Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
GoTReX
üzenetére
Szia! Ebayen ne bankkártyával vásárolj, hanem csakis paypallel. Csinálj egy paypal fiókot és ahhoz rendeld hozzá a kártyádat, ott ki fog derülni egyébként hogy tudod-e használni vagy sem.
Így ebayen amikor fizetsz átirányít majd a paypal oldalára ahol bejelentkezel kiválasztod, hogy a kártyáddal akarsz fizetni és leemelik a bankkártyádról az összeget. Ha bármi gebasz van, akkor a paypal buyer protectionje megvéd és nagyobb eséllyel kapod vissza a pénzed pl. egy eltűnt csomag esetén.
Ja és azért nem kell mindennek bedőlni, sok kamu cucc van ebayen

-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Most ismerkedem az Ebay-el,és az árak messze jobbak a hasonló magyar oldalakéhoz képest. (Nyilván ott lévő eladók nagyrésze is ott vásárol ,és ad el viszont). Unicredit Maestro kártyám van. Ez a legtöbb netes vásárlásokkor pl steam stb egyáltalán nem támogatott. Megy/használható ez Ebayen?
-
mprrpm
tag
Nekem az elmúlt 3-4 hónapban 4 termék nem jött meg.
Ez nem volt jellemző.
mind távol keleti rendelés -
GeoPhoto
tag
válasz
Pacino68
üzenetére
Ja, ebből csak az jön le, hogy vagy elhagytak egy komplett konténert, vagy már kinában elbasztak vmit. Mindenesetre azt kizárnám, hogy pont mindenkinek egyidőben lopták volna el a cuccait. Inkább azt sajnálom, hogy szerintem nem az eladók hibája, mivel már többször rendeltem ezektől és azok megjöttek rendben.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
GeoPhoto
üzenetére
Hi!
Ezt megerősítem, augusztusban nekem is volt 4 rendelésem, ebből kettő Németországból gond nélkül jött, ugyanakkor két kínai rendelés nem jött meg! Az ügy már le van zárva, refundot kértem és kaptam, de azóta sem jött egyik csomag se! Mondjuk nem voltak nagy tételek, egy-egy levél (5db) CR1616, és CR2032 gombelem!
Előtte, június és július viszont nagyon gyors volt, akkor két hétre jöttek a rendelések!
-
GeoPhoto
tag
Hello,
Nekem most legalább 6 kicsi ebayes csomagom nem jött meg kínából, mindegyikben max 5-6 dolláros műanyag játékokkal. Érdekes módon a 2 dolcsis napszemüveg, meg a iphone töltő megjött pedig ugyanakkor rendeltem azokat is, augusztus végén. Már meg vannak nyitva a case-ek, de elsőre most a terméket kértem, de ha nem jön meg jövő hétfőig akkor szerintem a pénzt fogom visszakérni, mert általában ha újraküldést kér az ember akkor többnyire csak az ügyet záratja el az eladó, de nem küld semmit (tisztelet a kivételnek).
Sajnos van egy hátulütője, ha az ember pl egy eladótól többször kér vissza pénzt, hogy kizárhat a vásárlásból, és ha amúgy jó termékei voltak akkor már később nem lehet tőle vásárolni.
Szóval nem tudom, most aug-szept-ben mi történt, de ha nem vagyok ezzel egyedül akkor valami globálisabb gond lehet. Eddig évek óta max fél évente volt 1-1 eset, ilyen sok egyszerrre nem lehet véletlen, plusz nálunk is már ismernek a postán, nem hinném, hogy pont az én vackaim kellenének nekik.
Ui: Nem véletlen, hogy Aliexpressen még a 2 dolláros cuccra is trackinget raknak, azokból sose veszett el még semmi (Igaz, ott is nyitottam jópár ügyet, mert rendszeresen ferdítenek az eladók.)
Üdv.
-
válasz
üzenetére
milyen határidőt adott meg a csomag megérkezésére?
nekem például van amelyik azt ígérte, hogy okt 17-re ideér, felvettem vele a kapcsolatot, és megírtam neki, hogy nem ért ide és várok okt 27-ig, okt 28-án nyitom a case-t, ahol majd megbeszéljük hogy várok 10 napot, és ha addig nem jön meg akkor full refund. Ha nem adja meg, akkor eszkalálom és ebay dönt.
-
qut
csendes tag
Most hogy írtad, ránéztem újra és írja is, hogy Processed Through Sort Facility - New York .... jóvan akkor úton van, remélem meg is érkezik minden baj nélkül.... Mondjuk érdekes, mert a feladó azt írta, hogy már 8-án postára tette ...
Köszönöm azért, akkor várom a postást ( vagy a vámtól a levelet
) -
royalka
őstag
válasz
New Bluestar
üzenetére
New Bluestar , tboy93
Nemrég barátnőmnek egy Akai-t vettem a Tescoba és teljesen le vagyok hűlve, hogy milyen jó kis telót sikerült olcsón venni. Nem tom meddig fogja húzni az igaz, de ebből kiindulva elkezdtem gondolkodni hogy lehet bevállalok valamit. Nekem nem számít, hogy milyen logó díszeleg rajta, csak megfeleljen az aktuális ízlésemnek és hasíccson a rendszer.
Köszönöm a linket és a hasznos infókat nektek

-
New Bluestar
tag
válasz
royalka
üzenetére
Hát igazából garinál neked kell visszaküldeni postán, az kb 3000 Ft, meg egy kicsit több variálás, mint ha itthon viszed be a szervízbe, mert ugye becsomagolni, postán kitölteni a feladási papírokat, de tapasztalatok szerint általában normálisan kezelik. Ja meg ez össz.vissz egy hónapig eltart, mire visszajön a javított, vagy kicserélt cucc.
Olyan készülékeknél, amelyikről itthon is van bőven tapasztalat, meg azért ismertebb gyártók, azért nem nagyon fordul elő elő több meghibásodás, mint az ismert nagy gyártóknál.Én vettem már két telefont így, Kinából, és mindekettő tökéletesen megy eddig, igaz még csak 2-3 hónapja. Kinézetre nagyon jók, tudásra meg kb. fele annyiba kerülnek , vagy még olcsóbbak, mint az ismertebb nevű márkák.
Én az android_dual_sim_két_sim_okostelefonok_topikja topikot olvasgattam, ott nagyon sok tapasztalat van a telefonokról.
-
tboy93
nagyúr
válasz
royalka
üzenetére
nekem volt már 8-10 Kínából rendelt telefonom, egyiket se kellett gariztatnom
olyan volt hogy kilopták a csomagból (
), de végül ott is visszakaptam a pénzt -
royalka
őstag
válasz
New Bluestar
üzenetére
. Igazából nem tudom h be merjek e vállalni ilyen telót, a gariztatást elég necces lehet. -
Gépötty
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hát igen, így már sokkal jobban körvonalazódik a dilemmád.
Szerintem tégy belátásod szerint
De most komolyan, nálad jobban senki nem érzi. A mostani vásárlói előéletemmel egész biztosan elmondanám mi a bajom vele, kérnék teljes visszatérítést (ha kell a kütyü nekik, akkor postaköltség ellenében természetesen visszaküldeném), ezzel együtt megígérném, hogy tőlük fogom újrarendelni. Csináltam is már ilyet, nem is olyan rég kétszer is, igaz $10 alatti értékű tárggyal.
Viszont azok után amit te éltél meg máskor, lehet, hogy én is hozzád hasonlóan dilemmáznék. Nem dönthetek helyetted, sajnálom. -
New Bluestar
tag
válasz
royalka
üzenetére
Szia !
27% ÁFA-t kell fizetned, az kb 10.000 Ft. Plusz, ha ingyen postával jön, akkor 1500 Ft vámkezelési költséget.
Viszont ha webáruházban veszed, akkor talán 1-2000 Ft-tal olcsóbb, és az megbízhatóbb telefonvásárlás esetén, mint az ebay-es eladók.
pld. ez az egyik legjobb üzlet : www.minideal.net
-
agent_k
őstag
válasz
agent_k
üzenetére
Nha... a case említésére egyszercsak:
"Thank you for your reply.We have refund to you. Please check your Paypal account. We are sorry again for the inconvenience brought to you. If you receive the item finally,could you pls repay back to us?
Much appreciate for you leave 20star positive
Any questions, please not hesitate to let us know.
Looking forward to serving you next time.Thanks and have a nice day!^_^"
És meg is vagyunk

-
Siriusb
veterán
válasz
agent_k
üzenetére
Általában azért csinálják, hogy a határidőből kifuss. Első alkalommal nem jöttem rá, kb. néhány órán múlt (no meg az eltérő időzónán), hogy még tudtam case-t nyitni. Második ilyen alkalom már nem volt.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy sima üzenetváltással nagyrészt meg lehet oldani a problémákat (legalábbis nekem működik). -
mgTerminator
veterán
Próbáltam, ott se volt hang, de még ha lenne is, a szétnyújtott képpel akkor sem tudok mit kezdeni... Nem kevés időt fordítottam a probléma megoldására de így is semmi...
Gépötty: a múltkori eladónak írtam hogy állja a postát de nem akarta, ráadásul az eBay sem segített, így muszáj volt benyelni

Na most akkor mi legyen? Korábban itt javasolták azt hogy az a legjobb ha letagadom... Tudom ezzel "megkárosítom" de ha meg azt mondom hogy nem működik jól, akkor csak a felét fizeti vissza amivel meg engem károsít meg, amiről én nyilván nem tehetek...
-
korn
aktív tag
Szeptemberi rendeléseimmel nem vagyok megelégedve, ilyen durvulat még nem volt. 10 rendelésből 5-tel gondok voltak/vannak. Főleg a kínai rendelésekkel.
Ugye volt egy tajparszt kínai aki 250 dollárt írt a számlára 18 helyett, emellett van még 3 olcsó párszáz forintos rendelésem amik nem jöttek meg 40 nap után sem. Ez mind dispute/claim fázisban vannak. Közben egy angol rendelésem is eltűnt, ez már visszafizetve.
Azért ez nem semmi. -
Siriusb
veterán
válasz
agent_k
üzenetére
Nincs rendben és az ebay felületén nem is tudsz email címet beírni. Valószínűleg csak szórakozik veled.
Mondjuk azzal nem tennéd ki magad semmiféle kockázatnak szerintem, ha a paypal-hoz regisztrált email címedet megadnád, no de ezt neki is látnia kellene az eredeti tranzakcióból.
Esetleg írd meg neki, hogy az segítene-e a neki a fizetésben, ha case-t nyitnál?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Nézegettem a fórumot partial refund ügyben. Nem túl speciális az esetem, viszont a refund javasolt módja nem tetszik amit az eladó felhozott.
Csak röviden:
Rendeltem egy rgb vízálló ledszalagot, trafót és távirányt hozzá. Összesen 16,91$.
Megérkezett kipróbáltam és működött. Pozitívat adtam. 15 percig jó volt, majd 1,5m világít a többi nem.
Készítettem fotókat és az ebay üzenetküldőjével leveleztem az eladóval, hogy partial refund legyen. Visszautal 5$-t. Viszont most kéri az emailomat a paypalhoz: "email us your paypal we agree to refund USD5"Rendben van ez így?
-
qut
csendes tag
Üdv! Érdeklődnék arról, hogy valahol utána lehet-e érdeklődni becses hazánkba, hogy az USA-ból küldött USPS Mail (LN....) megérkezett-e ide vagy mi van vele, mert ugye nincs hozzá nyomonkövetés. 18 napja lóg az éterbe, remélem nem nyúlták le mert fontos lenne... Előre is köszönöm a választ..
-
royalka
őstag
Sziasztok, szerintetek ez a telóra mennyi vámot kéne fizetni?
-
válasz
hazemaze
üzenetére
nagyon vicces
paypal egy virtuális számla, amit legkönnyebb egy valós bankkártyával használnieBay és a PayPal: mit és hogyan?
eBay és a PayPal: mit és hogyan? II.
eBay és a PayPal: mit és hogyan? III. -
hazemaze
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet paypal kártyát csináltatni és hogy mennyibe kerül?Valaki írja le részletesen, azt megköszönném!

Smiley-ből elég egy is. A fórum nem kifestő!
[ Módosította: radi8tor ]
-
tboy93
nagyúr
válasz
sonyxperias
üzenetére
szerintem bele, max a postas fog furan nezni

-
raziel01
veterán
válasz
sonyxperias
üzenetére
Nem is tudnak róla. Nem irkálják, hogy ki mennyi csomagot kap vámmentesen.
Persze a vámos csomagokat lehet számontartják. -
tboy93
nagyúr
válasz
sonyxperias
üzenetére
Nem fognak csesztetni. Ha havi 20 db 30-40.000 Ft erteku csonagot rendelsz es nem tudod igazolni a jovedelmet vagy hogy mit csinalsz vele akkor lehet elkezd kutakodni a nav, de ez lopikula

-
sonyxperias
csendes tag
Több csomagot rendeltem e-bayen, lehet ilyet?
tehát kb 1-1,5 hét alatt rendeltem kb 18-20 csaomagot ebayről, a legnanaygobb értékű csomag az 2300 ft a legkisebb az 130ft , a legtöbb 1000 ft alatt van, de kb 15 csomagot 2 nap alatt rendeltem, minden csomag kis méretű, apró tárgyak(fülbevaló,óra,nyaklánc,egér stb) rendeltem magán célra, mindegyik vám határ alatt van , összértéke olyan 14000 ft, na most engem ezért vmiért csesztethetnek a vámon h sok csomagot rendeltem egyszerre?? mind egy címre és névre, tehát lehet ilyet?? akár rendelhetek saját célra( családnak) 100 csomagot is egy nap??
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy csomagot hong kongból, de más volt benne mint amit rendeltem, de nem tudom mi helyett kaptam mást, mert kb 5-6 csomagot várok! Hogyan derítsem ki, hogy ki küldte? A borítékból nem jöttem rá.
-
Gépötty
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tudom miről beszélsz, meg kell mondani az eladónak, hogy visszaküldöd, de akkor övé a posta (ha jól tévedek, ez amúgyis így működik mostanában). Én nem szoktam félni ezektől, eddig minden eladóval meg tudtam normálisan állapodni, egyetlen egy esetben kellett az eladónak megemlítenem, hogy akkor bizony felterjesztem a caset az ebay elé, aztán döntsenek ők, mindjárt visszavett az arcból. Persze ehhez az is kellett, hogy eleve rossz pontomon kóstoljon meg (hisz eleve tudott róla, hogy szar terméket árul), és emiatt biztos legyek benne, hogy nekem fognak ítélni. Ha látszik, hogy felkészült vagy, ismered, és élni is fogsz a lehetőségeiddel, mindjárt jobbak az esélyeid, de enélkül is segítőkészek az eladók a jó értékelés reményében.
-
tboy93
nagyúr
Működő androidos tolatókamera létezik? Lehet-e rendelni ebayről illetve hogyan szuperálhat?
-
tboy93
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor az általad említett okból, én sem küldeném vissza.
-
hcs57
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Próbáltad másik tv-n? Az is lehet, hogy a kütyü jó, csak a tv-d nem ..
-
mgTerminator
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Nincs tracking, alá se kellett írni.
Gépötty: Biztos hogy szoftveres mert létezik olyan program Androidra hogy az legyen a DLNA megjelenítő és ott ha kiküldtem egy filmet akkor volt hangja és nem volt elnyújtva, pedig ugyan úgy FullHD mint a TV. Azért tagadnám le mert már volt olyan hogy félig hibás volt a termék és akkor azt mondta hogy oké, a felét visszafizeti és megtarthatom... A gond csak az hogy abban a formában nekem használhatatlan, így kidobott pénz volt... arról meg nyilván nem én tehetek hogy szart árulnak

-
Gépötty
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ennek valami szoftveres oka lesz. Első körben megkérném az eladót, hogy segítsen megtalálni a forrást frissítésre, stb. Ha végképp nem működik, akkor lehet szó visszatérítésről.
Már ha a működőképes eszköz megszerzése a cél, nem az hogy visszakapd a pénzed. -
hcs57
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ennek a vége előbb-utóbb az lesz, hogy a magyarok hazudnak (mert ő elküldte), nem küldünk nekik semmit...
-
kerekfej
őstag
Hol a hiba?
-
tboy93
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ha szar, en biza azt mondanam hogy meg se jott. Tracking van?
-
hcs57
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Miért akarsz hazudni? Írd meg azt, hogy nem jól működik nálad..

-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Rendeltem egy ilyet és az a gondom vele hogy nincs hang, és miracast módban akad, néha szétesik a kép, DLNA módban sincs hang és a video képét szétnyújtja 16:9-re, nem számít hogy milyen a forrás. Gyakorlatilag használhatatlan... Szeretném visszaigényelni a pénzt, mit írjak a vevőnek? Hogy nem működik vagy meg se jött?
-
Neul
csendes tag
Sziasztok,
Eladóként akadt egy kis problémám. USA-ból vásároltak tőlem valamit, amit fel is adtam 10.03-án, ajánlottan, elsőbbségi levélküldeményként. A trackingban azóta is csak az van, hogy célországba kiküldve, pedig 8-12 nap alatt eddig mindig megérkezett oda az elsőbbségi. A vásárló pedig jogosan ír rám, hogy hol van már.
Találkoztatok már ilyennel? Mit írjak a vevőnek, vagy mit lépjek? -
válasz
krisztianAMG
üzenetére
nekem az október 2-5 közötti feladások jöttek meg ezen a héten
tehát a ünnep alatt is volt posta -
raziel01
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Tavaly is így volt. Szeptember/októberben 6 hét volt a posta sokaknak és sok csomag el is tűnt.
-
krisztianAMG
senior tag
Egyébként nektek is nagyon belassult a posta? Nyáron/nyár végén 2.-3. hétben már megérkeztek a csomagok, de mostanában 4-6 héttől korábban semmi sem ér ide...
-
flegga92
senior tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Én ezért szoktam inkább a DHL-t választani. Általában megvan 3000 Ft-ból és 3 nap alatt itt van. És ha azt nézzük a postának 1500 sarcot kéne fizetni ígyis-úgyis, akkor megéri az a plusz 1500.
-
havri1
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Köszi, már tényleg jó.
-
New Bluestar
tag
válasz
hazemaze
üzenetére
Discount kód az, hogy ha van valamilyen kódod, amivel pár dollár kedvezményt adnak, akkor oda be lehet írni.
A boltban nem kell fizetni ÁFA-t, de a magyar vámnál kell ÁFÁ-t fizetni, ami 27%, ezt majd a postásnak kell fizetned, vagy a futárnak, attól függ hogy kéred a szállítást. Postával általában ingyenes, de vagy 3 hét, vagy még több mire megjön. Futárnakl fizetni kell , ott van a megrendésnél, hogy mennyit, de egy héten belül megjön.
Illetve van még egy lehetőség teló rendelésre, de az hosszú, ha érdekel leírom priviben. Igaz pont Doogee-t nem lehet így rendelni.
-
havri1
félisten
Az előbb akartam 2 terméket vásárolni, és mind a 2-nél a paypal hibát dobott.
Ebay-es listámban nincsenek ott, paypalon semmi, bankhoz nem érkezett semmi infó a vásárlásról.
Ilyenkor mi van? Rendeljem meg újra? Vagy várjak?
Nem akarom duplán kifizetni, ha később mégis megjelenik a listában, és kéri, hogy fizessem.. -
hazemaze
csendes tag
És még valami a szállítás ingyenes vagy van posta költség meg ilyenek?
És a rendelésének a lépéseit légyszíves írd le ha van rá időd!
Meg hogy mi mit jelent pl: Discount Codes ... -
hazemaze
csendes tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Nagyon köszönöm!

-
New Bluestar
tag
válasz
hazemaze
üzenetére
Szia !
Én annak idején, nyár elején, amikor megjelent a teló rendeltem egyet. Azüzlet végül is visszajelzett, hogy nem küldik, törölték is a kínálatból, ugyanis a wifije nagyon gyenge volt. Akkortájt többen is írtak, hogy gond van vele. Viszont lehet hogy csak egy hibás széria volt, mert azóta többen is megelégedéssel használják. Azért erre a wifi problémára számíts.
Viszont van egy ilyen topik: Android dual sim okostelefonok
ahol sokat írnak a kínai telókról. Ott javasolják például, hogy telefont ne ebay-en, hanem kínai webshopban vegyünk. Árban ugyanott van, viszont garantáltan új. Abban a topicban lehet sok telefonról, többek közt erről is tapasztalatokat olvasni.
Ja és ajánlott kínai üzlet pld a minideal
Ott pld 115$ a Doogee Valencia.
-
hazemaze
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni ebay ról egy telefont! (DOOGEE VALENCIA DG800 Smartphone)
És több van belőle feltöltve ezekkel a beállításokkal:
-Free shipping
-buy it now
-new
Valamelyik olcsóbb valamelyik drágább és hogy melyik meg bízható arra lennék kíváncsi.
meg hogy van e valami biztosíték arra hogy a telefon új meg ilyenek.
itt vannak a linkek:
[link]
és itt egy másik:
[link]
Szóval összefoglalva: a linkek közül szerintetek melyik a meg bízható és hogy van e garancia hogy ha szar a telefon vagyis hibás és nem új ahogyan az oldalon írja. -
krisztianAMG
senior tag
Próbáltam vásárolni, de eBay-ről való átirányítás után a PayPal hibát dob. Nálam van csak gond, vagy másnak sem megy?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
New Bluestar
üzenetére
Azt jelenti valamit módosult a termék leírása.
-
New Bluestar
tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Úgy látom az áru rendesen úton van, legalábbis valami TN-t kaptam, igaz még nem él.
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Vettem néhány apróságot, ki is fizettem. Aztán nem néztem be vagy 3 napig, most látom hogy az egyik cuccra az van írva. hogy The seller revised one or more of the listings in your cart.
Most ez mit jelentene ?
És mi van a pénzzel, amit kifizettem érte ?Köszi !
-
quailstorm
félisten
One less thing to worry about.
Your return costs refunded.
Now when you shop online with PayPal, your return shipping costs can be refunded if you change your mind. You don't have to worry anymore. Valid also on international purchases. To benefit from this new service* for your next purchase, activate it now in one single click.
Én is megkaptam. Bár nem tudom jó lesz-e ez nekem, gondolom ara való, ha pl veszek egy telót, nem megy a kamera, és erőszakkal megfizettetem a visszautat az eladóval.
-
bl4ze
veterán
Ezzel egy gond van, vagy elveszett vagy ellopták :
Date Time Status Track point
22/09/14 18:57 DESPATCHABLE TO HEATHROW WORLDWIDE DC GREENFORD MAIL CENTRE
22/09/14 18:39 COLLECTED GREENFORD MAIL CENTREA gond ott van, hogy a GLS nem kapta meg, Ő szállítja UK-ból a csomagot tovább.
A következő az lenne , hogy "Despatched to GLS Hungary"
Ez a csomag eltűnt, indíts dispute-t még mielőbb.
UPDATE : ilyen lenne ha rendben továbbították volna :
08/10/14 11:35 DELIVERED HUNGARY
07/10/14 20:25 RECEIVED AT OE GLS HUNGARY GLS HUNGARY
01/10/14 AM DESPATCHED TO GLS HUNGARY HUNGARY -
Teko001
őstag
válasz
somnia
üzenetére
Ezért ezt tegyük hozzá (plusz nem csak eBay):
"On up to 3 separate purchases, even from abroad. The service is free and we won’t charge you any fee." ... "*Until 31 December 2014"További részletek: https://www.paypal.eu/returns/generalconditions
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Napelem
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5-ből 1 csomag biztosan eltűnik.

)
Köszönöm a linket és a hasznos infókat nektek

Most úúúúúúúgy meg vagyok lepve. Ezt a technikát fürdősó formájában kellene árulni, frissít, fiatalít.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megnyugattatál

V/