tovább léphetsz törléshez és a jutalékot visszakapod. Nekem a múlt hónapban egy ilyen ügy 1 hét alatt futott végig és visszakaptam a pénzemet -
paperboy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom tud e valaki segíteni az ügyemben, ebayre felraktuk egy ismerősöm régi replika motorkerékpárját. A minimálárat elérve elvitte egy teljesen új regisztrációs "vevő" aki szerintünk csak üzletrontás miatt üthette le, és nemigen akar válaszolni a levelekre se. Nyitottam case-t, hogy nem történt még fizetés. Ebay a költségeket a hirdetésre ami 34 font, már levonta közben. Mit tudok, csinálni ilyen esetben, mert cancel-ezni se tudom még az üzletet. Ez a 34 font, mivel elvileg eladásra került a termék, már vissza se tudom kapni? Ha nem ment el egy áru, mármint nem érte el a minimum árat (raktunk fel még két motort amit nem vittek el) azoknál is számítanak költséget?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Topikgazda
Már megjött a SMS, küldtem a papírokat.
Nem ez ez első esetem, 12, 16 $-os tételekre kértek már be.
Azt hiszik, ha a kínai a svéd postával szállít, az csak drága valami lehet, mert akkor nem választaná a biztonságosabb postai szolgáltatót.
Egyszer meg azzal akartak szívatni, hogy a Göteborgban élő, ott lévő üzletből vásároltam, viszont kínai nevű volt a feladó és ráírta a csomagra, szintén bekértek mindent, de mellékeltem a Google műholdas térkép képet a helyéről, a címét, elérhetőségeit és azután rendben voltunk, csak megint 1,5 hét csúszás.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Ha a 17track azt írja, hogy vámolják attól még nem biztos, hogy vámra kerül. Majd ha kapsz róla SMS-t (ha rajt a telefonszámod a csomagon) vagy levelet akkor lehetsz benne biztos.
De ha annyit fizettél érte amennyit írsz akkor megküldöd nekik a papírt róla és küldeni fogják neked mindenféle extra költség nélkül.Haverom is rendelt egy 6$-os telefontartó keretet (3D mókához) és 3D szemüvegnek nézték, kiküldték hogy vám eljárás alatt van, megküldte az adatokat hogy 6$-ba került és utána simán kiküldték neki.
-
BaLee
addikt
válasz VásRló #53048 üzenetére
Iszonyúan emberfüggő, hol mennyi idő.
Én múltkor láttam, hogy előttem egy kb. 30 leveles stócot tettek a nő elé, át is álltam másik sorba, erre kb. 5 perc alatt lezavarta, míg a másik ott körülményeskedett 10 levéllel. Szerintem ha valaki ügyesen csinálja akkor 15-20mp egy levél, ha meg körülményesen akkor több mint 1 perc...
Előttem múltkor úgy adtak fel csomagot, hogy nem töltöttek hozzá semmi papírt, a kezelő szépen nekiállt kitöltögetni, nyomtatni, kivágni ragasztani, nem túlzok 10 percig tartott egy ilyen művelet. Érdekes engem régen mindig elhajtottak, adtak egy papírt, hogy töltsem ki aztán jöjjek vissza ha kész.
Most meg már lehet diktálni is. -
-
-
VásRló
tag
Postán ha valaki mondjuk felad 50 eu-s levelet, az mennyi idő? És ha még ajánlva is kéri, akk jóval több idő?
-
Topikgazda
Persze nem fizetek semmit (free post volt), de ha nem vonták volna vámeljárás alá, akkor már használhatnám, most meg el kellett küldenem a vásárlással kapcsolatos iratokat, azt fel dolgozzák, 1 hét csúszás mire megkapom, addig nem tudom megjavítani a helit, a hétvégén el akartam adni, most van egy kedvező lehetőségem, lehet hogy később meg nem fog sikerülni. A sz.r.kodás miatt bukok 20e Ft-ot.
Az nagyobb értékű tea meg rendben megjött.
Igaz wedding gift volt ráírva, még is csak jelent valamit a csomagokon lévő felirat.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Directors #53045 üzenetére
Téma összefoglalóból:
"Mikor nyissunk Case-t vagy Claim-et?
Amennyiben a megjelölt időn belül nem kapod meg a küldeményed, először érdemes az eladóval felvenni a kapcsolatot, és tőle érdeklődni a csomag holléte felől. Abban az esetben, ha az eladó nem válaszol, vagy nem tesz lépéseket a megoldás érdekében, akkor érdemes megnyitni a Case-t, és ha muszáj, abból a Claim-et."
⭐ Stella
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy pulcsit aminek legkésőbb a mai napig meg kellett volna érkeznie de nem jött meg még mindég.
Írjak az eladónak és elindítsam a Case-t?
Vagy először érdeklődjek az eladónál? Elkérhetem tőle a Trackinget?
Ha esetleg azt írja hogy várjunk még egy hetet abba gondolom belemehetek.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet az olyan eladó termékeit kilistázni aki nem szállít M.o-ra?
Ezt a terméket nem tudom kilistázni. Mert más terméket szállít M.o-ra, szóval jó volna ha látnám. -
Topikgazda
Na megint szívatnak, a Kínából svéd postával érkező helikopter modell aksikat (16,36 $ értékű ami 15,45 €-nak felel meg) vámeljárás alá vonták!!!
Ezt is csak 17track nyomkövetési infójánál látom, a Magyar Posta nem mutat semmit ilyet.
No elgurult a postai dolgozónál valami, mert az érték fel van tüntetve, és ha átvilágítják látható hogy mini aksik vannak benne, ami nem éri el a 6000 Ft-ot. Kellene az ÁFA a Questor "áldozatok" megsegítésére.
Nálunk 2000 Ft darabja, fizettem érte 1500 Ft-ot.
Kíváncsi vagyok, hogy kérni fogják-e a 2000 Ft-ot a postai vámkezelésért, mert mint utaltam az előbbi hozzászólásomban elméletileg lehetséges, de én is pofátlanságnak tartom, ha ténylegesen így működne.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ez nem az a fórum, de van amikor úgy hirdeti meg az eladó, hogy ő választja meg a szállítási módot az adott szállítási költség keretei közt.
Hivatalosan minden Unión kívülről érkező küldemény, ami 22 € feletti vámeljárás köteles, amiért még a Posta is kérhet pénzt, de ne adjak tippeket nekik. -
Moszy
tag
Ali-n rendeltem Nem ez az első csomagom.
Direkt nem kérem futárral mert az szinte mindig vámeljárásos lesz .
HongKong Post Air Mail -el indítattam.
Most kaptam levelet A DHL-től , hogy vám.....
Megnéztem a rendeléseket , hát ez az örült sárga nem DHL-el küldte
Fel tudnék robbanni miatta.Az egy dolog , hogy Áfa , de a 10000 Ft cuccra most még 5900 DHL vámkezelési díj is jön. Szerintetek ilyenkor mi lenne a helyes lépés.
Írtam neki , hogy ezt vajon miért küldte így , de semmi reakció.mert ez így jó
-
Topikgazda
(#52990) agroman Köszi a kiegészítést. Egy óra volt amit eladott, az 2 kg-ig levélpostai küldemény és elég ahhoz a CN22, nem gondoltam hogy nehezebb lenne az óra.
Más:
Néhány hozzászólással ez előtt volt szó a DPD esetleges trehányságáról, hogy nem hagy értesítést, de ez mostan már nem egészen igaz.
Reggel vettem egy kávéfőzőt, az eladó DPD szállítást adott meg. Jött tőle az értesítés, hogy feladta, mos jött egy e-mail a DPD-től.Kivonat:
Tisztelt Címzett!
Értesítjük, hogy a DPD Hungária Kft. az Önnek szóló nemzetközi küldeményt 2-5 munkanapon belül kézbesíti az Ön részére.
Küldeményét a következő csomagszámon tartjuk nyilván:
xxxxxxxxxxxxxx
A csomagszámra kattintva az internet oldalunkon érheti el a nyomkövetési információkat.
A küldeményt futárunk az alábbi címre fogja kiszállítani:.......
..........
A kézbesítés napján újabb értesítést küldünk Önnek, melyben tájékoztatást kap az adott napon belül egy három órás kézbesítési időintervallumról. Amennyiben az adott napon történő kézbesítés nem lesz megfelelő Önnek, lehetősége lesz átütemezni a kézbesítést.
Kérjük, a kézbesítés zavartalansága érdekében, ha a fenti adatokban hibát talál jelezze ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy utánvétes küldemény esetén a pontos utánvét összeget készítse elő.
.............
Elérhetőségeink:
Email: cimmodositas@dpd.hu
Telefon: +36 1 501 6200
Telefon: +36 40 100 373
Üdvözlettel,
DPD Hungária Kft.A hozzám eddig szállító DPD-s futárok mindig telefonáltak az érkezés előtt 60-45 perccel.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Rendeltem egy terméket de még nem kaptam meg 5 nappal az utolsó delivery után írtam az eladónak és ezt a levelet kaptam, ha jól értelmezem akkor fel ajánlja hogy újra küldi? Ebben kérnék meg erősítést. Köszönöm
your item have sent out on mar-12 by Hong Kong airmail without tracking number.
it takes about 10-20 working days to your country.
maybe the package was lost on the way,
I would resent you another, ok?
wait for your reply.
Best regards,
panyoukui23 -
havri1
félisten
4 termékem is eltűnt a listámból, pedig egyikkel levelezésben is vagyok az eladóval. Nem értem, és lehet caset kellett volna nyitnom, mert nem érkezett meg a cseredarab.
Így hogy a fenébe nyitok caset?
Akármit állítok a listán, nincs ott egyik sem. Délután még benne voltak..nem értem..havri
-
titán
Sziasztok!
Nemet ebayrol vettetek mar szamitogep alkatreszt? Mennyire gazos/megbizhato stb?
Koszonom!
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Mennyit kell várni meg nem érkezett terméknél mielőtt ügyet nyithatok? Tegnap lejárt a megadott szállítási határidő, de közben már az eladó törölte magát az oldalról. Ma próbáltam felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal de ezt az üzenetet kapom ha arra megyek rá , hogy nem kaptam meg a terméket.
"Senden Sie eine Anfrage an den Verkäufer
Wir hoffen, dass Sie Ihren Artikel bald erhalten.
Teilen Sie dem Verkäufer mit, wie er Ihnen helfen kann. Wenn der Verkäufer sich nicht innerhalb von 10 Tagen bei Ihnen meldet oder das Problem nicht geklärt werden kann, schalten Sie uns bitte ein. Wir möchten, dass Sie zufrieden sind.
Artikel nachverfolgen:We're unable to show the shipping status at this time. Please try again later.
április 14-én járt le a határidő.
Lumia 950XL
-
Because
őstag
úgy szeretek kínából csomagot kapni! nem tudom ti hogy vagytok vele, de eddig minden csomagolópapírt megőriztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest