- Fórumok
- PC játékok
- Diablo 3
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ColdMan
aktív tag
"Szóval akit továbbra se érdekelnek a season-ok annak semmi ujdonságot nem nyújt a játék."
Ez pontosan így van.
Lehet ezen morgolódni, csak nincs értelme.
Én is egyre kevesebbet játszom D3-al, talán épp ezek miatt.
Season kezdéskor játszom 2-3 hetet, utána vissza Grim Dawn vagy valami más irányba... -
ColdMan
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
-
savior
őstag
-
DjDanee87
addikt
Csak szezonban megszerezhető, viszont minden más itemmel ellentétben ezek nem kerülnek át nonseasonbe. Kifejezetten csak erra az egy szezonra szólnak. Minden class kapott 3 különböző ethereal fegyvert, mind nagyon durvák. Csak kevés buildhez nem jó egyik sem (pl thorns sader)
Nekem pont az tetszik az egészben, hogy a rajta lévő extra passzív és legendary képesség miatt lehet elvisz más build felé a kinézett helyett - legalábbis az adott karakter építésének az elején/közepén. Aztán mikor már órákat farmolva megvan a kiszemelt ethereal fegyver egy jó legendary powerrel, nem olyan izgalmas a dolog. Vagy legalábbis nekem nem, én pont ezt a részét szeretem a D3nak, mikor még építjük a karaktert nulláról. Elején amikor 'nem létező' összetákolt builddel kell menni, mert olyan legendaryk estek és abból kell kihozni a legjobbat. Na nekem az jön be a leginkább a játékban, és most ezt a részét kicsit megfűszerezi ez a szezon.
Eth transmog pedig: Ha megszerzed egyszer az összes különböző ethereal fegyvert, classonként van 3, akkor megkapod hogy a mysticnél tudod majd később is transmogolni a kinézetüket, mikor az itemek már nem lesznek elérhetőek.
-
reelc
veterán
Szia!
Megmarad mindene, ami a ládában van az a belső levelező rendszerbe kerül (bal oldalt alul kis boríték villogni fog) és 30 nap alatt kell elpaterolni valahova.
A kari és ami nála van, egy az egyben átkerül, NS-es lesz.
Paragon: nem Paragon kerül át, hanem az annak megfelelő XP csapódik hozzá az NSeshez.
Ezzel kiszámolhatod. -
Peppo
őstag
Megmarad a karakter és minden cucc is. A karakter onnantól non season kari lesz, a cuccai rajta lesznek ugyanúgy. A ládában lévő cuccokat megkapod levélben. A paragon szinteknek megfelelő xp átmegy non seasonbe, szóval azt sem bukod. Nem a szint megy át, ezt nem árt tudni, nehogy akkor lepődj meg. Vagyis ha volt már non seasonben 500 para szinted, és utána seasonben is lett 500, akkor nem leszel para 1000-es, inkább csak valahol 6-700 körül.
-
Raysen623
veterán
-
Peppo
őstag
-
Gorneck
legenda
-
KubanitoS
veterán
-
WayneGace
őstag
Nem tartom problémának a "pénzből gearelést". Ha az neki megéri, csinálja. Pay to win meg nem igazán lehet, hisz ez nem egy pvp játék, nincsenek versenyek. Az, hogy annak idején valaki nem 10 perc alatt ment végig valamin, hanem 2, mert vett 20 euróért valamit. Hát legyen. Ez engem nem zavar. Viszont, ha esett valami jó cuccod, de nem kellett neked, akkor el lehetett adni legalább. Cserébe goldban és pénzes AH-ban is lehetett venni néhány dolgot, amiért legalább nem kellett 100+ órát farmolnod.
-
WayneGace
őstag
Szerintem az AH üde színfoltja volt a játéknak. A legendary meg adott, a ritkasága miatt, némi különlegességet. Most annyi a különbség, hogy nem sárga itemek vannak a karakteren, hanem barna, és legendaryt kiváltotta primal. Csakhogy kinézetre, leírásra ugyanaz, csak statisztikában más.
-
Cyberbeni
addikt
-
szupermacs
veterán
-
szupermacs
veterán
Ki játszana egy D2HD-val? Ha a tartalom ugyan az lenne, mint az eredetiben akkor nem sokáig élne. A második résszel is alig tolják már. Folyamatosan kapja a tartalmakat a harmadik rész, fölöslegesnek tartok egy 2HD-t. Ha olyan olcsó lenne, mint a SCHD akkor még oké, de már az is elég lehúzás. A felbontásnövelés miatt (amit régebben modolva is meg lehetett oldani) azért nem sokan szeretnének pénzt kiadni.
-
sith7
félisten
-
persil
nagyúr
-
gV
őstag
-
KubanitoS
veterán
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Már bocs, de amit írtál nem "ésszerű".
Még akkor se, ha NSezel.
Hónapok játékát vacak primalra fordítani? Itt bőven nagyobb a befektetett munka a várható nyereségnél.
Ahogy írtam fentebb annyira erősek lettek a karik, hogy szóló GR90+ -okat lehet menni primal nélkül. Vagy már a szóló GR100+ nem megy nélküle, azért olyan fontos?
Lehet ehhez jobban kell a paragon, mint egy jóféle anci vs primal közti különbség. Illetve az augmentálás.Régen ha jól rémlik 150 reforge elég vacak eredménnyel zárult, anciból is vacakok voltak, primal=0. Akkor értettem meg, hogy reforge nekem nem éri meg.
Ahogy fentebb írtam próbáljátok a kisebb, de gyorsabb GR-eket pár percen belül, ez talán a legjobb mód. Amikor váltottam erre, több primalom esett 1 hét alatt, mint előtte kb.1 hónap alatt, hasonló napi játék idővel. Nagyrészük használhatatlan tárgy volt, mehetett a kukába. De legalább a nyersanyagot nem pazaroltam, és a paragon szintek is jöttek. Ráadásul ancient cuccok is jobban estek emiatt.
De persze nem kötelező megfogadni, lehet farmolni hónapokig.Amúgy patch után volt sok nyersanyagom, én is azt gondoltam, hogy primal dagger jó lesz a DHmnak. Sárgából upgradere szerintem 5-6000 DB elment, és nem lett primalom. Igazából az ancientek amik lettek azok sem voltak nagy eresztések. Pedig csak 2 féle tőr lehet a sárga upból. Ez volt a másik tanulságos esetem, hogy konkrétan ne hajszoljam a primalokat.
-
reelc
veterán
GRben garantált a leg. Minél több leged esik, annál több az esélyed arra, hogy ancient, majd esetleg primal esik.
Ne tudd meg hány T13-ast nyomtam már úgy, hogy esett mondjuk 0-3 közötti leg mennyiség, mintha T6-on lettem volna (nem azon voltam). A 0-át én sem akartam elhinni.
Általában akkor szívatott ezzel a játék, ha mondjuk 2 hétig nem játszottam.Minél nagyobb a nehézségi szinted annál jobban eshet leg. Itt egy táblázat, T13 901% eséllyel rendelkezik rift esetén. Ugye az sem mindegy, a riftet mennyi idő alatt nyomod le, lehet 2 60+ GR lemenne helyette, akár egyedül, akár csapatban. A GR fixen ad leget, próbáld meg mekkorát tudsz menni rövid idő alatt, és nyomd folyamatosan, meglátod mennyi esik.
A T13 alapanyag gyűjtéssel az a baj, hogy egyedül vagy csapatban melózhatsz pár délutánt miatta, amit elversz mondjuk 10 perc alatt, és marad a csalódás, hogy hány órát öltél bele a semmiért, mert nem adott, vagy adott de használhatatlan, vagy adott, de 2 rossz stat is van rajta.
Én már rég feladtam a primal hajkurászást, nekem nem ért meg annyi nyersanyagot. Ha esik, esik. Az oda vezető úton jóféle ancientek is eshetnek, amikből szintén sokmindent kilehet hozni.
Az utolsó patch erősített annyit minden karin, hogy elég durva idő alatt lehet futni már a 70+ GReket akár egyedül.
Sőt, 90+-okat simán lehet menni primal nélkül, begemezed a jobbfajta ancientes cuccokat jó lesz az. -
reelc
veterán
Szia!
Sokat kell játszani. Sajnos nem vicc.
Talán úgy lenne célszerű, hogy kezdj olyan GReket nyomni ipari mennyiségben, amiket olyan 3,5-4 perc körül betudsz fejezni. Itt a fórumon javasolták, és amíg csináltam valóban több esett. Ugyanannyi idő alatt több GR-t lenyomsz - mondjuk 15 perc - így több cuccot is kapsz. A primalnak nagyon kicsi a drop esélye.
Persze simán eshet primal több vacak stattal, vagy olyan amivel nem tudsz mit kezdeni. Szerintem reforgera felesleges ellőni a nyersanyagot miatta.
A hozzá vezető úton jó eséllyel lehetnek normális ancient cuccaid, amiktől már nem sokkal jobb a primal.
-
KubanitoS
veterán
-
Bird
addikt
-
Delávégá
aktív tag
-
emmm
őstag
-
Bird
addikt
Így. HOTS-ot kell barátokkal farmolni, 15 kört kell teljesíteni diablo témájú hőssel....
"It’s a simple task: Play 15 Games with friend in VS AI, Quick Match, Ranked, and Unranked Draft as Heroes from the Diablo Universe. Once the bargain is struck and the task is complete, you’ll receive the following rewards:..."
-
DaveHutt
őstag
Látszik, hogy halvány lila fingod nincs a konzolos játékbázisról. Jobb lenne, ha nem is alkotnál véleményt arról, amit nem ismersz. Létezik egy szolid 5000 aktív főt számláló "d3 legit only" közösség Xboxon, ahonnan mindig találok csapattársakat, ha akarom soha nem játszok egyedül. Mutass nekem ilyen aktív klánt PC-n. Random publicot nem indítasz, és a cheattel még non-seasonben sem találkozol.
Részemről vége a beszélgetésnek innentől.
-
Bird
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
reelc
veterán
-
törölt tag
a lelombozó válasz után rákérdeztem, hogy a közeljövőben tervezik-e pc-re megoldani a kontrolleres irányítást, és ezt a választ kaptam:
"Game Master
Greetings XY,You are receiving this message in response to the help petition which you submitted regarding playing Diablo 3 with a Gamepad.
I'm afraid that Diablo 3 on the PC wasn't designed with the intention of using a Gamepad, and there are some fundamental gameplay differences between the PC and Console versions so that a Gamepad would work better for Console players. Unfortunately this means that it is very unlikely that Gamepad support will be implemented as a default control method.
I'm sorry for the inconvenience, but as you say, there are methods to manually add Gamepad support for Diablo 3 which a number of players have been using, however as we mentioned, this is unsupported and we can't offer any assistance with it if you do choose to use this control method."
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
solyomb
tag
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
Szia!
Az első bónusz lényege hogy ha egy olyan ellenfelet amely a Haunt által sebződik épp még egyszer Haunt alá vonsz akkor 10 mp értékű haunt sebzést szenved el azonnal.
Utolsó bónusz annyit tesz hogy az összes olyan sebzést amely nem azonnal sebez hanem mondjuk 5-10 mp alatt azonnal beviszi ha használod a soul harvestet az adott szörnyön. -
Mirman
őstag
-
dante3
addikt
-
42861
senior tag
-
dargelot
senior tag
-
TeeBee73
veterán
-
Gyick
őstag
-
solyomb
tag
-
czpitti
senior tag
-
diegho
nagyúr
Néztem én is ezt az új dh stílust, hát elég érdekes. A pörgős barbival amúgy semmi bajom, de szerintem 55-ön már hamar leütik unity nélkül. A Wizard lehet még érdekes, lehet rápörgetek 5k shardot a kezesre, hátha jön egy tasker, mivel IK fegyót cseszik adni, így inkább másik karakterre pörgetek. Ma nagy nehezen sikerült a final witness pajzsot kiszedni crusnak, így a support karim lassan összeáll, már csak egy igazán jó dps kellene.
-
TeeBee73
veterán
-
Helmoras
őstag
-
Szancsó
aktív tag
A gyors felhúzás kevés, azért szerencse is kell (vagy csak én vagyok sz@póágon) mert 1 db ww szett darab sem esett, Kadala szánt meg vagy 3 -al. De az utóbbi kb. 10e shardból már tőle se jött a "maradék", ellenben a Raekor már vagy 8x kigyűlt, a Might of The Earth is vagy 4x kompletten. (Most utóbbival megyek, mert amikor az volt a "divat" persze nem esett, így nem tudtam kipróbálni.) Nem baj, hetek kérdése és csak meglesz...
-
diegho
nagyúr
Barbár nagyon gyorsan elérheti a GR50-et. Ami kell hozzá:
- 5 új szett darab
- IK öv, fegyó és még valamelyik harmadiknak
- unity, rorg, valamilyen használható - nem feltétlenül immun - nyaki
- normális skillezésEnnyi az egész. A fegyvernek nem is kell ancientnek lennie, elég ha van rajtad 3-4 darab ancient ruha.
-
Rayner
őstag
-
Joezyka
senior tag
-
DjDanee87
addikt
-
SQX_Barto
addikt
-
Reinhardt
őstag
-
DjDanee87
addikt
-
mikromanus
veterán
MF csak pár speciális itemen maradt. Sokat nem érdemes tökölni vele. A legendary droprate nehézségfüggően jelentősen emelkedik + gr-ben ott vannak a (szinte) garantált legendary dropok. Mondjuk volt egy gr 30 ahol nem esett egy se, de többnyire 3-4 pottyan. Inkább menj a mennyiségre. Több run (kicsit alacsonyabb GR-ben és gyorsabban) és több drop. Bár a többiek majd megmondják hogy jó-e dropban is a magas GR és megéri emiatt vele tökölni.
Ja, meg hasznos ha csapatban nyomulsz. egyrészt (ha nem változott), akkor magasabb a legendary droprate, másrészt ha van azonos kasztú karakter, akkor neked megfelelő legendarykat is csereberélhettek ami a közös partyban esett.
