Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Hadd szóljak hozzá én is mint PowerSeller a másik oldalról.
Miután a vevő megkapta a vásárolt terméket
1. Nyithat egy PayPal claim-et, hogy az iPod amit vásárolt törötten érkezett.
PayPal azt fogja mondani, hogy küldje vissza a terméket Delivery Confimation-nel és visszakapja a pénzét.
Megkapom az iPod-ot, amit a vevő hat hónappal azelőtt elejtett az utcán és áthajtott rajta egy teherautó, közben pedig van egy szép új iPod-ja ingyen, mivel PayPal minden esetben elfogadja a Delivery Confirmation számot, mint a visszaküldés bizonyítékát, nekem pedig se iPod-om se pénzem.
Biztos, hogy akarom én ezek után, hogy ennek a tolvajnak ott álljon a profiljában, hogy ''Fast payment, good customer!'' ?
2. Fenyegetőzhet negatív visszajelzéssel, ha nem kap vissza x dollárt, vagy nem küldök el neki egy extra pár zoknit az én költségemen. Én vagy hajlok és elküldöm neki, amit kér, vagy kapok egy negatív visszajelzést, amivel rontom a hírnevemet, megélhetésemet kockáztatom...
Mivel fizetés után rögtön pozitív visszajelzést hagytam a vevőnek képtelen vagyok figyelmeztetni másokat a csaló vevőről.
3. Azt állítja, hogy a blúz, amit kapott nem lazacszínű, ahogy a monitoron látta, hiába mondtam neki 17-szer, hogy rózsaszín. Kapok egy negatív visszajelzést, mert a vevőnek rosszul van beállítva a monitorja és ez az én hibám.
4. Negatív visszajelzést hagy, mert a nadrágban, amit tőlem vett nagynak látszik a feneke. A nadrág az ő mérete, de az én hibám, hogy a vevő 160 cm magas és 140 kg.
Folytathatnám még, de egy a lényeg, az eladó nagy kockázatot vállal magára, ha fizetés után rögtön feedback-et hagy. Az eladó a hírnevét veszítheti, az árut és a pénzt is, amit kifizettek érte. A feedback az egyetlen eszköz, amivel a csalókat féken lehet tartani. A vevőnek nincs vesztenivalója, ha ő hagy feedback-et először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/