Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48014) Gépötty válasza k.kristof (#48007) üzenetére


Gépötty
senior tag

Lassan már én érzem rosszul magam (Kingston memóriakártyákkal kapcsolatban éreztem ugyanezt), mert nincs bajom az M.Kir.Postával. Stabilan, kiszámíthatóan dolgoznak. Szinte minden nap postázok (néha több címzettnek is), gyakran vásárolok olyan helyekről, ahonnan posta szállít ki, és még soha - értsd: sok év óta egyszer sem - volt semmi gondom velük. Persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy én is megteszek mindent a cél érdekében: nyomtatom a címzést, és nem kézzel írom; lezárom cellux-szal még a borítékokat is, és a csomagolás is atombiztos. Eddig bejött. Nem mellékesen évekkel ezelőtt vettem Vaterán egy autós fejegységet a hozzá tartozó CD-tárral, távirányítóval, kábelekkel, amit az eladó egy csizmásdobozban adott fel. Nagyjából egy teszkós szórólap volt benne tömőanyagnak, a nagy doboz középen egyszer át volt tekerve barnaszalaggal (kersztbe már nem futotta). Égnek állt a hajam mikor megláttam, simán fel lehetett hajtani a tetejét, és ki is tudtam pakolni belőle, mégis minden megvolt benne hiánytalanul.
Az egyetlen nagy fájdalmam, hogy a standard csomagot, és az ajánlott leveleket (szerintem direkt) már csak a második nap kézbesítik. Pár éve még mindennapos volt, hogy másnap kivitték címre. Megtörtént, hogy délelőtt vettek tőlem Vaterán egy magnót, átutalták a pénzt, én aznap feladtam valamikor fél négy-négy között, másnap meg hitetlenkedve hívott az ember fél tízkor, hogy ott tartja a kezében Győrben, ezt hogy csináltam?
Lehet, hogy az én elvárásaim alacsonyak, de nekem ez a színvonal teljesen megfelel, úgyhogy ha kell valaki aki dicséri a postát (és a Kingston memóriákat), akkor szóljatok! :D

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.