Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77751) granini válasza Sárpac (#77750) üzenetére


granini
őstag

A drop időnként olyan khm.. "mintákat" produkál hogy már már azon kapom magam hogy beírok ide hogy megkövetlek és igazad volt.. :Y - persze ez sose fog megtörténni :DDD - de mondjuk azt hogy igen érdekes dolgok vannak.

Nyilván a matematika meg valószínűség-mint olyan határait nem lehet átlépni, és mindent meg lehet magyarázni, és továbbra is elenyészően túlkicsi az a minta amit mi produkálunk itt.. - de hogy az azé vicces hogy amikor raekor barbárt akartam összerakni akkor az nem esett és fosta az immo szettet, amikor meg ww+immo a cél akkor úgy hullik a raekor meg az earth szet hogy nézni rossz..

Én nem tom te mit értesz prng alatt, de abban biztos vagyok hogy két patch között igenis a blizzard belenyúl a loot táblába, és kvázi egyesével átállítja egyes itemek gyakoriságát úgy hogy ami nem divat az essen és ami a top item éppen az meg kevésbé.. nyilván ezzel is kitolja / fenntartja az érdeklődésünket.. :K

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#77752) Gyick válasza granini (#77751) üzenetére


Gyick
őstag

Az hogy változtatják bizonyos itemekre a droprate-t szerintem már kezelhetjük tényként nyugodtan.Én azt figyeltem meg hogy a menő setekből amig nincs kirakva az elején nagyobb valószinüséggel esik de csak vmi szar roll-al utánna viszont nem esik jobb vagy nagyon ritkán.Barbárnak én pl 1000 shardból 3 wastes alkatrészt vettem ki.utánna esni meg talán nem is láttam még

[ Szerkesztve ]

(#77753) Sárpac válasza granini (#77751) üzenetére


Sárpac
nagyúr

A blizz folyamatában nyúl bele a prng által. Pl. patch után közvetlenül egész jól hullik a loot olyan 3-4 napig aztán folyamatosan egyre szarabb lesz, mert figyelik, hogy miből mennyit használnak a karik és annak a gyakoriságát szép folyamatában visszaveszik. Pl. ha elejében nem esik jó anci fegyó majdnem biztos, hogy már később sem fog sok sok órányi játék után sem. Ezért tartom hülyeségnek a gr versengést, mivel aki később kezdi vagy elejébe nem szerencsés az később is csak szív, ala ÉN! :D

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#77754) Reinhardt válasza Sárpac (#77753) üzenetére


Reinhardt
őstag

Patch után probáltam elég sok karaktert feltolni, hogy legalább listára kerüljön, de nem esett semmi olyan cucc ami jó lenne. Szóval átálltam support crusaderre, hogy legalább csapatban tudjak magasabb gr-eket menni. Ezzel el is voltam jó sokáig. És közben szinte minden crusader cucc kiesett. Nem az elején, hanem random. Pár napja meg össze tudtam hozni egy olyan rolandcrust ami top 150, és van benne több is.
Szóval sztem paranoiás vagy :D

[ Szerkesztve ]

(#77755) Sárpac válasza Reinhardt (#77754) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Akkor jó sok paranoiás van! :DDD Crussal sokkal kevesebben tolják. :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#77756) Jazz válasza Sárpac (#77753) üzenetére


Jazz
veterán

Pontosan. Csak ez így elég elkeserítő, és unfair. Ráadásul aki dolgozik, családja van, néha tud játszani, annak meg egyeneses lehetetlen.
A másik, hogy a játék egyik fő eleme a gyűjtögetés lenne. De nagyon korolátozottak a tárhelyek, még mule karikkal is, mert sose tudhatod mikor mi fog kelleni, ezért elteszel minden, mindenből a legjobbat.
(Milyen jól tettem, hogy amikor hulladék volt a nat set, meg a roland, mindenből mindig eltettem a legjobbat...)

De ezt se tudod megtenni, főleg ha többféle karit építesz. Ráadásul nincs AH, nincs kereskedés. Most már nem kell kényszeríteni az embereket hogy vigyék piacra a felesleges itemeket hogy ne halmozzanak fel, hogy legyen piac.
Azonban még sem csinálnak normális tárhely rendszert.
A chat rendszer is akarattal ilyen használhatatlan, hogy ne beszélgess játék idő alatt hanem játsz, mint egy robot. Meddig tartana normális chat felületet kialakítani? Több fül lehetősége, normális szűrés hogy mit akarsz látni egy adott ablakban, betűméret, megjelenítendő sorok száma sokkal több legyen, és sokka-sokkal hosszabb időintervallumot visszapörgetésének a lehetősége.

Szerintem ez a Solo GR leaderboard az egyik legjobb dolog amit betehettek. Bár én wizardal a top ezer-be sem tudok bekerülni mert egyszerűen nem esik az SS. A teljes set többször anciba kiesett ez idő alatt, focus-ok esnek anciba, ilyen fegyót meg még nem is láttam. Úgy hogy ennyi. Kész vége. Kampec doloresz. Így is tömérdek órát pazaroltam a kariba abból a kevésből ami játékra van. Szépen összecsomagolom, mule-ra megmentem a stash-ből amit lehet (ami helynek befér ugye, a többi kuka, rip.), aztán megy sztázisba.:)
Ha nem lenne mesterséges drop rate után állítás, a GR-ben akkor is nyilván az lenne a nyerő aki többet játszik, vagy szerencsésebb. Ez nem változna. No meg azért ügyesség is kell nem kevés.
Amit megszüntetnék, hogy ne egy GR legyen a mérvadó. Nyilván a GR roll-ja iszonyat befolyásolja a kimenetet. Legyárt 100 követ aztán addig pörgeti, amíg a legiedálisabb helyszín, a legegyszerűbb A1-es mobokkal ki nem esik. Nem. Az kéne hogy 10 egymás után random GR átlaga adná meg a Top Solo-t.
És akkor nem a GR Solo Roll típusáról szólna a versengés 50%-a.

(#77754) Reinhardt: Bár csak paranoia lenne. De sajnos kőkemény tények.;) A statisztika nem hazudik. (csak átver ;) )
(#77755) Sárpac: Igen, roland crus-al nem nagy kunszt bekerülni a top százba.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77757) Jazz


Jazz
veterán

Hmm. DelRasha.:) Solo 57.[link]

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77758) Bird válasza Sárpac (#77753) üzenetére


Bird
addikt

"Pl. ha elejében nem esik jó anci fegyó majdnem biztos, hogy már később sem fog sok sok órányi játék után sem"

Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Minél többet játszol annál nagyobb az esély, hogy ki fog esni az az ősi fegyó amit szeretnél, már csak a nagy számok törvénye alapján is. Ehhez viszont tolni kell és nem siránkozni. ;)

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#77759) SQX_Barto válasza Bird (#77758) üzenetére


SQX_Barto
addikt

En poenbol felhuztam egy barbart, ha mar partikban elkertem a fel Wastes setet. Elsore kiesett az IK fegyo anciban (pedig "fostam" tole, hogy sokara lesz belole anci), elsore az IK csizma is anciban. Az ovet meg nyuzom, de majd kiesik az is, Wastes kesztyure meg tolnom kellett jocskan BS-t, de csak meglett. 36 solo, kovet huztam, de megszaladt a trial es 36os lett es lement 7 perc alatt igaz, ott mar volt kis halal is.
Regen mondtam, mennyire nem erdekel a barbar, erre lehet az lesz az elso 50-es solo karim :DD
A sok segitseget koszonom ezuton is! :R
Nemreg teszteltem, lehet-e masnak socketelni, pont jol is jott, mert megkertem GabeYulo kollegat, hogy lyukassza ki nekem az IK fegyot, kicsit lassan esett le a foldre a fegyo, de meglett, nagyon halas vagyok erte! :)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#77760) Sárpac válasza Bird (#77758) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Nekem mondod, hogy tolni kell? Engem oktatsz ki? :DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#77761) Reinhardt válasza Jazz (#77756) üzenetére


Reinhardt
őstag

Nekem folyamatosan esnek ancient cuccok a crusaderrel. Nagyrészt szemét, de néha összejön egy upgrade. Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam.

(#77762) Sirandrish válasza Jazz (#77757) üzenetére


Sirandrish
legenda

A gearjét meg leet nézni valahogy?
Bár ez a stilus rettentő messze van tőlem, de a tal+slow time érdekelne :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77763) Jazz válasza Sirandrish (#77762) üzenetére


Jazz
veterán

Itt egy másikét meg lehet. [link]

Tal+delseres+bubi. A bubi öl 2000% weapon dmg * tal 150%*4
Plusz a fél pályát telebubizod. Egyszerre sebzes egy rahedli mobot. Abban van az ereje.:)

De ez annyira nekem sem tetszik. Gondolkozom hogy mit kezdjek, most hogy ez a hidrás wiza nem jött össze.
Roland crusa jó, a shidl bash-től csak egy lépés a sweep attack-os build. Perma stun lightning. És bont nagyon. Ott nincs kérdés. Mész és ölsz.:) Non ancinet-es fegyóval próbáltam. Csak egy ancient-es flail kéne és kész.
Strafe + nata dh...hát hát. Bekorlátoz a folyamatos "muszáj a strafe-ben maradni" jelenség. Ha olyan a GR akkor meg megszívtad, mert ráugrálnak az assassinok. Itt nincs bubi, nincs slow. Bár lehetne menni cold-os build-el is.
Monk solo 55 annyira nem volt meggyőző videón ezzel a dashing strike-al. Elég sokat szenvedett meg instabil volt az eliteknél, ugrált a hp ezerrel.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77764) Sirandrish válasza Jazz (#77763) üzenetére


Sirandrish
legenda

De akko ott nincs focus mi?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77765) diegho válasza Jazz (#77763) üzenetére


diegho
nagyúr

Van anci sunom, ezt lehet kipróbálom majd, csak rorgot kell farmolni.

(#77766) Jazz válasza Sirandrish (#77764) üzenetére


Jazz
veterán

Persze, a royal ring az alap annál. Meg Halo ring miatt is sokan nem használják a set-gyűrűt, azátn még is letolja az 58 rift-et.
Én még sajnos nem tudtam elhagyni a focus-restriantot. Pedig mennyire jó lenne: Crown of the Primus (slow time gain the effects of every rune) + Cinder + meteor shower.
Jelenleg is így megyek. Csak Cinder nélkül. A teleport passív meg bizotsítja hogy szórd a bubikat, mivel 10% dmg-eket amúgy is mindig kapsz, így resetelődik a CD rendesen.
Az all rune bubi meg hatalmas segítség soloban is, partynak is: 80% slow, + 3 sec stun amikor beleakad, +10% AS a playernek, +15% DMG a mobnak, -25% kevesebb dmg a mobtól, enemy attack speed/projectiles -20% -90%.
Soloban elég fun. Fél pályát összegyűjtöd, bubi letesz, beleállsz, a rahedli mob fennakad a bubi falán (mint a walking dead zomibjai a kerítésen:) ), tal set felstackel + focus restriant, aztán mehet a meteor shower, és rotty. De 50-es gr-t így sem tudtam megcsinálni.

(#77765) diegho: akkor készülj fel a convention gyűrűre is.:) Számomra ez kizárt, hogy azt lessem épp mikor melyik roll jön, és akkor azt castoljam....áhh.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77767) Sárpac válasza Jazz (#77766) üzenetére


Sárpac
nagyúr

GR38-40-ig ez a buildem, még a barb is ritkán ér utól!
Felette kell már a sárkányos, de csak nagyon ócska dps-ű esett eddig belőle.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#77768) Sirandrish válasza Jazz (#77766) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nah ez kb álmaim buildje.
Mióta visszajöttem egy ilyenért sírok. Vagyis kb konkrétan pont ezért...csak az itemekben nem voltam biztos.
Ezt szép lassan összerakom..
Köszike. :R

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77769) Paarthurnax


Paarthurnax
senior tag

Ma esett egy Inna Set Daibo és így megvan az Inna négyes szett, de a következő körben esett egy elég jó ancient hatalmas dmg-vel.

Nem tudom melyik hasznosabb multi grift és riftben. Szerintetek?

a két fegyver

a buildem

...és megvan a Sunwuko négyes szett is. A mellé akartam az Inna-t, de ez a ancient fegyver brutál.

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#77770) noblem1983 válasza Jazz (#77763) üzenetére


noblem1983
senior tag

Ilyenkor szokták mondani, hogy az emberi találékonyság határtalan. Én ki fogom ezt próbálni a megmaradt anci Devastatorral. Már csak poénból is mit tudhat. Meg ugye itt már lehet kombinálni, hogy az ancit válogatom ki a két szettből.

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#77771) diegho válasza Jazz (#77763) üzenetére


diegho
nagyúr

Valami nem stimmel itt nekem. Mi aktiválja itt a fire elementet? A bubi fire-t sebezne? Mert ugye azt írja, hogy 2000% weapon dmg.

(#77772) Sirandrish válasza diegho (#77771) üzenetére


Sirandrish
legenda

Multkor volt róla szó hogy olyan elemental lesz a bubi amiből a legtöbb van rajtad. Az illetőn biztos fireből van a legtöbb.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77773) diegho válasza Sirandrish (#77772) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem. Akkor ezért van a braceren fire sebzés.

(#77774) Jazz válasza diegho (#77771) üzenetére


Jazz
veterán

Elemental damage-et fog sebezni, melynek típusa megegyezik a legmagasabb elemental skill bonus-oddal.
Tehát ha nincs Concention-öd és van rajtad egy 20% fire dmg skill bonus bracer, akkor csak fire-t fog sebezni.
Ha meg convenction pörög rajtad az meg önmagáért beszél.

És érdemes minél lassabb Attack speed-ű fegyót választani.

55 Gr még lement simán partyban. 56 már nem. (a legszemetebb mobok. Suszterkalapácsos korcsolyás kaszás, meg hasonlók). Ennyit számít a roll. A Boss-nak 56-on 1300 milliárd élete volt. Én is akarok annyit.:)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77775) TeeBee73


TeeBee73
addikt

Egy valamit kérdeznzék. A random szó rövidítése RND. Az RNG-t talán még értem, ami a random generator-ra utal, ami RNDG lenne hivatalosan, mivel, az RNG, az a "ranged" rövidítése. De mi a túró az a "PRNG"? "Flottyszomdöförd"? :)
A válaszokat előre is köszi. :)

MOD: Bocsi, ma tarottuk me utólag a Mihály névnapot. Ha van itt Misi, utólag is, Boldogo Neki! :)

[ Szerkesztve ]

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#77776) Gorneck


Gorneck
titán

Ezért kéne végre fixálni a Dokik álllltal keltett lagot...

Gorneck#1239

(#77777) TeeBee73 válasza Gorneck (#77776) üzenetére


TeeBee73
addikt

Egyedül is lagol a játék cefetül, az utolsó patch óta. Nem kell hozzá se wd, se semmi. Elég csupán a városban rohangálni. Ott is produkálja.
(WD=Win Diesel?) Tudom, szar vicc volt. :)

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#77778) diegho válasza TeeBee73 (#77775) üzenetére


diegho
nagyúr

Prng nem tudom mi, de az rng az random number generátor.

(#77779) SQX_Barto válasza diegho (#77778) üzenetére


SQX_Barto
addikt

vagy Random God :D
PRNG - programozott random, az elmelet, hogy belenyultak a randomba.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#77780) Edge válasza Jazz (#77774) üzenetére


Edge
veterán

convi ring nem befolyásolja a bubit csak az egyéb itemen lévő ele skillldam.
A del rasha meg egyéb nem serpentes tal build(woh,aetherW) csak solora jó ill. party lowgr-re, partiba a ranged serpentes a legerősebb.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77781) LélekVándor válasza TeeBee73 (#77775) üzenetére


LélekVándor
tag

RNG = Random number generator. Ilyenkor jön jól a pokeres múlt! :)

(#77782) LélekVándor válasza LélekVándor (#77781) üzenetére


LélekVándor
tag

Sziasztok!
Van egy teljesen új seasonos klán. Egyelőre kevesen vagyunk, de a játék az színvonalas. Aki szereti a gyors, haladós tempót, és sokat játszik gr40-45-ön, az bátran jelentkezhet. Minimális kritériumok vannak csak. lvl 500, 1 karakter gearelve.

Ha érdekel a dolog, de nem akarsz csatlakozni, akkor is vegyél fel nyugodtan. Esténként szoktam játszani kb. 20.00 - 2.00 - ig.

Btag: LélekVándor#2621

Szép napot!

(#77783) Jazz válasza Edge (#77780) üzenetére


Jazz
veterán

DelRasha meglepően erős. Csak úgy olvadnak a mobok. Partyban is hatalmas segítség pl. 55+-on egy all rune bubis verzió (ha csak a -25% less mob dmg-et említem).
Ugye a bracer %skill dam-jával jóformán kitudod választani a bubi sebzés típusát. Több opció is van:

Coldnál kapásból +10% dmg-et ad a ColdBlooded passzív. + Ancient Azure-al elég pofás.:)
Arcan esetén belehet tenni a Temporal Flux-ot, kell a -80% slow sajna.
És itt jön a dilemmal, mert az all rune bubi nagyon jó. De ha akarsz Crown of the Primus-t, akkor a metor cipőt le kell venni. De igazából akkora dps-t ad a bubi, csak úgy olvadnak a mobok, és egyszerre minden.
Nekem ez jött be a legjobban: Cold bubi +ColdBlooded +AncientAzureWrath+ AllRuneSapi(Primus).
((#77768) Sirandrish: Állat ez a build.;) )

Hát nem tudom hogy partyban nem-e jobb a Cinder+meteor shower. Ugyan úgy focus restriant, csak hydra (T&T) helyett Cinder van, és szórod neki vég nélkül a meteort. Szerintem nagyon pusztít. 1 bogyó 1 mrd, és ugye leesik 7. 55-ös GR lazán lement vele partyban. Látványosan meggyorsult a mobok hp-ja lefelé amint megjöttem a meteor esővel.:)
Szólóban már más a helyzet, mert a mob tenger összegyűjtéséhez/megtartásához kell a Crown of the Primus, akkor viszont nincs Cinder. Vagy ez vagy az. Vagy mindkettő, de akkor meg nincs focus+restriant.
Viszont van Convention. Az meg minimum +50% Dps, főleg egy jobb fajta. Ancient-nél a CHD pont annyit ad mint a sima +Dmg roll. Akkor már inkább az utóbbi.

Crap SS-el tudtam csak kirpóbálni hydra buildet, de annyira nem volt meggyőző. Egy nagyobb Gr-ben szívesen megnézném hogy pusztít egy ilyen top SS + ideal AS break point-os hydra.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77784) DeckardCain


DeckardCain
senior tag

Pénteken kezdtem egy s3as wizzt :) Alakul..

(#77785) Sirandrish válasza Jazz (#77783) üzenetére


Sirandrish
legenda

Kicsit magas még ez nekem így több mint fél év kihagyás után, de majd csak felfogom :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#77786) Edge válasza Jazz (#77783) üzenetére


Edge
veterán

Szóval próbáltad crappel és nem meggyőző? hiába mentek ilyen buildel gr70-et partyban sebaj semmi értelme hisz crapben nem meggyőző. :D értem
De elárulom még mi nem meggyőző chd helyett avgt tekerni ringre :)
HA már bubi akkor az a helyzet hogy egy normális partiba csak a time warp rúna az ami hasznos lehet. Amikor a mobok állnak mint a cövek fearben, minek stunolni? minek csökkenteni a dpsüket? minek lassítani őket? sőt minek a +AS ha ezek szerint nem is hydrazol?
Remek hogy most neked tetszik az a régi build amit megtaláltál, és értem is hogy miért nyomod mert nincs meg a másikhoz a gear, de ne állítsd be már úgy mintha vmi ultimate terminator build lenne mert nem az. Az a koreai gyerek is csak soloban megy azzal, partyra előveszi szépen az anci SS-ét, vagy a legjobb non anci darabját mert jelenleg ott most az a legerősebb, ez van. Ez nem vmi túl hypeolt dolog, hanem tény hogy a hydra a legerősebb wizz skill mert(már leírtam itt ugyan), az SS-el kettő lehet, a lávafolyam stackelődik, T&T miatt többet tesz le egymásra. meteor shower? max solora.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#77787) prokxy


prokxy
veterán

Kicsit javítottam az időn! :B :D
Természetesen most sem volt Power shirne. :P

szerk: mivel múltkor sem haltam és most sem, ezért a köv. próbálkozásra 53 lesz Brawler passzívval!

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#77788) Cheesy válasza jookomak (#77218) üzenetére


Cheesy
őstag

Ma kiesett végre a maradék Kadalától :)
Egész használható lett a barbár, nagyon nagy ugrás volt a használhatóságban.
Esett egy ilyen különlegesség is, kár, hogy nincs sok értelme:

Még mindig nem sikerült ki-kadalázni vagy farmolni a Ring of Royal Grandeur-t.

www.vakbelmutet.hu

(#77789) Sárpac válasza Cheesy (#77788) üzenetére


Sárpac
nagyúr

A rorgot A1 bounty adja, ha teljesíted!

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#77790) sith7 válasza Cheesy (#77788) üzenetére


sith7
nagyúr

Rorg - ot T1 bounty adja, nem Kadala

szerk.:
Sárpac gyorsabb volt

[ Szerkesztve ]

(#77791) AtHoS válasza Cheesy (#77788) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ring of Royal Grandeur ACt1 bounty "csomagból" esik, szóval nyomja d a bountykat. Ha megy, akkor T6-ot erőltesd, mert ott biztos a leg a csomagból, csak az a kérdés, hogy mi jön belőle. T5-nél is nagy eséllyel jön belőle leg.

Nálam is nagy nehezen meglett az IK öv. kb. 15k shardot vertem el barbbal, mire dobott egyet kadala
Sajnos még IK fegyó is kellene, tehát még 15k*3 kell majd hozzá, ha ilyen ütemben dobál kadala

Amúgy kérdezném a szakiktól, hogy IK szettnél mi értelme van a CotA cooldown csökkentésnek 4-es szettnél, ha már a 2-es szett örökéletűvé teszi az ősöket (no persze azon kívül, hogy ha agyoncsapnak, akkor így hamarabb lehet őket hívni. Vagy csak emiatt csökkenti a várakozási időt az elköltött fury?)

Valahol véletlenül nincsenek összegyűjtve azon spec tárgyak/tervek/receptek, melyek speciális helyen esetleg csak story módban esnek?

Olyan régen játszottam, hogy el is felejtettem a reaper braci terve story módban esik Malthael-től. Mivel nem akart esni rákerestem neten és akkor világosodtam meg ismét, hogy várhatok arra, hogy essen, ha nem megyek be story módba :B

read-only mode on the forum

(#77792) prokxy válasza AtHoS (#77791) üzenetére


prokxy
veterán

Szia!

Nem a CotA miatt kell elsőrorban a 4-es IK, hanem a Berserker miatt! ;)
Persze így a megfelelő, h egy időben a CotA és a Berserker is aktív!
Gondold el, unity-vel magas GR-en folyamatosan +50% dam, ami azért nem rossz! :)

szerk: Emellett ha a Rend-et berakod, akkor szépen csökkenti a CD-jukat, ha esetleg lejárna a Cota v WotB idő előtt, valamint még Heal-elődsz is!

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#77793) Jazz válasza Edge (#77786) üzenetére


Jazz
veterán

Normál Tal set:
Senki nem mondta hogy nincs értelme.:) Hasonló fegyóval hasonlítottam össze, és a showeressel jobban lehetett haladni mint a hidrással. De lehet anci ss-el megfordul a szitu, meg lehet nem volt meg az AS breakpoint. Legyen úgy. Kívánom hogy essen ki.:)
Nyilván összevetve normal tal build + cinder + meteor shower-el, hasonló normál fegyverrel. Nem a 3000-es ancit hasonlítottam a 2000-es SS-hez.;) (majdnem perfect T&T is van). -ok. A hidrásohoz csak az anci SS hiányzik. Minden más meg van.
Ha anci a ring akkor igen, avg. (lásd amit linkeltem conv.)
Az ok hogy a két hydra lávafolyama stackelődik, de a saját lávafolyamuk is stackelődik egymáson? Gondolom igen. Akkor Op.

DelRasha set:
A +AS a partytagokra is hat. Supp wd-vel, perma fear-el igen a többi majdhogy nem felesleges. De azért sokszor jól jön.
A DelRasha nem terminátor build :), de nagyon jó. Solora, vagy gyengébb partyra ahol nincs ideál supp wd...stb, nagyon jó. Nem kel/fekszik a banda sem 50 fölött ha bad roll a Gr.

SS anci híján a fenti Normal Tal set Meteor shower cinderrel elég erős volt. Elhiszem hogy a perf. hydrás erősebb, ok. Csak azt mondom, hogy az a set (nem a DelRasha, hanem a fenti), majdhogynem kiváltja a hydrásat. Felsteckelt állapotban wd által összegyűjtött kupacra rázúdítani a showert vég nélkül...nem gyenge.

(#77753) Sárpac: A blizz nem csak belenyúl, hanem be is vagyunk drótozva.:D Két körből kétszer egymás után SS drop.Hónapok után az első, és egyből kettő.:)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#77794) Cheesy


Cheesy
őstag

Sárpac, sith7, AtHoS

Köszönöm a válaszokat!
Akkor irány Act I bounty. Torment 3-on tartok, bár ezzel a barbárral, már nekimehetnék a T4-nek is szerintem.

Ha az IK, Immortal King's szettet jelent, akkor az öv, a csizma, a nadrág és a páncél megvan belőle.

www.vakbelmutet.hu

(#77795) Cheesy


Cheesy
őstag

5 kör ACT I T3 után megvan a gyűrű.
És most mit használjak fel a IK szettből? Call of the ancients-t nem használom.

www.vakbelmutet.hu

(#77796) Wayne válasza Cheesy (#77795) üzenetére


Wayne
aktív tag

Válassz innen [link] egy neked tetsző buildet, sokhoz még video is van.

(#77797) pruzsi


pruzsi
őstag

Hali!
Használja valaki ezt a buildet? Lehet vele 45 fölé menni soloban?

(#77798) AtHoS válasza prokxy (#77792) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Az rendben volt eddig is, hogy nem a CotA CD csökkentés miatt fontos, ha megvan a 4-es szett bónusz. Viszont furcsa volt nekem, hogy 2db esetén "örök" CotA van, akkor mi a fenének 4-esnél berakni CD csökkentést rá.

Először azt gondoltam, hogy hasonlóan némely skillhez, ha ellőjük, akkor kis ideig kapunk valami plusz bónuszt (mint pl DH-nál a wolf +damja), de nem jött le a leírásából, hogy ilyen van ennél is.

Szóval a legértelmesebbnek azt látom, hogy ha egymás után hal az ember, akkor jól jön a közben csökkent CD, így hamarabb el lehet lőni ismét. Egyelőre mást nem tudok kihámozni hozzá, ezért is kérdeztem rá, hátha elsiklottam valami felett.

Unity még várós, illetve kellene egy IK fegyó és egy IK vagy Waste csizma. Jelenleg 5 féle waste (kesztyű, vállas, fejes, páncél, gatya) és 3 féle IK (fejes, öv, gatya) cuccom van, de ebből csak az öv az, ahol nincs átfedés közöttük. barbra valahogy elég nehezen jön össze a felszerelés.

5k shardból alapra felcuccoltam a wizardot és DH-t. Persze nem csúcs egyik sem, de a szettek megvannak, míg 15k shard is kevés a barbárra. Érdekes...

Storynak is nekiugrottam, hogy legyen reaper plan. Act5 elején vagyok T6-on, de lényegében csak mentem előre. Elite-eket leütöttem közben, így pergett sok leg és használhatatlan szettek. Focus + Restrain már 3 pár kiesett. Feszt set gyűrű esik. Elég, ha elmegyek egy farönk mellett :DDD Már esett Int-es is a barbárnak.

read-only mode on the forum

(#77799) Reinhardt válasza AtHoS (#77798) üzenetére


Reinhardt
őstag

Boon of Bul-Kathos
Reduce the cooldowns of your:
Earthquake by 15 seconds.
Call of the Ancients by 30 seconds.
Wrath of the Berserker by 30 seconds.

A masik, hogy be se leptem story modba szezonban, hanem csak adventure mod/actV/kill malthael, es elsore dobta a plant.

(#77800) Bird válasza Sárpac (#77760) üzenetére


Bird
addikt

Semmi kioktatás nem volt a mondandómban.

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.