Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, van egy kis problémám kínából érkző termékkel kapcsolatban.Az történt, hogy még decemberben rendeltem 10font körüli értékű terméket. A magyar posta volt olyan kedves és értesítő hagyása nélkül, visszaküldte kínába. Beszéltem az eladóval, mutatott fényképet is róla, magyar postás matrica rajta "nem kereste" jelzéssel.
Jó, mindegy, kérdeztem mennyi, ha újraküldik, azt mondja 8dollár. Oké, mondtam, hogy akkor majd küldöm paypalon. Közbe kiderült, hogy ugyanezt olcsóbban is megvehetném, így írtam, hogy mégiscsak refundot kérnék a termékre, az is jó ha posta nélkül visszaadják. (Korábban jelezték, hogy refundot is kérhetek, csak levonják a postát). Na csak egy probléma van, hogy maga a termék 14.58GBP volt postával és azt írja, hogy jó 8GBP-t visszaadnak. Mondom az nagyon nem jó, mert 6.58GBP baromira nem a 8USD postaköltség amiről szó volt, és leírtam, hogy kb. 9.68GBP-t várok.
Ez óta nem válaszoltak, pedig írtam rájuk 2-3 mailt, hogy mi van most..
Akartam ebaynél jelezni problémámat, csak az meg azt írta, hogy 45 napnál régebben rendeltem a cuccot, nem tudnak segíteni. Kicsit vicc a téma, mindenhova írja az ebay, hogy mennyire védik a vásárlókat, azt amikor probléma van nem csinálnak semmit.
Ötletek, hogy mit lehetne tenni?
Köszi szépen! -
Mr. Teddy
őstag
Hali
Tudja valaki, hogyha Paypalba kiveszem a bankkártyaszámomat, és kapok a paypalra pénzt, akkor az hol fog "tárolódni"? Paypal egyenlegemen tud maradni a pénz?
Az a helyzet, hogy épp most váltok bankot, otp-t otthagyom és átmegyek másik bankhoz, azt változni fog a bankszámlaszámom.Másik kérdés, biztos vagytok itt páran akik benne vannak a témába, melyik bankhoz érdemes átmenni, nyitni egy diákszámlát? 24 elmúltam, otp-n csak más konstrukcióban tudnám folytatni a számlám, a CIB Cibezz számlájára gondoltam, elvileg ingyenes az utalás, havi 2 pénzfelvét, és csak a második évtől 490ft/év a díj, ha jól láttam, valamint addig lehetek ott, amíg van jogviszonyom.
Szerintetek?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz bubi92 #13413 üzenetére
És milyen kártyát érdemes mellé választani, visa vagy mastercard? Úgy tudom mastercard eur alapú, így eu-ban nem váltanak annyit kártyás vásárlásnál.
Továbbá az évi 490ft-on felül milyen gyakorlati költség van?
Gondolok itt sms-re, papíralapú kivonatra? (sztem ezeket le is mondanám egyből)
Valamint egyéb költségek amiket ti észrevettetek mi?
Szóval valóban utalok egy összeget más számlára az csont díjmentes? (csakmert otp-nál ilyen 190ft-okat gomboltak le rólam...) -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nektek mostanság mennyi idő alatt érkeznek meg az apró ebayes hong kongi csomagok?
Utóbbi időben vettem 3 kis vackot is, és a két korábbi tuti elveszett/lenyúlták, a harmadikat február 28-án rendeltem, abban még reménykedem.
Kezdem azt hinni, hogy a magyar posta húzza a csomagjaimat, mert eddig kb minden megjött.Ezzel kapcsolatban magyar postán tudok valamit intézni? Vagy a tracking szám nélküli sima levelekkel kapcsolatos érdeklődést meg sem próbáljam, csípőből azt mondják, nem tudnak segíteni?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Paypalon keresztül az egyik cuccot refundolták, a levél a refundról megjött, de a paypal accountomban nem jelent meg a tétel sehol, hogy lehet, hogy kiküldik a mailt de nem írják még jóvá a pénzt?Ja közben nézem, hogy megy is vissza egyből a bankkártyámra, ezt sem értem, a paypalból kivettem a bankkártyámat, mert le akarom mondani, ha közben lemondtam volna, akkor ki tudja mi történt volna a pénzzel, mindegy, akkor ha megjött ez a refund mondom le az otp-s kártyát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Politika
- Horgász topik
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest