Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz mhorvat #8673 üzenetére
Köszi, hogy leírtad a vélményed, van ebben valami, bár elvileg ugye a legfoglalt termékeket mindent meg kellene semmisíteni, amit nem igazán értek, mivel fel lehetne használni esetleg jótékony célokra is, mondjuk ha ruhákról van szó, nah mind1.
Nekem van ismerős aki vámnál dolgozott régebben és mondta,hogy amikor a CDírás kezdett bejönni, akkor sok játékot foglaltak le és a gyereknek nem kellett megvenni semmit sem. -
válasz mhorvat #8733 üzenetére
Ha beállítod, hogy a bankod váltsa át az összeget, akkor nem fogsz látni Forintban semmilyen kiírást, mivel a PayPal nem tudja, hogy mennyiért váltja a bankod. Ez az opció tehát lutri, mert csak utólag tudod meg mennyit is fizettél valójában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Winner_hun
titán
-
hunjah13
csendes tag
válasz mhorvat #8811 üzenetére
azt hiszem nem figyeltél
nem nem tudok fizetni, hanem nem kell 1olyan termék, ami egészed addig müködik, amig nem kell használni, mert amig nem telfonálsz van tér erő amikor telefonálsz nincs
megjött megteccett(nem nekem) licitáltam és mire lejárt kiderült mindere jó csak telefonálni nem
üzletbe is elő fordul hogy beteszel valamit a kosárba és mire elérsz a pénztárig már rájösz nem is kell
ne mond nem volt még ilyen
és igen, szerencse hogy mások itthon az embereke, itthon senkinek nem fizetnék ki 1hónap alatt 600ezer forintott
nem tudom honnan szeditek hogy azért nem fizettem mert nem volt pénzem, nem vagyok gazdag de meg engedhetem magamnak ha valami megetccik megvegyem
de ha szar nem kell ezt is meg engedhetem hogy eldöntsem
anyira érdekel mindenkit az anyagi helyzetem, hogy ezzel jöttök?
elárulom akkor kb 1évba csak ebayen elköltök 800 900ezret, bár nem csak magamnak onnan szerezzük be a cross motorozáshoz a cuccokat, ami nem olcsó
de mind1 nem vagyok gazdag nem nem azért nem fizettem mert nem engedhettem meg, de szart nem veszek, elég az a 2 amit küldtek -
hunjah13
csendes tag
jah, és voltak ezak a hamis mp 3 mp4ek
amiket megbuheráétak a windows 16 meg 8gb osnak látja, pedig csak 1 vagy 2gigásak, és mikor többet mászolsz rá beszarik, szóval azokat is adják ebayen, és néha csak késöbb derül ki hogy kaki
ebbe is bele futottam, szóval anyira nem mások ott se
hagy engedjem már meg magamnak, ha valamiröl tudom hogy szar akkor ne kérjem!
azt mér engedi az ebay, hogy ezt árulják?http://sosfakeflash.wordpress.com/
-
ludsimon
veterán
Én is tapasztalom, a Vaterán egyre több az ilyen, de a legtöbb 0 és 1 pozitív között van, de találkoztam 300 pozitív feletti, ilyen "nyomkodós" emberrel, de természetesen ha válaszra se méltat, akkor küldöm a negatívat, de ha legalább annyit kinyög, hogy bocs, félrenyomtam, vagy nem tudom kifizetni, vagy találtam másikat azt megértem, és akkor megy a semleges, de, hogy olyan paraszt legyen, hogy válaszra se méltat, kapásból 5 nap után megy a negatív.
undefined
-
hunjah13
csendes tag
válasz mhorvat #8844 üzenetére
memoria kártya, max 4gb os az eredeti, mp3 mp 4 be max 4gb, de ott már van kockázat, memo kártyánál a 4essek még eredeti méretbe vannak.
akkor most szemét vagyok hogy nem fizettem ki 2 gagyi telefont? fingom nem volt hogy ezt hogy kell ilyenkor intézni, azért nem kértem eböl az aukció törlését -
hunjah13
csendes tag
válasz mhorvat #8846 üzenetére
viszont nem is nyujtott érte semmit...
azt hiszem nem leléptem az áruval, hanem nem kértem, és mikor már jött a figyelmeztetés rájöttem hogy nem csak levélbe lehet jeleni hogy nem kérem, hanem van 1módja az ebayen keresztül
sose csinálnék olyan hogy kapok valamit és nem fizetek, sőt ha szar is volt akkor sem kértem visza a pénzt
a laptop töltő miatt már irtam hogy nem kaptam meg, mondta visza fizetni, pont aznap mikor ezt leleveleztem, akkor haza mentem és ott volt a töltő, 1böl irtam, köszi megjött, pedig lehuzhattam volna róla a 8ezret
itt őt nem érte kár, engem meg nem ért még1szer kár... -
dany27
őstag
válasz mhorvat #8910 üzenetére
írtam és azt írja h tudja küldeni Magyarországra. De nem értem pedig az tuti azt jelenti szentem h nem küldeni, nah mind1. Meg is írta h mennyi és annyi amit kiad a termék oldalán.
Szerintetek mivel hozassam USPS First Class mail vagy priority mail??
6$ közte a különbség. Egy 31 dolláros dologról lenne szó. Tudom hogy az utóbbi gyorsabb és ott van biztosítás és tracking number. Előre is köszi! -
dany27
őstag
válasz mhorvat #8928 üzenetére
jah csak ott se tracking number se biztosítás. Így ha valami buzi postás lenyulná a cumómat még utánna se tudnék kérdezni h hol is van. Míg a priority-nél van tracking...
14 munka napot írt a First classra és 10-12 munkanapot a Priorityre.
Am neked szerencség volt hogy egy hét altt megkaptad! ;)
Szerintem lesz a drágább ez életem második ebayes rendelése, még kicsit parázok[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
válasz mhorvat #8990 üzenetére
Jó van na csak ez a második Ebayes vásárlásom nah jó úgy vesszük harmadik csak az elsőt haveron keresztűl intéztem de az is csak egy pár dolláros telefon alkatrész volt.
Szóval eddig én kétszer vásároltam az első is még uton van de azért nem izgulok mert az csak egy 3$ teló alkatrész ami ha nem jön meg na bumm. De ez azért már 52$ dollár ami kb 10E Ft.Nem nagyon van tapasztalatom az ilyesmivel kapcsolatban így az sem tudam hogy ott is megnézik a vámosok a cuccot azt hidtem csak a célországban.
De mostantól kussolok
UI: néha kicsit türelmetlen típus vagyok de ezt már lehet levettétek!
[ Szerkesztve ]
-
PoLizei
aktív tag
válasz mhorvat #9005 üzenetére
Ha HKD-ben van, akkor nem annyi, mint USD-ben. Árfolyamok
Ennyire olcsó lenne a hong-kongi posta[ Szerkesztve ]
P*L****
-
varga.balazs
aktív tag
-
horvathd
senior tag
válasz mhorvat #12445 üzenetére
Gratulálok az új szerzeményekhez. Csak annyit jegyeznék meg, hogy mivel Németországból rendelted, továbbá az EU-belül nincs vám, és az áfát is csak az eladó országában kell kifizetni, így a te eseteben a vámosoknak semmi köze nem volt a csomagjaidhoz.
"The Kid just rages for a while."
-
The DJ
addikt
válasz mhorvat #12514 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, de... ha belépek a global.ebay.com-on vagy az ebay.hu-n akkor meg nincs lehetőség termék eladására, csak vásárlásra
Érdekesen van megoldva vagy csak én vagyok hülye hozzá
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Hintalow
senior tag
válasz mhorvat #12603 üzenetére
Amire te gondolsz, az a bankon belül használt rövidített számlaszám, minden (magyar) bank használ ilyet, a Rafié pl. 13 számjegy. Belső utalásokhoz használják, ami nem Girón keresztül megy.
De a saját bankodon kívül semmi értelme/jelentősége nincsen. A normál belföldi magyar számlaszámok 2x8, vagy 3x8 számjegyűek.@kerobi: valóban elég random, ahogy az eladók értékelnek, aki nagyban nyomja, valóban azonnal megteszi, ahogy fizetsz (többnyire)
Amúgy vevőként abszolúte fölösleges, lényegtelen dolog az értékelés, mert az eladó csak pozitívat adhat, és egyetlen eset van, amikor számít valamit a vevő értékelése: néhány eladó kiköti, hogy nem vehet tőle, olyan akinek még nincsen értékelése.
Ergó ha megvan az első, onnantól el is lehet felejteni az egészet, ha csak vásárolsz.Én már kb másfél éve vásárolgatok, volt vagy 50+ tranzakcióm, de fogalmam sincs, hány értékelésem van, soha nem néztem meg őket, nem is tudom hol lehet
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Ronin-
senior tag
válasz mhorvat #12634 üzenetére
jaja, azt észrevettem, azért kérdeztem rá itt amúgy szerintem nem állított be mennyiség kedvezményt,mert ha 1 termékből választok ki többet,akkor is szorozza a darabszámmal a pk-t Próbáltam neki írni,de ott meg le van tiltva, találtam egy mail címet végül a leírásban,remélem arra válaszol majd.. az a "baj" hogy itt nem lehet úgy,hogy leütöm a cuccokat aztán utólag megdumálom vele,hanem egyből fizetni kell. az egyik cuccból amit kinéztem, pedig már csak 1 db van és tojok,hogy elviszik előlem
köszi amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest