Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Amerikain regisztráltam. Tőlem kért kártyaszámot meg lejárati időt. Nem az összeggel van bajom, mert költsék gyógyszerre, még ha vissza is kapom, na de hogy direkt odaírja, hogy nem terheli meg a kártyámat, hát rohadjon meg.
Azt gondolom tudod, hogy valamennyi ebayes cikk megjeleníthető bármely nyelvű ebay felületen.
Természetesen nem tudtam. Különben nem szerencsétlenkednék ebben a tobicban, mint kezdő buzi a gőzfürdőben.
A Paypalt kihagynám, de asszem, eszembe jutott, hogy ki fog nekem segíteni, ha szépen megkérem.
shev7: igen, köszi, a paypalos topicban olvastam az eljárást, csak ne írnák oda az ellenkezőjét. Anyjukat terheljék meg...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest