Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66751) Drizzt válasza granini (#66749) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Normalon nyomod, hogy ilyen szar az arany?

Most, hogy T6 kepes lett a mondkom, toltam egy T6-ot, rogton jott is RoRg. Csak sajnos meg igy Sunwukoval is sokaig tart a T6. :D De ossze sikerult ugy rakni a karaktert, hogy odafigyelessel nem halok T6-on soloban, ami zsir.

I am having fun staying poor.

(#66752) mikromanus válasza Drizzt (#66751) üzenetére


mikromanus
veterán

Songokuval elég gyors azért. Quasimodo jól nyomja már. Beesett végre egy strongarm is, így mehet végre a pattan-lecsap taktika az ellen nagyjára T6-on is. Közben kb minden más buildhez kiesett a motyó. Ha van soingoku, flying dragon, depth diggers is, és nme vag yelkötelezve nagyon build mellett, akkor a flying dragonos-egy fury generatoros build mantra és/vagy sw spammel lehet talán a leggyorsabb. Itt egy leírás/jegyzet hozzá példaként.
A harangozóm szerintem olyan 28-31 gr közt még hatékony. Felette soloban picit neccesebb. Bár majd megsasolom most, hogy kb készlesz a build. Kiesett a soj is. csak iszonyat szar. Meg ha visszarakom a szigetelést (villámvédő amu), akkor alapból -14% dam és -18% elemi dam. Még így is gyorsabb mert nem nagyon csapják le...

(#66750) granini
monknak jó lehet a spirit generator buffos is, de az unity azért kényelmesebb/jobb. kevésbé kennek el. Csak ugye ha season, akkor már a ritkább dropok közt van. Normálban is ritkább ha eddig nem lett meg.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66753) diegho válasza granini (#66750) üzenetére


diegho
nagyúr

Pont tegnap szórakoztam Crusával, kis gemeket húztam 20 alatti GR-en, oda nem tettem SOJ-t, hanem kapott egy str+chc+chd+cdr-es gyűrűt, így semennyi kiesés nincs akarat módból.

(#66754) granini válasza Drizzt (#66751) üzenetére


granini
őstag

Nem, ez mind T6 lada volt, csak ezeknek a 60-70%-at meg a kis patch elott farmoltam / nyitottam.. latom hogy most jobb az arany, ennek ellenere meg mindig farmolom a maxos str-es gyurut..

Az en monkom kb pont az amit mikro irt, songoku + flying + uj depth + egyelore van rajta ice climbers meg julia amulet meg a sok meele dam.red miatt string of ears ov. Probaltam azt a variaciot is hogy Blackthorne ov+gatya+csimma, de nem ad anynival tobb tafneszt mint amennyivel tobb dps-t bebukok a depth hianya miatt..

Egyelore ket gemmel tolom, gogok meg a mirinae.. Elobbi eleg szepe leviszi az epifani cdr-jet, utobbi nagyon szepen proccol elso tamadasnal. Gyakorlatban ugy mukodik, hogy dashing strike a mobok koze, ez ad +15% AS-t a main spirit generatorra (+ ugye alacrity passziv bent van..), aztan ha szerencsem van akkor a flying is pont akkor dont ugy hogy na duplazzunk.. amikor ilyen insane tempoban elkezd csapkodni a monk akkor 2-3 masodpercenkent aktivalodik a mirinae kn 3400% dmg es villannak fel ilyen 90 - 130 milla kozotti critek.. es akkor ugye ez csak bal gomb skill, es emelle meg iszonyat tempoban bizom rantani a mobokat a behuzassal, ami kolti el a spiritet, tehat ott meg a songoku szett fog beaktivalodni hasonloan ilyen 3400 % wpm dmg..

Tehat kepzelj el egy monkot aki brutalis tempoban csepel, berant, es masodpercenkent kepes produkalni 100 milla feletti criteket. Meg spammeli a mantrat es kozben forog korulote az SW ami szinten sebez+spiritet termel.. No, emiatt mondom hogy megfelelo gearben a monk most nagyon brutalis lett, de egyszeruen ugyanabban a gyerekbetegsegben szenved mint a tobbi meele kaszt, magas GR-en (nalam ez olyan 32-34 korul jelentkezik partitol fuggoen..) egyszeruen lecsapjak, mert oda kell allni.. Immun vagyok fagyira, de maga a fagyasztas azert sebez.. immun vagyok arcane-ra (Julia amulet), de tipikusan mindig olyan elitet fogok ki akinek van az arcane mellett valami mas is amivel le tud nyomni, legyen az electro vagy desecrator vagy akarmi.. nagyon nehez.

En ket dologtol tudok idegbajt kapni estenkent. Egyik amikor gyakran halok*, a masik meg amikor egy ilyen brutalis monkkal egy szobaval arrebb kell menekuljek az elecrtify elit elol varni hogy a masik 3 range kari (DH+Wizz) tavolrol leolje az elitet es mehessunk tovabb.. Egyelore ez van.. (* gyakran halok = nem otpercenkent, hanem egy adott elit packnal fekszem el 2-3x egymas utan mert nem tudok mit kezdeni vele.. es ez GR-ben azert kiabrandito, meg en futok vissza a tobbiek olik a boss-t pl.. ilyenkor erzem hogy velem is csak tobben vagyunk.. )

Majd ranezek a monkodra profilbol, csak melobol nem tudok, de mar biztos szepen alakul.. Ha szoloban stabilan mgy a T6 az nem baj.. Persze sokan irjak itt hogy hat a T6 mar nem kihivas csak a GR az, de szerintem igenis van elonye stabil T6 karinak. Siman lehozol 5 perc alatt 4 ubert szoloban.. gond nelkul fogsz tudni kulcsot farmolni meg bountyzni T6-on.. azert ez szamit..

Egyebkent szerintem egyelore (nalam..) a DH meg mindig jobb T6 bountyra mint a monk. A monk gyorsaban halad es szemre gyorsabban ol, de a DH-t nem utik meg, tehat kevesebbet fekszik ha kifogsz egy-egy nagyon huzos elit kombinaciot. Meg ugye a DH lepakol 1 sentry-t aztan fut tovabb, es a "hatterben" is halnak a mobok, mig a monknak azert csak oda kell allni minden kisebb osszehuzott mob csoport kozepebe..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66755) granini válasza diegho (#66753) üzenetére


granini
őstag

Na a cruz Akkhan szettel pont jo pelda erre a gyurure.. :K
Ha felveszed a full szettet akkor be tudsz tenni lyen brutalis legend gyurut. Kerdes hogy megeri-e, mert valasztott elemental agtol es buildtol fuggoen ugye az akkhan szettet meg szoktak bontani hogy betegyenek valamelyik slotra egy BIS itemet (uj Leoric crown, Ice climbers, regebben ugye cinder / magefist fire-hoz, esetleg Aughild vallas/bracer/chest armor -bol valamelyik ketto..) - tehat a kerdes hogy magas szinten kivalthato-e a rorg vagy nincs mese..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66756) Edge


Edge
veterán

Tegnap meglett a 37 soloban wizel(511. hely asszem), 2.-ra lett meg elsőre kifutottam az időből, na mondom lassú vagyok, lecseréltem a mirror images-duplicates-t teleport-safe passage-ra és mindjárt meg is lett.
38 is majdnem meglett, itt egyik riftben act5-ös mobok szopattak, komolyan legközelebb az ilyen riftet le fogom futni/teleportozni mert egyszerűen ha ilyet dob a gép akkor bukó, én hülye meg vissza-visszamentem hogy csak azért is lenyomjam az ottani eliteket is, nem kellett volna +1 perc lett az eredménye.

Ha vki megnézi a profilom előre mondom nem teljesen abban a gearben csináltam amit ott lát, ilyenkor felkerül egy socketes unity és egy trifecta firebird kesztyű. (unity nélkül eddig eljutni nem is lehetne sztem)

Kár hogy a rankings-en nem azt mutatja ki milyen gearben és skill összeállításban érte el az eredményt, így elég csalóka tud lenni, lenéz az ember egy buildet/geart azt csak szopódik vele solo-ban...

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#66757) mikromanus válasza granini (#66754) üzenetére


mikromanus
veterán

"az SW ami szinten sebez+spiritet termel.. "
ööö... ez biztos? vagy a termel = spirit regen? Az úgy igaz, de aktívan sebzésre/ütésre nem termel. vagy igen? Mondjuk a 8 spirit/sec se rossz. Azért az alaptámadásos móka se lehet rossz termelésre. Van mondjuk 1,6 alap támadás/sec. 12 jön alapból +14 a BoH-ből. Ha emellé beesik egy Band of the Rue Chambers, akkor az 40-50% bónusz. Ha csak az alap skill termelésre adja, akkor is 32/ütés, ha bepöccen a Dragon, akkor meg 102 spirit/sec csak termelésből. Amúgy azt tudja valaki, hogy a 14/ütéses BoH effektes termelést is megdobja a gyűrű? (12+14)*1,5*1,6*2=126/sec már elég "OP" lenne. :R

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66758) Gorneck válasza Edge (#66756) üzenetére


Gorneck
titán

Már egy ideje nekünk olyan rifteket ad ami full üres, böhöm nagy map vagy hébe hóba van vmi csoffadt trash, akkor az elit pakk olyan, hogy tud mindent és kb vissza kell kiteolni az elejére (nonstop tolja a frozent)...
Egyszerűen nehezemre esik elhinni, hogy 38-39-től felfele bárki képes bevégezni 1-1 riftet...így elég nehézkes pl gemet updatelni...

Pl minap nektek...kettő egymás után pörfekt zsíros rift volt...illet sztem két hete nem láttunk...viszont a bejáratnál közvetlenül 1-2 elitpakk eléggé jellemző...olyan affixekkel, mint pl frozen.

És igen...sok player se gearben se buildben nem azt használja amit GR-re vitt/visz...sok esetben full faszság jön le belőle...oszt nézel, mint hal a szatyorba, hogy esel kelsz...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#66759) Rayner válasza mikromanus (#66757) üzenetére


Rayner
őstag

igen termel.

stack 1-2 csak sebez és ha megvan a 3. stack is akkor sebez+8 spirit/sec.
figyelni kell hogy a 3. mindig fent legyen. +holy + sw dmg cuccokon igen hatékony.

(#66760) mikromanus válasza Rayner (#66759) üzenetére


mikromanus
veterán

Ja azt írtam is. Csak nekem a "termelés" aktív folyamat, a regeneráció, meg "passzív". Ilyen alapon nem "Termel", hanem regenerál. Nem ütés/támadás/aktiválás az alapja. ;)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66761) Rayner válasza mikromanus (#66760) üzenetére


Rayner
őstag

amúgy meg bekaphatja a D3... hetekig farmoltam/kadaláztam a songoku setet és semmi.... hagytam is a monkot, csináltam egy wizt azzal mentem 2 hétig, erre hétvégén egyik este visszamentem monkra 15 perc alatt meglett a kezes és vállas... no comment

(#66762) Muton


Muton
addikt

a marked for death nem ér többet, mint az elemental arrow?

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#66763) Edge válasza Gorneck (#66758) üzenetére


Edge
veterán

Jaja. A 37-es rift ami meglett pedig olyan volt hogy 2x adta egymás után a pókkirálynős pályát körbe kellett teleportálnom hogy összeszedjem az elite pakkokat, Blizz vmit már csinálhatna ezzel, a mob sűrűségen bukik el a legtöbb griftezés.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#66764) davidsito


davidsito
tag

Tegnap nekifutottam a griftnek SOLO-nak.
Mondom az apróságokat lefutom egyedül (32-33-34-35)

Persze mindegyik key-t updatelem, most csak 37 felettiek vannak.

valahol a sokadik körbe vettem észre, hogy nem volt betéve a leg potion
:)

és már menet közbe ezen nem is lehet változtatni, ez kicsit gáz ... de elég izgalmas :)

64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.

(#66765) mikromanus válasza Rayner (#66761) üzenetére


mikromanus
veterán

Nekem "normál" játékban volt ez. Kb kiesett kettő, az is kadalától. Az összes többi drop "villamos", vagy épp olyan volt ami már kikadaláztam. Seasonban épp fordítva volt. A songoku veszett hamar meglett, a villámos lassabban. Mondjuk mindegy is volt. A fegyverekben agymenés volt. FD esett vagy 6-8 darab. A DS-es egykezesből egy nap 3-4 (mondjuk azóta max 2). Meg esett egy pár soselátott item is. Felnyomták a dropjukat szerintem. A focus ring set kb minden ismerősnek kiesett már szerintem 2.1 bevezetés óta. Meg esett az egyik "pistike kard is". Már csak a párja kellene. Bár nem illeszkedik szorosan a top buildekhez, de murisnaktűnik. Villamos immun amu se nagyon esett. Lehet volt már, de alapból nezúztam normálban. Most már nem voltak nagy igéneim. 2-3 környi elit affix szívás után szódával elmegy minden ami megment a sok villódzó sz*rtól. :C
Ice climbers is lett. No nem nekem, hanem crusaq társnak. leszarozta és remegett az ujja már a bezúzás gomb felett mikor hevesen kalimpálva összevissza a buillentyűzeten elkunyeráltam tőle. Bőven jó. Ritkán jut be, ade akkor hasznosnak tűnik. Azt néztem, hogy a befagyástól véd, de a jégrobbanás azért fáj. Viszont amíg hízik, addig a terepen tartózkodásnál meg se moccant az élet. Persze lehet magasabb szinten már fájna, de IC nélkül az életgömbben ennél is megindult lefele a lötyi. IC--nél meg se rezdült. Biztos van a védelemre valami nemhivatalos breakpoint. :C

(#66762) Muton
Ha nem sentry build, akkor jobb a marked. Ha sentry... akkor nem biztos. Ahhoz, hogy lerakd látnod kell az ellent. Sentryzésnél nem mindig van ez meg. ;]

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66766) granini válasza Gorneck (#66758) üzenetére


granini
őstag

Detto.. tegnap is, hat ures Act3-as 'keep level 1' tipusu szoban futottunk at tok uresben, aztan a semmibol elokerult egy dupla pack a leghalalosab komboval.. ertem en hogy random, de mostmar kint van a patch egy ideje, lassan kezdhetnenek valamit ezekkel a felhasznaloi visszajelzesekkel.

Pl van jopar olyan palya tipus amit siman ki kene venni a GR palyak kozul.. Dock.. Act5-os Malteres elotti palya megint.. vagy a legostobabb es legbutabb Act5-os palya (tudod a tom kedvence) a sziklas szerteagazos fostalicska szerintem azt mindenki gyuloli.. nincs hely, nincs mob, rossz iranyba mesz elbukod a riftet..

Azt se hiszem el hogy az (elore) legeneralt terkep nagysagatol fuggoen nem lehet beallitani hogy mennyi darab mob legyen rajta es hany darab elit pack spawnlojon..

Jelenleg en megakadtam a DH-val es a monkkal is. Nem fejlodnek. Kesz a gear, kiforrott a skill, talan 1-1 slot van ahova tudnek ugyanabbol az itembol jobbat elkepzelni, de az is ilyen armor helyett vita meg AS helyett CDR tipusu kisebb valtoztatas lenne.. Nagyon max egy trifect tasker de fogjam be mert nekem legalabb valamilyen van..

Viszont mivel nem tudok eljutni GR35-36 fole (es ezalatt nem azt ertem hogy nem tudom idore befejezni hanem azt hogy a labam nemtom ilyenbe betenni..) igy aztan a jelenlegi osszes altalam aktivan hasznalt gemm megakadt 35-38 rank kozott. Egy GR35 utan arra hogy a 38-as enforcerem upggradeljem van kb 8% chance. Nem fogok 15 GR35-os riftet tolni egymas utan csak azert hogy oriasi szerencsvel feltornazzam a szaros gemmet 38-rol 40-re.. mekkora elorelepes.. :U Es mivel nem tudom idore se befejezni sokszor igy nincs eselyem fogni a 34-es kulcsom hogy feltornazzam legalab 1-2 szintet hogy amikor majd azt bukom el akkor a 38-as enforcerre ne 8%-ot ajanljon fel hanem 20%-ot banyek.. :O

Merugye 60% alatt kb nincs ertelme ranyomni, mert kiabrandito hogy a nehezen vegigszenvedett rift utan 3 x upgrade failed lesz, ami nalam pl tipikus.. :(( Es akkor innentol Catch22.. no gem upgrade = no magas rift, ha no magas rift = no gem upgrade. SzevaszTavasz. :(

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66767) DaveNo1 válasza granini (#66766) üzenetére


DaveNo1
veterán

Én tegnap crusaderrel azért buktam gr36-ot mert megkaptam a világ legüresebb griftjeit, a bosst a 7. szinten tudtam megidézni, pedig normális esetben már 2. szinten meg lehet ha van elég mob...tiszta vicc volt el is mentem a kedvem az egésztől. :N

You are not prepared.

(#66768) Muton válasza mikromanus (#66765) üzenetére


Muton
addikt

köszi! akkor lehet, h marad, bár jónak tűnt a 15%-os bónusz sebzés a 30-as körben

érdemes amúgy ks of trials-hoz lecserélni az elites gyűrűket nagyobb damosra? vagy utána nagy cumi lesz?

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#66769) Gorneck válasza Edge (#66763) üzenetére


Gorneck
titán

Azt a kevés zsíros mapet/riftet meg azon, hogy bebasz 2 olyan elitet a bejárathoz, hogy elmenni nem lehet mellette kiteolni meg nincs hova...és kb ennyi is volt...többnyire ezek miatt szopjuk be már egy ideje a magasabb grifteket...illetve, hogy 3-4 fős mobkupacból van mondjuk 5 az egész mapen.

Aki nem fog ki normális griftet/normális boss-val a végén az kb lassan így járt kat...ahhoz meg az embernek nincs ideje, hogy nonstop ezt tolja...bízva abban, hogy végre legyen vmi jó kis eredménye...pedig a gearje/gearjük bőven tudná azt...

Mondjuk leszámítva, hogy 1-1 item továbbra sincs benne a loottáblámba (ami blizz részéről kőkemény szegénységi bizi) ez a pecs igen csak jót tett a játékélménynek. Ha még ezen a dupla pakkos szarságon és a sűrűségen is javítanának egy szavam se lenne.

Gorneck#1239

(#66770) proci985 válasza granini (#66766) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ha gondolod szolj ha online vagy. csapatban szerintem meg olyan 40-43ig fel lehet menni. lehet idore nem leszunk kesz de le lehet tolni jobb partyval (pull monk/permafreeze barb/horrify WD eleg sokat segit, DHk meg addig tudnak utni)

gemekkel hasonlo a problema itt is

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#66771) granini válasza Gorneck (#66769) üzenetére


granini
őstag

Egyebkent igen, most eleg valtozatos a jatek. En pl bountyzom + kulcsozom eleg sokat, hogy legyen gyurum, materialom meg tudjak uberre menni.. az uberezes is poen lett. Ugyan nem kihivas de nekem pont az tetszik benne hogy siman lehozhato olyan mint egy McDrive.. :DDD Es a ketfele rift is jo, a sima rift kb kikapcsol, nem kell odafigyelni, haladok lootolok, a GR meg felporget, adrenalin, (meg total felb*sz persze.. :U ) szoval most ugy van kontent..

Es akkor en meg ugye nem HCzom meg Ladderolok.. meg nem hajtok acsira..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66772) ZeroSoul válasza granini (#66750) üzenetére


ZeroSoul
tag

Bennem is megfogalmazódott már ez a kérdés. Brutál erős leg gyűrűk esnek, szinte tényleg trifecta/dupla+slot az összes, és esélyem sincs hordani. DHn meg unity+soj elite dam miatt, meg amúgy se lenne mit betenni, max egy cindert de azért meg nem vagyok oda akkor inkább egy trif magefist. De monkon például, ahol a cél (még 2 dropp :) ) Songoku+Aughild3+BT3(4) esélytelen hogy bármi beférjen Unity+Rorg on kívül. Ez kicsit szomorú azért. 10 ujjunk van nehogy már csak kettőre férjen gyűrű. Rajtam is van vagy 6 darab. :DD Ennek mondjuk nagyon örültem tegnap, második craftra ezt dobta le.

ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)

(#66773) Prof válasza Gorneck (#66769) üzenetére


Prof
addikt

Ezert van az, hogy Grift olyan mint Kadala.
Akkor van eredmeny ha sok shardot/trial kovet elhasznalsz. A Top emberkek nagy resze gyors t6-okat fut partyban es kapasbol kilep ha rossz a rift es csinal ujat. Sot party-val szereznek magas szintu kovet, fellevelezik a gem-eket es ugy nyomjak :)
37-et vegre 5-odjere megcsinaltam, masnap meg tobb mint 4 percel beljebb voltam mikor meglett. Aztan meg 39-et egy 1 perces jo kis zsakutca visszafutas miatt buktam be.. :W

(#66774) granini válasza proci985 (#66770) üzenetére


granini
őstag

Dö problem iz, hogy nekem a mostani dps-es pullmonkomnak tobb a tafnesze mint anno a nulldps 75% cdr-es monkomnak volt, ugyhogy nemigen latom hogy marad akarhogy is talpon az en monkom pl GR40 felett.. sehogy..

De koszi, lehet hogy 1-1 GR erejeig majd elek a lehetoseggel.. csak tudod azert a mi klanunk se szarral gurit, van jo cold barbar, meg 2-3 M6 DH, meg fire wizz, meg sokszor kozosen toljuk a Hurkakkal vagy Cadiek klanjaval, de GR40-et szerintem mi csak Jutyubon lattunk eddig.. nem rajzolodik ki elottem a halvanyrozsaszin korvonala annak hogy hogy lehetne eljutni odaig..

Amugy arrol sem vagyok meggyozodve hogy a DH-m mostani 3 db rank 35-os gemmje ha rank 40 lenne akkor barmivel is elorebb lennek.. :F

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66775) mikromanus


mikromanus
veterán

Tegnap este a "pogózó" crusa megunta a magányt, azt' meghívott pár egyéb harcost. Hm. Szerintem kinyitott publicra alattomban. Aztán a GR-ből hirtelen már csak riftek nyíltak mert arra hívta/nyitotta. Nem lett volna gond, csak első körben talán egy legend, másodikban 3-4 (eddig jó).. aztán elzárták a csapot. Zsinórban 3 nulla legendary dropos kör. T6-on négyes csapatban. Nó jóvanmár. Húztam is solora inkább. Ott legalább a GR végén majd midig van valami színes.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66776) Edge válasza Gorneck (#66769) üzenetére


Edge
veterán

Nekem csak az a rejtély ebben hogy a sima t6-os rift meg akármilyen pályát dob is be rogyásig van mobbal...

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#66777) LLKobe válasza ZeroSoul (#66772) üzenetére


LLKobe
veterán

Az frankó, grat :K Én pár napja kraftoltam ki ezt, és nem akarja rátenni az elite-ek elleni védelmet :(
Mindezt úgy, hogy már 2,5 milla egy enchant és még egyszer sem tette rá....

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#66778) DaveNo1 válasza Edge (#66776) üzenetére


DaveNo1
veterán

Gondolom direkt lőtte be a Blizzard így, de nem akarok összeesküvés elméletekkel előállni... :D

You are not prepared.

(#66779) khirill válasza ZeroSoul (#66772) üzenetére


khirill
aktív tag

nem feltétlen válasz lesz ez, de a sloton hordott fix tárgyak témához... szerintem jó irányba mozdultak el... a szettek egyidejű viselése + a legendary affixek, de a variálhatóságban kicsit meg van kötve a kezünk... kicsit most meg mintha az lenne a baj, h kevés slot-on tudunk ruhát viselni... jó lenne több gyűrű slot... vagy valami új ruha slot, bár nem jut eszembe semmi érdemleges... (alsógatya, zokni, sál... muhahahaa :D ) de szerintem még 2-3 ruha slot lenne... és olyan szinte lehetne kombózni a dolgokat, h talán tényleg elég változatos karakterek lehetnénk... persze ez csak egy gondolat... (bár emlékezzetek anno szintén csak egy gondolat volt, h "mi lenne ha ha gobbó nyitna egy portált ahol...")

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

(#66780) khirill válasza DaveNo1 (#66778) üzenetére


khirill
aktív tag

sárpacnak vajon mi a meglátása? :DDD

ratabyzou

(#66781) proci985 válasza granini (#66774) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja, CotS/Hurkakkal voltam csapatban, kb lattam mi a helyzet. spec gemekkel es atskillezve dpsre szerintem mehet a 40es ko de ahhoz kell valaki aki lefogja a mobokat mert awareness nelkul a DHt (meg ugy kb mindenkit) 1hitelnek egy ido utan a mobok.

nekem 39esek a kovek, azert az annyi kulonbseg, mint egy kozepes es egy nagyon jo bombadier kozott. 1 szint mindharom kovon 0.9% dps, 4.5% meg azert mar erzodik. fejlodni meg valamit fejlodott a kari, azt nezem hogy sheet 2m elite mar kb megvan, yagival az 2.5m, az egy kozepes kriderrel egy maraduer DHtol nem is rossz (anno ilyen 1.5el kezdtem vele emlekeim szerint 2.1et)

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#66782) ZeroSoul válasza DaveNo1 (#66778) üzenetére


ZeroSoul
tag

Van erről asszem us fórumon egy blue post, hogy a griftek kihívása között a totál RNG is szerepel. (értsd mob density stb). Sztem csak vmit eltoltak és most : " Ááá RNG szándékos, így nagyob kihívás blablabla mosomkezeimet "

ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)

(#66783) mikromanus válasza proci985 (#66781) üzenetére


mikromanus
veterán

Perma smoke screen esetleg? Vagy van ami abba is betalál? Monkon néztem a perma serenityt, csak ott neccesebben tartható a sebezhetetlen állapot. Kétkezes fegyver kiesik, 4 slot craftolt setre, maxos leoric... Nagyon kis tere van a tökéletlenségnek a cdr affixeken. Emellett nem fér be se a songoku, se a stormos set. Sebzés nuku. Supportnak épp jó, de még akkor is ott lenne az, hogy ha van egy kis lag, akkkor máris védtelen marad egy ksi időre. 0,2-0,348 sec talán az az idő, amin belül újra kell aktiválni a serenityt. DH-nak "csak" rcr kell sok és elég jól bent maradhat az árnyékban. Csak a Dh meg nem nagyon fogja meg az ellent tankként, sebzésben meg az a 30-40-sok% rcr elég sok kiesés lehet.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66784) Szancsó válasza Rayner (#66761) üzenetére


Szancsó
aktív tag

Na akkor alakul a gruppen, mert az enyémet is ajkukra vehetik: bő 2 hete futkorászok monkkal, de zöldet sokáig csak akkor látott, ha poison -os elitet fogtam ki. Utána esett a szettekből pár, csak éppen mindegyik másikhoz tartozik: Inna daibo, Sunwuko sisak, Fist of thunder kesztyű, ilyesmi. És azóta se semmi.
(Ez csak azért fura, mert wiz -re pár napon belül meglett a Firebird szett, igaz, abból a source hiányzik és azóta se láttam, wd -nek meglett a full Jade (jó szar rollokkal elsőre) egy fél Helltooth -al és pár Zunimassa elemmel, a dh -nak meg egyenesen aranyeső volt (teljes Marauder, Shadow's Mantle, Natalya és Danetta) - leszámítva azt, hogy a Cindercoat vele is csak mese kategória, szerintem nincs lefejlesztve a játékban, csak képeken létezik :))

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

(#66785) dvd24


dvd24
senior tag

Tényleg egy vicc jelenleg a greater rift verseny, megnéztem egy videot valami amerikai top barbárról, hogy mit csinál másképp mint én, hogy 36-nál magasabb rifteket nyom állandóan. Megoldása a következő: farmoljunk ki mondjuk 100 trial keyt, utána DH-val (vagy több DH-val), csináljunk a keyekből egyből 40+ -os kulcsokat, majd kezdjünk el imádkozni hogy az RNG ránk mosolyog és megkapjuk a ún. "skeleton-rift"-et, a végén Stonesingerrel. :D

(#66786) Gorneck válasza mikromanus (#66783) üzenetére


Gorneck
titán

Be...főleg ha véletlen úgy bombáznak 1hitelődsz..

Oda semmi se fér be...ha nem fogytam volna ki az alapanyagból, már kész lenne a saját kis tankom, egy ideje építgetem, de nem gondoltam, hogy elő kell majd vennem: [link].

Gorneck#1239

(#66787) mikromanus válasza dvd24 (#66785) üzenetére


mikromanus
veterán

Látod ezért farmolok csak gr30 alatt. :Y Ja nem is. csapatban magasabban, soloban meg vagy alá, vagy fölékerül nagyon a key, aztán abból nem lesz rekord döntögetés. Főként, hogy akkor amikor jól lövöm be a keyt, akkor meg jön az üres map, vagy alig valami a végén 2-3 összetorlódó genya kombós elittel. Lehet jobban teljesítenék a békeidőben gyorsítós övvel. csak az meg dam bukó...

(#66786) Gorneck23
Szép, de ez így már bukta. "csak" 93% leoric, a stunos fegyvón meg nincs cdr. Mondjuk tanknak etől lehet tökéletes. Csak perma serenity nem lesz. A DH SS azért jobban működik (könnyebben kihozható). Kisebb a hibalehetőség. SS-bennem sebződsz, így minden olcsó amúgy is (fire esetén pride+cinder)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66788) oxox


oxox
addikt

ilyenem még nem volt, stonefort-os keywarden két kulcsot dobott, a sajátják, és az oásis-ost :)

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#66789) Gorneck válasza mikromanus (#66787) üzenetére


Gorneck
titán

Arra ott van két 50% sebzéscsökkentős cucc...de majd működés közben kiderül mire elég...ennél kevesebb CDR-rel is elmentek már... ;) Majd ha meglesz a kapitány naci majd felöltöztetem...meg ugye ottan van még a gogok is...

Az jó...csak épp a 6os setbónuszt bukod...szóval kihozod, de utána nem sebzel... :D

Gorneck#1239

(#66790) granini válasza mikromanus (#66787) üzenetére


granini
őstag

Igen csak DH-val felesleges ramenni a perma SS-re mert a DH nem tud semmit + range karakter. Halhatatlan support karaktert csak olyanbol erdemes csinalni aki beall kozepre es van valami skillje is amibol profital a csapat. Stunnol, fagyaszt, behuz, ilyesmi. Uh supportnak marad a monk meg a WD, esetleg a barbar..
Lehet fogom a masik monkom aztan leporolom a regi cdr buildem es raallok a perma serenity-re megis. Egy probat meger.. Ha tenyleg egy 1 sec alatti intervallum marad a vegere ami nincs lefedve akkor oda egy dashing + epifani csak eleg lesz. Es akkor csak AS + spirit regen hogy tudjon huzni fagyasztani..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66791) mikromanus válasza granini (#66790) üzenetére


mikromanus
veterán

Semmit? Nyomhatnád orrba-szájba a helyből facerollt a guardianokra és minden támadásod ocsóé meglenne. Simán megéri. :DD Perma farkas buff meg sima ügy. (csak minek).

Monkra lehet nem is kell a "perma". A "nagyon jó" cdr mellett is sokminden belefér. Lehet a DS monk is jó vele. Serenity, becikázol 2-3-at, kicikázol míg van cd a serenityn, aztán vissza. Meg a vakítás és minden más skill is veszett hamar újraaktiválható. Ha meg support, akkor is jó lehetőségek vannak. Serenity-dashing-beránt vakít, elhúz a píbe. Na jó, ez lehet nem ilyen egyszerű azért valójában. :C

edit: 75% cdr mellett már perma epi mehet. 3,75 cd van a vakításon (3 secig vakít). Ugyanennyi a BoH-en, két másodpercenként kapsz 1 chargeot dashingra (ha van set, akkor 3000% dam +900+ célban pl)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66792) Gorneck válasza mikromanus (#66791) üzenetére


Gorneck
titán

Jaja...ez inkább úgy néz ki, hogy...2-3 mimóza dps hero elkezd puffogtatni...te cikázol 1et és vmi 1hitel... :D Jaaaaa...elektrifájos volt az elit? :D Nahh majd a következő cika...jobbab lesz...most jöhet az éledés vagy élesztés...

Gorneck#1239

(#66793) proci985 válasza mikromanus (#66783) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

felesleges, DH altalaban ketszer egy percen belul nem hal, hacsak nem valami kulonosen ronda dolog tortenik (frozen psn thunder shielding lejaratnal pl, vagy az ember nem figyel / tulvallalja magat).

itt inkabb arrol van szo, hogy magas kulcsot szedni full dpsben kell menni, culling / steady / ballistics / custom engineering melle meg nem fer be meg az awareness is. viszont belegondolva oda nem kotelezo a jailer 1hitje miatt a julia, szoval egy dex/chd/chc/socket hellfire amu megoldja a problemat megfelelo passzivval.

magara a riftre viszont a vault jobb, az akkor is segit, ha nem tolonganak a szornyek a riftben

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#66794) DioRobber válasza granini (#66771) üzenetére


DioRobber
tag

Én, ha esne az Eternal uniont használnám-taskerrell és cruzzal hoznám az ijjászos pajtikat az még egy jó kombó lehet és akkor nem kell feltétlen soj.

DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál

(#66795) mikromanus válasza Gorneck (#66792) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem egyhitel, mert serenityben vagy 4 secig. Bemész, kicsit összébbrántod és megpaskolod az ellent és kicikázol mielőtt lejár a serenity. Nem túl hősies, de sebződni nem fogsz. max ha alábecsülöd a kicikázásnyi távot és elérnek valami genyasággal arra az egy másodpercre amire nem lesz abszolút védelmed.. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66796) Edge válasza DaveNo1 (#66778) üzenetére


Edge
veterán

Talán egy mini peccsbe majd feljebb nyomják és akkor feljebb tolódik a teljesíthető GR felső határa. Hát vhogy meg kell oldani a gem uppot mert most 50 körül megáll a tudomány(bár pl. a goldos gem 50-en 100%-os).

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#66797) granini válasza mikromanus (#66795) üzenetére


granini
őstag

Es 2 perc utan kapsz agyf@szt ettol a mozdulatsortol.. notenx.. :(
Nekem a meele karakter nem ez..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#66798) DaveNo1 válasza Edge (#66796) üzenetére


DaveNo1
veterán

Áh, jelenlegi gearrel lehetetlen mondjuk 55 felé jutni, ha csak a mobok sűrűségén változtatnak. Néztem Gabynatorékat Grift 50 és 51-ben, optimális felállásban tolták (1 tank monk, 1 root wd, és 2 fire dh), maxos gear, 40-50 közötti gemek, brutál dps, de így sem sikerült teljesíteniük. Akik az 50-et letolták EU-ban épp hogy belefértek az időbe, és gondolom elég jó riftet kaptak. Ha növelnék a mob sűrűséget akkor is vége a tudománynak pár szinttel feljebb.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#66799) mikromanus válasza granini (#66797) üzenetére


mikromanus
veterán

A kripp féle HC build is jó lehet elég sokáig. A dodge a mezei monsterek támadásanak elég jó részét fogja, sokat lehetsz serenityben, köztes időben ott a többi védőskill (vakítás, mantra, forbidden palace). persze előbb-utóbb ez is elfárad, de elég sokáig elől trollkodhat. julia, vagy hatágú csillag kell azért. Szerintem tanknak inkább a lightning mint az arcane, de ez drop és egyéni megítélés kérdése.

Ittenvana Kripp build ötlete. Azér' jó, metr magyarázat közben olyan jól rapel (bár most lehet ez elmarad, mer' kilóg a teste egy része?)
[Diablo 3] 2+ Billion Toughness Monk Build

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#66800) granini válasza mikromanus (#66799) üzenetére


granini
őstag

Juliam van kozel maxos (sajnos nem socketes) - viszont xkhefirerian amulet (jol irtam..? :DDD ) egy darab nem esett nekem a D3 megvetele ota.. :U de igen, szerintem is az a tankosabb.. a lezerkardot legalabb latos es tudod kerulgetni.. de az electrogecc az olyan hogy ha stunnolod ha fagyasztod.. amig utod addig jon belole, nincs hova bujni..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.