Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap vettem egy terméket 70$ értékben, amit ki is fizettem rögtön paypal-el.
A termék új, szokásos hong-kongi eladó.
Paypal jelezte, hogy a kifizetés megtörtént, pénzt is levonták.
Általában ilyenkor mindig másnap szokott érkezni mail, hogy köszöni a kifizetésemet, a csomagot már fel is adta.De ma reggel nem várt semmi ilyesmi, rákattintottam a termékre, de törölve lett ebayről, és az eladó is törölte magát (nem, nem én voltam az első vevője, és igen, 100%-os pozitív visszajelzései voltak).
Írtam neki ebay-en keresztül, de gondolom nem fogja megkapni, vagy nem fog reagálni rá, és nyitottam egy case-t a resolution centerben, de ugyebár, mert törölte magát, nem sok jóra számítok.
Mi a teendő ilyenkor, mert még nem történt velem ilyen.
Hogy tudom a pénzt visszaszerezni paypaltől, mi a menete, a költsége meg ilyenek?Előre is köszönöm!

-
-
ludsimon
veterán
válasz
pumatom
üzenetére
A5-ös méretű boríték nálunk a legnagyobb amit olcsón el lehet küldeni eu-n belül és kívülre is csak ezek a postakész borítékok iszonyú ritkák, illetve nagyon szigorúak egyes postahivatalokban ezzel kapcsolatban....
Pl nem engedik szétvágni egyáltalán, nem tehetsz bele semmi nehezet csak levelet, képeslapot stb.
De nálunk nagyon rendes a postás, szétvágom, a súlya 1 kg és lazán vette be az ablakból a levelet.

Azt javaslom ismerkedj a postásokkal ahol laksz és legyél velük kicsit barátságos, hagyj nekik ott mindig az aprót, meg járj heti 1x minimum, hogy megismerjenek és akkor már menni fog ez a dolog. Ha találtál rendes fazont a postán akkor megkérdezed, hogy ha postakész borítékot veszel azt lehet e úgy, hogy kicsit méretre vágod.Európa elsôbbségi postakész közepes méretû boríték 665 Ft
Ajánlott (csak levélpostai küldeménynél) 750 Ft
[link] -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Külföldre mondjuk Angliába, vagy külföldre csomagot küldeni, hogyan lehet a legolcsóbban?
Amiket én találok az mind 10, 20ezer forint körül van, nem is értem...
Angliából egy routeres doboz méretű csomagot meg elküldenek 6-7 fontért?
-
asbi_
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És, ha elolvasod, akkor megérted, hogy én nem is ezt írtam..
Tehát, hogy érthető legyen: a kezdő ebayes negatív osztályzása az eladó FELÉ is ugyanolyan negatívnak számít, mint bárkié, ezért nem fogja senki megkülönböztetni a 0 értékeléses vevőt és a 1523423 értékeléses vevőt. -
asbi_
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A kellemetlenség annyi, hogy amíg a PayPal vissza nem utal, addig kvázi "kölcsönadtad" a pénzt, tehát nem rendelkezel felette.

Meg lehet próbálni szerintem. (Gyorsan átnézem én is a store-ját
)szerk.: Az eladónak a kezdő eBay-es negatívja is negatív. Ha amúgy is az átverésre megy rá, akkor mindenkit át fog, de ha a tisztességes, akkor csak azért, mert 0 értékelésed van nem fog megszivatni.
-
enginev3.0
félisten
Miért az mi lenne?

néztem az értékeléseit eddig csak ilyen digitális játékokat adott el 100%-osan
Egyébként átveréssel arra gondoltam, hogy egy kezdő ebay-est jobban átvernek? vagy is nagyobb az esélye hogy azért vernek át mert még nem vásároltam ott?! vagy ennek nincs jelentősége?
-
asbi_
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hogy átvernek-e, azt szerintem senki nem tudja megmondani.

Érdemes minél több pozitívval rendelkezőtől rendelni, hogy csökkentsd az esélyét a kamunak. De pénzt biztosan nem fogsz bukni a buyer protection miatt. (Max egy kis kellemetlenség az egész.) -
enginev3.0
félisten
Helló
Még sosem vásároltam ebay-en, paypalon már küldtem pénzt.
Ha most regisztrálok, és megveszem ezt:, mint első vásárlásom, nem fognak vajon átverni?

-
Zozzant
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
2008. februárban, ebay.com-ot nézve a purchase history tényleg nincs ott külön a my ebay menüben kell kiválasztani akkor bejön a checkboxok sincsenek ott. De a co.uk még jó, kitudja meddig, esetleg azt tudod használni törölgetésre.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Zozzant
üzenetére
ebay.com-ot nézem
Mellesleg az sem mindegy hogy mikor regisztráltál, én már a 3,5 évemmel tán elég régóta fent vagyok, van hogy aki régebb óta van fent annak más ugyanaz a felület mint az újaknak. Elég sokszor elég sokmindent átvariáltak már, van ami jó, van ami nem jó. -
Zozzant
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom nálam az ebay.co.uk-n minden maradt a régiben, licitált cuccok, alatta megfigyeltek az alatt a megvettek.

-
netseft
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Átvariálták az egészet, de szerintem sokkal rosszabb lett.
Purchase History-t kell nézni, úgy látom csak az van, itt a bejelentés: [link].
A törlés funkció nekem is hiányzik, nem tudom ez minek kellett...
-
Winner_hun
félisten
Fizetés után a My eBay linkre kattintva nektek mi jön be? Mert hogy nekem egy db termék se jön be az fix

A másik, hogy a nyert termékek listájából nem tudok semmit se törölni, kivették a jelölődobozokat. Elég nagy káosz lesz így nálam... -
ludsimon
veterán
A sok éves tapasztalat.

Megérkezett mind a kettő egyszerre. -
ludsimon
veterán
Nem jött postás.
90%-ra biztosra mondom, hogy akkor kedden hozza.
Amúgy is nálunk mindig kedden jön a legtöbb HK-ból.Kedd, szerda, meg nagy ritkán csütörtök.
Hétfő, péntek talán jó ha 5x fordult elő a kb 250 rendelésből. -
tjb007
nagyúr
válasz
ludsimon
üzenetére
Az egyik cucc a Hong Kong Post -on keresztül, míg a másik a China Post -on keresztül lett elküldve. A China Post gyorsabb valamivel, akkor szokták használni ha le vannak terhelve, sok a megrendelés. Pl. karácsonykor csak a China Post -ot használták a túlterhelés miatt.
-
-
netseft
aktív tag
-
Bedczooo
tag
Ez azt jelenti hogy m ost van vám előtt?
网上查询
邮件号码:
请输入验证码:*请输入您要查询的邮件号码,点查询。
*请注意英文字母的大小写。
*请注意邮件号码的长度。邮件号码 年份 状态 位置 邮件寄达国 状态发生日期 收件人签字
RA0970000002CN 2011 departure from outward office of exchange HUNGARY 2011-05-15
RA0970000002CN 2011 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2011-05-14
RA0970000002CN 2011 departure from transit office of exchange HANGZHOU HUNGARY 2011-05-12
RA0970000002CN 2011 arrival at transit office of exchange HANGZHOU HUNGARY 2011-05-12
RA09700000002CN 2011 posting HUNGARY 2011-05-07 -
Isti22
csendes tag
-
HuNor
csendes tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Csak tájékoztatásul:
04.11 -én rendelt iPod Touch4 8gb 224 $-ba került postaköltséggel együtt (top-rated seller-től).
05.02 -án hozta ki a postás +12 eFt megfizetése (vám) után át is adta.
Így tehát ez nem volt túl jó üzlet. Szerintem ennyiért már itthon is hozzá lehet jutni. Ha a vámot megúszom, akkor jól jöttem volna ki, de ugyebár ez benne van a pakliban.
Bár az izgalmas várakozással telt idő megfizethetetlen, minden másra ott a ...
-
salmonur
csendes tag
Új vagyok még az ebayes rendelésekben, egyszer rendeltem, de akkor csak alacsony értékű tárgyat. Ezúttal egyik ebayszaki barátomon keresztül egy iPod touch 4g-t rendeltem. A csomagon 50$-os érték lett feltüntetve, és ajándékként lett feladva USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope-el. A kérdésem, mennyi esély van a vámolására, vagy ez szinte teljesen kiszámíthatatlan?
-
Isti22
csendes tag
Most nem tudom hogy lassan frissít a posta oldala vagy mi van, de ezt mutatja az utolsó infó:
2011.05.11 12:23 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsMár nem kellett volna ezen túllépnie? Vagy van amikor tovább tart az egész dolog?
-
zeus90
aktív tag
válasz
flash-
üzenetére
Ha van 3000-ed a paypal számlán nem kell ráraknod, ha csak 10 dollár a cucc mindenestől. Semmi rejtett költség nincs (max a posta ha nem ingyenes és nem adtad hozzá) és bebaszna ha annyit romlana a forint, hogy holnap már 300FT 1$

szerk.: Amit linkeltél az 10.98$ mindennel együtt. Igen licit oldal, de ez Buy it now ár, magyarul villámár. Leütöd és ennyiért megkapod. Ennyit fog levonni a paypal számládról, majd fizetésnél. Posta jelen esetben ingyenes.
-
flash-
veterán
meg most akkor ennek itt mennyia szállítási díja?
és úgy tudom hogy az ebay az licit oldal
tehát ha átutalom a 10 dolcsit az akkor kevés lesz mer ez azt jelenti hogy nem 10 dolcsi az ára hanem onnantól kell licitálni? -
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy kérdésem
ebayon szeretnék valamit megvenni ami ott 10 dollár
a paypal számlámon 3000forint van.
internetes átváltó progi szerint 10 dolcsi az 1,879.40 HUFforint
tehát mennyit utaljak összesen?mert gondolom ehhez aaz a forinthoz még hozzájöhetnek valamilyen rejtett dolgog,nem beszélve arról hogy változhat a forint folyamatosan.
Nos?? -
Umbaumba
csendes tag
Nektek szokott olyat csinálni, hogy az óra nem számol vissza?
Nálam már nem egyszer volt, hogy lefagyott.Hiába frissítettem, kiléptem-beléptem, böngésző restart de semmi...nem javult meg.Ez vajh miért lehet? -
Isti22
csendes tag
válasz
Bedczooo
üzenetére
Hello.
A posta.hu-n nézd a nyomkövetésnél, én épp most néztem reggel, tegnap 11:44-kor érkezett be Budapestre, és 12:23-kor állították vám elé. Már csak rajtuk múlik és remélem jövőhéten kéznél lesz a csomagom
Szerintem neked is 1-2 napon belül itt lesz Pesten a csomagod, de majd nézd a követést
Üdv: Isti
-
Umbaumba
csendes tag
Köszönöm a választ.Az a helyzet, hogy ez nem postázható, ki kell menni érte és behozni(ez nem gond).Mivel elég jó áron sikerült megvennem, ezért nem mondanék le róla olyan könnyen.Nem minimáláras volt, tehát köteles eladni annyiért amennyiért elkelt.
De úgy látom ezt nem nagyon akarja, ezért törölte a termék adatlapját.
Namost ebben az esetben mit tudok én tenni?Ha ezt jelzem az ebay-nek fognak bármit is lépni?Ha igen mit tudnak tenni?Letiltják 2 hétre azt annyi?
Egyébként új ebayes az eladó, 0 visszajelzése van. -
Taru
tag
válasz
Umbaumba
üzenetére
Ha már kifizetted de még nem vagy túl a 40 napon akkor visszakérheted a pénzedet (feltéve, hogy nem kaptad meg a terméket, vagy hamisat, rosszat stb). Ha még nem fizettél akkor gyakorlatilag semmit sem kell tenned, ne fizesd ki, az eladó nem adja fel, keres egy másik azonos aukciót (azt talán nem szedik le).
-
Isti22
csendes tag
válasz
Isti22
üzenetére
EZ volt a nyomkövetés:
HUNGARY
Saturday, May 7, 2011
DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGEFriday, May 6, 2011
ARRIVAL AT TRANSIT OFFICE OF EXCHANGEWednesday, May 4, 2011
DEPARTURE FROM TRANSIT OFFICE OF EXCHANGEWednesday, May 4, 2011
ARRIVAL AT TRANSIT OFFICE OF EXCHANGEMonday, May 2, 2011
POSTING -
Isti22
csendes tag
DX-nél semmi változás ez óta:
2011 departure from outward office of exchange HUNGARY 2011-05-07beér ez a hétre Magyarország területére?? már szerda van és semmi változtatás nincs a követésen...
-
Tomate
veterán
Ha nem a gyárilag megadott saját címemre szeretnék csomagot kapni ezt meg kell írnom az eladónak üzenetben vagy van más formális megoldás?
Köszi! -
Umbaumba
csendes tag
Hali.
Nemrég sikerült megnyernem egy licitet.Ma rákattintok erre ez az üzenet fogad:
Dieses Angebot (130518398505) wurde entfernt oder der Artikel ist nicht verfügbar.o Bitte stellen Sie sicher, dass Sie die richtige Artikelnummer eingegeben haben.
o Angebote, die vor mehr als 90 Tagen beendet wurden, können nicht mehr aufgerufen werden.Most ilyenkor mi van?
Mit tudok tenni? -
Bedczooo
tag
Ez mit jelent?Vámon van?
departure from outward office of exchange -
asbi_
tag
válasz
pala10
üzenetére
Itt a fórumon egy kolléga azt szokta mondani, hogy kb. 30%-ot számolj rá kezelési költséggel együtt, aztán annál csak jobb lehet.

Kis összegű vásárlásoknál nem kell fizetni semmit EU-n kívülről sem, de olyan 15-20 ezres összegnél már érdemes rászámolni a plusz dolgokat.
EU-n belül meg nem ÁFA és vámköteles. -
pala10
csendes tag
Ja és hogyha Paypal-la fizetek egyszerűen csak rányomok a villámárra és ott kell vmi adatot megadnom?
Még egyszer köszi, főleg ha butaságokat kérdeztem
-
pala10
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ha ebay-en akarok venni vmit és ott szerepel már a szállítási díj meg ilyenek akkor még kb. milyen és mennyi adót számoljak rá? Illetve, hogy ha Németországból vagy Amerikából vagy Angliából rendelem van-e vmi egyéb különbség a szállítási díjon kívül?
Előre is köszönöm.Üdv
-
GeoPhoto
tag
Sziasztok!
Már évek óta eBay-ezek, de ez az első nagyobb összegű rendelésem. Jelenleg a Posta szerint ez az utolsó bejegyzés:
2011.05.05 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Tudja valaki mi jön ez után és körülbelül mikor esedékes a kiszállítás vagy vámolás? Ez az első alkalom, hogy kipróbáltam a Posta listázását, illetve eddig semmit sem vámoltak nekem, mivel soha nem rendeltem 20-30 dollárnál többért.
Előre is köszönöm.
-
netseft
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A dispute-ot 20 napon belül tudod átalakítani claim-mé, és akkor a PayPal kivizsgálja az esetet.
-
Speeedfire
félisten
A múltkor volt egy dispute a dealextream-től, de nem tudom mit kellene még tenni. Van egy kis fül meg minden, de merre tovább? A dealextreamtől kaptam is utána egy levelet egyből.
A pénz viszont még mindig nem jött meg.

Aki jártas ebben priviben megkereshetne, hátha gyorsabb lenne.

-
asbi_
tag
private listing GBP 90.07 May-08-11 05:51:56 PDT
private listing GBP 90.07 May-04-11 12:35:48 PDT
ezt hogy?
hogy lehet az, hogy 4 nappal később ugyanakkora értékű licit érkezik? -
Smoothy
tag
Hi All!
Olyan kérnék segítséget, USA-ból mennyire van értelme Ipad2 rendelésnek, vám, további illetékek, tudnátok ez ügyben segíteni?!
-
netseft
aktív tag
Ez nekem elég kusza, így inkább nem is kérdeznék bele a részletekbe. Gondolom eBay-en vásároltad és PayPal-lel fizettél. Mivel a vásárlástól számított 45 nap lejárt, hivatalos úton nem követelheted a pénzed. Írhatsz az eladónak, hogy adjon refund-ot (mert most vagy nem postázta, vagy postázta és nem érkezett meg, ezt sem értem), de csak rajta múlik mit lép. Máskor legyél körültekintőbb.
@Isti22: jelenleg még Kínában van, az ottani folyamatok is időbe kerülnek.
-
Isti22
csendes tag
Sziasztok.
DX-ről rendeltem, és a nyomkövetésnél ez áll:
2011 departure from transit office of exchange HUNGARY SHENZHEN 2011-05-04Ez mit is jelent pontosan? Hungary a kézbesítés helyén van természetesen.
-
footy
addikt
Sziasztok!
Egy barátomnak rendeltem egy CB rádiót. A leütés (21-Február-2011 ) után kiderült, hogy nem fog működni Magyarországon a cucc. Írtam az eladónak még aznap, hogy mi a helyzet, erre visszaküldött annyit, hogy "you may return, data below" meg egy linket http://return.phiconnect.com/id/electronicsproshop .
Erre az oldalra sajnos nem sikerült belépni. Aztán egyikünknek sem volt ideje foglalkozni a dologgal. A termék természetesen nem érkezett meg.Lehet valamit még kezdeni a dologgal?
-
netseft
aktív tag
Nem, az még a vámolás előtti státusz.
-
Bedczooo
tag
Ha a követésnél azt irják hogy posting akkor már nincs a vámon hanem postázták?Ez az első nyomonkövetős csomagom.Köszi
-
flash-
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszönöm srácok
-
Rommel6600
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
auctionsniper(.com)
Nekunk eddig bevalt!
-
Winner_hun
félisten
válasz
mclaren777
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
mclaren777
üzenetére
Winner_hun szokott ilyeneket intézni azt tudom, de lehet közelebb is találsz valakit.

wwenigma: Más is írta már, hogy gyors. Nekem az előző rendelésemet csak 1 hónap múlva adták fel...ezért is érkezett meg 2 hónap alatt.
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire szerencsétlen ezzel....mindenesetre maradok a sima ebay mellett inkább, abban még nem csalódtam eddig. -
Tomate
veterán
válasz
mclaren777
üzenetére
Írtam privit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ünnepeikkor feltorlodnak a csomagok, amikor jon az ertesito mail hogy feladtak, onnantol a postan van. Nekem a rekord DX-ről 6 (hat) nap, csütörtökön rendeltem, rakovetkezo het szerdan itt volt a csomag. (aznap fel is adtak, normal legiposta)
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni az eBay-ről 1-2 apróságot: néhány kijelzővédő-fólia és mobiltok saját részre.
A gond az, hogy nincs se eBay, sem PayPal accom, de még netes bakkártyám sem.

Ezért szeretném megkérdezni, hogy tudna-e segíteni esetleg valaki a beszerzésben?
Köszönöm szépen előre is!

-
Tomate
veterán
Megjött az Ipod nanom, felbontás nélkül

-
Speeedfire
félisten
A múltkor rendeltem egy microsd kártyát. usa és tajvan között vacilláltam. Nem tudtam, honnan rendeljem meg, végül is usa lett belőle. Erre ma jött meg a csomag és mi van rajta???
Tajvan-ból jött.

Vicc!

