Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #76147 üzenetére
Azér van ott pár op item, de meg lehet nélkülük lenni, ez így pont rendben van, akinek csábító menjen s3-ba aki meg megél nélküle is az mehet tovább nsbe, egyik item se olyan hogy vmelyik kasztra is rálapátolna +3-4 gr szintet sztem. remélem így marad a lista s nem bővül.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
DH kap kieg cuccot
Barbi kap kieg cuccot
Wiz kap kieg cuccot
Pala kap kieg cuccot
Monk nem kap kieg cuccot
WD-re meg nem emlékszem...de ő eddig xart se kapott...ami OP lenne.Szal a nonS karisok se fognak sírni...konkrétan egy csomó build épp nem épül ezekre az itemekre...
Gorneck#1239
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gorneck #76154 üzenetére
En egy ideig vacilaltam, de aztan ugy dontottem soha tobbet season (csak egy felrantott majd torolt 70es kari a transmorgert/ nehany achiert)
Most is varom az aprilis 5-ot, mint a messiast, hogy vegre oda-vissza pakolhassak a ketfele karik kozott.Tenyleg, pontosan hogyan lesz a zaras EU-ban? Vasarnap ejfel?
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Joezyka
senior tag
válasz errorcode06 #76152 üzenetére
én inkább funnak mondanám. nem tudom mi alapján számolja és mennyiket sebeznek, de amikor tényleg néztem és vártam, hogy nekirohanjon valaminek és BUMM akkor mindig karcolgatta, röhögtem egy jót, hogy ez mekkora poén és ennyi.
inkább mondanám április 1-i itemnek mint hasznosnak.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
SQX_Barto
addikt
válasz SQX_Barto #76155 üzenetére
Vasarnap este 9 az s2 zaras, ha jol latom bnet kliensben.
Vegre lesz ns-es support wdm meg ilyenek[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
T. M.
aktív tag
válasz SQX_Barto #76158 üzenetére
Barto koma!
Ha összeszedtem a Roland crusához a maradék cuccost és már milliárdokat ütök , akkor igénybe venném a support wd-t. Leteszteljük hogy muzsikál a shield bash, ha beállok a rettegő tömegbe a doki mellé veleSeason zárás után ns-ben is elérhető lesz már az Esoteric Alteration, meg a Molten Wildebeest's Gizzard gem?
Azért is bemegyek valahogyan 50-re Roland crusával -
SQX_Barto
addikt
Vasarnap este utan meglesz a supi wd, persze van meg mit fejleszteni rajta, de van Kukri is mar, szoval alakul a dolog.
Nem tudom, hogy azonnal vagy kis csusztatassal mennek at nsnek az s2 only cuccok.En 49et buktam supi wd-vel mar nem tudom milyen csapattal, de a Kukri hamar megvigasztalt
En meg az Akkhan crusadat vennem igenybe Akkhan farmra
De irigylem azt a karit[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz TeeBee73 #76166 üzenetére
s2-ben hianycikk par kavics, de mindjart vege es tobb season nalam mar nem lesz komolyabb ideig.
NS-ben meg tele vagyok kavicsokkal, csak nem csinaltam meg sok maxosat mert keves karakterrel jatszom mar.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Drizzt
nagyúr
Season végén hogy kerülnek át a tárgyak? Ha sokkal több van, mint ami elférne a non season stashbe?
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Joezyka
senior tag
én azt vettem észre, hogy random módon is dobálja azokat a kavicsokat ami benne van a koronában. Pl leölsz egy elit pakkot, leob 1 kavicsot, megölsz 1 bosst, ledob 1 kavicsot. valamelyik csapattársad fingik egyet ledob egy kavicsot. Szabályosságok nem találtam benne, de egy rift alatt úgy 5-10 kavicsot dobált nekem átlagba pluszba gemes goblin nélkül.
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #76170 üzenetére
PTR-n kipróbáltam tegnap wizet ha már a bugfixelték, ez még mindig rendben van, nincs mitől tartanunk
43-as kulcsom volt lehoztam bármilyen erőlködés nélkül, értsd: nyugdíjas üzemmódban 10p körül, az rg fél percet se élt.
Hydra bug híjján nem egyértelmű a serpent dominanciája már sztem. Én utars roarral mentem és jeges meteort spammoltam. Bracin viszont fireskilldamot hagytam direkt és parapontból már múltkor megtettem hogy maxoltam az arcane powert, hogy az arcanes meteor nagyobb sebzésű legyen.
jó lesz ezde annyi varia van ebbe hogy hihetetlen, rengeteg buildal tud működni a tal set, fegyókat is lehet cserélgetni nagyon jó lesz ez bizony
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
WOW, az nem pite
Kíváncsi vagyok hogy S3-ban lesz-e értelme a wizardnak csapatban, vagy megint kizárólag a monk+barb+barb+dh vagy monk+barb+wd+dh, vagy monk+wd+dh+dh felállás lesz játszható.
Te vagy wizard mester, mit jósolsz? pl egy 2.2 wizard build linknek nagyon örülnék[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
én is pont így látom, hogy nem az van végre, hogy van egy "fix" build és azzal jutsz ameddig jutsz, hanem mindennel lehet mindent variálni, kombinálni.
szerencsére a héten esett anci tal offhand, ha patch után tekerek rá +meteor damot akkor hasonló szép értéket lehet rátekerni?Killer: Igaz én közel se vagyok akkor wizz mágus mint Edge, de bátran mondhatom, hogy igenis van helye a wizznek mint dps, sőőt! Edggel csináltunk olyat is, hogy én az új settbe mentem ő meg full dps-be és úgy is mint kés a vajon mentünk 2!! wizz!
Én ilyesmi skillekkel mentem, persze volt az új braci is, azért van az engery twister, de ahelyett lehet sok mást használni. vagy valami ilyesmi ilyet is láttam és jónak tűnik. de itt már nagyon nagy a varia.volt h hydra helyett meteort használtam, stb...
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Mär nem egy embernel lättam hogy fb setes wizeknel anci rimeheart volt, merthogy marha jol proccol.Valaki tudnä itt hitelesiteni ezt a dolgot?Van 4 rimeheart-om is de egyikse anci.Igaz most a patch miatt ez mär nem fog szämitani..
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #76173 üzenetére
Lesz helye, gyakorlatilag egyik leggyorsabb single target ölővé(is) lépett elő és az egy rg lezúzásnál nem mindegy.
Build? jelenleg bármi, csak a 4 elemental ágból legyen vmi hogy a tal set proccolja a buffokat és a meteorokat, de ha konkrétat akarsz én ezzel mentem:
Build ez mellé dukál vmi fasza colddamos fegyver nekem van egy anci utars roar pl, de ha jól emlékszem neked van egy anci sun keepered az is teljesen jó lesz.Joezyka: indulásnak jó lesz, de újat kell lootolni, az új sourcera skillt nem lehet tekerni a fix meteor skilldam miatt(értelem szerűen +15% meteort sem a 25% mellé). A régi anci sourcet meg jól el kell tenni ha meg lesz az új verzió, ezen limitáltság miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
most akkor season-ben lesz érdemes menni wizz-el ill barbival vagy ns-ben?Nem igazán követtem a ptr változásait mostanában
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Witch Doctorhoz tudnátok ajánlani egy buildot,solo rift+gr 35-40 kb köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
-
Gorneck
legenda
A wizhez NSbe megkapsz mindent...és sztem Barbihoz is...persze kiderül a pecsnél, hogy millen itemek lesznek...
De nekem pl ez volt ez első és egyben uccsó sezlonyom...a kisebbik baj, hogy bizonyos itemek nem estek (se soj se fegyó és setek se nagyon)...se Monknak, se Palanak. Amit áthozok azt klántárstól kaptam.
De a legnagyobb baj, hogy kurva rövid a szünet...1 hétig se nézegethetem az NS karim, mert kezdhetek mindent előlről.
Háááát most inkább élvezném az új/régi itemeket...szal kizárt, hogy nulláról szenvedjek végig egy semmit se érő sezlonyt...Gorneck#1239
-
MrCsiT
addikt
válasz Gorneck #76184 üzenetére
áááá, én nem értelek: szerintem nincs is szebb, mint 3200 játékóra után kapni season-ben egy lvl37-es Furnace-t vagy Kukrit.
Komolyabbra fordítva: teljesen igazad van, ez így gáz.
A nagyobb gond, hogy nem látom, hogy lesz-e bármi újítva, vagy ez így megy majd Season 4726-ig, amikor is az utolsó barbár kéjes üvöltéssel vágja a kisfejszét a routerbe, mert még mindig nem esett a kedvenc szetje utolsó darabja, és már megint elfogyott a fehér material a még csak 10-es kovácsnál.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Gorneck
legenda
válasz MrCsiT #76185 üzenetére
Nekem Kukri még mindig transmogos lenne...
Kieggel vagy előtte lesz 1-2 új motyó szvsz...bár GR szintű cucc nemtom kerül e majd bele kieg előtt...bár ez a setes turbóóózás, leg kiegészítás hozzájuk jó ötlet...de az, hogy végigcopsz a semmiért 2-3 hónapot, majd NS-re és megint kezdődhet a copppi az azé vicces...
Gorneck#1239
-
SQX_Barto
addikt
Most neztem meg mennyit jatszottam eddig.
60 Barb 441 DH 239 WD 203 Crus 112 Monk 249 Wizard
1304 ora
2003 decembereben vettem meg.
RoS meg megjeleneskor.
Ki mivel mennyit jatszott?
Csakugy kivancsisagkeppen megkerdezemEn Kukrit eloszor transmorgnak kaptam talan Mutontol, de nemreg esett egy bukott 49es griftben s2-ben.
Meg intes Furnace is (elotte esett egy level 67es HC karinak )[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #76191 üzenetére
A jatekban a sajat profilodnal latod, a Summary fulon, hogy melyik karival (kasztonkent nem nevenkent) mennyit jatszottal osszesen es azt osszedva kijon a full gametime.
Igen az eleg early access volt...
Persze azota ledozeroltam a HC karit es behintettem a helyet sovalIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest