Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77651) kökény válasza IvI88 (#77650) üzenetére


kökény
aktív tag

Oké, ma este nem 100%, de majd úgyis látod... ha nem válaszolok, azt nem bunkóságból teszem, akkor párom kisfia öli a killdöbácsört -ő így hívja :) :DD

(#77652) Blizz


Blizz
őstag

Minden WD vágya egy ilyen flying dragon. :)

No mistakes, just happy little accidents

(#77653) diegho


diegho
nagyúr

Magasabb GR-be (50+) milyen dps karik ajánlottak? Wiz és DH egyértelmű, a barbár is elvan egy darabig és a WD is, de mi van a Crus-al?

(#77654) Scooby válasza IvI88 (#77645) üzenetére


Scooby
aktív tag

Szia!

Este felveszlek. Én is játszópajtást keresek, mert a régi cimborák elvándoroltak.

Üdv
Dani

Minek az?

(#77655) Vistaboy válasza Bird (#77640) üzenetére


Vistaboy
veterán

Tiszta sor, amint tudok, megyek is feljebb, de jelenleg csak T4-en tudok haladósan játszani. Gear nélkül nem lehet mindjárt T6-on kezdeni farmolgatni. :N

(#77641) Edge: Persze, de annak mi értelme van, hogy a többiek rohannak előre, mint a tank, én meg nem győzöm kerülgetni az ott hagyott trash mobokat, mert T6-on még azokat sem tudom lecsapni. Aktív résztvevőként nem tudok T4 felett harcolni - talán a T5 is menne lassan -, de a többiek már P600 környékén járnak, nem szívesen jönnek ilyen alacsony szintre engem húzni.

(#77644) Gorneck23: Értem én, hogy nem lenne a GR, ha sima RG-től be lehetne szerezni az über cuccokat, de akkor is, legalább fixen dobhatna egyet az a dög, ha már 10 percbe is beletelik, hogy leverem. :DDD

Eddig még minden játékban sikerült egyedül végigmenni, általában jobban úgy, hogy saját belátásaim szerint fejlesztem a karimat, nem követek semmiféle előre kitalált sémát. Amint próbálok egy buildhez igazodni, mindjárt nem megy annyira a játék, mintha saját magamtól csinálom, amit csinálok.

Nem panaszkodásképp írtam, tudom nagyon is jól, hogy soha nem fogok felérni a szintetekhez, és nemcsak azért, mert nem nagyon tudok multizni, hanem mert egyébként sem lesz soha elég időm játszani. A meló elveszi az időm jó részét, délután meg dögfáradtan sokszor kedvem sincs semmihez, csak dőlök az ágyba. 19-én pedig jön a Witcher 3, onnantól pár hétig (hónapig) parkolópályára kerül újra a Diablo, úgyhogy nem akarok én Leaderboard vezető lenni, csak azt jegyeztem meg, hogy eddig szépen, folyamatosan tudtam fejlődni, most meg lelassultak a dolgok.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#77656) jookomak válasza Vistaboy (#77655) üzenetére


jookomak
őstag

Vegyél vissza egy torment szintet, és kezdd el pörgetni, emellett kadalát abajgasd erősen. Amint megvan egy komplett szett (bármelyik karival), onnantól már jobban tudsz a többinek is farmolni.

diegho:Crus is jó tud lenni, simán életképes olyan parti, ahol 3 dps van, mindegy milyen felállásban, plusz egy wd.

(#77657) Vistaboy válasza jookomak (#77656) üzenetére


Vistaboy
veterán

Jelenleg ezért vagyok T4-en, mert itt tudok rendesen irtani, egy-két erősebb esetben szorulok csak meg, amikor két elit csoport is rám szabadul egyszerre + a terepen is beragadok (Bár van egy skill, amivel még a falon is átmegyek, de sajnos limitált a használata). Jelenleg a Blackthorne Setből van meg a legtöbb, már csak az amulett hiányzik (A cipőt még nem használom, mert az Ice Climberst nem akarom lecserélni rá, de amint meglesz az amulett, előveszem a ládából).

Egyébként melyik szettet érdemes gyűjteni Monknak? A lényeg az lenne, hogy minél nagyobb tömegben tudjak darálni, inkább ellenállás és szívósság, mint sebzés, bár abból sem ártana.

Jelenleg így állok.

MOD: Mielőtt valaki beleköt, hogy ezt nem így kellett volna csinálni, meg hogy ezekkel meg azokkal a skillekkel jobb lenne, elmondanám, hogy én úgy fejlesztettem, ahogy nekem jobban kézre állt, és nem is áll szándékomban változtatni rajta. Pusztán abban kérem a segítséget, hogy melyik lenne az a cucc, aminek beszerzéséhez Kadalát nyaggatnom kell majd. :)

Ja, és szezonos kariról van szó, egyelőre nem tervezek másikat indítani ebben a ciklusban. Ha már itt tartunk: hány kari lehet maximum? Ha minden szezonban indítok egyet, előbb-utóbb szelektálni kell? :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#77658) Bird válasza Vistaboy (#77657) üzenetére


Bird
addikt

Senki nem köt bele senkibe... Te csodálkoztál egy evidencián és erre kaptál ésszerű magyarázatot. 100-200 paragonnal t4-en ne várj atom lootot. Sokszor még t6-on is alig alig esik valami használható... Ezért írták a grt-t, azt kell erőltetni, de nem egyedül hanem csapatban. Persze tudom: idő, idő, idő no meg némi paradoxon. ;)

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#77659) atidzsiforc válasza Vistaboy (#77657) üzenetére


atidzsiforc
őstag

osszesen 10 kari slot van, mint ahogy eddig is. season, non-season meg hc/seasonal hc kombinalva.

sunwuko 4-es bonuszt nem nehez osszehozni es azzal exploding palmmal mar lehet egeszseges tomegoszlatast rendezni (felteve ha van hozza egy gungdo geared, de t6 alatt sztem nem lenyeg) 4es inna bonuszt sem nehez melle kihozni.

amugy nem kotozkodesbol, de az amuba igazan rakhatnal egy socketet, boven van rajtad annyi vit anelkul is. ( a zdps monkomon 6-700k hp van es rohogve tankolok vele gr50+ ) mehetne bele mondjuk egy mirinae extra sebzesert, kisebb difficultyn sztem sokat tud segiteni.meg egy harmony passzivot beraknek, ha mar szivossagrol van szo.

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#77660) Vistaboy válasza Bird (#77658) üzenetére


Vistaboy
veterán

Félreértettél valamit, én senkinek nem írtam, hogy belémkötött. Pusztán azt kértem, hogy a linkelt karakterembe senki ne kössön bele, hogy "Nem ezt a skillt kellene használni...", vagy "Miért nem maxosak a kövek?". Ilyesmire gondoltam.

Nem csodálkoztam azon, hogy T4-en és P100-on nincs atom loot, pusztán azon lepődtem meg, hogy eddig szépen, folyamatosan fejlődni tudtam és lépni egyre feljebb és feljebb, de most hirtelen semmi. Mennék én T5-re is, de egyelőre nem tudok, mert nincs megfelelő gear, nyögvenyelősen menne, de úgy meg nekem nincs kedvem hozzá.

Csak azért reagáltam így, mert ahogy írtad: "Nem T4-en kellene játszani", majd Edge ráduplázott, hogy "És nem egyedül...". Szívesen játszanék én T6-on és csapatban is, de senki nem vesz be, akárkit kérdezek, mert mindenki GR 50+ meg T6 speedrunozik, senkinek sincs ideje rám... ezért aztán mostanában már nem is kérdezgetek senkit. Ha valaki becsatlakozik és segít, annak örülök, de én már nem pofátlankodok oda senkihez, mert P100-al elhajtanak a vérbe. Ennyi.

(#77659) atidzsiforc: Köszi szépen a segítséget. Szándékomban állt lyukat tekerni az amulettbe, de amikor próbáltam, kevés volt az alapanyag és nem adta be, azért maradt az, ami utoljára volt. Most már van pár, majd megpróbálom újra.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#77661) Gyick válasza Vistaboy (#77657) üzenetére


Gyick
őstag

Nekem mikor a barbárom 130 körül volt akkor találtam egy jo team-et akikkel úgy gr-ztünk hogy wave 30-35 körül kijöttünk a trial-ból akkor adott egy 25 gemet azt upgredeltük mindig kb 45-ig tudtunk menni és ezt csináltuk 2-3 óráig és lett 190-es mikor abba hagytuk.Meg annyi shard jött mint az állat meg loot is természetesen.Monknál sztem a monkey set a jó most de te lehet ha inkább tankot csinálnál egyenlőre jobban járnál mert ahhoz még van is vmi gear..

(#77662) Vistaboy válasza atidzsiforc (#77659) üzenetére


Vistaboy
veterán

A Molten Wildebeest's Gizzard, Pain Enhancer, Moratorium vagy Wreath of Lightning nem lenne jó helyette? Nekem ezek tűnnek jónak leírás alapján. Megpróbálok lyukat tekerni az amulettbe, remélem, sikerrel járok.:)

MOD: Sikerült. Beletettem, amit javasoltál, de örülnék, ha elmondanád, hogy később esetleg melyik lenne jobb, ha feljebb jutok. Köszi előre is. :R

(#77661) Gyick: Nekem már fullon van a barátlistám, megjelenéskor, valamint a kieg után sokat játszottunk, de sajnos közben nekem más dolgaim is voltak, így lemaradtam tőlük. A Season 2-nél megpróbáltam kezdetektől felvenni a ritmust, de nem lehetett behozni így sem a lemaradást. A meló miatt naponta csak 1-2 órát jutok oda játszani, egyszerűen nem tudok velük lépést tartani, azt követően mindenki nyűgnek tekintett. Mostanában már inkább csak szólózok, így nem vagyok kötve senkihez és másokat sem hátráltatok a fejlődésben. Jobb ez így. :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#77663) DjDanee87 válasza Vistaboy (#77662) üzenetére


DjDanee87
addikt

Legjobb gem az összes közül melee karakternek a bane of the trapped. Sok más bonussl ellentétben nem additív, hanem multiplikatív a rajta lévő bonus, így nagyot dob a sebzésen. Persze ehhez nem árt ha felhúzod lvl25re, mert onnantól nem kell hozzá külön skillt használni. A kavics lassító hatása miatt érvényes lesz a dögökre a sebzés bonus.
Taegukot szokták még favorizálni, mert szintén jó sebzés bonust ad, bár additív sok más bonussal ezért nem ér annyit. Ellenben 25ös szinttől ad védelmet is. Hátránya még, hogy nagyon haladósan kell vele játszani, szinte nem is lootolni, mert leesik a buff. A te írásaid alapján neked nem ajánlanám

(#77664) Bird válasza Vistaboy (#77660) üzenetére


Bird
addikt

Peace. :) :R

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#77665) atidzsiforc válasza Vistaboy (#77662) üzenetére


atidzsiforc
őstag

gogok of swiftness+bane of the trapped+bane of powerful eleg nyero kombo. greater riftben meg powerful helyett egy defenziv gem, pl gizzard vagy esoteric alteration, amelyik jobban kezre all

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#77666) Vistaboy válasza DjDanee87 (#77663) üzenetére


Vistaboy
veterán

Majd megnézem, hogy sikerül-e megszereznem, jelenleg még nincs meg, mert nem sok GR-t nyomtam le, azok is 20 alattiak voltak (Most lett meg a 21). Azért köszi, hogy szóltál. Ami pedig a kavicsfejlesztést illeti, abban nem vagyok szerencsés, múltkor 90% esély mellett háromszor is failed volt... :) Nem tudom, mikorra lesz 25-ös. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#77667) atidzsiforc válasza Vistaboy (#77666) üzenetére


atidzsiforc
őstag

gemeket lvl1es gr-ekbol is ki lehet szedni, sztem ugy a leggyorsabb. 25os rankhoz meg valahol gr20-30 korul kell menni h beadja 100%ra

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#77668) T. M. válasza oxox (#77642) üzenetére


T. M.
aktív tag

Lehet, hogy már kaptál választ a kérdéseidre, azért megpróbálok segíteni én is.
Én a lighting ágat elhagynám, és váltanék fire ágra. A crumble robbanása sokszor egész szépen beteríti a tömeget. Physical is jó lehet partyban, brutál single target damage van benne.
Ahol lehet, ott halmozni kell a deffensieve statokat. Skilleknél én Iron skin - Steel Skin, Laws of Justice - Immovable Object-re esküszöm. Mellé csapod a Shield Glare - Zealous Glare, az egész jó wrath töltést ad.
Gemek: Gogok nem kell, mert úgy sem tudod tartani a championt folyamatosan. Azt az elitekre és a zsíros tömegekre kell tartogatni. Helyette a life regenes menjen. Esoteric ok, Taeguk helyérew BoT inkább.
Ja meg akár mennyi a toughnes, ha a tömeg közepén állsz és benyalsz egy durca elitpakkot, agyonvernek. Akkor okés, ha a tömegnek az első sorát ütöd, a crumble robbanása meg úgy is aprítja a hátrébb állókat szépen.
Igaz én nem hc-zek, de szerintem a fent leírtakkal azért elég szívós lehet a kari hc-n is. Itt az én crusaderem, solo 50 meglett vele, odafigyelve a 47-et halál nélkül csinálja soloban.
Remélem tudtam kicsit segíteni :)

(#77669) Tom5 válasza T. M. (#77668) üzenetére


Tom5
addikt

Ugyanezt a bulidet kezdtem tegnap. (mivel a barbárnak szarik esni normális IK fegyó)
Fire ág esetén én cindercoat + unity és rorg gyürüvel próbálkozom.
A full roland/focus/restrant páros jobb a fent említett kombónál?

(#77670) bajtokarpi


bajtokarpi
senior tag

Sziasztok!

Jó, hogy beszéltek a crusaról, én pár napja kezdtem el, de full supportot szeretnék csinálni belőle gr-re. Ebben a formában van esetleg tapasztalata valakinek. 45+-os gr-be mennék vele, és egyre feljebb.

Köszönöm

battletag: bossi#2666

(#77671) T. M. válasza Tom5 (#77669) üzenetére


T. M.
aktív tag

Az is jó lehet, van variálási lehetőség bőven. Elég sok cuccom megvolt hozzá már az elején, így állt össze a mostani, a többit nem próbáltam még.

(#77672) Edge


Edge
veterán

Ez is megvan:


jöhet az 53 :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77673) T. M. válasza Edge (#77672) üzenetére


T. M.
aktív tag

Gz:)
Én még gyúrok az 51-re, csak sajnos nem igazán van időm mostanában csapatni.

(#77674) TeeBee73 válasza Edge (#77672) üzenetére


TeeBee73
addikt

Gz! :)

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#77675) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Esett egy Ancient Focus. Viszont sajna AS van benne. Sikerült mellé forgatnom 50 CHDt és így minden érték plusszos minimálisan, viszont félek hogy hiányozni fog a 6 chc. szóval a kérdésem hogy 1% mindenhez (kb) vagy a 6 chc?

Szerk: Tal Wizah

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77676) Edge válasza T. M. (#77673) üzenetére


Edge
veterán

+ TeeBee73: Thx :)

Még 54 biztosan benne van a kariban, de lehet hogy több is. Azon filóztam, hogyha vége s3nak akkor vajon ranslor bracival még tovább lehet-e majd jutni, bár a strongarm+blackhole kombó nagyon jó, de a ranslor is hisz ptren próbáltam.

Andrish: 1hand fegyó mellé a chc kell. Úgy tapasztaltam.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77677) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Végre, ma reggel picit rám mosolygott a szerencse. Egész pofás droppot kaptam két elit csoporttól, akik egyszerre estek nekem. Nem sokkal később pedig egy Butcher's Sickle esett ancient változatban, alapból lyukkal, viszont INT volt rajta, amit átforgattam DEX-re. Így végre lecserélhettem a normál fegyómat, most már mindkettő Ancient, érezhetően jobban haladok velük.

Akik korábban segítséget nyújtottak nekem, azoknak még egyszer szeretném megköszönni. :R Tényleg sokat jelentett a Harmony passzív skillt betenni, egyből megugrott tőle 5 millával a Toughness, bár később a VIT helyett az amulettbe vájt lyuk ezt le is csökkentette másféllel, viszont így be tudtam tenni a Mirinae-t.

Lenyomtam egy 20-as GR-t - ilyen követ sikerült csak kiütnöm -, így megszereztem végre a Bane of Trapped követ is, ha hazaértem, szerintem lecserélem arra. Így akkor a Gogok + Powerful + Trapped lesz, amit azt mondtok, jó kombináció. Hát, reméljük a legjobbakat. :DDD

MOD: Ja, azt persze mondanom sem kell, hogy megint nem sikerült a gem fejlesztés, 70% eséllyel szintén háromszori failed... :((( Bár, ezt korábban még 90% mellett is eljátszotta, így már meg sem lepődök rajta. :U

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#77678) Joezyka válasza Edge (#77676) üzenetére


Joezyka
senior tag

bracival szerintem simán tovább lehet jutni, igaz hogy elesel kb 20-25% dps-től, viszont az, hogy a twister rángatja a mobokat, annyira meggyorsítja a haladást, hogy az csak na. én PTR-en mindenféle erőlködés nélkül 49ig jutottam bracival.

Ja igen és GZ !!! :C :C
nekem még sajna az 50 sincs meg, de a 49 az 9 perc alatt lett meg :)

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#77679) Sirandrish válasza Edge (#77676) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hja én is így gondoltam hogy abból jobban profitalok mint 1%dmg-bol

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77680) Edge válasza Joezyka (#77678) üzenetére


Edge
veterán

thx :)
igen ahogy nézem S3 top wizeket ransloroznak, sza'l igen jó az :) már várom PTR-en is szerettem, jöhetett bármilyen trashmob simán le lehetett rendezni.
A gr 50 amúgy már csak a top 1000-be jutásra elég :D

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77681) Gorneck válasza Edge (#77680) üzenetére


Gorneck
titán

Barbinál lassan 52 is kevés az ezerhez... :D Mondjuk nem csodálom, faék játékstílus sokan tolják újra vele...pub tele van velük...

Gorneck#1239

(#77682) Joezyka válasza Gorneck (#77681) üzenetére


Joezyka
senior tag

publicon pedig olyan jó a 3 barbis party :D én nagyon szeretem, csak megyek a tömeg után, 1-2 trasht megölök, a boss-t leölöm nekik cserébe és végeztünk hamar :D új kör!

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#77683) Gorneck válasza Joezyka (#77682) üzenetére


Gorneck
titán

Én annyira nem...szerencsére publikra addig jártam míg 150 act1 ládikó után végre kaptam egy ősi Csonti vállast...azóta be se tettem a lábam...de nálam instant leave az illen party...pont mint régen...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#77684) diegho válasza Gorneck (#77681) üzenetére


diegho
nagyúr

Pedig pont ez a fun benne. Tegnap este már fájt az ujjam, amivel a WW-t nyomtam :DDD
Mondjuk tényleg nagyon jó az, hogy egy 35 körüli rift kevesebb, mint 3 perc, így elég gyorsan lehet vele shardot farmolni, egyik nap egy monkkal 1:06 volt a 30-as rift.

(#77685) Edge válasza diegho (#77684) üzenetére


Edge
veterán

35? 2 perc alatt megcsinálom wizzel szal ehhez sem kell barb :) és ez nem kötekedés csak tény :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77686) diegho válasza Edge (#77685) üzenetére


diegho
nagyúr

Anci fegyverrel...

(#77687) Edge válasza diegho (#77686) üzenetére


Edge
veterán

nem,
elég egy non anci aether walker +talset + f+r + nilfur boots + cinder, persze a tal source az legyen anci legalább. + Taeguk gem, a teleport calamity maxon tartja meg a heatwave is. Baromi gyorsan ki lehet pucolni riftet. Persze speedriftre 35-43 is ez a setup ajánlott partiban is és nem a hydra.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77688) Gorneck válasza diegho (#77686) üzenetére


Gorneck
titán

Dehogy kell hozzá...WD/Pala kivételével minden karinak van gyors gyilkolós mozgós cucca...1-1 speckó item segítségével iszony tempó diktálható...

Gorneck#1239

(#77689) Bird


Bird
addikt

When the dreams come true...

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#77690) Gorneck válasza Bird (#77689) üzenetére


Gorneck
titán

Gz!

Végre...

Este ki kéne próbálnunk a WD-m az új Zuni ring és naci párosommal... :D Feltéve, ha addig nem ütök léket a fejembe...
Tal wizzel esett?
Ofc utána meglessük azt a sétapálcát is... :D

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#77691) Bird válasza Gorneck (#77690) üzenetére


Bird
addikt

Köszi! Természetesen sima speed riftben a teleportos buildel esett, mint eddig az összes serpent... Persze minden csak a random műve. Mindegy, a lényeg h megvan és dobott rajtam 13% damot. :R

Kipróbálhatjuk, ha a parciális nyomás a kobakomban nem éri el a kritikus értéket. Most csak szédelgek én is...

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#77692) Edge válasza Bird (#77689) üzenetére


Edge
veterán

Gz :)

de sajna mivel nem AS-t tekertél rá egy hydra BP-vel visszább estél, mint ahol eddig voltál. Viszont a + dps biztos kompenzálja majd :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77693) sith7


sith7
nagyúr

Mit szívtatok tegnap este, hogy ennyire odavagytok ? :D :DDD

(#77694) Gorneck válasza Bird (#77691) üzenetére


Gorneck
titán

Addig jól megnézem, hogy Zuni Pox (6ch+49chd)+Swamp Land Waders (17p dmg+14 pd dmg) párossal próbálkozott e bárki...vagy csak azé nem mert ollan sok Pox esik jó rollal...

(#77693) sith7: Sajna semmit...ez az össze vissza idő kinyír... :( Álva el tudnék aludni...kb.

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#77695) solyomb válasza Edge (#77672) üzenetére


solyomb
tag

Grat!

@Gorneck: Conviction of elementet cserélnéd Zuni gyűrűre és a gatyát Swamp landra?

[ Szerkesztve ]

(#77696) Gorneck válasza solyomb (#77695) üzenetére


Gorneck
titán

Nem, a rorg+zuni gatya párost...

Elemetes gyűrű meg kb über fontos...magas GR-re...bár a unity kb elhagyhatatlan számomra SoloGR-re...

Jó lenne fixálnák már ezeket a krva lagokat, mert botrányos néha játszani...van mikor Carnevil WD nélkül is akadások vannak...

Gorneck#1239

(#77697) solyomb válasza Gorneck (#77696) üzenetére


solyomb
tag

Mi lesz a 6. zuni darab?

(#77698) diegho válasza Edge (#77687) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem tudom mi milyen jó, mindig barbároztam, csak pár órákra váltottam át a többire, mindenesetre nekem tökéletesen jó az, hogy billentyűzet nélkül tudok játszani GR50-en partyban.

(#77699) sith7 válasza Gorneck (#77694) üzenetére


sith7
nagyúr

Ehh ... ne is mond, itt is ez van :o

(#77700) khirill válasza Edge (#77672) üzenetére


khirill
aktív tag

egy állat vagy! :D nagy gratula! :D

bird: gz! elég vad! (de megkérdezném mennyi volt előtte a dps? az as nem lett volna jobb aztán meg ramázni?)

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.