Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
kellett hozzá 9 év, de meglett ez a plecsni is:

Top-rated seller lettem a Power seller mellett

-
válasz
randras
üzenetére
Neked is: Ugye csak vicceltek, mi lenne ha rákeresnétek, olvasnátok a hsz-ek közt?
Ma te vagy a harmadik aki ezt kérdezi, egy csomó hsz-t írtunk!!!
Az eladó általában nem fizeti a visszaküldés költségét, a Return feltételeknél biztos ennél is így van.
A label = posta címke, amin rajta van az eladó neve és címe.
Jó eséllyel az eredeti csomagoláson rajta van amiben megkaptad.
Az eladó csak a visszaküldés és átvétele után köteles visszaadni a vételárat.
Azt, hogy hamis a termék nem biztos, hogy tudod igazolni. A termék leírás nem biztos hogy igazolja. -
válasz
solarix45
üzenetére
Dluinet röviden megválaszolta.
De úgy működik, hogy vámeljárás alá vonják, bekérik az információkat, ha nem éri el a 6000 Ft-ot, akkor abbahagyják az eljárást mert nincs jogalap,és kézbesítik, nincs eljárási költség.
Ha kell ÁFÁ-t, vámot fizetni, akkor végig viszik a folyamatot, lesz határozat és az eljárást is ki kell fizetni. -
randras
veterán
Sziasztok,
belefutottam egy hamis termékbe eBay-en, ami konkrétan 0 forinttal volt olcsóbb, mint itthon, csak itthon hosszú határidőre tudták volna csak szállítani, így onnan vettem. Nyitottam egy case-t (hamis terméknek megfelelőt), az eladó jóváhagyta, és várja a visszaküldést, felül megjelent a "Contact seller to get a return label. The seller will pay for shipping." első lépésként, és megjelent a cím.
Namost egyrészt hogy működik, hogy ő állja a visszaküldés költségét? Így még sosem küldtem vissza. Be kell majd scannelni egy blokkot, beírni az értéket, vagy rá van bízva, hogy mennyit, és hogy adja vissza? + mi ez a return label?
Mert elvileg (habár ezt az időpontot most nem látom a felületen) 26-után eBay közreműködést is kérhettem volna/kérhetek(?), és ebben az eseten a szabályzat szerint nem is kell visszaküldenem, ha meggyőzőek a képeim és a leírás, hogy hamis. Ebben az esetben meg nem szórakoznék a visszaküldéssel, hogy visszaadja-e a posta árát, stb...

-
válasz
solarix45
üzenetére
A kiküldésnél CN23 vámárú nyilatkozat 2 pld-ban, az egyik megy a csomaggal, a másik a lepecsételés után nálad marad, vagy CN22 és lefényképezni, mindkettőn szerepeljen, hogy garanciális csere.
De, van egy probléma, ha jön vissza és vámeljárás alá kerül, tiszta, hogy tudod igazolni a valamelyik vámárúnyilatkozattal hogy garanciás csere volt, de kérni szokták az eredetinek a vámhatározatát, így ........ -
solarix45
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Mediaboxot kintről, de 2GB-os helyett 1GB-ost küldtek. Most arról van szó, hogy visszaküldeném ezt és küldenek helyette másikat.
A keresztkérdés, hogy hogy lehet megoldani, hogy a cserekészüléket ne vámolják el. Valahogy bizonyítanom kéne gondolom, hogy egy kiküldött cucc helyett jön vissza másik. Vagy ez nem így működik? Az elsőt nem vámolták el, és ennek alapvetően örülök, jó lenne, ha így is maradna
.Attila
-
válasz
üzenetére
Úgy látom az eladó hivatalosan nem fogad visszaküldést, mert akkor ilyesminek kellene lenni:
1.
Valami mást kell kitalálni, hiába küldenéd vissza nem biztos hogy van értelme, főleg ha használtként hirdette.
Kérjél tőle részleges refundot, sok a szállítás és javítani kell. Talán beleegyezik.Az eladók fizetik a jutalékot van miből finanszírozni ezt a szolgáltatást.
-
törölt tag
-
válasz
PlatiaAmos
üzenetére
Az összefoglalót nyisd le fent, beleírtuk, hogy mit és hogyan kell csinálni. Lényeg az, hogy a postai küldés legyen bejelölve annál a résznél ahol az űrlap erre kérdez rá.
-
válasz
üzenetére
Megnézem, kell egy kis idő, de szerintem postán nem tudod elküldeni a méret és súly miatt.
Az UPS Expedited 56232 Ft, természetesen ők adnak számlát és az kell az elszámolásához
Az eladó általában nem fizeti a visszaküldés költségét, a Return feltételeknél biztos ennél is így van. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Köszönöm a válaszokat!

-
törölt tag
Akkor a postán egy áfás számlát kérjek róla?
Azt írták 24-ig adjam fel a csomagot. Van arra is időkorlát, hogy mikorra kell visszaérnie? Mert akkor fel kéne adnom vmi priority-vel 90-100 ezerért.
Mellékeltem 4 képet is a resolution centerben. Egy lyukas gumicsónak egyébként, ami első felfújásra szétszakadt a hegesztésnél. Megjavítottuk azt a lyukat, majd a másik oldalon, a másik, kék színű vászon szakadt ki.
[link]
[link]
[link]köszi, nem tudtam mi az az Erlanger.

Megtaláltam a termék alatt a "get return label" részt. Ennyit elég írni az eladónak?
"I would like to get a return label and any other information to the shipping.
This is a home address or a company address? Should I send with a priority or not? " -
válasz
üzenetére
Mert nem készpénzben kapod vissza, az összeget ráteszik a Paypal egyenlegedre.
Ha gyári hibás, akkor miért mondaná, hogy nem jó. Ha beleférsz az általa adott időbe, akkor sem mondaná
Azért kell és szándékosan nem célszerűnek írtam- fényképeket mellékelni a problémáról az eBay case-hez, mert egyrészt az eladó is látja - gondolom küldtél neki-, másrészt vita esetén az eBay is jobban tud dönteni a javadra.
Ha visszaküldted, van nyomkövetési számod és számlád az árról, a Paypal nem vacakol, talán ide téved olyan akinek mostanában volt visszaküldése és meg tudja mondani, hogy mennyi idő volt.Mi volt ez, ha nem titok?
Az Erlanger az egy postai központ, onnan indulnak a csomagok mifelénk. -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt szoktuk ajánlaani, ha gond lenne az első normális megkeresésre, vagy újat küldenek vagy visszaadják a pénzt. Itt az eBay linkje.
-
törölt tag
De, elolvastam, csak nem tudok már módosítani.
Van címem:
Tejash lapsiwala
6623 Majestic way
carpentersville IL 60110Erlanger KY 41025 (elvileg ez is cím ?!)
Azt nem értem, hogy ha itt a magyar postán fizetek készpénzzel, akkor én azt az összeget hogy fogom visszakapni?
Illetve, hogy az eladó még ezek után is mondhatja azt, hogy teljesen jó a termék? És akkor szintén nem kapom vissza a pénzem? Vagy ezzel már elismerte, hogy hibás?
szerk: köszi, olvasom
Az általad linkelt futárcég legolcsóbb ajánlata is 55 ezer Ft.
Az eladó nem mondhatja azt, hogy ezt már nem fizeti ki, mert sokkal több, mint amiért ő küldte? Sőt, még az áru értékénél is több. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ismerős megkért, hogy rendeljek neki 64GB-os MicroSD-t, Class 10-est, és szintén 64GB-os pendrive-ot, eBay-ről. Márka kikötés nincsen. Kérdés, hogy ki tud bevált eladót, akitől jó eséllyel nem selejt, hamis, 2GB-os darabot kapok? Tudtok ilyet mondani, linkelni nekem?
Köszönöm a válaszokat!
(csak délután leszek majd gép előtt)
-
törölt tag
Sziasztok!
A termék visszaküldésének árát nekem kell állni, vagy az eladónak?
Gyári hibás terméket kaptam, resolution centerben nyitottam egy case-t, az eladó azt írta, küldjem vissza a terméket a visszatérítéshez. Nekem a visszaküldés 23 ezer Ft-ba kerülne minimum
(ő el tudta küldeni vhogy 6ezer Ft-ért). Magyar Posta nemzetközi árlistát néztem, 24 kilós a csomag, 70*70*35 cm. PayPal-on keresztül fizettem. A csomag értéke 52 ezer Ft.Mi az a return label? Én nem látok a rendelésnél semmi ilyet
Ez kéne a visszaküldéshez? Ez vmi kinyomtatható címke amit fel kell ragasztani a csomagra? -
válasz
PlatiaAmos
üzenetére
Néha sokat segít, ha a fórum kereső funkcióját használod. Ha Paypal-n keresztül fizetted, akkor visszaküldés esetén ők megtérítik a postaköltséget.
Mennyi a súlya, mert nincs 2000-s a listában. 2 kg-ig levélként adjuk fel.
Ha a terméknél van levélcímke (label) készítési lehetőség akkor használd, ha nincs, akkor amiben elküldték azon ott a címe a feladónak.
Legyen egy címed, ahova vissza tudod küldeni, add fel elsőbbségi ajánlottként, akkor lesz nyomkövetési számod, kérj majd postán számlát a Paypal visszatérítéshez.
Alapból 10000 Ft-ig biztosítva van az elvesztésre, de nem írtad az értékét, 5000 Ft-ként +385 Ft a díj, de az USA-ba menő küldemények nem szoktak elveszni, szerintem felesleges.
Amikor kezdeményezted a visszaküldés eljárást, ugye képet tettél fel a hibáról, mert az sokat segít meggyőzni az eladót, főleg hogy mellé írod, hogy gatyi, nem ez volt hirdetve.Az a lényeges még, hogy a feladással beleférj az eladó által megadott visszaküldési határidőbe, a Returns sorban.
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok!
Szuperul átvertek! Kicsit tanácstalan vagyok jelenleg.
Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék.Rendeltem egy szemüveget USA-ból egy 5000+ pozitív értékeléses eladótól.
Semmivel se olcsóbban mint amennyiért itt Magyarországon kaphatóak ezek a szemüvegek, viszont az adott tipus már nem volt rendelhető sehonnan sem, ezért muszáj volt EBAY-ről megrendelnem.. ( többet soha)
2 hét után tegnap érkezett meg a szemüveg.
Egy silány olcsó hamisítvány, annyira gagyi festéssel hogy már készhez vételnél látszott a kopás és még karcolások is voltak a gagyi terméken..
Kisebb hüledezés után rögtön kezdeményeztem a RETURN-t Ebay-en.Most viszont nem tudom pontosan a menetét a dolgoknak, mivel az eladó nem egy bőbeszédű segítőkész valaki.. Ezek után mit is várhatnánk ugye..
Az ebayen ennyit látok :
Next steps:1. Contact seller to get a return label. The seller will pay for shipping.2. Print and add details of the returned item.3. You should receive a refund within 6 days of delivery.Irtam ez eladónak, hogy most hogy adjam fel kivel miként, mert minimum 50-60$ a visszaküldés ára, kifogja nekem ezt kifizetni?
Amire csak azt a választ kaptam, tőle hogy: "Just send it back using e bay return shipping label "
Most akkor ezt a LABEL-t honnan a francból szerezzem be? És mivel küldjem vissza? Postán ajánlott levélként elmegy a csomag kb 2000 Ft-ért, ha nem 100%, hogy kifizetik nekem az értékbiztosított csomagként való feladást biztos, hogy nem fogom feladni 13000-15000Ft-ért.
Az eladó akiről szó van amúgy: - sunglass_warehouse_usa
Ne rendeljetek tőle semmit, nem értem, hogy lehet ennyi pozitivja amúgy.. Soha többet nem rendelek márkás dolgot ilyen messziről. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Ha Ebay-ről szeretnék rendelni valamit, de azt akarom, hogy EU-n belül legyen, hogy kb. 1 héten belül itt legyen a csomag, akkor azt hogyan tehetném meg? Német/osztrák Ebay-ről kéne rendelni az adott dolgot?
-
cbmfan
senior tag
válasz
internetezoo
üzenetére
us ebayen -9 óra csúszás van. ergo ami itt reggel 9 ott éjfél.
-
mmdms
addikt
válasz
internetezoo
üzenetére
Időgépet rendeltél mi?

-
internetezoo
senior tag
Sziasztok!
Ma augusztus 20-a van. Vásároltam egy terméket és azt írja, hogy aug. 19-én történt.
Ez ismert hiba? -
tahepa
senior tag
Egy kis olvasni való kizárólag "kötözködésként"...
-
tahepa
senior tag
Nem "kötözködni" néztem be , kizárólag információt közöltem tényekkel alátámasztva.
De ha te erre vágysz akkor tessék : Neked van igazad minden kérdésben , minden szinten és rajtad kívűl mindenki lop-csal-hazudik.....így már remélem szép estéd lesz és nyugodt álmod...DE EZ MÉG MINDIG NEM EBBE A TOPIKBA VALÓ.
egyrész mert ez nem ebay probléma , másrészt nem is paypal-os téma....de ebben is neked van igazad... -
tahepa
senior tag
Azért fizettél plusz opciót hogyha megfogja a vám akkor neked visszatérítik a sarc összegét.
Ezt a biztosítást több másik shop is alkalmazza..."Do we need to pay extra VAT or duty?
We will separate your parcels and arrange the delivery. In normal you will not be afraid to bear the European import duty. If you are worried, we suggest you pay Import Tax & VAT Insurance when you do the checkout. Then we will pay the duty when the parcel is held by local customs."...de ezt nem ebay topikban kellene megbeszélni...
-
sNORh
addikt
Visszament a csomagom a feladónak, az EU-ból rendelt bár Kínában feladott vám miatt. Leírtam mindent Paypalnak disputoltam. 08.15. óta nem védekezik az "eladó", bár nem is nagyon tud(eud.dx.com Ne rendeljetek innen, abban a tudatban hogy EU-ból jön).
"You can escalate this dispute to a claim any time between 7/26/2015 23:19 PDT and 9/4/2015 13:44 PDT."
09.04-et meg kell várnom, akkor záródik automatikusan, addig nem kapom vissza a pénzt?
-
rup1u5
nagyúr
UK-ban vagyok de állandóan dollárral fáraszt. Az accountomat még magyarországon csináltam vagy 10 éve és leginkább az USÁból vásárlásra használtam. Nem találok a beállításokban olyan részt ahol át tudnám állítani GPB-re.
-
rup1u5
nagyúr
Ebay mindig USD-ben számláz és vonja le a díjakat vagy ez regisztráció függő?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kár, hogy a régebbiek nem gyorsulnak be tőle
3 nappal előbbi vásárlás még jön valahol.Egy gyors kérdés, vettem valamit, már meg kellett volna jönnie, most látom a vásárlási előzményekben, hogy törölték a terméket az ebayről, "Solve a problem"-re kattintottam és nyitottam egy case-t, jól tettem?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
08.09-es vásárlás 08.10-én feladva, ma megérkezett. Mi történik odaát mostanában?

-
-
válasz
szagnes69
üzenetére
Az eBay-n a szállítási információnál valami? Milyen szállítással küldte? Milyen a megbízhatósága az eladónak?
Ha nem volt a postai küldeménynek nyomkövetési száma, a postások honnan tudták, hogy nincs küldemény?
Név szerint csak azután jelenik meg a rendszerben, amikor a postásnak kiadják kézbesítésre és nem tudja átadni, ír értesítőt, visszaviszi és leadás után név szerint beírják a postai átadó könyvbe. Addig ezekről semmi infó.
Arra is fel kell készülnöd, mivel kézbesítés a mai nap után csak 24-én lesz, 21-én (pontosan hogy szól ez a szövegrész, nehogy az legyen az automata case zárás) eszkalálod, majd a jövő héten megkapod a visszatérítést és a füleseket is, akkor csak ki kell majd fizetni. -
válasz
szagnes69
üzenetére
A Paypal-n 180 napig lehet reklamálni a vásárlással kapcsolatban. A 45 nap már rég nem igaz.
De a regisztráció nélküli fizetésre nem vonatkozik, nem vagy a Paypal ügyfele.
Ha az eBay augusztus 21-ig írta, akkor utána lehet követeléssé tenni és visszakapjátok a pénzt.
Kaptatok nyomkövetési számot? -
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak! Segítséget szeretnék kérni. Június 19-én rendeltünk 3 db fülest az ebay-ről, webszámláról fizettük ki, nem regisztráltam a Paypal-on, de ahogy láttam azon keresztül történik az utalás, mert a rendelés után kaptunk tőlük levelet. Sajnos a termék mindeddig nem jött meg. A várható érkezési idő letelte előtt írtam az eladónak, aki tippeket adott és jelezte, hogy 35-45 munkanap amíg ideér a termék Kínából. A helyi postahivatalokat felhívtam, de sehol nem várakozik a csomag. A 40. munkanap környékén nyitottunk egy ügyet az ebay-en, kértük a pénz visszafizetését és bemásoltuk az eladóval váltott leveleket, hogy lássák a problémát. Onnan azt a választ kaptuk, hogy augusztus 21-ig várjunk, hátha visszajelez az eladó. Közben a weblapokon olvastam arról is, hogy 45 napon belül fizet vissza a Paypal, mint egy másik fórumon megtudtam, a 45 napba beleszámít a hétvége is. Elképzelhető, hogy már nem kaphatjuk vissza az elutalt összeget?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
cbmfan
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
persze. csak bélyeggel adok fel mindent, plusz miden csomagba teszek egy filteres teát. hadd örüljön aki megkapja. ráadásul jobban néz ki visszajelzéseknél a köszönet

pl. ez egy márciusban feladott csomag. drága hölgy körberakta 100 Forintos bélyegekkel.
más: köszönetképp kaptatok már valamit? tavalyelőtt vett tőlem egy japán több száz dollár értékben. szokásos "postabiztos" csomagolás és két kakas nyalókáért (nem röhög
) küldött cserébe egy csomag epres KitKat-ot. -
cbmfan
senior tag
igazatok volt, mégsem volt kamu a templomos cím. tegnap kifizette, ma feladtam.
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Ezt a pendriveot néztem ki, csak gyanúsan olcsó. Lehet hogy egy kínai csoda? Érdemes mástól venni esetleg?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
De a zárolás pont ez. A bank zárolta, mert elvitted a pénzt Paypalra, meghiúsult a vásárlás, visszafordította a Paypal a pénzt a kártyádra, ez pont lejátszódik 3-4 nap alatt. (Velem is volt ilyen, hogy az eladó meggondolta magát [nem ebayen keresztül ment, csak Paypalon], kifizettem kb. 5 perc múlva írta, hogy sry stb. és visszaküldte a pénzt, 3 munkanapig lebegett a levegőben, most azonnal nem, de tudok keresni bankszámla kivonatot, ha kell.
-
hito
nagyúr
Mindenkinek (radi8tor1, V/, DJ. Ru$y) köszönöm szépen a gyors segítséget!

-
hito
nagyúr
Most beszéltem a bankommal, zárolt összegben van, de ők addig nem oldják fel, amíg le nem telik a 30nap (utána automatikus feloldásra került a le nem könyvelt zárolt összeg), vagy nem küld a Pitney egy faxot neki, hogy feloldhatják

Hát én ezt le nem levelezem angolul az biztos, úgyhogy marad a 30napos várakozás úgy néz ki

-
Nem vontak le semmit jogtalanul, nem volt elég pénzed. De egyértelműen sztornózták a levonást, akkor mi a gondod?
Nézd már meg a bankod kártya tranzakcióit, abból egyértelműen látod, hogy zárolva, kell idő az átfutáshoz, de ez csak a te bankod ideje, nem a Paypal-é. A kártyás fizetés nem azonnal könyvelődik. holnap lehet hogy már látod, de hogy megnyugodjál hívd fel a bankodat, megfogják erősíteni, amit írtam. -
hito
nagyúr
Nem megoldás, elment a kedvem az egésztől. Szeretném visszakapni a jogtalanul leemelt pénzem. Nem ennyivel számoltam, 35-öt még megért volna, 40-et már nem. Nem vettem meg az órát, így a posta és egyéb költségre sem jogosultak. Szerintem.
Én is ebben reménykedtem, de a számlám meg nem ezt mutatja, nem jött vissza rá a pénz.

-
Legyen rajta annyi pénz ami most elég a teljes kifizetéshez.
Kifizeted az eBay-n, lesz egy új tranzakciód a Paypal-n.
Az előző Pitney tranzakciót a Paypal-n lejelented nem engedélyezettre és visszakapod a pénz. Ha még nem kaptad volna vissza.
De ezen képen a legutolsó bejegyzés az, hogy visszakaptad, nem negatív az összeg.
[link]Ellenőrizd lenne mindenhol az egyenleget, lehet hogy a bankod méz zárolja, de ez visszaindult.
-
hito
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ha ezt most megtenném, kétlem, hogy befejezné a vásárlást. Az óra kint van megvásárolható tételként az e-bayen, mintha misem történt volna. Ha most megint rányomnék, szerintem megint levonná ezt az összeget. Ha meg rátennék pénzt a kártyámra, nem fejezné be szerintem a vásárlást.
Fogalmam sincs mit kéne tennem, ezért írtam ide

-
Nem a Paypal a lényeg most.
Az eBay-n nem fizetett tételként szerepel?
A gond az, hogy a vételárat és a szállítási költséget ez esetben nem egyben kell fizetni, most a szállítási költséggel kezdett, azt az összeget leemelte, ezután elfogyott a pénz és a vételárat már nem tudta levonni.Tenni kell rá pénzt és kifizetni.
-
hito
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem tudom. Az Pebble óra lett volna 40eFt, de csak 35 volt a kártyán. Így levonták a szállítás és a vám (?) költségét, de az ebay-es vásárlásnál azt írta, hogy sikertelen a vásárlás. Viszont jött egyből az sms a bankszámlámhoz kapcsolódóan, hogy levonták a 12eFt-ot

Így néz ki a paypal tranzakcióhoz kötödő részletek:
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap megpróbáltam vásárolni e-bayről, de rosszul számoltam ki a vételárat és sikertelen volt a tranzakció. Ettől függetlenül egy Pitney Bowes, Inc. nevezetű szervezet leemelt a kártyűmról 12eFt-ot. Utánaolvastam is a topicban és azt látom, hogy ha USA-ból vásároltok, akkor ez a cég intézi a vámot és a postát.
Namost már ez a cég miből fogja látni, hogy a megvásárolni kívánt termék mégsem nálam landol(t) és így nem illeti meg őket ez az összeg tőlem. Mi a leendő ilyenkor ha vissza akarom kapni a pénzem? Muszáj aktát nyitnom az ügynek az e-bayen, vagy magától kapcsolni fognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest