Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Tudom AH nelkul nehez, de mire szamitsak, hatha vki latta leallas elott. Mennyiert merik a marquise star emerald, es az amulett of dex recepteket?
-
Reinhardt
őstag
Van ertelme mp10-en 5-os valorral mf cap-en kraftolni? Vagy ezek semmilyen befolyassal nincsenek az eredmenyre?
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Erdemes folytatni a kraftolast? Intamu
-
Reinhardt
őstag
40 elit, 5 boss, 7 goblin, mp5, act3-act4 = 1 essence
Ugy dontott a Blizz, hogy eleget kraftoltam mar? -
Reinhardt
őstag
Nem ertem, hogyha valaki segitseget szeretne kerni a karakterehez, akkor miert ugy lep ki a jatekbol, hogy minden letezo buffot elnyom elotte.
Lézerparaszt: annyibol eleted vegeig kraftolhatsz, ha mar ugy erzed, hogy azok jok, akkor tedd fel a kerdest ujra.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz Sirandrish #24100 üzenetére
Az elozo ef elment 15 euroert, az osszes tobbi ami a jatek kezdete ota 8-10 kb eladhatatlan volt (1-4m gold). Szovalnehez dontes.
-
Reinhardt
őstag
válasz TeeBee73 #24104 üzenetére
Persze, az osszes azonositott volt elotte. Csak most kezdtem el nezni az unid arakat.
Cyberbeni: tudom, en a stream-mel szeretnek meggazdagodni, csak te is ott vagy es elhalaszod a nyeremenyt Egyebkent a legendary id-nel nalam az esetek 95%-aban az van, hogy ez is brimm (nem azert mert rohadtul nem ertek hozza). Es ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy el kellett volna adni unidkent (persze meg egyet se adtam el). Es azt is hozza kell tenni, hogy 70%-ban Dawn szintu legendary-kat talalok.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Vki bedobna az itteni cm wiz-ek battletag-jet?
-
Reinhardt
őstag
válasz Sirandrish #25080 üzenetére
Ha mindenki meg van fagyva korulottem akkor nem nagyon erdekel, hogy 60%-kal lassabban nem mozog eppen. De a hiba bennem van...
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #25139 üzenetére
Stygian Crawler a leggyengebb act3-as pack, mutass egy Colossal Golgor fight-ot.
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #25141 üzenetére
Megfagyni megfagy ugyan, de 4-5x akkorat sebez, ha jol gondolom akkor az electrocute sebzese nem fix, hanem a pack phisical sebzesebol lesz szamolva. Szoval ahogy bekapod a 2. elektromos csomagot mar nezheted is a szep piros kepernyot.
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #25163 üzenetére
Azt tudom, hogy google fizet ha rengetegen nezik meg a videot. De akkor is fizet, ha kevesen neznek meg rengeteg videot???
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #25166 üzenetére
Ugy nez ki te nem tudod, hogy kie youtube.
Es ugy jon ide, hogy ha nem fizet neked ezert senki, hogy feltoltesz nap 5-10 videot, akkor nem ertem miert.
Egyebkent gratulalok a "szellemes" visszavagashoz... -
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #25173 üzenetére
Valoban olyan. Szellemi folenyed lehengerelt. Elnezest kerek. (es megneztem az 5-10 video is durva tulzas volt reszemrol) megegyszer elnezest.
(#25172) killerjohn: igazad van. Mostantol en is elkezdem gyartani az alulgearelt mp10-es videokat, ahol majd a trashmobok lezuzhatnak, tisztan nepnevelo celzattal. De igazabol tenyleg az en hibam, hogy kidobtam 7 percet az eletembol, mert o leirta pontosan, hogy mirol szol a video.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz Sirandrish #25200 üzenetére
Lanyok sikitottak volna, ha hozzajuk rajzszogelik.
-
Reinhardt
őstag
válasz F-ECT$ #25505 üzenetére
Én is szerettem archon lenni, csak az nem tetszett, amikor lejárt.
Jobban szeretem a cm-et, de farmolni nagyon jo az archon. Kb ott vagy gearben ahol en. Probald ki ezt. Kapcsolj archonba, aztan lodd le. Kezdj el veszettul tornadozni meg skinnelni mobokon, es merd le, hogy mennyi ido kell ket archon kozott.
-
Reinhardt
őstag
Ez azert mar durva:
-
Reinhardt
őstag
Jelenleg ott tartok, hogy 11 masinat raktam ossze es kozben nem esett egy legendary sem.
Ez 33 warden, 165+ elit, x goblin, vegtelen trashmob-ot jelent mp10-en. Lassan mar az zavarna ha esne egy es elrontana ezt a szep sorozatot...[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz MrCsiT #26486 üzenetére
SK csak akkor tud cm-et sebezni amikor a hatara kapja a buzoganyat es elkezd gyalogolni, olyankor nem fagyasztahato. Ilyenkor kell elmenni mellole, es valoban a tobbiek ilyenkor halnak, mert nem vagyok ott, hogy ujra odategyem a bubit es a legyek megindulnak. De ez nehogy mar a cm hibaja legyen, hogy a tobbiek nem figyelnek.
-
Reinhardt
őstag
Hogy tud vki uzenni nekem, ugy, hogy nincs az ismeroseim kozott, nem jatszottam vele emlekeim szerint, es nem vagyok fent egy public/trade chat-en se? -
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #26641 üzenetére
Ami meg hasznos lehet az a Superstition. Nekem e melle mar hota fury csokkentes se kell, ha az elit molten/desecrator/electrified/arcane/plague/fire chain, amibol azert egy szinte mindig van rajtuk. Act1-ben pl. a wardent siman le lehet csapni ugy, hogy vegig max kozelben marad a fury, csak ra kell allni a moltenre es utni a kecsket
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz defede #27342 üzenetére
Crites mempo csak akkor lesz belole, ha a source-on meg tudod oldani az apoc-et (17 elegnek tunik), igy viszont bukod a loh-et.
Elso korben azt kellene felvinni 800-1000-re. Gondolom, az amulettet mar nem akarod lecserelni (mobok ellen hatasos, elitek/uber-nel kb semmi a life after each kill), szoval itt a gyurukon kene potolni. Igy persze valoszinuleg bukod a zuni bonust, ami nem is akkora gond, ha lecsereleds az armort egy tal chest-re. De meg igy is egy 1.65-s will kellene a kov breakpoint-hoz.
Storm Crow-ra is mehetne inkabb chc a magas int helyett.[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Durva lett a 2.0 Fire Walkers
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz DeckardCain #49168 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogy miért hordasz magadnál 39 abyssal dye-t? Ruhafestő-varázsló? Gondolom a hiba is ez.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #49348 üzenetére
Tegnap litvánokkal nyomtam cota-t t6-on, 3 archon + monk felállásban. Eleinte nem értettem mi van, vesztett csivava módjára ugrottam rá az elitre, ők meg kitakarítottak és már ki is rántottak a játékból. Persze általában levertük az elitet is, de nem egyszer fordult elő, hogy már csak 1 pixelnyi hpja volt és kiléptünk. Egy óra "játék" után a tl bejelentette, hogy 3-3,5 milliárd xp.
-
Reinhardt
őstag
válasz GrooveHero #49381 üzenetére
Tormentert csak gf es xp jar.
-
Reinhardt
őstag
Enchanter account bound-os cuccot csinál? Szóval ha RoS nélkül megyek egy lvl70 táp mögött, és kiesik a lvl70 überlegendary, akkor a társ bele tud enchantolni -10lvl req-et?
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #50039 üzenetére
Reggel nagyon ment, 8 korbol 9 legandary soloban (Samu volt a legbokezubb)
aztan csatlakoztam masokhoz, es mintha elvagtak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest