Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Honnan tudom meg paypall mennyivel váltja nekem az eurot?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gondolom azért mert csak 1 volt raktáron és nem akartak megvárakoztatni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nemrég kaptam még egy levelet a DX-től, akkor nem is értettem miért adnak fel 2 csomagot. Szóval küldik, csak nem tudom, hogy miért 2 részletben.

Annak a kódját linkeltem fentebb.
1 hónap múlva adták postára... -
Winner_hun
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mert ha nem küldenek mindent akkor raknak bele egy cetlit a SKU számmal hogy azt majd küldik. Ha az nincs benne akkor írni kell nekik hogy egy kimaradt.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem nyitottam ki, mert nem magamnak rendeltem. Miért kérded?
Ha fontos akkor felbontom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
A csomagban volt egy cetli?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
01.15-én rendeltem 2 akksit tőlük.
Az egyik ma (02.28) jött meg a másik meg még én sem tudom hol van, az érdekes, hogy egyszerre vettem meg egy "csomagban".
Azért ez kicsit felháborító szerintem.
Aznap amikor rendeltem az ebayről is rendeltem egy usb hubot, az rá 2 hétre már itt volt.
Számomra ez most kicsit csalódás... -
Winner_hun
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Dx-ről nekemm volt hogy szombaton fizettem ki a terméket és kedden már itt volt

Amúgy valóban lassúak, van hogy 1 hónap múlva is még beszerzés alatt van a termék. -
dudikpal
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Itt írja h mikor adták fel.
-
Speeedfire
félisten
Van egy tracking number amire nem ad választ sem a posta.hu.
RT085701338HK -
DemonDani
addikt
hello,
global ebay-en hol lehet betolni hogy a hülye ne akárhova hanem Magyarországra nézze a szállítási árakat?
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz, ezt már átnéztem. Viszont a második kérdésem a problémásabb, mi a véleményed róla?
Másik kérdés vámmal kapcsolatos. Ha ő küldi nekem és ajándékként adja fel viszont lekapcsolják vámnál akkor miféle papírokat kérhetnek be róla? Ilyenkor mit tudok beküldeni nekik? [link]
-
Tomate
veterán
Ha ebayen vásárlok ott be tudom állítani, hogy a bankom váltsa a pénzt vagy a paypall. Ha más online boltnál fizetek paypallal ott, hogy tudom beállítani? Esetleg accounton belül?

-
FuckeR19
senior tag
-
Tomate
veterán
Véletlenül 2x vettem meg egy terméket. Visszatudom mondani az egyiket? Írjak az eladónak, vagy van erre lehetőség a kezelői felületen is?
-
maathe
senior tag
Ha Angliából vennék egy iPod Nano-t (~40k), akkor 100% hogy nem vámolnák meg?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Ha küldetek valamit, akkor "gift" matricát kell rá ragasztatni? Az értéke: $40
-
SPF
senior tag
Sziasztok!
Ha megrendelem ezt, kb. mennyi idő alatt kapom meg? [link] Ez fix áras?
-
Umbaumba
csendes tag
válasz
slippy
üzenetére
Szia,
látom nem érted.
Tudom hol kell megnézni a liciteket.
Nem azzal van a bajom, h 212-t kell fizetnem, hanem azzal, h hogyan lehetséges az h valaki 5mp-el a vége előtt pont az én - állítólag rejtett - ajánlatom alá kínál kemény 10centtel.
112-nél egyszer csak gondol egyett és asszondja: ....na jó akkor én most beütök 211,90-et...
Egyébként meg azért írtam 212-őt, h biztosra menjek, de arra azért nem számítottam, hogy tényleg ez lesz a vége...mert ha a 2. csak 201-t üt be akkor is csak 202 lett volna a vége a javamra.
Szóval ami történt az a lehető legrosszabb forgatókönyv.
Persze ugyanez lett volna 211-el is.Még arra is azt mondanám, h oké, pechem volt, pont eggyel alattam állt meg....na de 211,90....na erre azt mondom, h ez nem lehet véletlen....Különben miután megtettem ezt a 212-s ajánlatot, visszamenve a terméklapra, amíg be voltam lépve nekem ezt a 212-t írta ki a licit mező/gomb alatt.Mint a saját max ajánlatom ugye.
De ezt mások nem láthatták, vagy igen? -
tildy
nagyúr
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Igen, van ra szabvany, ugyanis az itteni csatlakozok tartalmaznak biztositekot is.
Az atjaras a szabvanyok kozt pedig egy atalakito, amit kb 1 fontert be tudsz szerezni.Es termeszetesen 3 agu csatlakozo van, elonye, hogy nem esik ki konnyen a konektorbol

UK dogaljba meg nem megy bele az europai dugo. Ami jobb ha tudod , hogy szinten nem egyszeges, franciaorszagban gondok lehetnek vele, illetve letezik keskenyebb fajtaja is. -
Ricco_hun
senior tag
Ugye az Egyesült Királyságból rendelt elektronikai cuccokat nem azzal a k*cs*g háromágú elektromos csatlakozóval dobozolják? Gondolom van erre valami szabvány. Ha jól tudom van átjárás a szabványok között, tehát az uk dugaljba bele lehet dugni a rendes kétágú csatlakozót is, amit mi használunk.
Csak úgy lehet, hogy minden cucchoz kétágú csatlakozó van, az angolok meg dugják be, ahogy tudják.
Legalábbis remélem. -
slippy
tag
válasz
Umbaumba
üzenetére
lejárt termék esetén meg tudod nézni a licit listát. a terméklapon a végső ár mellett ott van, hogy pl 20bid. arra katt, és kidobja. és akkor azon belül is meg tudod nézni az automatikus liciteket is. más ötletem nincs. ha úgy érzed, hogy csalás történt, jelentsd a dolgot.
amúgy ha úgy gondoltad, hogy 150körül viszed/vinnéd el, akkor miért 212-re raktad a maxot? -
FuckeR19
senior tag
Akkor most én is tanácsot kérnék.
Puritan.com oldalról szeretnék vitaminokat rendelni. Nagyon jó árban vannak csak az a gond hogy szállítási díj horribilis. Mivel a vámolásba beleszámítják ezt is ez nem valami jó megoldás nekem. Minél több cuccot rendelnék hogy kompenzáljam a küldési díjat annál többe kerül a szállítás
Ezt kijátszanám úgy hogy van Amcsiba egy haverom, az ő címére kérném a postázást az oldalról így kb 4-5$-ból megúszom a szállítást. Szerintetek ő mennyiért tudná nekem továbbküldeni a csomagot? 15-20doboz vitaminról van szó kb.
Másik kérdés vámmal kapcsolatos. Ha ő küldi nekem és ajándékként adja fel viszont lekapcsolják vámnál akkor miféle papírokat kérhetnek be róla? Ilyenkor mit tudok beküldeni nekik? -
Umbaumba
csendes tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Nem tudom mire gondoljak.
Szerinted ez mennyire reális: 111-n állt a licit, ekkor én beírtam maxnak 212-őt, amire ugye én lettem az első 112-vel.
Erre már nem jött egy automata licit sem mástól, és kb. 50 perc múlva - mikor befejeződött az aukció - azt látom, h én nyertem, mégpedig 212-vel, a 2. pedig 211,90-et ajánlott.
Ezt így hogy??? Nem értem.A 112-ről pont 211,90-re ugrik teljesen véletlenül 10centtel az én max licitem alá???Na ezt nem veszem be....
Ja, és megnézve az ő licittételének időpontját, látszik, hogy az aukció vége előtt néhány mp-el tette meg.
Lehetséges lenne, hogy létezik olyan progi amivel meg lehet nézni a rejtett maxlicitet?
Mert ez magyarázatot adna a történtekre.
Őszintén szólva arra számítottam, hogy olyan 150-ig megy el vki és akkor én nyerek 151-el.
Az a vicc különben, hogy nem is voltak próbálkozásai, tehát, h kipuhatolja a maximum árat.
Csak az az egy licitje volt a végén.
Nos, ötletek? -
FuckeR19
senior tag
Rendelt már valaki táplálék kiegészítőt USA-ból? Pontosabban vitaminokat szeretnék.
-
pumatom
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!

-
Umbaumba
csendes tag
válasz
slippy
üzenetére
Igen, csakhogy én a legutolsó ár kb. dupláját adtam maxgebotnak(jó azért még így is megérte, de jobban örültem volna ha kevesebb) amit ugye elvileg senki nem tudhatott.
Namost mennyi annak az esélye, h ekkora árkülönbségnél ippen 10centtel kevesebbet ajánljon a 2. mint amit én beállítottam?
Mert szerintem igen csekély....
Itt valami turpisság történt.Valahonnan tudhatta az illető h mennyi a maximális ajánlat.
Ugye nem valami külön opcióval kell azt beállítani, h mások előtt rejtve maradjon az én max licitem?
-
slippy
tag
válasz
Umbaumba
üzenetére
amikor autolicitet nyomsz, tehát mondjuk 5-ön áll a licit, 1-es a lépcső, de te betolsz 10-et, akkor 6-ra ugrik, vagy ha az előtted licitáló is automata liciten van, akkor addig úgymond egyesével veritek egymásra a liciteket. mondjuk legyen úgy, hogy ő úgy gondolta, hogy 8,99 még megéri neki, ezért neki ennyi volt a max-ja, te viszont ütötted őt 9-re, mert ugye 10ig játszottál. de ilyenkor nem 10-et, hanem csak a 9et kell kifizetned
na ha ezt valaki érti, annak gratulálni tudok. nem tudok fogalmazni

-
Umbaumba
csendes tag
Van egy kis gáz.
Megnyertem egy licitet, de a második csak 10 centtel maradt le az általam beállított értéktől.
Addig mindig 1 euróval ugrottak az automata licitek.
Ez most akkor hogy van???Lehetséges az h látható volt az az összeg amit előre beállítottam a maximalgebotnak?
Mert amíg be voltam lépve én ezt az árat láttam a licittmező alatt.
Ha kiléptem akkor már nem.Mi lehet a magyarázat erre?
-
slippy
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
hát a három év garancia kicsit soknak tűnik, főleg, hogy egy akksi durván 2évre van tervezve. úgy egy év lenne a reális szerintem. viszont kilenc cellás 9ezerért...hmm
ja meg azzal is számolj, hogy bár ingyenért jön ide, de ha garanciát akarsz érvényesíteni, saját költségen kell kínába visszaküldeni, ami qvadrága.
mondjuk nem tudom, milyen áron mozognak itthon ugyanezek az akksik. én annak függvényében választanék
(#13348) Ricco_hun - igazán nincsmit
nem szoktam én hazudni 
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig notiba szeretnék akksit venni. Melyik oldalon érdemes nézegetni?
- ebay.com
- ebay.de
-ebay.hu?
-
slippy
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
hát én fenntartással kezelném...bár aztán lehet, hogy semmivel sem másabb, mint az itthon kaphatóak
(#13342) Mr. Teddy - most USD, vagy GBP, mert nagyon nem mindegy. az egyik 200 a másik 300Ft körül mozog.
(#13343) Ricco_hun - ha úgymond ragaszkodsz az angol nyelvhez, akkor co.uk, és ott tudsz úgy listáztatni, hogy EU-n belül

-
Ricco_hun
senior tag
Az ebay.com-on ki lehet valahogy választani, hogy csak az Európai Úniós tagországokban keressen? Mert a "located in"-nél csak országonként lehet. Most egyesével zongorázzam végig az unió 27 tagállamát? Az ebay.hu az jó lenne, de ott meg csak vagy német vagy angol termékeket lehet listázni. Pedig az a cucc jöhetne olaszból, spanyolból, lengyelországból, dániából stb stb.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, van egy kis problémám kínából érkző termékkel kapcsolatban.Az történt, hogy még decemberben rendeltem 10font körüli értékű terméket. A magyar posta volt olyan kedves és értesítő hagyása nélkül, visszaküldte kínába. Beszéltem az eladóval, mutatott fényképet is róla, magyar postás matrica rajta "nem kereste" jelzéssel.
Jó, mindegy, kérdeztem mennyi, ha újraküldik, azt mondja 8dollár. Oké, mondtam, hogy akkor majd küldöm paypalon. Közbe kiderült, hogy ugyanezt olcsóbban is megvehetném, így írtam, hogy mégiscsak refundot kérnék a termékre, az is jó ha posta nélkül visszaadják. (Korábban jelezték, hogy refundot is kérhetek, csak levonják a postát). Na csak egy probléma van, hogy maga a termék 14.58GBP volt postával és azt írja, hogy jó 8GBP-t visszaadnak. Mondom az nagyon nem jó, mert 6.58GBP baromira nem a 8USD postaköltség amiről szó volt, és leírtam, hogy kb. 9.68GBP-t várok.
Ez óta nem válaszoltak, pedig írtam rájuk 2-3 mailt, hogy mi van most..
Akartam ebaynél jelezni problémámat, csak az meg azt írta, hogy 45 napnál régebben rendeltem a cuccot, nem tudnak segíteni. Kicsit vicc a téma, mindenhova írja az ebay, hogy mennyire védik a vásárlókat, azt amikor probléma van nem csinálnak semmit.
Ötletek, hogy mit lehetne tenni?
Köszi szépen! -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Kínából maximum mekkora értékű csomag érkezhet úgy, hogy a határon nem szedik ki?
Másrészt van az x értéknél nagyobb csomag esetén valami megoldás? Pl.: a faulty, present...
-
-
dudikpal
senior tag
válasz
Umbaumba
üzenetére
Ne haragudj, de ez nem érv.
Jómagam is voltam kezdő, és egyből felfogtam, h licitálni csak a végén szabad. Addig csak az eladónak dolgoztok.
Bár winner is ezt preferálta, fogalmam sincs miért. Elvileg Ő ugye vérbeli íbéjes...
$38-os cuccot így hoztam el $15-ért. Végülis mindenki csinálja ahogy tudja. -
Umbaumba
csendes tag
apropó:
hol tudom megnézni egy felhasználó nemzetiségét, valamint az adásvételei tárgyát.
Rámegyek a nevére és csak az árucikkek kategóriái látszanak, maguk a cikkek nem.
Valamilyen szintet el kell érni h ez látszódjon? -
dudikpal
senior tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Azt vitatnám, h senki nem emeli az árat az elején. Nem tudom h szimplán hülyék, vagy csak az eladó klónjai.
Van 1 termék, amit rendszeresen vásárolok, és 32,50$-on alul még soha nem sikerült megvennem. 32,52-ért viszont már nem 1x hoztam el...érdekes. Bár végülis nem, mert hülye azért nem vagyok, meg az eladó sem ugye
-
Zozzant
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert addig senki nem emeli az árat nehogy neki is többe kerüljön, ezért legtöbben az utolsó másodpercekre hagyják, általában azé a cucc aki 1-2 másodperccel a vége előtt a legtöbbet teszi. Pár ilyet már végigizgultam, az utolsó másodpercek durvák szoktak lenni.
-
Umbaumba
csendes tag
válasz
mhorvat
üzenetére
köszönöm, ez tényleg kimerítő magyarázat volt

most már tisztábban is látok, de.....
ezexerint maxi árnak beírhatok 10 csilliót is és akkor tuti én nyerem, csak ilyenkor lehet aggódni h a 2. brahiból jól föl nyomja az árat esetleg, és akkor
ez benne a buktató....
ki van ez talááálva......
-
Winner_hun
félisten
válasz
Umbaumba
üzenetére
Ezért kell megtenni a maximálisan rászánt összeget. Ha nem jön össze akkor másikra licitálni. Nem azért de ha ő az utolsó 3 mp-ben tesz licitet, te meg az utolsóban, de úgyis a legkevesebbet ajánlod érte akkor ígyis-úgyis a másik nyeri. Szóval nem értem hogy minek kell itt az utolsó mp-et vadászni.
-
mhorvat
senior tag
válasz
Umbaumba
üzenetére
Előbbre hozta az aukció zárását, sőt gondolom hasonlóan a Vaterához, ha nem licitáltak rá, azonnal lejárttá teheti a terméket.
Az utolsó másodperces licitnél gondolom arra gondolsz, hogy a nyerő licitre +1 eurót tennél rá. Ez csak úgy lehetséges, ha Te megsejted, hogy ő mennyit rakott rá maximum és arra +1 eurót teszel, ezt pedig beírod. Ha arra gondoltál, hogy bármennyit is ír be, Te 1 euróval többet adsz, az nem lenne túl jó, mert lehet, hogy egy vagyonos ember megtesz érte 500.000 eurót, akkor Te 500.001-et automatikusan, amit jó lenne, ha kifizetnél. Persze ha ilyen mennyiségű tőkével rendelkezel, akkor ez nem probléma.
A rendszer működését legegyszerűbben egy példával lehet vázolni:
Az eladó feltesz egy terméket 5 dolláros kezdőáron. Te azt mondod, hogy ennyit megadsz érte, ha előtted nem adtak meg érte ennyit, akkor Tiéd a nyerő licit, Tiéd a termék. Ámde jön egy másik vásárló, akinek 8 dollárt is megér, megteszi a licitet. A kulcs a dologban a licitlépcső, vagyis hogy mekkora egységenként lépkedhet felfelé az aukció. Tegyük fel, hogy 1 dollár a licitlépcső, ebben az esetben 6 dollárral jelenleg a másik vásárlóé a nyerő licit. A rendszer mindig a legalacsonyabb, de még nyerő licitet teszi meg neked. Te ugye csak annyit látsz, hogy 6 dollárral ő vezet (nem tudod, hogy 8 dollárt tett meg), így azt mondod, hogy neked megér 7-et. A 7 dollár kevés, mert korábban ennyit ő már rátett, így az aukció most felment 7 dollárra, de továbbra is a másik vásárló vezet. Most morcos leszel és ráraksz 20 dollárt, így a nyerő licit a Tiéd lett, 9 dolláron áll az aukció (azért 9, mivel 8 dollárt már korábban megért neki, ennél 1 egységgel többet kell adnod utólag). Ő ugye ekkor annyit lát, hogy elvesztette a nyerő tétet és 9 dollárral Te vezetsz. Ha most ő megrak 15 dollárt, akkor felmegy 15 dollárra a licit, természetesen még mindig Te vezetsz. Ha a Tiéd marad a nyerő licit, tehát maximum 20 dollárt adnak meg a termékért, akkor nyertél. Az utolsó másodperces licitálás igazából csak nagyon kapós, jó vételeknél szokott jellemző lenni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, persze azt senki sem szereti, ha egy 1 hét múlva lejáró aukciónál mindjárt az első napon feltornázzák az árat annyira, amennyit én maximum megadnék érte (ez persze szintén nem jellemző, hiszen emberek teszik meg a tétjeiket, mindenki a lehető legolcsóbban akar hozzájutni a kiszemelt termékhez). Őőő, remélem kimerítő volt.

-
Umbaumba
csendes tag
arra mi a magyarázat h egy elvileg 26.-án lejáró termék már ma lejárt, pedig nem is licitáltak rá.......

-
Umbaumba
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
most történt meg egy olyan h a lejárat előtt 3 azaz három mp-el 1ójróval többet kínált a tag és nyert....csak ezért kérdeztem....
ez akkor most autamata licit lehetett vagy kézi?
szvsz rizikós ilyenkor +1-et nyomni -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Küldésnél, azaz ha pl kifizetek egy ebay-en rendelt cuccot. Tehát csak 100 dodót lehet költeni/hó? Premier account-nál is?
-
Umbaumba
csendes tag
Hello all!
Azt mi módon lehet megcsinálni h az utsó mp-ben CSAK 1euróval én nyerjem a licitet?
Kell ehhez vmi progi vagy hogy?
Gondolom(még nem próbáltam)az automata licit az nem jó erre, mert azzal annyi lesz a vége amit előre beírok és nem +1euróval több az utsónál...vagy nem?
THX -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És ha hozzáadok bankkártyát, ugye addig nem nyúl a magyar folyószámlához, amíg van credit a paypal számlán? Azt lehet tudni, hogy milyen limitek vannak, amíg nincs hozzáadva kártya? Egy infót találtam, hogy az éves pénzfogadási limit 630e HUF. Ez a veszély egyelőre nem fenyeget, de pl tranzakciók számbeli korlátozása vagy ilyesmi?
-
nónéjm
tag
válasz
slippy
üzenetére
Köszi a választ!
És a bankártyás téma hogy megy? Csináltatok mondjuk egy master-card-ot és arra feltöltök pénz, csinálok egy paypal fiókot, megadom a bankkártyaszámom és megjelenik a paypal-on a pénz ami a kártyán van és így paypalon keresztül is és kártyával is tudok majd fizetni? És ha dollárba kell fizetni, akkor azt majd automatice átváltja?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Végül megtaláltam

-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
1 órája hozta a postás a csomagomat. Nem kellett semmi vámot fizetnem, mert az eladó volt olyan rendes és ebben járatos, hogy 20$-t írt a csomagra és ajándékként adta fel.
Már csak azt nem találom,hogy hol lehet visszajelzést írni.?Megnéztem a nyomkövetésnél, hogy jelenleg mit ír ki.
"2011.02.23 13:21 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve" -
Winner_hun
félisten
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Ha a helyi postára megérkezik akkor emlékeim szerint igen. Sőt, az is ha átvetted, legalábbis láttam már ilyet.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, köszönöm.
Még annyit kérdeznék: Sógorom postán dolgozik (b.őr) és ő mondta, hogy mi (települést nem írok) Vác körzetébe tartozunk.
Szóval ha Pestről tovább megy a csomag Vác-ra akkor az is fel lesz tüntetve a nyomkövetésen? -
Winner_hun
félisten
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Ha lesz teendőd azon kívül hogy átvedd a csomagot akkor a postás majd hozza az értesítőt.
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Nem rég rendeltem először ebay-ről.
Február 12.-én Hongkong-ból adták fel a rendelésemet. (77.5$, hd audio rush)
Ma rákerestem a postai nyomkövetőn és kiadta, hogy már Mo-on van. 21-én a küldemény vám elé állítva. Ez az utolsó pont.
Mi előtt megrendeltem, elolvastam innen egy pár oldat és reménykedtem benne, hogy átcsúszik.
Ilyenkor van valami teendőm? Vagy a postás fog hozni valamit?Bocsi, de még soha nem rendeltem külföldről.
-
slippy
tag
válasz
nónéjm
üzenetére
paypal számlára nem utalsz úgymond pénzt. beregisztrálod a bankkártyád, és úgy vonja le a számládról, mintha kártyával fizetnél. elvileg a feltöltés is így működik, de felesleges szerintem
(#13309) Ricco_hun - akár com-ról is rendelhetsz, ha eu-n belüli tag küldi eu-n belülről, akkor nincs vámos dolog

és igen, fizetésnél a paypal egyenlegedből is levonathatod(#13310) -KP- - 1. esetleg UPS, Fedex, TNT? bár azzal számolj, hogy jópár (tíz)ezer lesz a költség
2. van egy díjtábla (most nem tudom fejből hogy), aztán ott van terméktípusonként, és árkategóriák szerint, hogy mennyit kell fizetni -
-KP-
veterán
Üdv!
Két kérdésem lenne!
1. 2011-ben melyik csomagküldő számít megbízhatónak? Hangfalat szeretnék kiküldeni külföldre és az ár elérheti akár a kétezer eurót is. valahogy nem kellene eltűnjön...
DPD? DHL? Esetleg más? A harminc éves golf kettessel nincs kedvem nekivágni Németországnak 
2. Ha ebay-en adok el valamit, mennyit kell fizetni az ebaynek? Fix összeg van a hirdetésekre, vagy százalékot kell adni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ricco_hun
senior tag
Helló!
Csak megerősítés képpen. Ha az ebay.hu-n keresztül rendelek az egyesült királyságból vagy németországból, akkor ugye se vám, se áfa? Merthát eu tagok vagyunk vagy mi a fene.

Másik. A paypal-lal való fizetéshez, kell hogy debit card legyen rendelve az account-hoz vagy elég ha a paypal-os számlán van "credit"? -
nónéjm
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tehát, ha nyit az ember egy paypal számlát oda, hogy lehet pénzt feltölteni. Engem a legegyszerűbb megoldás érdekel, bankártya nélkül ha lehet. Oyan lehetőség van, hogy nyitok egy bankszámlát és erről nyomom fel a paypalra pénzt és vissza is ugyanez a történet? Pontosan, hogy is működik ez? Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv
-
Sang33
csendes tag
1 kérdés (remélem nem kérdeztem meg még régebben
)Van annak bármi jelentősége hogy:
"Ezt a tételt jelenleg nem támogatja az eBay Nemzetközi Piac.
A Tovább gombra kattintva látogasson el arra a helyi eBay-webhelyre, amelyen a tétel ajánlata szerepel."Szóval az itteni cuccokat gondolom ugyanúgy meg lehet venni, pl.:
Vagy van bármi különbség?
-
Tomate
veterán
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis remélem.

DPD? DHL? Esetleg más? A harminc éves golf kettessel nincs kedvem nekivágni Németországnak 

V/