Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
250€+16€-ért megveheted azonnal, paypalon [link] [link] keresztül fizethetsz, várod a postást
1. regisztrálnod kell ebayen
2. paypalos fizetéshez szükséged lesz - dombornyomott kártya vagy pl otp-s webkártyára
3. regisztrálsz paypalon
4. a fent leírt procedúra
[Szerkesztve]Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
juliabrilke
veterán
Mit vettél ? Egy UFO-t?
Egyébként a paypalos reg nem hülyeség...szerintem csináld meg.
A német szövegben meg segítenék, de ez az EOS, meg ilyenek nem az én asztalom.. Egyébként német nyelvtudásom szerint azt jelenti,hogy azzal együtt. De kérdezz rá... A legtöbb német eladó angolul is tud. -
juliabrilke
veterán
''Ha lenne egy budapesti emberke,''
Sajnos fehérvári vagyok.... Ma mondjuk megyek Pestre, de szerintem jobb lenne, ha valaki helyit keresnél. Annak idején, amikor vettem az alaplapot, akkor nekem is akartak segíteni (mondjuk hamarabb megjött a paypal ellenőrzés szerencsére) -
shev7
veterán
en szivesen segitenek, de nem nagyon beszelek nemetul, szoval azt, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, illetve, ha valami gubanc adodik a szalittassal/aruval nem nagyon tudok segiteni. (Bar eleg valoszinu, hogy az elado beszel angolul is )
Viszont nem vagyok ''tapasztalt'' ebay vasarlo, csak egyszer vasaroltam eddig''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
cocka
veterán
Sziasztok!
''Ha lenne egy budapesti emberke, aki úgyis aktívan használja az e-bayt,''
Nem látom át, miért kellene, hogy a bonyolítód budapesti legyen. Már az ország elég sok helyére ment csomag úgy, hogy a vevőt nem is láttam, csak utalta a lét, én fizettem azt agyő. Várta a csomagot.
Akár én is megoldhatom neked, csak majd átállítom a limitet, mert 50 ezer a max. Keress meg, ha gondolod aztán lefordítom neked, hogy mi van. Egyébként én semmi szín alatt nem üzletelnék németekkel, de mindegy. Te tudod.
[Szerkesztve] -
cocka
veterán
Melyiken regisztráltál? Amerikai? Az tőlem semmit nem kért. A paypal kér kártyaadatokat, illetve az sem kér, csak ajánlatos megadni, hogy használni tudd.
Ha jól tudom vevőknek nem szükséges ebayen kártyaszámot megadni. Az eladásnál érdekes. Én se adtam meg és már vásároltam egy-két dolgot. Add meg paypalon, de legyen rajta vagy 600 Ft, mert először zárol 1 dollárt, amit 2 hét múlva feloldanak, aztán az expanded use-hoz levon 400 Ft-ot, amit az első vásárlás alkalmával visszakapsz.
''Azért kellett volna, hogy budapesti legyen az illető, mert a magyar postára a kutyámat se merném rábízni, pedig nincs is kutyám.''
Ha simán légipostán küldi, akkor a repülőtértől a magyar posta viszi ki hozzád. Egyébként a cucc meg bármilyen címre kérhető. Pl. te magadnak vagy én neked a címedre kérem, azt annyi.
''Viszont azt jó lenne tisztázni, hogy akkor van-e hozzá EOS-átalakító.''
Van. Legalább 3-szor említi.
''Á, vazze, megtaláltam amerikai ebayen is, akkor legalább dumálni tudok vele.''
Minő hihetetlen. Azt gondolom tudod, hogy valamennyi ebayes cikk megjeleníthető bármely nyelvű ebay felületen. pl. német aukciót amerikain stb.. max. a standard feliratok nyelve angol lesz német helyett. Amit maga az eladó írt az marad német. -
shev7
veterán
lehet, hogy rosszul emlekszem, de mintha azt visszakaptam volna. Azert van ra szukseg, hogy ellenorizzek, valid-e a bankkartyad. Legalabbis anno mikor a moneybookers-nel regisztraltam ott ez volt a mondas.
Egyebkent ha regisztralsz pay-pal-on ott is megterhelik a kartyadat 1GBP-vel. De az elso vasarlasodnal azt biztos visszakapod.''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
mondjuk anno en is meglepodtem. Mert en is ugy emlekeztem, hogy azt irtak, hogy nem terhelik meg, aztan jott az sms... na mindegy
ha megis amellett dontesz, hogy nem regisztralod a sajat kartyad a paypal-on szolj, szivesen segitek.''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
MODERÁTOR
-
tusi74
őstag
A szállítást illetően rugalmatlanok, a PayPal-t nem szívesen fogadják el, ha mégis rádtestálják a PayPal díját, könyörögni kell nekik, hogy küldjék el a tracking numbert a futárhoz, hogy tudd a neten követni, és össze tudd egyeztetni a munkáddal.
Ezzel szemben az angolok villámgyorsak, a PayPal az alap náluk, semmi extra költség nincs. Általában RoyalMail-lel postáznak, ami olcsó, nagyon megbízható, 3 nap alatt garantáltan itt van.
Nekem összahasonlíthatatlanul kevesebb idegeskedéssel jár egy angol vásárlás, mint egy német. Általában vasánap Ebay-ezek, rögtön fizetni is szoktam, az angol csomag csütörtkön tuti fix, hogy itt van, mert hétfőn azonnal fel is adják. A németnél ez az idő volt már 10 nap is. -
Flashcash
Közösségépítő
A két eurót azt az eladótól kéne megkérdezni hogy mi. Paypallal fizettél? Ha igen akkor lehet hogy amiatt tett rá még 2€ költséget.
Az árfolyamokról:
1, A paypal a bankkártyádat FT-ban terheli meg és ő végzi el a külföldi deviza és a FT között a konverziót a saját árfolyamán. Ez az árfolyam nem igazán kedvező, az aktuális árfolyamokat a paypal felületre belépve lent középen a Fees majd ismét lent a View Currency Converter-re kattintva tudod lekérdezni.
Jelenleg az aktuális árfolyam így néz ki:
Buy Rate 10.00 EUR = 2,432 HUF
Use the Buy Rate if you are:
Using EUR to make a payment in HUF
Converting a EUR balance to a HUF balance
Withdrawing a EUR balance to a HUF bank account
Sell Rate 10.00 EUR = 2,567 HUF
Use the Sell Rate if you are:
Using HUF to make a payment in EUR
Converting a HUF balance to a EUR balance
Withdrawing a HUF balance to a EUR bank account
Itt ugye a sell rate vonatkozik rád.
2. Van egy másik kedvezőbb mód is a fizetésnél, amikor a paypal számlánál vagy az accept előtt be kell lépni a conversion options-ba, és ott kiválasztani hogy ne a paypal végezze el a konverziót hanem a bankkártyát kibocsátó kártyatársaság. Ilyenkor a paypal pl. euróban fogja megterhelni a számládat, a konverziót a kártyatársaság végzi és deviza eladási árfolyamon jóval kedvezőbb kondiciókkal kapod majd a külföldi pénzt. (ez az opció nekem nem igazán működött mostanában, de többen írták a paypal fórumon hogy ismét üzemel)
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
A feladásról az eladónál érdeklődjél. A nyomonkövetés pedig a feladott csomag típusától függ (általában nincs).
Tengerentúli csomagok esetén kétszer kaptam tracking numberes csomagot, de sz.rt se értem vele, annyit láttam, hogy május 16-án elhagyta a cucc a los angelesi repteret, rá 3-4 napra pedig megjött a csomag.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
-
_Yvorl_
tag
Nyugi nem kell ugy felkapni a vizet (max a kukorica alol), vannak sokan akik csak kárognak, hogy ok megmondtak. Viszont sajnos, ha mar elkaptak a cuccod akkor csengetni kell, max trukkozni tudsz, mint ahogy azt mar irtad is. de rizikós, meg tudtommal azert bármit nem eszik meg a vámhivatal, tehat mondjuk egy fél millás cuccra ok sem hiszik el, hogy 50 forinert vetted. (Szerintem). DE sajnos EUn kívülről rendelni mindig is kockázatos egyszer bejön, egyszer nem. De tudom itt jelen esetben nem teljesen te vagy a hunyo. Amugy, mit vettél mert sok termék vámmentes az USA-ból és legalább csak áfát kell fizetned. No mindegy azert sok sikert és kitatrás a cumóhoz.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
nagyúr
azért, mert az EU többek között egy vámunió is. A tagországok között semmilyen kereskedelmi korlátozás nincs, de a külvilág felé vannak, azért, hogy megvédjék az unió iparát a külföldi termékektől. Fehéroroszország nem EU-tag, sőt, semmilyen társulási egyezménye sincs, ergo vámot kell fizetni.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
ez az elv. a gyakorlat meg a pénzbehajtás.
de ettől függetlenül, jó dolog az eu, mert korábban minden kis szar ország között - nem ekkora, hanem sokkal magasabb! - vámok voltak. most meg semmi nincs, korlátlanul és szabadon áramolhatnak az áruk az eu-n belül.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
MODERÁTOR
''Postaköltség. Amikor már egyszer fizettem a postáért, konkrétan azért, hogy a házamig elhozzák'' Engem is ez dűhít a legjobban.
Kollégám rendelt egy sigma órát, 239+32$ EMS-sel jött, fél kilós lehetett a csomag, értéknek sztem feltüntettek 30$-t és mégis megfogták vámon. Persze a vám+áfa a végösszegre jön rá.
Nekem eddig ami express maillel jött, szerencsére mind elkerülte a vámot, pedig nem 10$ értékű volt a csomag.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest