Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19557) @Pal válasza hf1111 (#19554) üzenetére


@Pal
tag

Az Inkpad X tanuláshoz, olvasáshoz szerintem kiváló választás. Jó vételnek tűnik. Viszont tényleg óvatosan kell bánni vele, mert nagyon érzékeny. Tokot mindenképpen érdemes hozzá beszerezni!

Egyébként nem olyan haszontalan a világítás benne. Nagyon jól és könnyen állítható a fényerő és színhőmérséklet. Kicsit rá kell hangolódni a használatára. Volt, hogy szinte észre se vettem és automatikusan állítottam a fényen, amikor megváltoztak a fényviszonyok.

Az oldalakon pedig lehet jelöléseket készíteni, gyors fotóra is képes akár megjegyzések hozzáfűzhetők. Ezek a jegyzetek szépen rendezetten megjeleníthetők. Nagyon könnyű visszakeresni benne bármit.

Az InkPadon olvastam internetes cikkeket is (talán hasznos lehet). Nagyon jól kezeli a rendszere. A hosszabb cikkeket le szoktam menteni html-ben (bár online is tökéletesen működik), hogy ne a monitoron jojózzon a szemem. Ezután a belső tárhelyről meg lehet nyitni (olvasóval és böngészővel is). Szépen beállítható a kontraszt és a képek is jól látszanak. Még a 7,8 coloson is jól látható volt minden, a 10-es biztos jobb lesz.


Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.