Ami még tesztelve volt, bár elég régen:
GR-normál rift - normál bounty terület
Ez az MF sorrend. GR-ben és normál riften jobb a droprate. -
Micsurin
nagyúr
Random faktor

szrk.: a csillám ponis a gyakoribb , de a sima Vault jó pár milkagoldmeg van

goblin , nos most először jött ilyen Blood Shard goblin nekem , nos igazán jól jött a 70 dh-ra a cuccok miatt , van valami ötlet arra , hogy a bounty-s ládák jobb cuccot dobjanak ? ha esetleg normalban végig szaladok majd a ládákat T6 nehézségen nyitom ? vagy nem olyat fog dobni ?
(mert eddig a ládák nem akartak legendaryt adni :/ ) -
szmegma
aktív tag
-
DjDanee87
addikt
Igen akkor a socketet kellett volna pörgetni (amint esik egy gift), addig meghagyni így. Mindegy is igazából, mert szerintem jobban járnál valószínűleg azzal, ha craftolnál egy ancient Arcane Barb 2H crossbow-t aminek jóval nagyobb lehet a sebzése (mert crossbow - ami lassabb)
Ne a DPSt nézd fegyvereknél, hanem ami alatta van szám (xxxx-xxxx). Abból derül ki mettől meddig sebez a fegyver, és ebből számolódnak a skillek. Gyors fegyver azonos DPSel azt jelenti, hogy jóval kisebbeket lősz majd vele, de gyorsabban. Az meg azt eredményezi, hogy hamar kifogysz hatredből, ami nyilván nem jó. Lassú, de nagyot sebző fegyver a nyerő mostanában.
-
DjDanee87
addikt
SQX_Barto, TeeBee73 elég rossz tippet adtak.
Life on Kill secondary stat: nem lehet abból primary-t rollolni, tehát abból nem lesz %damage (primary) se attack speed (ami meg ráadásul nem is jó DHnak tudtommal!).
És hogy segítsek is: Ha van a konzolos verzióban RAMALADNI'S GIFT akkor a legjobb megoldás találni egyet. Majd a fegyveren lévő socketből csinálni 10% damaget, és a Gifttel visszatenni a socketet.
Amennyiben ez nem opció, akkor a bleed damage helyett 10% damage.
Mellesleg ha jól választottad a gearedet akkor magas crit esélyed és crit sebzésed kell hogy legyen már és ezesetben fegyverbe zöld gem a nyerő. 130% CHDnek a közelébe sem ér egy piros gem.Másik tipp. http://www.diablofans.com/ Itt találni leírásokat a különböző buildekhez - csak válaszd ki a DHt és keress egy megfelelőt. Sok esetben még azt is leírják melyik 4 primary stat célszerű az itemekre, így ez segíthet a többi cuccod enchantolásban is.
-
TeeBee73
veterán
-
atidzsiforc
őstag
-
granini
őstag
Ha profi goldfarmolos buildet akarsz akkor nezz ra a profilomnal (btag az alairasomban..) a season DH-mra azon most az van. Nem tudom milyen kaszttal / builddel mesz, nyilvan amit a gear enged, de:
- kell egy jol felhuzott min lvl 25-os boan of hoarder goldos gem;
- ajanlott de nem kotelezo egy Act 3 bounty chestbol beszerezheto Averice band gyuru (ez gold pickupra elkezdi novelni a pickup radiusod, felmegy akar 50 yardra is asszem.. megeri..);
- goldwrap ov is ajanlott, ez gold pickupra armort ad, ilyen milliardos tafnesszel fogsz rohangalni, onnantol kb halhatatlan leszel, es nem kell figyelned semmi masra csak a farmolasra..
- ha befer a buildbe es van, akkor Goldskin armor is jopofa, ez mar azelott tud goldot dobni a foldre hogy effektive kinyirtad volna a mobot.. plusz ezen is van fixen +100% gold find;
- dukal egy jo amulet is, kymbo gold, vagy barmi mas amiben a secondary sor ilyen +75-80% gold find, az meg eleg jot boostol..
- es akkor az xp konvertalas lelke ahogy Edge is irta a custerian bracer, ami a felvett gold utan ad xp-t..Es mindezt leginkabb ugy kellene hogy T6 4-es parti ahol te olsz a legtobbet mert akkor hullik jol gold
A legutobbi bonusz heten ami meg sztem S2 elott volt en 700 millio goldrol indultam es par nap alatt lett 5 milliard es rengeteg paragont leptem pedig mar akkor is sztem 600 felett voltam..Hat ennyi..
-
GrooveHero
addikt
-
khirill
aktív tag
-
DaveNo1
veterán
-
mikromanus
veterán
-
rt06
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
Edge
veterán
-
dobolan
senior tag
-
DjDanee87
addikt
-
ndave92
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest