Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rendben.
Hirtelen nem is tudom, mit vártam el tőle.
Mondjuk teljesen jó ez így.Bocs, csak szét vagyok esve mert reggel műtenek

-
8nemesis8
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi.
Valami más bidder-t ismertek esetleg?Azért lenne fontos, mert holnap műtőben fekszem pont akkor amikor lejár az aukció majd

-
8nemesis8
veterán
Sziasztok,
ha megadok licitálós aukciós esetén egy max árat, ami nagyobb, mint a jelenleg általam rakott licit.
Akkor aukció végén ugye attól még nem feltétlen a maxot kell fizetnem, hanem azt ameddig elment a licit!? -
dany27
őstag
Üdv!
Nektek vámon mennyit szokott pihenni a csomag??
Mert tegnap lett vám elé állítva és azóta nem frissült...
Jó tudom hogy ez nem nagy idő de nekem eddig pár órával később már alá volt írva hogy vámkezelve.
És az eddigi cuccok sem mind voltak a vámérték alatt és nem tököltek vele.
Most egy 85 dolláros orsó jön. Szerintetek megfogják?? Nem tudom hogy a Thaiföldről jövő cuccokon mit szoktak feltüntetni az eladók. Rendes árat vagy alacsonyabbat+gift.
Nem az a plusz pénz érdekel amit kellene esetleg ráfizetni hanem hogy mit szuttyognak vele..
Am ha vámolnak akkor azt tudom úgy csinálni mint amikor futár által hozott cuccot fogják meg?(Hogy a cég elintézi a vámot némi juttatás fejébe, amit majd egybe fizetek a szállításkor)UI: magyar királyi posta hozza
Előre is köszi!
-
Zozzant
addikt
válasz
Discoman27
üzenetére
Amikor készülsz fizetni ott lesz a szállítási cím, ott megnyomod hogy Change és beírod, vagy ha már volt kiválasztod, az új címet. Ez nálam általában működik és oda küldik, ez lesz a szállítási cím.
-
attika89
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a korrekciót!
Akkor lényeg mindenképp az, hogy sokan nem szeretnek más címre küldeni, mint ami meg van jelölve eBay-en vagy PayPal-on... -
attika89
senior tag
válasz
Discoman27
üzenetére
Az, hogy postáz-e valaki más címre, mint ami a paypal-on regisztrálva van, elég változó. Meg kell kérdezni az eladót. Sokan kikötik, hogy csak a paypal-osra küldik....
Az, hogy mennyi idő alatt ér ide a csomag, attól is függ, hogy miként lett feladva (priority/express v. levél/csomag)...1 héttől 3 hétig bármi lehet. (Legtöbbször azért az árunál megjelölt szállítási idők fedik a valóságot, ha nincs valami probléma az útja során)
Az itthoni vámosokon sem nagyon lehet elmenni, ezt láthatod, ha visszaolvasol.
Ha átmegy a vámvizsgálaton és nem fizettetnek veled semmit, akkor is ott szokott lenni a csomag (jó esetben) 1 napig a vámosoknál.
Mindez persze általában!Edit: igen, azt jelenti, hogy nem tudod majd nyomon követni és lehet lassabban fog megérkezni.
A drágább, gyorsabb postázási módokhoz szokott általában tracking lenni -
Discoman27
csendes tag
válasz
Discoman27
üzenetére
Ja és ez mit jelent? Item will be shipped out Via Post Air Mail without tracking number. Ez ugye az, hogy nem lesz követési száma a csomagnak?
-
Discoman27
csendes tag
Sziasztok. Még új vagyok itt, de lenne egy kérdésem. Lehet úgy rendelni Ebay-en, hogy szállítási címnek nem az én nevemet és címemet adom meg. Csak azért, mert a szülők címét adnám meg, mert ők inkább át tudják venni a rendelt csomagot,mint én. Múltkor is rendeltem valamit HongKongból, 10 nappal később meg rakom ki épp a szemetet a bejárati ajtó elé és láss csodát ott volt a külső ajtókilincs és az ajtó közé beakasztva a csomagom. Szóval nem igazán bízom a postásunkban. Gondolom mivel semmi papír nem volt hozzá és a postaládába sem fért be,ráadásul a Március 15. utáni munkanapnak számító szombaton volt, gondolta így oldja meg a problémát. A másik kérdésem pedig, hogy átlagban véve ha olyan cuccot várok kínából ami vám és áfamentes, mivel nem éri el azt a bizonyos 22 Eurós határt, akkor mennyi idő míg kihozza a posta? Köszönöm előre is annak aki válaszol!
-
Zozzant
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Gyönyörű... ha kedves kis hazánk vámosai az utolsó levelezőlapot is visszatartják akkor elérik hogy mindenre megy a dispute és szép fényt vet ránk az ügy ebay-szerte... és megkapjuk amit az olaszok, hogy felejtsük el hogy ide küldik. El se tudom képzelni, hogy halmokban áll valahol a sok cucc.

-
attika89
senior tag
válasz
velvet7
üzenetére
Ahhoz, hogy lásd a posta.hu-n az adatokat, nem kell semmit átírni. Ha lesz elérhető adat (pl beér Mo-ra), akkor ha szerencséd van frissülni fog és látni fogod mi a helyzet.
Ha a USPS nem frissül, az sem rendkívüli, volt már rá példa.
Az sem teljesen mindegy hogy adták fel...mert, ha pl levélként, azt a USPS általában csak az USA határig követi nyomon ...
Szerintem várj egy kicsit, mert ahogy látom elég lassan mennek a dolgok mostanában a csomagküldés terén....de arra mindenképp figyelj, hogy ne csússz ki az időből, amikor még jelezheted, hogy még nem kaptál semmit.... -
hitman,
őstag
Én ma faxoltam el a számlát a vámoláshoz.
Akkor most már a csomagot kell várnom?
Vagy írnak vissza valamit? -
Tomate
veterán
USPS Priority Mail International az 4-6 nap?

-
netseft
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Írsz az eladónak, jó eséllyel ad refundot, esetleg kér előtte képet.
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Ha egy termék törötten jön meg akkor mi a teendő? Nem egy nagy összegű a termék, csak így kellemetlen...
-
velvet7
tag
Egy USPS-en keresztül feladott csomagnak a követőkódját hogy kell alakítgatni, hogy a posta.hu-n is láthassam a dolgokat? Vagy csak szimplán várjak míg Magyarországra ér a csomag? Vagy hogy is van ez, mert ott talán jobban átlátnám.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor ott is

-
Winner_hun
félisten
válasz
varga.balazs
üzenetére
Az angliaiakat is lehet.
-
hitman,
őstag
válasz
hitman,
üzenetére
Holnap elfaxolom a paypal-es számlát amit emailban kaptam a csomagról és a szállításról.
Csak annyit mondjatok meg hogy utána kapok e visszajelzést hogy nyugodtan maradjak a seggemen és várjam a csomagot?
Az se gáz ha 2 hét múlva jön le Pestről csak tudjam hogy elfogadták a számlát és csinálják a dolgukat... -
dzsozefo
aktív tag
Nekem is úgy van " unconfirmed " ! Ne aggódj 80 pozitívnál járok, nem volt gond eddig minden megjött. Ez a fránya februári bulijuk... minden késik, és sokkal több idő alatt ér ide.
2 kérdésem lenne hozzátok.
Múlt héten rendeltem Angol Ebayen - és Londonból küldik a csomagomat, mikorra várható kb? Ez az első EU-s csomagom. Valakinek van -e tapasztalata?
A másik kérdésem pedig, hogy török ebay-en vásárolt -e már valaki? Nagyon szimpatikus dolgok vannak kint. A felülete picit más a postázásra való leírásokat nem találom, de ha megtalálom akkor is csak ennyit tudok meríteni belőle.
Szállítási díj: vevő fizet
Szállítási jegyzet : MNG CARGO 40% KEDVEZMÉNY Hajók ..Ezáltal nem találtam azt sem, hogy küld -e egyáltalán m.o-ra!?
Köszönöm!

-
Taru
tag
válasz
dany27
üzenetére
Elméletileg a kártya hozzáadásakor ellenőrzik a kártyához tartozó címet, de nem mindig sikerül nekik.
Ha ez nem megy, akkor ha van paypalos kártyája az embernek akkor annak a címét ellenőrzik (feltételezem kiküldik postán), de ez ha jól emlékszem Mo.-n nem lehetséges.
Harmadik opció, levél küldés:
https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=ndp1Mf8ccT3QhYyzcpgLmMGQGhp6sB2H898GXS3tB2S1Wy50Jv6l!-334956917?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=US&cmd=_help&serverInstance=9008&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=10153&De nem tudom, hogy ez működik-e, vagy, hogy nálunk megoldható-e.
-
Ayg0
senior tag
üdv
"megnyertem" egy licitet az ebay-en, paypal-lal ki is fizettem a cuccot, majd ezt igazoló mailben a shipping address mellé oda van biggyesztve, hogy uncorfirmed. bogarásztam mind az ebay, mind a paypal rendszerében, de sehol nem találtam erre vonatkozó utalást. tudja valaki hol és hogyan erősíthetem meg a szállítási címem?
-
dany27
őstag
válasz
velvet7
üzenetére
Attól függ mivel jön... Mert pl a USPS Express Mail tartalmaz 100$ biztosítást alapból. A többivel nem tudom mivan. Am nekem volt egy cucc ami 3 hétig vánszorgott amerikából már szegény eladó és majdnem befonta a haját h mivan már. Erre mondta hogy jó akkor vissza adja a pénzt de ha mégis megjönne akkor szóljak már neki.(Express volt sima biztosítás nélküli) És mit ad isten vissza kapom a pénzt, jóváírja a bank. Erre másnap kopogtat a postás a cuccal! Utánna persze szóltam neki, és visszaküldtem neki a casht.
-
velvet7
tag
A fenti hozzászólásokhoz kapcsolva lenne egy kérdésem:
Ha elveszik a csomag, akkor ki fizeti vissza az árát? Annyit tudok eddig, hogy a posta tuti nem. Az eladó még talán, de nem jöhet jól neki az a X USD kiesés... Vagy ők milyen kárpótlás kapnak ha elveszik? +1 zöld feedbacket? -
Taru
tag
-
dany27
őstag
Ki szokta szállítani? Ha posta akkor nem csodálkozok semmin sem!
Nem rég feladtam egy levelet tértivevénnyel, és már a választ is megkaptam a levélre(szintén levélben) és csak erre rá pár napra jött vissza a tértivevényes papirusz. Pedig nem egy két nap telt el az én levelem és válasz közt.
Nekem most két cuccom jön. Az egyiket 03.20-án adták fel Thaiföldön ami ha minden igaz Pesten van szval már csak a vámra várok, szerintem annak a héten meg kell jönnie. A másik USA-ból jön azt meg pénteken adták fel de erről nem tudok mit mondani mert nem trackinges.(mivel nem nagy tétel)
-
dany27
őstag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Hi!
Nem, csekkoltam a svájci posta oldalán ahol már normálisan jelzi h Thaiföldről megkérkezett oda majd továbbították pestre, ahova, meg is érkezett. Remélem jövő héten megkapom.
Am én orsót rendeltem.
Csak a magyar posta ilyen hülye hogy csak Svájctól fogva jelzi.... :S -
varga.balazs
aktív tag
válasz
dany27
üzenetére
téged átvertek, mint engem
nem pólót rendeltél?
énis licitáltam DC pólóra, persze nem is lett eredeti..és übersee, németország volt kiírva neki..erre jön a csomagértesítő, bankokból...hát néztem énis 
hitman,: én meg szegedi vagyok
jó mondjuk nekem azért más, mert apu volánnál dolgozik, és van szabadjegyem, tehát én megoldottam az utat ingyen 
-
bubi92
őstag
most valamiért k-rva lassan jönnek a dolgok. 43. napon jött meg a cuccom. nem vágom mi van, eddig max 2-3 hét volt
-
dany27
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Németországból már szerintem ide kellet volna hogy érjen.
Am történnek itt érdekes dolgok....Thaiföldről mióta jön a cucc Svájcon keresztül?? Mert az enyém nagyon úgy tűnik hogy úgy jön!
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Bő 2 hete volt egy rendelésem Németországból. Paypal-al lett fizetve, viszont még nem érkezett meg. Szerintetek érdemes még várni?
-
hitman,
őstag
Ha elküldöm a fax-ot utána mi történik?
Már csak a csomagot várom és a +költséget kifizetem mikor hozzák?
Vagy arról is kapok levelet hogy mennyi lesz a + költség?
Szóval kapok valami visszajelzést hogy megkapták a számlát és minden OK? -
hitman,
őstag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Áááá de debreceni vagyok, nem nagyon tudom megoldni máshogy...
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
hitman,
üzenetére
jah, viszont azt számold bele, hogy lehet emelnek az értékén..nekemis 75 dollár volt szállítással, vámtiszt áthúzta és 113at írt rá, szóval bennevan ezis, hogy ők többnek gondolják a vámértéket. egyébként meg jah vagy 140 euró. láttam kinn az ablakon a tájékoztatót énis ma
és még az előző hsz-edre írom, hogy tegnap telefonáltam velük, és hát úgy mondták a fax-os megoldást, hogy sok a csomag, tehát leghamarabb jövő hétvége-következő héten kerülne sorra, szóval ilyen 2 hét körülbelül mire elrendezed postán keresztül. -
Taru
tag
válasz
Santosh
üzenetére
Posta. Ők is főleg azzal küldik (nekem legalább is azzal jött minden kivéve ha külön fizettem a szállításért pár ezret), ha meg nem akkor álltalában nem olcsó vagy beleépítik a termék árába (sajna DHL meg hasonlóak drágák, de asszem az EMS és a TNT a legolcsóbb a csomagküldökből).
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Ebay-es eladáshoz valami olcsó csomagküldő szolgálatot? Külföldiek olyan olcsón tudják küldeni Magyarországra...
Előre is köszi a választ!
Üdv
-
Thewi
tag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Eu-n belül nincs semmi + költséged, áfa sincs, hiszen azt megfizettetik veled a vásárláskor. / nem nettó, hanem bruttó áron vásárolsz /
-
-
hitman,
őstag
Na, tényleg megjött a levél.
Számlát kérnek egy fax számra!
A paypal-es számlát küldjem el?
190 dolcsi postával együtt, mennyit tesznek rá vajon?
És ha hétfőn elküldöm akkor mikor ér ide? -
Thewi
tag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Kérd meg az eladót, hogy küldjön nyomon követési számot, mert nem érkezett meg a csomag. Ha ebay-en vetted, tudsz reklamálni az eladónál, saját tapasztalatok alapján nagyon korrektek és lehet, hogy elküldi még egyszer. Nekem is volt, hogy 1,5 hónap után érkezett meg, + mivel reklamáltam, megkaptam még egyszer 1 hónap múlva. Gondok voltak februárban a hongkongi postán, 3 hétről 5-7 hétre nőtt a szállítási idő. Elvileg már rendeződtek az állapotok és ismét 3 hét vagy kicsit kevesebb alatt érnek ide a cuccok. Reklamálni csak tracking szám alapján lehet a postán, de mindenképpen az eladóval egyeztess először.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nektek mostanság mennyi idő alatt érkeznek meg az apró ebayes hong kongi csomagok?
Utóbbi időben vettem 3 kis vackot is, és a két korábbi tuti elveszett/lenyúlták, a harmadikat február 28-án rendeltem, abban még reménykedem.
Kezdem azt hinni, hogy a magyar posta húzza a csomagjaimat, mert eddig kb minden megjött.Ezzel kapcsolatban magyar postán tudok valamit intézni? Vagy a tracking szám nélküli sima levelekkel kapcsolatos érdeklődést meg sem próbáljam, csípőből azt mondják, nem tudnak segíteni?
-
Thewi
tag
válasz
hitman,
üzenetére
Postai csomagot még nem kaptam vámolás után, de a DHL küldemény esetén a futárnak kellett fizetni. DHL-nél nem számoltak + költséget, viszont minden küldemény esetén, értéktől függetlenül, megbízást kell adni a vámkezelési eljáráshoz. Ha belefér a vám és áfa mentes kategóriába, nincs külön költség, persze számla kell az áru értékéről.
Ezt találtam még: "Amennyiben a címzett a vámfizetésre kötelezett, a vám megfizetésére a csomag átvételekor kerül sor. A postaszolgálat értesíti a címzettet a küldemény érkezéséről, és arról, hogy hol lehet azt átvenni."
-
Thewi
tag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Vám nincs, mivel 150 euró értékig vámmentes, de 25% áfát kell fizetni.
Kezelési költséget nem tudom, hogy mennyi.
" Az EU vámterületén kívülről érkező küldemények esetében magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig, kereskedelmi forgalomban (ideértve a magánszemélyek által külföldi cégtől megrendelt árukat is) 22 euró értékig vám- és áfa-mentes a küldemény. Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 25 % ÁFA terheli." -
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! A minap énis kaptam levelet, hogy mehetek a csomagomért az orczy-ra..remélem nem lesz semmi probléma..úgy kb 20.jára sikerült ügyintézőnek telefont felvenni, és érdeklődtem a dolgok iránt. Azt mondta hogy a 20%os vámot, áfát meg 1200 Ft kezelési költséget kell fizetni rá. Szerintetek ez így van? Egy cipőről van szó, usából és közel 23ezer Ftnak megfelelő $ért rendeltem szállítással együtt. Tehát ha jól számoltam erre max. 10ezret kellene ráfizetnem. Számíthatok többre? Olyasmit is hallottam, hogy esetleg ilyen megörzési díjat is kitalálhatnak...16-a óta vámon van már a tracking szerint..mellesleg idegesít, hogy már több cipőt is rendeltem usából és mind átcsúszott..de hát
-
dany27
őstag
Üdv!
Egy érdekes kérdésem lenne. Létezik az hogy két csomagnak ugyan az a sorszáma??
Mert rendeltem egy cuccot Thaiföldről ami a thai posta trackingje alapján így áll:
DATETIME Scan Location Description
March 20, 2011 11:56:25 LAMPANG Accept
March 20, 2011 20:23:26 DEN CHAI MAIL CENTER Items Into Container
March 20, 2011 20:23:41 DEN CHAI MAIL CENTER Dispatch
March 21, 2011 10:28:34 SUVARNABHUMI MAIL CENTRE Container ReceivedCsak úgy kiváncsiságból megnéztem a magyar királyi posta oldalán is:
Időpont Hely * Küldemény információ Kiegészítő információ
2011.03.24 03:40 CHZRHB(SWITZERLAND) Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2011.03.24 03:40 CHZRHB(SWITZERLAND) Célországba elküldve / Item sent abroad
2011.03.24 20:05 CHZRHB(SWITZERLAND) Célországba elküldve / Item sent abroad
Ugyan azzal a tracking számmal néztem mindkét helyen.... Van valakinek tapasztalata a Thai postával?? Mennyi ideig szokott állni a csomag mielőtt elküldenék a célországba??
Előre is köszi!
-
baluka26
veterán
válasz
netseft
üzenetére
Nekem átadták megőrzésre a Posta dolgozóinak 2011.03.18-án, 19én megkapták a számlát tőlem, és azóta sincs semmi fejlemény. Ráadásul senki sem tud semmit mondani. Gratulálok a Postának

szerk: 03.17-én volt vám előtt, 18-ra lett megőrzésre átadva.
hitman: Holnap kapni fogsz egy levelet, hogy a vámkezeléshez számla szükséges, és fizetsz 25% ÁFA-t
-
blst
tag
Nem ebay ezért offba rakom. Dealextreme-től rendeltem 1 csomagot ami már megérkezett magyarországra de érdekes dolog van a posta weboldalán.
2011.03.22 11:35 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted
2011.03.23 17:48 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
Ez most akkor azt jelentené, hogy visszaküldték a csomagot a feladónak?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv -
netseft
aktív tag
Nekem is aznap lett vám elé állítva 1 csomagom, és tegnap lett vámkezelve, szóval nem tuti.
Szerintem (fixme!) így néz ki a dolog:
- Vám elé állítva: még nem lehet tudni biztosan mi a sorsa
- Vámkezelve: nincsen plusz költség, várj a csomagra
- Megőrzésre átadva: lesz plusz költség, várj a levélre -
Thewi
tag
Sziasztok!
Március 19.-e óta vám elé állították a postai csomagomat. Ez gondolom már tuti, hogy vámolják. Szerintem nem írt a csomagra összeget a feladó. Van valami teendőm, vagy várjak a postai értesítőre, ha van olyan egyáltalán?
-
zsoltl
csendes tag
A pendrive-ok memória kártyák tesztelésére való az említett h2testw programocska. Jól megrángatja a benne lévő memóriacsipet bitről-bitre.
Ha a barátodnak megy 30G a kártyára akkor nagy malaca van (volt). Bár a másik kérdés még az, hogy meddig.
Én biztosan nem tartanék rajta értékes == pótolhatatlan adatokat.ZS
-
smilix
csendes tag
Sziasztok!
Januárban rendeltem 2 pendrájvot, amikről kiderült hogy fake darabok, így annak rendje és módja szerint vissza is küldtem őket. Az eladó azóta eltűnt, a paypalnál indítottam egy case-t, és most egy ilyen levelet kaptam tőlük:
"In order to continue with the investigation of your claim, we must request
documentation that shows the item was returned to the seller. To help us
resolve this matter promptly, we request that you provide proof of postage
for the package associated with this claim. The proof of postage should be
a copy of the actual shipping label on the package that shows the
destination address and the shipping company’s stamp to verify the shipment
date.The document should be faxed to PayPal at (402) 537-5760 (please note this
is a United States phone number, if you are faxing from outside the United
States, you will generally need to dial 00 1 before the number). Please
include a cover sheet with your fax that includes the email address
registered on your PayPal account and the ID number of the claim
(PP-001-215-190-261) so we may attach the document to the claim as quickly
as possible.Failure to provide PayPal with the fax will result in your claim being
denied. The shipping information needs to be received by March 26, 2011."Mivel nincs fax készülékem, és nem szeretnék nagyon az ügyre többet költeni, tud esetleg valaki ajánlani ingyenes, vagy olcsó online fax szolgáltatást, ami megbízható?
A másik kérdésem az lenne, hogy akkor pontosan milyen fax számot kéne beírnom?
00 1 (402) 537-5760 ? -
hitman,
őstag
válasz
Hintalow
üzenetére
Igen most jutott el a kicsi agyamig hogy van kereső és tudtam használni!
De itt is olvastam olyat hogy van akinek ezt írta ki és másnap megkapta a csomagot...na mindegy.
Abba segítsetek mivel az első vásárlásom hogy most hogy tovább a minél gyorsabb és zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében.
Napszemüvegről beszélünk amit 190 dolcsi volt postával együtt.
Ajándékként lett feladva és kevesebb összeggel (ha jól tudom).
Mennyit kell fizetnem és hogy tudom ezt minél hamarabb lebonyolítani? -
hitman,
őstag
Segítség!!!
Most nézem este a nyomkövetést, a usps oladon és az ebayen minden változatlan (18.a óta vám elé állítva) viszont most a posta pont.hu már azt írja:
2011.03.23 02:37 Budapest 1005 Megőrzésre átadva / Handed over for storage
Ez mit jelent?
És lassan a usps és az ebay 1 nappal le van maradva a frissítésben...
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Erről vélemény? Kamu? Elvileg class 2-es csak, és ismerősöm vett 2000 párszáz ftért már 32-es class 2es-et, szóval azért gondolom, hogy lehet, hogy okés. Szerintetek?
-
danih
veterán
Sziasztok!
Még sosem rendeltem e-bayről, de egy ilyen UMID-et bevállalnék.
A többi ebay-es árhoz képest olcsó, viszont "Top Seller" plecsnije van, 99% pozitívval.
Kérdésem, hogy ha rendelek Magyarországra, és paypal-lal fizetek, rám is kiterjed a "Buyer Protection", azaz gond esetén tudom érvényesíteni ezt a privilégiumot? -
hitman,
őstag
Na, azt írta az ebay a csomagomra hogy 23.és 29. közt fogom megkapni!
Ha bejön akkor megemelem a kalapom de ha a héten nem jön meg akkor megkezdem az aggódást...
Természetesen a követés lassan 1 hete a vámon megállt én már azzal is megelégednék ha onnan kimozdulna.
-
velvet7
tag
Sziasztok!
2 napja vettem egy elektronikai cuccot ebay-en, meg is kaptam még tegnap reggel a tracking code-t, de a USPS oldalán a következőt írja:"There is no record of this item. "
Aggódnom kéne, vagy amerikába is lassan csinálják a dolgukat az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OLED monitor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem pólót rendeltél?
énis licitáltam DC pólóra, persze nem is lett eredeti..és übersee, németország volt kiírva neki..erre jön a csomagértesítő, bankokból...hát néztem énis

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/