Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz TeeJay #43397 üzenetére
Valoban itt vannak. Mar varom, hogy elofizethessek. Ózdon is ott vannak. A digi honlapja szerint mar nehany helyen rendelheto szolgaltatas.En nem tartozom egyik felebe sem . Azt gondolom, hogy semmivel sem rosszabb az atlagnal Farkaslyuk.
Te hol jarsz hazafele? Erdekes en nem csak vakolat nelkuli hazakat, meg putrikat latok. Minden telepulesnek vannak jobb es rosszabb reszei. Biztosan rossz helyen utazol at![ Szerkesztve ]
Minden ellenállás hasztalan.
-
rento
őstag
A helyzet a következő:
HG323-ra rákötöttem az Asus RT-AC56U routeremet. A net megy szépen ahogy kell, viszont a távolról nem érem el ddns-en az asus routeremet. 8080-as porton kellene kommunikálnia, ez ki is van nyitva mind a két routeren, canyouseeme.org szerint nyitva is van, de kintről még sem érem. FTP-n keresztül is próbáltam a nashoz kapcsolódni, de az sem megy. Mi lehet a gond?
DMZ-t is próbáltam az asus routeren bekapcsolni, de az sem segített.[ Szerkesztve ]
-
Roshan
tag
Udv.
lehet hogy mar volt tema de nincs kedvem 20000 hozzaszolast vegigfutni
az ipv6ot hogy lehet beloni? a routerem tudja (TP-LINK Touch P5 AC1900) viszont hiaba akarok csatlakozni meg soha nem jott ossze.. -
Chereiose
addikt
válasz Chereiose #43381 üzenetére
Na ma végre felhívtam a telekomot kötbér iránt, nagyon meglepődtem, amikor közölte az ügyintéző, hogy csak ~3700 Ft-ot kell fizetünk Így már sok akadálya nincs lemondani végre ezt a csodálatos szolgáltatást, csak megvárom előbb amíg bekötik a digit (hétfőn kötünk szerződést, onnantól elvileg van 30 napjuk rá, de remélem nem lesz annyi), mert nem akarok esetleg net nélkül maradni, ha 8 napon belül megszünteti a telekom
Ha jól tudok, akkor aT-s routert gondolom le kell adnom majd egy postán amikor szólnak? -
flexxx
tag
Sziasztok,
Lehet van mar valasz a kerdesemre, csak en vagyok figyelmetlen, de mar ket napja gondolkozom ezen: elofizettem DigiNET1000-re, es kabeltv-re par napja, tegnapelott felhivott egy szerelo a DIGI-tol, hogy egy het mulva jonnenek bekotni, viszont ok ugy oldjak meg, hogy elhuznak egy kabelt az ajtoig, es oda tesznek egy dobozt, ami csinalja a tv-t, es a netet (ezt szo szerint igy fogalmaztak meg lol), amihez nekem kell egy konnektor az ajtom melle. Kerdesem az lenne, hogy ezt megis hogy gondoltak? Mit huznak az ajtom ele? Mivel tarsashazban/panelban lakom valoszinuleg nem az optikai kabelt. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, es ha igen, megosztana velem?
Koszonom,
fleX
-
DonMaster
addikt
válasz flexxx #43411 üzenetére
3 opcio lehet
mivel kértek áram forást
igy
1. opcio lankábel +coax jön be és a lan miatt a zte routernek kell
2. opcio optika ont miatt kell
3. opcio epon térség és amiatt kell optika coax és optika lan-nakettöl függetlenül ez marhaság, jöjön ki és mond meg neki hgoy meddig huzza ki mert neked nem jo az ajtonál és kész , max fizetni kell neki egy keveset de meg csinálja, tehát ne paráz emg dumálhatoak ök is.
persze elsöre probáéld meg amikor kijöt hogy neked ide tegye ha neki rendben van akkor mindne happy free-ban , ha elkezd problémázni akkor probáld meg meg kenni , 100%-os modszer, ha már optikát kell vigyen még a házon belül pár méter nem oszt nem szoroz, ha lant akkor meg pláne. ilyen miatt ne parázLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
E300TD
tag
válasz Chereiose #43410 üzenetére
Csak nehogy csalódj a DIGI minőséggel kapcsolatban is.
Nálunk 1 hónapja kötötték be (optikai, EPON) eddig négyszer voltak itt a szerelők, az első 3 hétben 2 naponta ledobott a csodálatos kínai (filléres) routerük:- ügyélszolgálat felhív, gyözköd, kiabál!
- router reset, 3-4 óra múlva lett net.
- 2 nap múlva újra ledob, felhív, üvölt
- szerelők, router csere
- go to első pont
- szerelők ki, kábelezés csere
- 2 nap múlva ledob, TV csíkozik, go to 1
- szerelők ki, aktív ezköz, ami a tv-t "csinálja", csere, router fölött 3 fő imádkozik, 1 óra múlva lesz net
- 3 nap múlva ledob, go to 1
- szerelők ki, a munkalapra az van írva, hogy az ügyfél rendkívül zaklatott, de mire kijöttek helyreállt minden.
- returnitt tartunk most, 1 hete működik, de visszasírom a fapados UPC-t, a csiga lassú, de 2x annyiba kerülő cuccot, az legalább beton stabil volt.
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz poli27 #43415 üzenetére
Gondolod ettől boldog vagyok?
Nem hinném, hogy az eponnal, mint műszaki megoldással lenne a gond,
a routert, amit telepítenek 50 dollár alatt lehet venni, ami az optikai jelet átalakítja a TV-nek 1 dolcsiMilyen szarok lehetnek a fejállomáson?
Mondjuk ki bátran, csodák nincsenek, az olcsó szolgáltatásnak valahol sántítania kell!!!!
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
kevinium
aktív tag
válasz E300TD #43416 üzenetére
A drágább eszköznél meg túlnyomórészt a márkát és a marketingköltségeket fizeted pluszban, nem a "minőségibb" alkatrészeket... A marketing másik nagy vívmánya, hogy az emberek már azt hiszik, hogy a drágább automatikusan jobb is, mint az olcsóbb.
Valószínűbb, hogy a csatlakozó nem tökéletes amit az optika végére raktak, vagy az optika illesztése nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurka6
őstag
válasz E300TD #43414 üzenetére
Hali!
Nálunk tavaly indult az "üveg", bekötve, upc net lemondáskor tudtak olyan árat mondani, amiért meggondoltam volna, ha előtte ajánlják. A telefon maradt náluk, elromlott a modem, voltam bent és rákérdeztem, hogy mit tudnának adni. Most erre a területre "rendkívül kedvező" csomagok vannak, korlátozott ideig... Kérdezz rá, esetleg ott is újra gondolják az árakat...
Gyurka
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #43419 üzenetére
Alapvetően nem az EPON a rossz, hanem az amit a Digi használ, mégpedig az hogy nem a 10G-s EPON rendszert építi ki, hanem a lényegesen gyengébb 1G-s rendszert, szóval jó lett volna ez csak nem a lebutított rendszert kellett volna megvenni és telepíteni a szolgáltatónak, azt az 1G-s rendszert amin csak 500-as csomagot tud adni, és azt az EPON rendszert ahol külön kell eszköz a nethez és a tv-hez, mert innentől már nem is olyan olcsó a rendszer...
Lehet hogy a Digi kísérletezni akart, de ez a kísérlet elég nagy melléfogás lett szerintem...''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Chereiose
addikt
válasz poli27 #43415 üzenetére
Itt akor mi van így újonnan, ha nem EPON?
Remélem nem lesz szar, viszont én nem a 10 ft-os ZTE szarjukkal fogom használni, hanem veszek egy minőségi ASUS routert.
Mellesleg, a jelenlegi telekomnál bármi jobb, ennél nem lehet rosszabb semmi...Gondolok itt arra, hogy este néha használhatatlan, mert sokan használják a környéken, 400-as ping, katasztrófa...
[ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
Itt tartok most:
Felraktam az asus ac56u-ra tomatot fw-t. Sikerült beállítani, úgy a dolgokat, hogy az eponban port forward-oltam a 8080-as portot a saját routeremre, ezt beállítottam a saját routeremnél is, de ott mintha nem működne a forwarding. Ha az epon wifijén keresztül próbálom a ddns-t, akkor elérem, ha a saját routerem alól próbálom akkor nem érem el. Ezáltal nyílván távolról sem elérhető. A canyouseeme pedig nem megy, nálatok bejön? Mi lehet a gond szerintetek? -
adika4444
addikt
Szia!
A routernél lévő DDNS valószínűleg a router belső IP-jére mutat, ami meg ugye csak a belső hálózatodból megy. Nézd meg a külső IP-det, próbáld meg azzal a 8080-as porthoz a csatlakozást, ha megy akkor a routerben nézz szét hátha vhogy lehet külső IP-re állítani a DNS-t, asszem mint ha Tomato-ban lenne ilyen lehetőség, de kérdezz sztem rá Router gondok topikban.
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Jah tényleg, el is felejtettem belinkelni egy alternatívát http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
üdv, adika4444
-
E300TD
tag
DynDNS-t használsz? Tegnap nekem valahogy "elfelejtette" az IP címemet, a DIGI ezköz kapott újat, 217.... és a Dyndns nem "követte", beállítottam és újra megy!
[ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
válasz adika4444 #43434 üzenetére
Szia!
Szerintem nem jól értelmezted amit írtam, vagy én írtam értelmezhetetlenül.
Tehát így néz ki most a helyzet: Epon HG323->84.236.86.x ip-t kap digitől. Router módban van, nem lehet bridge-re átrakni még a szerelők szerint. Az epon ipje 192.168.1.1. Az erre rádugott asus routerem a 192.168.1.2-t kapja fixen az epontól. Az epon ugye elég fapados, csak port forwarding van benne. ott beállítottam így:Aztán pedig az asus routerembe így:
Mind a két eszközben be van kapcsolva a wifi, ha az eponra csatlakozok akkor bejön a ddns-el az asus routerem menüje, ha az asus routerre csatlakozok, akkor pedig nem.
adika4444: Köszi az alternatívát, azt mondja, hogy nyitva van a 8080-as portom, mind két eszköz alól.
E300TD: Nem, no-ip-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
E300TD
tag
Belülről nekem sem jön jön be a router kezelőfelülete DDNS címet használva, csak kívülről.
Küld át PM-ben a címet, megnézem.[ Szerkesztve ]
-
E300TD
tag
Próbáld meg mind a három választási lehetőséget beállítani a WAN Interfece-nél.
Az ügyfélszolgálat nekem azt mondta, hogy az"epon0.2" kell, de nekem nem az működött, hanem a ppp2.3, DE akkor indult el, amikor mindhárom egyszerre be lett állítva:
[ Szerkesztve ]
-
E300TD
tag
A Dlink-nél pl. külön kell engedélyezni a remote management -et és a portot, Asusnál ?
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Akinek kötöttek be mostanában digit, mennyi volt a beszerelési díj? Csak mert látom a szórólapon, hogy azt nekünk kell állni amikor szerelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic