Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Amennyiben több terméket vettem, s case-t kell indítanom, elég, ha csak az egyikre nyitottam meg a tranzakcióból? Ilyen téren szerencsére nincs tapasztalatom, szóval aki már végigvergődött ilyet, legyen szíves írja meg, miként célszerű eljárni.
-
RBJ
addikt
iphone 5s re fekete kijelzőt honnan érdemes venni. Sógi betörte sikeresen.
-
-
prannk
őstag
De most mit kell csinálni? Kaptam egy üzenetet,hogy 19 sep 2014 ig. NA most rámentem arra hogy :I received an item that does not match the seller's description. Aztán kiadott egy olyat,hogy mibe tudunk segíteni... és Search Most,hogy jelezzem,hogy nem tudtunk megállapodni és kérném a refundot?
Here's what happened:
We're sorry to hear that "Neu MUSTANG New Oregon Tapered 3168-5088-335 Jeans Hose Slim FIt Herren Classic" didn't match the seller's description. You've opened a case, and we've notified the seller that you've requested a replacement for the item.
Here's what you have to do next:
Please allow a few days for the seller to respond to your case in the eBay Resolution Centre.
If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by 19 Sep, 2014, please let us know. On that date, you can escalate your case to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your case and get back to you with a decision within 48 hours.
What you should know:
If we don't hear from you by Oct 13, 2014, we'll assume that things have been resolved, and your case will be closed. Note that once a case is closed, you won't be eligible for a refund through eBay Money Back Guarantee for the item.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
prannk
üzenetére
Mert tényleg alaposan eltér a képen láthatótól?
Akkor mindenképpen.Vissza kell ugyan küldened, de elvileg pont szeptember 15-től már az eladónak kellene ennek a költségét viselnie olyan esetben, amikor a termék nem felel meg a leírásnak - bár könnyen lehet, h ez csak a szeptember 15 utáni vásárlásokra vonatkozik, így esetleg egyezkedni kell az eladóval, vállalja-e legalább mondjuk a költség felét.
-
prannk
őstag
Üdv!
Rendeltem egy nacit és nem azt kaptam hanem másikat. Nyitottam egy caset ott a refundal jött hogy 50% ot visszautal. Megírtam neki,hogy nekem ez a nadrág nem kell! ( ocsmány ) és küldött egy refundot,hogy el e fogadom. Visszairtam neki megint,hogy nincs szükségem erre a nadrágra. És ma van az utolsó napom,hogy tudjak lépni.
Ilyenkor mi lesz? Mert fizettem 10 et a nadrágért meg 3 at a szállításért. És ingyen se hordanám el ez a nacit.
Most bejelölöm azt,hogy I received an item that does not match the seller's description.
Most mire számíthatok? Visszakapom a mind a 13 ezret? ÉS vissza kell küldenem a nadrágot? -
mepet
addikt
válasz
vityax82
üzenetére
így van.
Regisztrálsz a paypalra. Utána levon 1USD-t a verifikációhoz. Megvárod míg a bankszámlakivonatodban megjelenik a verifikációhoz szükséges karakterlánc. Ezután beírod a paypal honlapján a karakterláncot. Ezzel kész a verifikáció.
Ha csak utána intézed az első vásárlásod, akkor levonja az 1USD-t az első paypalos fizetéskor (de csak ha az alapértelmezett megoldást választod, és hagyod, hogy a paypal váltsa át a forintodat dollárrá!).Ha viszont az első vásárlásod után verifikálsz, illetve ha átállítottad, hogy a bankod váltsa a lóvét, akkor csak az azt követő első olyan fizetéskor fogja levonni az 1USD-t, mikor úgy van beállítva, hogy a paypal váltson.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
ezzel a tokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni
nekem egy alca idol s 2 minire kellene.... hogyan tudom megírni -vagy hol tudom- az eladónak, hogy mifélét küldjön, amennyiben veszek tőle?
köszi előre is a segítséget
-
vityax82
tag
Üdv!
Volt 1 első vásárlásom és azt szeretném megtudni hogy az ilyenkor levont plusz költséget mikor fogom visszakapni? (09.06) -
utgyuru
aktív tag
-
raziel01
veterán
válasz
utgyuru
üzenetére
Magyar szakvéleménnyel sokra menne a csávó.
Bár ha azt nézem az ő helyében én is azt mondanám, hogy hozz szakvéleményt, mert különben csak üres fröcsögés.
Ebay biztos nem fog a javadra dönteni szerintem, mert az eladó egyértelműen leírta, hogy ad pénzt csak támaszd alá a problémád.
randras: én is gondoltam erre de úgy nehéz ha nem tudja, hogy hogyan is kell kinézni a dolognak.
-
utgyuru
aktív tag
Egy elég szerencsétlen case-ben szeretném a segítségeteket kérni.
Műszaki cikket vásároltam, ami részlegesen hibás. Egyből megkerestem valakit, akit ért a javításhoz, ő adott egy ajánlatot, és ezt az összeget megírtam az eladónak, hogy szeretném refundban visszakapni, és mellékeltem neki róla videót a hibáról. Erre ő azt írta először, hogy max a felét fizeti, de csak szakvélemény és számla ellenében, viszont akivel beszéltem, nem tud ilyet adni nekem, olyan szervizt pedig egyelőre nem találtam, ahol elvállalnák és ad róla valami papírt.
Erre most jött az email 1 hét után kb, hogy az eladó mégis felajánlotta ezt az összeget (pont amennyit kértem, nem a felét, ahogy azt először mondta) refundban, de írta, hogy továbbra is akar róla számlát látni, de szerelőt azóta se találtam hozzá ugye. Ilyenkor mit lehet tenni?
Ha mégsem tudunk megegyezni, akkor ha eszkalálom az ebay felé, alátámasztva így képpel+videóval, van esélyem rá, hogy kapok részleges refundot? A hiba egyértelműen látszik, csak még javíttatni nem sikerült. Külföldi fórumon érdeklődtem, ott azt mondta mindenki, hogy vagy visszaküldöm és full refund, vagy semmi. Viszont az értékéből adódóan nincsen értelme visszaküldeni, és nem is szeretném, csak nem akartam lenyelni, hogy egy használt de hibátlannak hirdetett áru után még plusz költségem van, mert mégsem azt kaptam... -
raziel01
veterán
Én hagyom esélytelen:
"Thank you for contacting PayPal regarding your request.
My name is Bruno and I would like to assist you with your query.
After reviewing your account, I wish to clarify that this promotion was only addressed to a limited number of users that received the email directly from PayPal.
If you heard of this promotion on the web, It was not destined to you, it is not an open promotion. It is limited to the customers that were directly contacted by PayPal for this purpose
As previously asked by my colleague Marco, we need you to send us the email you've received about this promotion.
I am happy I have assisted you in solving your query.
Please let us know if you require any further assistance.
Yours sincerely,
Bruno
PayPal"Legalább 10 emailt írtam, de nem használt. Linkeltem is az oldalt ahol láttam, képet is küldtem nekik az oldalról meg a promócióról. Egy ideig az egyes ügyintézők nem is tudták, hogy én már írtam párszor.
Aztán az utolsó 3 emailben már látszott, hogy visszakeresték miket írtam.Az az email kéne nekik amiben értesültél a promócióról. Nincs valakinek olyan?

-
RBJ
addikt
a kapott promociós linket kellene elküldeni konkrétan. Na az sehol így nézhetjük.
-
raziel01
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Még egy válasz:
Thank you for contacting PayPal regarding your survey.
In order for us to be able to view this webpage, you will need to take a screenshot of the webpage and upload the file to our website. The instructions on how to do it are below.
Here's how you can send us the files again:
Go to www.paypal.com and log in to your account.
Click 'Resolution Centre' near the top of the page.
Under 'Steps to Remove Limitations,' click 'Resolve' next to the request for documentation.
Click 'Upload Files.'
Click 'Browse,' and then select the required documents to send.
Click 'Open.'
Enter a title for the file. The title should not include more than three numbers.
Click 'Attach This File.'
Attach the rest of the requested files, if any, and then click 'Send Files to PayPal.'Once we receive the requested documents, we will review them and you will receive an email updating you on your account status.
Yours sincerely,
Declan
PayPalLol az egész. Nincs is Steps to Remove Limitations,
-
raziel01
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Paypal-ra belépsz rögtön látszik a lóvé.
-
RBJ
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Pont ezt találtam de a lépéseket követve nem működött.

-
RBJ
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Melyik az az oldal tessék mutatni.
És ezek? [link]
-
RBJ
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
És mit írtál rá végül?

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Thank you for contacting PayPal regarding the $5.00USD coupon.
This coupon was only offered a campaign for users in the USA. It has been reported that some websites have tried to duplicate this offer.
As a once off goodwill gesture, I have credited your PayPal account by $5.00.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Jolene
PayPalna kiváncsi leszek tényleg jóvá írja-e

-
RBJ
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
És mire fogunk hivatkozni? Vagy itt kamuznak vagy ott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ViharVadász
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írom, de mivel látom erről folyik a beszélgetés olykor, és segítség kellene: én is megcsináltam ezt, írtam nekik, mire ezzel a válasszal jöttek: "Thank you for contacting PayPal regarding your query about a $ 5.00 USD coupon. It is my pleasure to assist you today.
I kindly ask you to forward this email to us so we can verify it." Ha jól értelmezem, nekik kell mondhatni visszatovábbítanom ezt az e-mailt, amiben ezt az üzenetet írták? Illetve ha igen, arra amelyről küldték ezt a levelet(webform@intl.paypal.com)? -
Kicsirics77
veterán
válasz
Gépötty
üzenetére
augusztus 2 pontosan amikor rendeltem és szeptember 2.-re kellett volna megérkezni egészen pontosan akkor 2 hete nincs hír róla
más:
most meg ezt kaptam az 5$-os mizériára ezekszerint tényleg kamu??
Dear Koteles Istvan,Thank you for contacting PayPal.
I have reviewed your email and I would like to advise you to send us the email confirmation that you were offered a $5.00 USD coupon. Once we receive this email we will review your account.
Yours sincerely,
Tommy
PayPal -
RBJ
addikt
Nekem meg kb olyan válasz jött, hogy beszéljem, rendezem az eladóval vagy azzal aki ajánlotta azt a fajta promociót. Na 5 dollár nuku,
-
Gépötty
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Bocsánat, nekem valami miatt az "Augusztusban rendeltem egy lcd invertert..." kezdetű mondatból nem úgy tűnt, hogy akkor kellett volna megérkeznie

-
Gépötty
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Melyik év augusztusában rendeltél?

Ha kicsit visszaolvasol, találsz olyat, aki a júliusi csomagját várja. Nekem is még tízen felüli rendelésem van augusztusból, igaz ezek már huszadika utániak. Türelem! -
Degeczi
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Várni, nem türelmetlenkedni!
Nem az a lényegi információ, h Ebayről vetted, hanem az, h valószínűleg Kínából - onnan pedig teljesen normálisak az egy hónapot meghaladó szállítási idők (pláne így, h szeptemberben egy ünnepük is volt, amikor leáll minden, és a szokottnál is jobban föltorlódnak a csomagok)
Majd ha letelik a várható érkezés időpontja, onnantól ráérsz 30 napon belül bejelenteni. Nem érdemes elsietni, mert ha visszakapod a pénzed és utána mégis megjön (és többnyire meg szokott), rosszabbul jársz az ismételt kifizetéssel.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
közben 1hsz. elolvasva az eladónak ment egy hivatalos levél az ebay-en keresztül
-
Kicsirics77
veterán
Augusztusban rendeltem egy lcd invertert ebay-ről,a fizetés paypal-ról történt.
Az inverter viszont a mai napig nem érkezett meg.
Mi a teendő ilyenkor?
Eddig ez az első ami nem érkezett meg.
A múlt héten írtam az eladónak,hogy ez így nem lesz jó,de semmi nem történt csak annyi,hogy megköszönte,hogy szóltam és elnézést kért a kellemetlenségért. -
raziel01
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Írj nekik még egy emailt.
Az a vicc, hogy barátnőm megkapta az 5 dollárt pedig ő nem is adta meg múlt héten az email címét a promóciós oldalon csak poénból az ő accjával is írtam a paypal-nak.
Engem meg szopatnak. Nem értem másnak miért 10 percen belül válaszolnak nekem meg vagy 12 óra volt.
Nem nagy az összeg de ha már megadtam az email címem akkor az a minimum, hogy megadják amit írtak. -
Kicsirics77
veterán
Ezt a választ kaptam:
Dear Koteles Istvan,Thank you for contacting PayPal regarding the 5 USD promotion. I am very pleased to assist you today.
Mr. Koteles, I would like to kindly advise you that this promotion is not available for the market of Hungary.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
IngridMagyarul baszhatom hátulról telibe

-
Degeczi
nagyúr
-
madle
őstag
Sziasztok,
Kis segitseget szeretnek kerni Refoundolashoz. Vettem egy szeldzsekit de nem lett jo raadasul nem is olyan szinben kuldtek mint amilyet rendeltem ezert kontaktoltam eBayen az elado ceggel, hogy szeretnem visszakuldeni. Irtak is ma hogy persze kuldjem nyugodtan az alabbi cimre... Es megadtak egy cimet.
Na marmost, mire kell figyelnem, hogy tudjam bizonyitani hogy feladtam a termeket? Illetve hogy a legalkalmasabb feladni? A postakoltseget amit rendelesnel kifizettem megteritik vagy csak a termek arat?
Koszonom elore is!
-
Jhonny06
veterán
Vettem egy Garden Warfare cd kulcsot előző este, írták, hogy 0-12 óra alatt küldik. Most ráírok, hogy mi újság van, erre visszajön egy ilyen válasz:
"Hello, thanks for your purchase! because there are many hackers in the market, we need verify your order. Please write your eBay name and the date on one Paper, and use your smartphone to take a photo of the paper and any of your card? such like Bank Card, Utility Bill, Name Card,Identity Card, Student Card, Passport, even examination papers with your name and so on, we need check your name and your ebay name only. Please send the photo by ebay message, thanks!"

-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
"I have reviewed your email and I would like to advise you to send us the email confirmation that you were offered a $5.00 USD coupon. Once we receive this email we will review your account.
Yours sincerely,
Tommy
PayPal"Nem baj. Addig zaklatom őket amíg nem adnak lóvét.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Degeczi
üzenetére
Pedig néha megérdemelné. Semlegest adott a spanyol, mert a postán elveszett az általam feladott levele.
Persze nem akart trackinget, minél olcsóbban kellett neki.
Azt mondja küldjem újra. Mondom nem üzlet vagyok, hogy leakasztok még egyet a polcról. Kicsit el van tévedve. Erre semlegest adott mert nem adtam vissza a pénzét. (cca 1500 Ft) -
bl4ze
veterán
Urak,
kissé OFF, de szokott szó lenni róla :
tudtok ajánlani lehetőleg kis méretű, de combos power bank-ot ?
egy LG F6 telefon-hoz lenne, nem kell atom bika, de a kis méret is fontos lenne.
Bevált modell, jó eladó. PayPal-os, szóval ne Ali. (ebay, webshop)
Előre is köszönöm, privát is jöhet.
-
raziel01
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem is ez van egyelőre.
Se nekem se nővéremnek nem válaszoltak tegnap délután óta.
Barátnőm meg 10 perc alatt megkapta az 5 dollárt. -
ben-ga
tag
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
akkor még várj a válaszra
-
Kicsirics77
veterán
válasz
pumi1980
üzenetére
nekem meg ez jött:
Thank you for contacting PayPal. This is an automatic reply to let you know we've received your message. Please don't reply to this email. We'll respond to you within 24 hours.If you have a question or problem that needs immediate attention, please log in to your PayPal account and go to 'Contact'.
We look forward to helping you.
Yours Sincerely,
PayPal -
lacy027
tag
válasz
spidersoft
üzenetére
PDT / PST az időzóna. Előbbi nyáron, utóbbi télen.
#47114 pumi1980
5 USD a PayPal-ról és 0.49 USD a számládról a bank árfolyama szerint, ha a bankod vált. GBP-ben fizetéshez előszőr a PayPal-on lévő USD összeget át kell váltani, utána lehet felhasználni. -
pumi1980
tag
Üdv!
Kaptam 5 USD-t a PayPal-tól.
A PayPal balance-om így néz ki:
HUF (Primary): 0 HUF
USD : $5.00 USDHa szeretnék venni valamit, ami mondjuk 5.49 USD, akkor mit kell tennem, hogy a meglévő 5 USD-t felhasználjam és csak a maradék 0.49 USD-nak megfelelő HUF vonódjon le a kártyámról? Eddig mindig a saját bankom váltotta az árfolyamot és nem a PayPal, most is ezt kell választanom?
Ez csak elméleti kérdés, de mi lenne a helyzet ha, a termék 10 GBP-ba kerülne? Ekkor, hogy lehetne felhasználni az 5USD? Gondolom ez nem célszerű a kedvezőtlen PayPal USD->GBP váltás miatt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
spidersoft
üzenetére
Vmelyik USA-beli kell legyen, mert pár hete pont arra panaszkodott vki, h még nem enged neki "nem jött meg" ügyet indítani, holott már letelt a várható érkezés időpontja (mármint nálunk - USA-ban még nem. Valszeg nem is keleti-, hanem nyugati part lehet, különben csak 6 óra lenne az eltérés)
Mindenesetre végső határidőt aligha érdemes így kicentizni
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Biztos százszor volt már, de nem találok effélét... szóval az ebay.com-on milyen időzóna szerint megy a case?
"If we don't hear from you by 09-20-2014"
...ez US idő, vagy kínai? Tehát ha magyar idő szerint szept. 20-án délután reagálok a dologra, akkor kínai idő szerint már elbuktam, vagy amcsi idő szerint még bőven jó vagyok?

Köszönöm az infót!

-
zonusz
aktív tag
Szisztok!
Erre (#47073) zonusz esetleg valaki? Köszönöm! (Bocsi, valahogy nem tudom linkként betenni.)[ Módosította: radi8tor ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
kmisi99
üzenetére
Megpróbálni természetesen meg lehet, de érthető, ha nem vállalja be, uis az eladó felelőssége, h a termék hozzád sértetlenül eljusson, és ezért egy megbízható, ám drága futárszolgálatot választ
(de úgyis az áfa lesz az igazán nagy tétel, mert laptop biztosan nem csúszik át) -
számlámon az $5

-
kmisi99
addikt
Amerikából vennék egy laptopot de alap shipping 20 000 mennyire lehet vajon üzletelgetni, az eladóval, hogy ugyanmár olcsóbb módon adja föl? Gondolom biztos fel lehet azt adni 4-5000 ért is.
-
válasz
csaba17
üzenetére
Kevin nekem is ezt írta
de most úraindítottam a paypal-on, és most Declan írt nekem:"Dear X Y,
Thank you for contacting PayPal regarding your survey.
I have reviewed your account and I have applied the $5.00 USD to your account now. This may take up to 24 hours to show on your account. My apologies for the wait for these funds.
Yours sincerely,
Declan
PayPal" -
csaba17
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
nekem ezt küldte:
Dear XXX,Thank you for contacting PayPal regarding the $5.00 USD you were expecting to receive for completing the survey.
I have reviewed your account and it shows that unfortunately no money has been received to your account recently. I am not sure whether this email came from PayPal or not.
Fake emails, also known as phishing emails, attempt to collect your personal and financial information. These fake emails often link to fake websites that encourage you to enter personal information (for example, credit card numbers, passport or driving licence number, and account passwords).
You’ll know that an email is not from PayPal when:
The email uses a generic greeting like ‘Dear user’ or ‘Hello, PayPal member'. We always address you by your first name and last name or the business name on your PayPal account.
The email requests financial and other personal information. For example, an email from PayPal never asks for the numbers of your bank account, debit or credit card, or driving licence. We also don’t request your email addresses, your full name, your account password, or the answers to your PayPal security questions.
The email includes an attachment or a software update to install on your computer.If you think you’ve received a phishing email, forward it to spoof@paypal.com. Then delete the fake email from your inbox.
To learn more about fake emails or websites and online safety, log in to your account and click ‘Security Center’.
Yours sincerely,
Kevin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/