wwenigma: Eddig akárhonnan rendeltem nem volt még ilyen gondom....csak náluk.
Akkor most velem van a gond? A múltkor is 2 hónapig tartott kihozni 2 akksit, ezalatt ebayről, ugyanúgy kínából megjött 2 csomag is, amiket jóval később rendeltem... -
flash-
veterán
sziasztok
Életemben nem vásároltam még ebayról,kellene egy kis segitség.
szeretném ezt megvenni:[link]
ez ugye 10 dollár.Ha én megrendelem magyarországra magamnak,ehhez a 10 dollárhoz milyen költségek jönnek még hozzá?
Van visa bankkártyám,azzal is lehet fizetni?biztonságos?
összesen mennyibe fog ez kerülni?
És pontosan hogy kell megrendelni? -
Bavid
senior tag
Ebay-en szerintetek mosnak pénzt? Rendeltem egy memóriakártyát (50 dolcsi volt, 32 gb-os class2, top rated sellertől), megjött, megnézem, fake, írok az eladónak, 10 perc múlva megjött a refund... Érdekes dolgok ezek.
-
netseft
aktív tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ha beírod a keresőbe, hogy "licit", volt már szó erről, vannak vélemények, és konkrét szolgáltatások is említve vannak.
-
devast
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Dehogy nincs. Ebay-nek hívják
Licitnél azt adod meg amit max fizetnél érte, ha valaki túl licitál buktad. Ha nem, akkor az utánnad következő licit + kb $1-ért a tied a cucc. -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Nem használom túl gyakran az ebayt, nincs valami olyan megoldás, ami x összegig rányomja a licitet az árverés végén? -
Kobe
veterán
hali
érdekelne, hogy ebayen kívül van valami normális, olcsó amerikai webshop ahonnan megbízhatóan lehet rendelni ?
egyik ismerős megy ki egy rövidebb időre és szeretnék egy komolyabb egeret, amit az usa ba kelene ugye leszállítnai
-
Tomate
veterán
Oroszországon keresztül jön USA-ból a cucc?
"Arrived Abroad, May 04, 2011, 1:54 pm, RUSSIA"
-
Bedczooo
tag
Kaptam ma egy követési számot de akárhova beírom ne ismeri a Honkong post pedig nagyon kínai RA -va kzdődik esetleg van ötletetek hol nézzem?Köszi
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
50 csomagbol 2-t vesztett el a posta. De ahogy érzed, egyik legmegbizhatóbb hely. Egyik rendelesemnel 10 kartyaolvasobol 3 nem mukodott. Irtam nekik, 1napon belul valaszoltak hogy sry, kuldenek cserét nekem csak a hulladék elhelyezesrol kell gondoskodni, nem kerik vissza. Amugy miert nem kersz rendes registered airmailt? Ja, az pénzbe kerül....
-
orkester
őstag
Nem tudom jártatok-e már így, de 3 hete jött csomagom USA-ból(üzletből), amit Németo.-ban átmatricáztak és hozzám közvetlenül onnan jött. Gondolom meg van ennek a miértje, hogy miért így csinálják.
Kb. 80$ volt, így számíthattam, hogy fizehetek utána. Jött a postás, volt a csomag mellett egy befizetett 4E Ft körüli összegről szóló csekk, de tőlem nem kért semmit. Nem foglalkoztam vele, most kaptam egy levelet a postavezetőtől, hogy hívjam fel és elmondta, hogy azt elfelejtették beszedni, legyek szíves rendezni. Azt többször is megkérdezte, hogy emlékszem-e a csomagra.
Nem akarok rosszba lenni velük, mert foglalkoztatom őket eleget, de jogos ez így utólag, vagy csak bíztak a jóindulatomban?
Megjegyzem a postásunk kb. azóta más, pedig az előző nagyon rendes volt. (A mostani elköszönés nélkül nyomja a kezembe a csomagot, plusz állandóan olyan képet vág, mintha ő lenne az egyetlen ember a Földön akinek dolgoznia kell.) Remélem nem váltak meg a régitől egy ilyen hiba miatt! -
HuNor
csendes tag
Kérem segítsetek egy kis infoval.
Vámkezeléshez bekérték a számlát. Eladótól megkértem, amit el is küldött emailen. Ezt elfaxoltam (persze emailen egyszerűbb lett volna továbbítani, de így 2011-ben ilyen lehetőség még nem adatott meg a postánál...).
Elfogadják ezt a formátumot, elegendő ez a vámoláshoz? Mi fog ezután történni, küldenek egy számlát/csekket a vámösszegről, majd ha befizettem kiküldik a csomagot?
Hogy zajlik ez az egész vámeljárás?

Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

V/