Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32951) MrCsiT válasza Bird (#32948) üzenetére


MrCsiT
addikt

Nekem valamivel több játékórával, van 330M FELVETT goldom a rendszer infója szerint. Akkor, mondjuk 300 órával lenne 100M-m kb. ? Na nehogy már abból egy gyengébb mp10 képes karit ne lehessen összerakni, főleg, hogy már craftolni is lehet cuccokat ?! 20 craftból/item , tuti lesz egy használható. Nem feltétlen fullos, de használható.
Ha meg nem fér bele felvenni a rare cuccokat, és beszórni a kovácsnak, akkor minek játszik az illető, érted ? :)

Az igaz, hogy szégyen, milyen szar rollokkal esnek mostanában a legend/set itemek, de a gyengébb cuccok elérhetőek.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#32952) Gorneck válasza Bahama (#32950) üzenetére


Gorneck
titán

Nem kell szennyest teregetni...mert arra sztem senki se kíváncsi, csak annyit mondtam, hogy abból indulok ki akikkel 1000+ órája játszom együtt náluk és nálam mi van akkor sírni tudnék olyan facca a lootunk...és nem csak nekünk, hanem kurva sok embernek.
És azt tegyük hozzá, hogy Gyurinak írod ezt, aki csak játszik...nem farmol. Vagyis belép letolt 1-2-3 küldit és kilép. Ez meg kurvára kevés...
Szal az, hogy meg kell dolgozni érte az erős túlzás...ha mázlid van esik, ha nem nem, de minél később lesz mázlid annál jobban kezded unni a banánt...

Sztem meg kell, mert a közepes cuccoknak semmi ára sincs...persze azokkal lehet menni MPL10-en is, hisz 10Mből gearelhető a legtöbb kari mpl6ig, olyan 100-150-ből sztem mpl10-re is. Persze az megint más kérdés, hogy ennyiből minden lesz az a kari csak nem túl hatékony, csapatba meg egyenesen felejtős. Ezért szoktam jókat mosolyogni a gearelős vidiken...
Szóval ha elfogadható karit akarsz összetákolni mpl10-re, azzal a felfogással, hogy dolgozz meg érte igen nehezen fog összejönni a nagy átlagnak jutó dropból...

Gorneck#1239

(#32953) Drizzt válasza radi8tor (#32937) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Hat, az is. :DD Vettem is egy axe-ot 170M-ert, ami remenyeim szerint legalabb 500-600-at er.

De kozben inkabb bejottem dolgozni, keson szabadulok igy a 8 orabol. :D

I am having fun staying poor.

(#32954) Bahama válasza Gorneck (#32952) üzenetére


Bahama
aktív tag

Azért kívnácsi lennék, hogy saját dropból mennyi goldot/eurot szedtél ki...és most nem AHból esett motyók érdekelnek, hanem amik valóban kiestek.
szennyes teregetés?

Tegyük hozzá hogy nem ismerem Gyurit. Le is írtam többször, hogy nem tudom mióta játszik, és mennyit...

Én csak elmondtam az ÉN véleményem, nem mondtam hogy ez TÉNY. Elismerem lehet hogy szerencsésebb voltam a többieknél, de nekem ez volt a meglátásom, és nem csak magamból, hanem az ismerőseimből is kiindulva.

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#32955) MrCsiT válasza Gorneck (#32952) üzenetére


MrCsiT
addikt

Ha mp0-n le tudja Gyuri27 nyomni inf. Diablót, onnantól minden egyéb tevékenysége, magasabb mp-re vágyás, újrajátszások, MÁR farmolás kategória. Hol ígérte a Blizz, hogy pl. 40 óra játék után 100%, hogy mp10-en fogsz Diót ölni, miközben akár kávézhatsz is mert halhatatlan leszel ?! :DDD

GYURI27: Van btag-ed? Megírod, hogy megnézhessünk??

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#32956) Cadal válasza MrCsiT (#32955) üzenetére


Cadal
őstag

Van battle tagje: [link]

Amúgy pár napja felvettelek egy röpke közös játék után, de ignoráltad. :F Mi volt a baj?

[ Szerkesztve ]

(#32957) Gyuri27 válasza MrCsiT (#32955) üzenetére


Gyuri27
félisten

Már többször írtam (tessék vissza keresni). Privibe is elküldtem.

Bahama: 100m volt a legjobb cuccom (immo chest) idén márciusban. Néhány 30-50 millás cucc és kész.
Ah-ban csiptem meg pár cuccot amin kerestem is. Ennyi a mutatvány.

Napi 1,5-2 órát játszom átlagban. Mára már 90%-ban eltalálom mikor esik set vagy legendary. Ennyit a random elméletről. A legutolsó leállás után (ami elhúzodott) 3 immo belt esett. Kaptam is értük összesen 1 millát. Előtte meg egy évig 1 esett. Random? Francokat.
Babára kraftoltam chestet. Vagy 50 darabot. Az egy dolog, hogy mind szar volt. Viszont sokon ott viritott a cold res. Érdekes. Mert mikor a monknak kraftolok minden van rajta csak cold nincs. Random? Persze.
Tegnapi játék alatt (monkkal) 95%-ban topáz esett. Random? Ó hogyne.

Gorni: ez a baj. mp6 karit 200misiből nem gearelsz mp10-re. Illetve az olyan is mint ahogyan írtad. No ez a bibi.

Amd - Radeon - Ryzen

(#32958) mikromanus válasza MrCsiT (#32951) üzenetére


mikromanus
veterán

Nekem 140 milla körül van most. És ez csak az arany. A vendor és bármilyen AH eladás erre még rájön. Meg lejön belőle a javítás, de ennyi azért meglenne "tisztán" is.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32959) Gothmog válasza granini (#32949) üzenetére


Gothmog
aktív tag

Na akkor én is írok (mindennaposan olvasom a hsz-eket, de hozzászólni ritkán szoktam). :)

Light-os játékos vagyok; valahol 650 és 700 óra között járhatok.

Gyűjtőim van, plusz az Inferno Edition-ös Strategy Guide ott figyel a könyvespolcomon, tehát "megadtam a módját", de a játékban - tárgyvásárlásra vagy arany vásárlására - elvből nem vagyok hajlandó egy vasat sem fizetni.

AH-t addig nem használtam, míg a kedvenc karakteremet (egy monkot) végig nem vezetgettem Inferno Diablo killig.

Azóta AH-zok is, de csak a talált cuccok eladására és valóban használandó cuccok vásárlására. Flippelni, cápázni soha eszembe sem jutott.

A legnagyobb dropom egy 200M-es Zuni gyűrű volt, azon kívül kb. három-négy 10-40M-s cucc esett, plusz sok apróbb holmi (aki a kicsit nem becsüli...).

Ebből következik, hogy chc-s mempora és hasonló finomságokra sosem jutott goldom, mégis élveztem mindig is a játékot, és kedvem lelem a farmolásban a mai napig is. Egyrészt nem érzem azt, hogy nem tudnék hova fejlődni (éppen a múlt héten cseréltem le pl. a régi amulettemet, mert sikerült kraftolnom egy picikét jobbat), másrészt, magát a szörnyöldösést is élvezem. Igaz, ehhez olyan MPL-en megyek, ahol tempósan, "ritmusosan" tudom ezt művelni, abban a napi kb. egy órában, amit rá szoktam szánni mostanában a játékban (Act1-en szoktam futni, Festering Woods, Leoric Manor, majd a városból Weeping Hollow és Fields of Misery). Ez nálam azt jelenti, hogy kizárólagosan MPL6-on játszom. Nem megyek sem e fölé, sem alá. Ez vált be.
Szeretek gyorsan haladni, így a 24% MS mellett még bent van a fleet footed passzív is, és 225k unbuffed sebzésem van. Nekem ehhez az MPL6 jött be a legjobban. Itt az elitekkel sem szórakozom tovább pár másodpercné. És tök élvezetes, ahogy villámsebesen szelem át magam az ellenfeleken.

Egy percig soha nem zavart, hogy MPL10-re gyenge lennék (csak az egyik fegyveremen van LS, így MPL6 fölött már oda kellene figyelnem a szemetebb kombós csapatokra, főleg, ha több is egymás mellé verődik.)
Csak élvezem a játékot :K
Ha pedig megunom, akkor legfeljebb abbahagyom egy-két hónapra (mint tettem már így egyszer), és ha újra megjön a kedvem, akkor a karakterek ugyanúgy várnak.

Ja, és mindig a saját fejem után mentem, nem foglalkoztam vele, hogy mások milyen skillkombókat használtak, így például a combination strike passzívot a mai napig nem tettem be soha, viszont a SSS-ot kb. a kezdetektől mindig is használtam. Lehet (sőt, biztos), hogy nem optimális a skillezésem, de úgy játszom, ahogy élvezetesnek találom. Szerintem erről szólna a lényeg :K

(ha valami kicsit zagyva, elnézést, de munkaidőben nem futja igényes fogalmazásra :DDD )

Endure. In enduring, grow strong.

(#32960) killerjohn válasza MrCsiT (#32955) üzenetére


killerjohn
addikt

Blizzard azt ígérte hogy 2012-ben nem lesz ember aki inferno-n megöli diablót. Amikor átmentünk először infernora, akkor a városba vezető csontik 1, max 2-hiteltek mindenkit.

(#32961) mikromanus válasza killerjohn (#32960) üzenetére


mikromanus
veterán

Jaja. Kevés volt még a drop és a használható item (összmennyiségben is és a droprate is satnya volt), A legendaryk többsége gyenge vag yhasználhatatlan volt, alapból a mostani Mp1-2 vagy feletti a HP és a sebzés, a skillek jó része gyengébben karcolt, volt eliten is enrage + halál után újratöltődő élet. Ja, meg csapatnál nem csak HP buffot, hanem dam buffot is kaptak a szörnyek. Ott még volt értelme a védelemnek, jók voltak a pajzsok.

Amúgy mikor volt meg az első inferno diablo kill? 2 hét után? vagy egy hónap? Nem emlékszek, de elég mosolyogtató volt, hogy mit mondtak és mi lett időben :DD

edit: ja, megvan. Május 15 volt a megjelenés, május 19-kor meg valaki már postolta, hogy wizarddal megvolt a solo inferno dia kill :C

editedit: HC-n meg tán június 19.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32962) Edge válasza killerjohn (#32960) üzenetére


Edge
veterán

Ez még akkor volt amikor az volt a burzsuly akinek 10 millája volt. Mondjuk azóta se találkoztam a játékban olyan kemény résszel amikor először átjutottunk act2be, az hihetetlen volt hogy az addig act1ben simán bucsert leverő karit az első köpködő légy 1 hitelte.

mikro: jahh meg az invulnerable minion, az se volt semmi.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32963) mpierre válasza Gyuri27 (#32957) üzenetére


mpierre
veterán

Lehet mp10-re olcsón karit összerakni, csak nem lesz dps-e. :DDD Mint nekem. Armorom, meg resim van dögivel, ha átöltözöm, de a 130-140k dps igen harmatos. A hatékonyságot, meg hagyjuk. A randomot is hagyjuk, simán egy összeesküvés elmélet is kijönne belőle...

[ Szerkesztve ]

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#32964) tPedro_ válasza Bahama (#32950) üzenetére


tPedro_
őstag

Es ezeket mind te talaltad vagy flippelted?

(#32965) Bahama válasza Gyuri27 (#32957) üzenetére


Bahama
aktív tag

A randomon tényleg nem fogok vitatkozni de pl, minden karakterem inventorijában gyűjtöm a gemeket, és összeségben ugyannyi van belőlük (+-5). Sőt ezt mutatja hogy a stashban is 4 ugyanakkora oszlop van belőlük.

Viszont amit a profilodból látok az az hogy harmad annyi szörnyet öltél mint én, és negyed annyi elitet.
Ez helyes is ha napi 1-2 órát játszol. Viszont ez az én véleményem szerint kevés ahhoz amit te akarsz.
Nem várhatod el hogy ugyanaz a cuccod legyen mint aki 3x-4x többet játszik nálad.

Meg én azt javasolnám hogy 1. körben 1 karakterre koncentrálj! Húzd fel para 100-ra, vagy 80-90-re és azzal már megint előébb vagy. Több hp, több dmg, több mf, több gold. Így még több esélyed lenne jobb dropra.

Tényleg nem akarom megmondani hogy hogyan játszál, és mennyit, viszont sok helyen " be lehet kötni" abba hogy "mit vársz el/mit tettél érte". Ha mondjuk lenne egy para 100 karid, és legalább 50k elit és 1 mill killed, és még mindig szenvednél 1 karival mp 5-6-n akkor megértenélek, de így nem...

tPedro_:találtam

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#32966) schwartz válasza rongyi (#32939) üzenetére


schwartz
addikt

Gyakorlatilag 180K DPS-ed van ami nem 220... :) Resi es armorod gyengus s ez EHP-tol fuggetlenul azt jelenti, hogy nem fogsz plague-ben sokaig tankolni meg 6% LS-el sem. A desecratorrol ne is beszeljek...
Ossz 20 mana regened van nekem 47 + BR passziv + 12 reduction a CoB-hez. Hia kifogysz a manabol kb. meghaltal mig nalam ez nem igen fordul elo. (1 sec es ujra el tudom loni a denevereket vagy barmit) Igy kb 10-15s egy elite pack kiveve ha shielding extra health vagy valami futkoraszos kotsog... :) De akkor sincs tobb mint 20 (felteve, hogy aktivak a buffok)

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#32967) MrCsiT válasza Cadal (#32956) üzenetére


MrCsiT
addikt

Szerintem csak pár percre léphettem be, és goldajánlókkal egyetemben véletlen nyomhattalak el, elnézést. :B
Jelölj újra, kérlek.

Most mobilról nem tudom Gyuri megnézni a karaktereid, de kérdés, melyik a fő, és azt lenne érdemes elemezni picit, már ha érdekel tanács valamelyikkel kapcsolatban ?

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#32968) rongyi válasza schwartz (#32966) üzenetére


rongyi
aktív tag

Az armorom valóban kevés az tény, azt még növelnem kell. A resi is lehetne több, viszont ahhoz, hogy mind a kettőt érdemben tudjam növelni és ne menjen rá a dps-re jócskán zsebbe kell nyúlnom. Eddig azt hittem, hogy a monk drága karakter, nos, nem :D

(#32969) Gyuri27 válasza MrCsiT (#32967) üzenetére


Gyuri27
félisten

Monk, baba első körben.

Bahama: ok. Majd megyek mp1-re és istent játszok. :W

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#32970) Gorneck válasza rongyi (#32968) üzenetére


Gorneck
titán

A monk is drága, ha nem OWE-re építed... :)

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#32971) mikromanus válasza Gorneck (#32970) üzenetére


mikromanus
veterán

MAx ha két egykezessel nyomulsz. Fogpiszkálóhadonászós stílusban picit magasabbak a működőképesség minimumelvárásai. Skornos-harang verzióban annyira nem vészesek az árak, az OwE meg sose hiányzott. Az itemek meg elég rugalmas árazásúak rajta. Ha nem max közeli itemeket pakolsz rá, akkor is elég magas MP-n tud hasítani és még olcsó is. Mp10 körül meg max a sebesség miatt lesz nehezebb. Csak persze ezt szokni kell.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32972) czpitti válasza mikromanus (#32971) üzenetére


czpitti
senior tag

Harang-skorn pusztul mp10-en.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#32973) kkf válasza Bahama (#32950) üzenetére


kkf
aktív tag

+1, én is a régi accommal együtt kb. 800-1000 óránál járhatok, de legjobb saját droppom egy 400 millás Unity volt, meg egy 250-es WKL, ez több mint egy év alatt elég karcsú, viszont rengeteg galraki-t és swordot craftoltam (de vagy 50-et), ami elment 50-100M között.
az új accommal 2B-ért vettem egy echoing furyt, ami elment 150 EUR-ért, aztán ezt megforgattam Kínában :D Ebből lett a barbárom. Meg volt még, hogy egy 300millás gyűrűt eladtam 31-ért, amikor már nem volt rá szükségem, ebből meg majd megveszem a EXP-et. Pályafutásom legnagyobb sikertörténetei :C

"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"

(#32974) rongyi válasza kkf (#32973) üzenetére


rongyi
aktív tag

Így kell ezt csinálni. Mondd kérlek, kocsit is eltudsz adni 200 %-os haszonkulccsal? :D

(#32975) mikromanus válasza czpitti (#32972) üzenetére


mikromanus
veterán

Csak ha *unc!k vagytok :D
Ami fél óra alatt se hasal el és jól öl az működik. EZ megvolt a legutóbbi tesztemnél. Néha meghalhat, de semmivel se nehezebb mint más. Esetleg akkor neccesebb ha nincs benne a Serenity. Ha be van rakva, akkor meg kb sose kell. MOndjuk notebookról a 0,5-0,9 sec csúszásokkal nem vállalnék vele MP10-et, mint egy sleet storm wizarddal. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32976) czpitti válasza mikromanus (#32975) üzenetére


czpitti
senior tag

Nah : ha nem hasal mp10 akkor nem olcso.Ha nem olcso akkor inkabb ket egykezes.Szal vagy olcso es hasal,vagy nem olcso de akkormeg tokmindegy.:)

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#32977) granini válasza rongyi (#32974) üzenetére


granini
őstag

Régi vicc de nem birom ki..
Tudod hogy kell a kákán csomót keresni..? Megveszed olcsón oszt eladod drágán.. :Y :DD

[ Szerkesztve ]

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#32978) Gorneck válasza mikromanus (#32971) üzenetére


Gorneck
titán

Ennek a skornak mi köze? Már megint...

Te HPd a gearednek megfelelően úgy ugrál 1 és 100 közt, hogy sírni tudnék, ha ilyen karival kéne szopni már eretvágtam volna magamon...

Én árakról beszéltem...mikor egy coldos monk 2 gyűrűn összelapától 100 AR-t is...messze messze olcsóbban, mintha ezt AR-vel tenné.
Vagy nézd meg egy AR-s inna vért árát...egy sima resishez képet. Így értem, hogy olcsó...de nézhetsz akár WH beltet is...

Gorneck#1239

(#32979) proci985 válasza Gyuri27 (#32957) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

izé, a <40millás barbim viszi mp10et. abból is a 20mes Skorn volt a nagy tétel, mert kellett az LS némi dammal.

persze nem gyors, de bírja.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#32980) mikromanus válasza czpitti (#32976) üzenetére


mikromanus
veterán

A kicsit zsengébbel is ment MP10, csak azért lassabban. Nincs semmi túlélőképtelenség. Harmad-negyedannyi is lehet egy elfogadható sebességgel játszható darab mintha két egykezessel valami fura buildet akarsz nyomni. Vagy miből jön ki neked egy MP10 képes két egyklezes fegyverrel hadonászó monk? Skornosban a skorn lehet gyengébb is. Sok eltérés nincs. Max 100 dps van a crap és a kegjobb közt. Nem milliárdos tétel semelyik sem. Mondjuk egy 1450-es az már eléggé húzós lehet,d e Mp10-re nem kell ilyen. SoJ is elég olcsó lehet ha nem 30 elit damos. Inna fejes és armorból is összejöhet olcsóbb. Inna gatyából is szerintem kevesebb kell rá. A skornos a resistre kevésbé érzékeny a nagy sebzés miatt. A Vile ward se kiemelt árú. Ha épp nem futja valami irreális árúra akkro se bukod az MP10-et. EGy fegyver = fele ár minimum. Mondhatni a kétfegyveres harcmodor lehet, hogy stabilabb ha eléred a minimumkövetelményt, de az drágább, azalatt meg jó omlós Mp10-en. Skornosban max nem ölsz gyorsan ha szar cuccaid vannak. Halni csak akkro halsz, ha bénázol. Persze erősebb rollokkal kényelmesebb ez is...

(#32978) Gorneck23
Lehet inog, de ha jól méred ki a mennyiséget, akkor le van ejtve. Inog, de nem hal. Ha necces, akkor benyomja a highlander skillt (serenity). Skorn és két egykezes más build. Skornosra több élet kell, de az olcsóbb, mint a sok AS halmozás a fogpiszkáló buildekhez.

(#32979) proci985
Az egymillás is vitte, csak nem annyira gyorsan és néha azért lecsapják ha türelmetlenkedek :D

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32981) defede válasza Edge (#32962) üzenetére


defede
tag

Akkor kezdtek nagyon sokan barbárt (köztük én is) mert irigykedtek hogy ott állnak a tömeg közepén és hajuk szála sem görbül. Igaz hogy a DPS-ük hangyaf...nyi volt és egyedül püföltek egy legyet egy órán át mire bekrepált :D. A stormshield akkor élte fénykorát.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#32982) Gyuri27 válasza proci985 (#32979) üzenetére


Gyuri27
félisten

Na arra kiváncsi vagyok de nagyon! :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#32983) Edge válasza defede (#32981) üzenetére


Edge
veterán

:) wizardom abban az időszakban pajzsos volt :) és kiteoltam vele 1000l, venom hydra stb. :)

Proci985: Búgócsiga? az persze hogy képes vinni mp10-et, a geareddel saccra fél óra lehet egy elite pakk de... izé :) (mikro 1millgeares rare barbja is "vitte" sztem itt nem arről van szó amiről próbálod meggyőzni Gyurit)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32984) proci985 válasza Gyuri27 (#32982) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ilyen.

damja kevés, goblin teszten nem biztos átmenne, de egész stabil. menekülni nagyon nem kell vele.

a DHmhoz képest persze sokkal lassabb, de töredékéből megállt.

Edge: Ghomon teszteltem, olyan 350-400ks valós dpst tud. szóval a fél óra egy elit pack túlzás.

ez ugye attól függően oké/nem oké, hogy kit kérdez az ember:)

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#32985) Edge válasza proci985 (#32984) üzenetére


Edge
veterán

Az a baj ezzel a kijelentéssel hogy viszi mp10-et hogy rohadtul tág fogalom, sztem már itt is ki lett vesézve hogy nagyon nem mindegy kinek mi az a viszi dolog. A goblin teszt j5let volt nem is olyan rég, de az se tökéletes. Tényleg ki kéne már találni egy tesztet :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32986) czpitti válasza Edge (#32985) üzenetére


czpitti
senior tag

Fusjál végig oly gyorsan olve hogy nem lássad a csillagot ha kiesik.Ehune egy teszt :DDD

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#32987) granini válasza mikromanus (#32980) üzenetére


granini
őstag

Ez a 'megy az mp10' kedves baratom olyan szeles skalan mozog, hogy orom nezni. Ertelmezes kerdese.. kinek mi a gyors meg a hatekony, meg van aki 1-et elfekszik es elegedetlen, meg van a keljfeljanos tipus, hatodszor csukja ossze ugyanaz az elit pack de neki mgy az mp10.. :)

Akkor csinaltam egy rovid listat hogy sorrendben szerintem hogyan megy az mp10 :C

1) a Jatekos magabiztosan be tud lepni inferno mp10-re, a szerver beengedi, oda tud futni a stash-hez (de kozben vegig ki van irva hogy inferno(10) - ez nagyon fontos..)
2) a Jatekos magabiztosan tud targyakat pakolni a ladajabol ki/be, mikozben vegig mp10-en van
3) a Jatekos a WP segitsegevel barmelyik palyara tud teleportalni, de erkezeskor lelektanilag nem tudja elviselni hogy nem a varosban van es mp10, ezert a WP-n osszeroskad.. (kovacs 23000 gold..)
4) a Jatekos ruganyos leptekkel elmozdul a WP-rol csak az elso protection shrine-ig jut, arra racsimpaszkodik, felhuzza a labat a mobod meg alulrol probaljak elkapni.. aztan jon egy sima feher szunyog es lekopi.. (kovacs 23000 gold..)
5) a Jatekos jol megy mp10-en, trash mob csak elvetve oli meg (egy az egyben nem cska ha mar 3-an korulveszik). Elit pack elott smoke screen + OwE + pacifism + serenity + shadow power -t egyszerre rantja magara, es majdnem meg is lenne a dolog de hat 17k life az nem sok, szal elfekszik parszor.. (kovacs 38500 gold..)
6) a Jatekos csapatban mar valahogy elevickel mp10-en.. o magat 'tamogato' karakternek nevezni, ami a gyakorlatban 'tamogatni valo'-t jelent.. turelmes baratai lelkesen elesztgetik minden nagyobb elit pack utan.. (kovacs 57900 gold mert nullara leverik rola a durability-t..)
7) a Jatekos egyedul farmol mp10-et.. mar csak a zuzosabb elitek, vagy elitek szerencsetlen kombinacioja fekteti ki.. amikor azonban belep melle meg 1-2 player akkor bizony kezdodnek a gondok.. (kovacs 22000 gold / padlozas)
8) a Jatekos tovabbra is hatekonyan es magabiztosan halad mp10-en mindaddig amig valaki latja/nezi, mert amint egyedul marad spuri vissza a kenyelmes mp5-6-ra.. elvegre most kulcs nem kell csak DE-t farmolunk meg 'teszteltem csak uj skillt..' (igy aztan kovacs 0 gold)
9) a Jatekos eros csapatban mar uber run-t is nyom mp10-en.. neha ugyan eleszteni kell, dehat Maghda kivel nem basz ki.. jameg a King 1 hitel szinte mindig.. (kovacs 40000 gold / uber run)
..
..
10) a Jatekos behiv maga melle harom kis kezdo infernost, hogy jotekonyan egy egy HF ringgel ajandekozza majd meg oket. Eloszor festeringben megszerzi a valorokat, kozben kap egy telefonhivast amikor frozen+jailer-ben all es descrator meg prague van alanyitva, dehat 3 pack tenyleg ritkan jon ossze egyszerre.. mindegy ugyis csak bal gomb.. az uber run gyorsan lemegy, az elso 5 masodpercben mindharom kis vendeg lepadlozik igy magara marad.. SB-t elvinnie sem kell, a boss magatol elmenekul a felso sarokba remelve hogy partnere kifekteti a Jatekost, de nem.. meg Maghda-ek parosa a legizgalmasabb, Magda ugy szorul be a sarokba hogy 6 arcane-t nyit ala.. nagyon csiklandos ahogy forognak.. a Jatekos permahiteli Magdat, minek elengedni, majd elfogynak a mobok meg az immunitas korulotte.. Kovacs 2500 gold, de csak mert kozben BL meccs is ment es azert fel szemmel azt is nezni kell..

En igy gondolom ezt.. :))

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#32988) proci985 válasza Edge (#32985) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

persze.

ghom mp10 lehetne még érdekes, de az meg single target, cserébe amelyik kari nem bírja a gázfelhőt az elég rossz időt tud csak menni. egyedül legyalulni az übereket mp10en meg feleslegesen erős kritéria.

abban teljesen igazad van, hogy a bírja mp10et és a gyorsan halad mp10en két külön kategória:).

granini: az SB menekülést melyik skill/cucc csinálja, nekem is kéne:DDD.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#32989) granini válasza proci985 (#32988) üzenetére


granini
őstag

Van a barbarnak olyan skillje hogy elviszi. Elcsalja :D Na az.. :K

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#32990) mikromanus válasza granini (#32987) üzenetére


mikromanus
veterán

EZ hülyeség ám. Egy dolog az életképesség. Más dolog a sebzés. Az ellen sebzése konstans. Mármint nem függ a résztvevő Hősök (hullajelöltek) számától. Ez nem a 1.0.0 patch.
Innen a csapat és solo játék közt max az a különbség, hogy mennyi idő lenyomni az elitet vagy hófehért. Ha azonos sebzésű tagok runolnak együtt, akkor az idő rövidül, ha oda nem illő tereptárgyak esnek be az adott nehézségre, akkor az idő növekszik.

Nálam az elvárás az, hogy életben marad, fehérrel elég hamar végez (nem 1 hit, de nem is percekig püfölés), az elit megvan stabilan, de esetleg ott már kell helyezkedni, de NEM 1HIT a karakter (azaz ki tud állni a zűrös helyböl és nem robban szét egy gyufa léngjától). A buildek/kasztok életképességét vizsgálom elsősorban. Kb az a cél, hogy adott builddel minnél többet kihozzak a karakterből. Ettől még nem feltétlen MP10-en fogok időm többségében runolni. Belegondolva most épp mindennel MP10 van többségben, de céloktól függően lehet ez Mp3-7 is. DE runra nem fogok Mp10-re menni.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32991) Vismajor01


Vismajor01
addikt

Én meg nem tudom miért hal meg folyton szegény sosom. Van neki 800 allres, 45k life, és folyton megpusztul. Persze cm wizz, szal az akciók közepében van, meg csak ~~400 loh van rajta, deakkoris. Talán a 2300 armor ami túl karcsú :(

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#32992) granini válasza mikromanus (#32990) üzenetére


granini
őstag

Tenyleg te vagy az egyetlen itt aki erre erdemben valaszol..

Mindenki mas remelem csak jot mosolygott.. az volt a cel.. persze hogy hulyeseg.. :U

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#32993) mikromanus válasza Vismajor01 (#32991) üzenetére


mikromanus
veterán

Az. Addig nincs baj amíg meg nem csapnak. Onnan fekvés. Kemény fallen pofonoktól jó tartózkodni :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32994) Ifju válasza granini (#32987) üzenetére


Ifju
aktív tag

:DD
és milyen igaz...

(#32995) killerjohn válasza Vismajor01 (#32991) üzenetére


killerjohn
addikt

link?

nem lenne szabad halnod. mondjuk 400 LoH lepkefing... APOC? crit? as? ezek a fő számok, nem az allres meg a life (persze azok is fontosak)

(#32996) Gorneck válasza killerjohn (#32995) üzenetére


Gorneck
titán

[link]

Gorneck#1239

(#32997) mikromanus válasza Vismajor01 (#32991) üzenetére


mikromanus
veterán

Elhullik, de azért storm armorkodik. Aha. Ok. Akkor tán visszaválthatna energy armorra. Azt akkor jó lecserélni stormra ha nem sérül a kicsi lelke (bár a pinpoint akkor is hasznos lehet ha nem kell extra védelem). Ha a taknya menetet vág a nyakán minden fallen sallertől, akkor kb haszontalan a storm armor.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#32998) Vismajor01 válasza mikromanus (#32997) üzenetére


Vismajor01
addikt

Az energy armorral az AP levonás is jár, azt meg nem szeretem.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#32999) Gyuri27 válasza Vismajor01 (#32998) üzenetére


Gyuri27
félisten

Arra a tal chestre kéne armor és all res nem? Amura is mehetne loh. Ahova lehet pedig life reg.

Amd - Radeon - Ryzen

(#33000) F-ECT$ válasza Vismajor01 (#32998) üzenetére


F-ECT$
titán

Lényegtelen a max AP, a töltés a fontos. Azért halsz, mert kevés a chc-d és az as-es. Az apoc is már határeset, a loh kb elég, de persze 800-1000 között lenne az igazi.

Gyuri27: life reg 1 itemre kell max.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.