Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Nem értem miért jön mindenki azzal, hogy T6 túl könnyű és nagyobb nehézség kellene
T6 monk patch 2.2 -
mikromanus
veterán
Ööö... Izé. 2 óra múlva indul a sezlony 3? Meg holmi 2.2 peccs? Ejnyeno. Lehet megent nekifutok pár órányit. Elég aljas módon tápolt és murisnak tűnt a peccsnócc alapján a (leendő) játék. Mi a mostani favorit? Pörgettyű barbi de amúgy rendesen?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #76503 üzenetére
Eh, a bubiwizard is murisnak tűnik... De azért ez elment volna április elsején is:
"Cluckeye
•Chicken weapon damage increased from 100% to 500%
•Enemies hit by the Chicken are now confused for 2 seconds"Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
nagat0r
tag
Van olyan aki indul s3-ban, és összeállna szintezni másik három emberrel?
Arra gondoltam csinálni kellene egy ilyen csapatot. Bountykat tolni 70-es szintig. Aztán amint az megvan, mindenki nézhetne magának lootshare partyt. De ha összejönne a négy wizard, akkor a bountyk után is folytathatnánk.
Legalább éjfélig játszani szeretnék, de lehet kicsit tovább is. Aki benne lenne egy ilyen relatív hosszabb "etapban", az A PH klánból úgyis megtalál a játékban, aki meg nincs a klánban, de érdekelné a dolog, az vegyen fel.[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
Van itt vki akinek 2.2 updatenel bugolt a launcher, nem patchelte a jatekot stb? Meg tudta oldani?
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
atidzsiforc
őstag
válasz atidzsiforc #76507 üzenetére
megoldodott [link] ezt kellett csinalni
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
-
frame>24
addikt
EGY, azaz 1 indokot mondjatok, amiért valóban érdemes mégegy retek seasont kezdeni. én nem látok ilyet...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Pöttön
őstag
válasz DjDanee87 #76501 üzenetére
Az igen!
Ezek a monk-ok tudnak valamit.
Én is elővettem az enyémet, és pont kérdezni szerettem volna hogy 2.2-nél is a sunwoku set + flying dragon vagy Incense Torch of The Grand Temple a leghatékonyabb összeállítás?
De ezek szerint most már a Raiment of a Thousand Storms set a tuti.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
khirill
aktív tag
nincs senki véletlen, akiknél van valami hely? szegény árva részeges wiz szeretne lvl63on felülemelkedni... és ölni-ölni-ölni! de baszott uncsilassúgenyóság van...
ratabyzou
-
tibee77
őstag
En egyenlöre megälltam 44-en a talrasha wizzel, mert mindig ugrälos mobokat kapok.Ti nem vettetek eszre, hogy mennyivel szopatosabb lett a gr?Bossok mintha agresszivabbak lennenek, mobok szinten.Neha ugy erzem, hogy a jatek azert szivat mert wizzel vagyok.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
oxox
addikt
HC GR38 WD-vel 10:10 alatt....
közel sem top gearben...kéne egy normális amu, egy anci fegyó sem áratana...meg egy nadrág sem.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #76525 üzenetére
Nem is keverednek a komoly diablosok az ilyen non-season casualokkal. Legalábbis a sezlonykarakterrel tuti nem
Amúgy meg vannak szép cuki szízönonlí itemek. simánjó. Mondjuk nekem lvl 62-ig tartotta lelkesedés,. Majd este folytatom.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
sto1911
veterán
A 2.2 patch ota nalatok nincsenek mikrolagok? Az elobb meg ki is fagyott...
-
frame>24
addikt
Az új patchben (seasonban) a ray of frost nem sebzi a burrowing leapereket...
próbáld ki, goto Fields of misery
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Reinhardt
őstag
Valahol azt olvastam, hogy az Oculus Ring procol koveton is, de meg egyszer se lattam (bar mostanaban csak t6 rifteztem, es ott minden szinte 1 hit), szoval mukodik vagy nem?
Mas, nem akar vki uberezni? Marmint akinek kulcsa is van hozza. Nekem van par, de egyedul nem szivesen kezdenek bele. NS.
Amugy kiprobaltam a god mod monkot:
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
Reinhardt
őstag
-
noblem1983
senior tag
válasz Reinhardt #76536 üzenetére
Ezt már ilyen formában nem nagyon kellene engedni. Ez az agyament tempo csak leg gemet upgradelni a 0-ról jó de partyban ezzel senki sem tud már lépést tartani. Így is a rohanás megy ezerrel, az új barb is iszonyat gyors amiket eddig láttam.Ha egy ilyen figura beugrik kb mindenki loot szedővé válik azt meg nem lehet élvezni
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Reinhardt
őstag
válasz noblem1983 #76538 üzenetére
3 barbárral mentem speed t6 rifteket, nagyrészt csak szedték utánam a lootot, de egyik se panaszkodott. Amúgy nem kell, hogy ancient legyen, azok nékül is nagyon erős t6-ra. Griftre viszont papír.
-
Sárpac
nagyúr
válasz noblem1983 #76542 üzenetére
Menjetek HC-ra, ott tuti nincs ilyen vagy ha igen el is pacskol a 2. körre rendszerint.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz noblem1983 #76542 üzenetére
Hát igen, már zsibbasztóan könnyű t6 teljesen olyan mintha normalon mennék, mind a két új setes wizemmel 1 hit bármi, mivel mobilisabb build a frozen orbossal megyek néha speed runokat, pusztulat mit rendez az is, soloban csak a bubi dotjától képesek a trashek 1 hitelődni.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
-
noblem1983
senior tag
Most már az a helyzet, hogy sokféle jó karakter létezik. A Wizznél Firebird is elég jó,aztán most ott a Tal és a Deselere és ha az embernek nincs kedve ezekkel variálgatni akkor az 3 karakter slot kapásból. Aztán ott a Dh fire,cold,physical erre most a Natalia is véres lett. Barbár -a vonatos- még most is jó bár az új most már túltett azon is. Crusból szintén a Roland lett a nyerő aztán még van supp Crus és a vákuumos. Már nem ártana az opciális hero slot vásárlási lehetőség.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
sith7
nagyúr
válasz Reinhardt #76536 üzenetére
A 2 zöld gyűrűnek köszönhető, hogy állandóan ephi - be van ?
Amúgy GR - en se hal el, olyan könnyen ... GR 55 solo
-
Reinhardt
őstag
A magas cdr miatt, a gyuru ehhez nem szamit.
Az egyik az a In-Geom-os build (amit en is tolok), ezzel lehet teljes t6 rifteket takaritani 3 perc alatt. De ehhez az kell, hogy 15 masodpercenkent megolj egy elitpackot, kulonben ertelmet veszti a dolog, Ez mukodik is nalam olyan lvl39-ig, folotte mar keves vagyok, az o cuccaival is max 42-43 korul lehet.
A masik amit linkeltel az meg a Flying Dragon-os, az hasonlo, de mas beallitasokkal mukodik. Ha esne egy akkor en is tudnek kicsit elore lepni, de tegnap se esett 100 t6-riftbol se...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest