Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32422) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

barbáros kérdés:

kari ilyen

EHP kb elég, dam kevés mp10re. próbáltam tegnap egy LS nélküli de sokkal jobb Skornt, az dobott 14k damot de többet halt a kari. superstition elemental dam ellen kell, talán a weapon mastert lehetne kiszedni. ha 6% LS elég lenne némi LOHhal, amibe nem vagyok biztos.

Ghom mp10et picit gyengébb gearben letolta, viszont elég sokáig elszöszölt vele (olyan 400k körüli valós dpse volt). Ghomon permajetit tudta tartani, viszont egy szem eliten ez általában nem mindig jön össze.

a felszerelés valamennyire budget (a Skorn és az AS/str unity kivételével). Van egy life%/78AR/dam/armor/chd rollos str HF ringem is a tatyómban, ami ugyan -3k dam, de +3k life és az ARt akkor másról le lehetne hagyni.

próbáltam nat gyűrű + csizma párost, nem volt meggyőző az eredmény. másik gatyával 1m fölötti EHP is lehetne, de úgy bukom a movementet. a vért egész okés, IK/Tyrael alternatívákat szerintem veri, bracers szintén sokkal jobb a lacuninál.

alapvetően A2 mp10 keyrunra használom (trap DHval A2 warden nagyon idegesítő, mp10en offscreen kiütni hungering arrowval baromi sokáig tart) és emiatt szeretném megtartani valamennyire budgetnek.

ti merre alakítanátok, mit csinálnátok vele?

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.