Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #31443 üzenetére
"Próbáld ki, vedd fel a DPS-gearedet és irány public, minimum MP8. Mozi is jöhet"
Semmi értelme. Az még megalázóbb. Olyan egyszerű mint a faék. Tökátlag gamerekkel nyomultam (150-200k buffed DPS) és kb annyi veszély se volt mintha Mp5-ön nyomulnék soloban. Az ilyesmi mitől lenne "tanulságos"?
Mondjuk a "DPS gearemben" is van 49k life, meg warcry mellett 550-600 resist és 8k armor. Egy cmww ha van akkor kb az Athenes régi mutatvány is menne (bekötött szemmel).
#31500) Jazz
Majd átolvasom, de amíg eljutottam. CMWW-nél izgalmasabb a jégeső és a meteor is. Sokkal változatosabb (pl az ellen MOZOG néha) + csalás (macro) nélkül se fáradsz bele sose a gombnyomogatásba. A lényeget meg feljebb kifejtettem. nem magában a buildben van a jó-unalmas rész, hanem a változatosságban. Azaz mersz és tudsz-e módosítgatni a skilleken. Van-e rá lehetőséged. Ha az egyik ellaposodik, akkor módosítasz rajta. Ezt a többség hanyagolja mer' van 2 build
edit: mellesleg a Shitsorm (vagy sleet storm?) buildek IMBA és OP jelző mellett még kényelmesek és hatékonyak is gazdaságosabb cuccban is. A hatékony 2 db wizard buildedet ezután a hajadra kenheted. Ennyiből egy archon se ennyire hatékony mint a péklapát fagy- storm wizard[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
"Itt az IT korában egy kicsit megváltoztak a játékról alkotott fogalmak. Pl. a facebook farmwill az egy játék? "
Ez zagyvaság. Virtuális paraszt munka? Vanank ilyen beteg emberek akiknek ez szórakozás? Ki kell csapni őket kis kerti munkára 1-2 napig és máris jobban átlátják milyen szórakoztató is a "hagyományos" kapálás. Legalább kis színt összeszednének... A tamagochi is ugyanilyen idiotizmus volt. Azt se értettem igazán kinek is jó. Tartsanak macskát vagy kutyát, vagy aranyhalat!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
MrCsiT
addikt
válasz Thrawn #31452 üzenetére
lesd meg az én barbim. Viszonylag olcsón öltözött, talán nem is makulátlan (off-fegyómra már mondták, hogy a májti wepön nem király, de ez a fegyver 70M-ért király volt : hasonló sword/axe 2-300M-nál kezdődik, annyim meg nem volt.) ..szóval, talán a cuccokból, talán a skillezésben találsz valami használható ötletet ?
(egyszer, ha lesz időm, valahol nézek majd Ehp-t, mert fogalmam sincs, mennyi, de egész jól elvan inf mp10-en..)
Mikro : " A tamagochi is ugyanilyen idiotizmus volt. Azt se értettem igazán kinek is jó. Tartsanak macskát vagy kutyát, vagy aranyhalat!" - ugyanaz az effekt volt, mint itt : ott sem értetted, másnak miért jó, ha neked az nem jó, és itt sem érted, de "megoldást" - tartson qtyát - már adnál. .. van, ami nem változik.
Azt az apróságot ott elfelejted, hogy a blökit reggel 6-kor is le/el kéne vinni sétálni, a tamagocsit kevésbé. Bár, ha a kényelem nem számít ?![ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
schwartz
addikt
válasz killerjohn #31490 üzenetére
O hagyd mar, HC-on csak annak van lehetosege 500k unbuff archon wizre akinek osszedobjak a geart vagy kemenyen a zsebebe nyul. Akkor milyen kihivasrol beszelsz? Megneztem volna az 1.4-es patch elott. Jah, bocs. akkor meg volt invulnerabil wiz...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #31504 üzenetére
Akkor tartson kaktuszt. Lusta mind a föld, de virtuális kapálás, vagy képzeletbeli háziállat/tamagochi abajgatás belefér? Én pókot tartok. Vagyis együtt lakunk. Ő megeszi a szúnyogokat (remélem) én meg békén hagyom
-
Scholes9
nagyúr
válasz killerjohn #31509 üzenetére
Ő az? Nem gyenge amu, elfogadnám a WD-mnek
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Brada:D
tag
Valakinek van infója hogy mikor jön ki a kiegészítő ha lesz?
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Peace!
⭐ Stella
-
Scholes9
nagyúr
Látom eltűnt pár hsz
Brada: ezt talán csak a Blizzard tudja
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Thrawn
félisten
válasz MrCsiT #31504 üzenetére
Hát, olyan 400 str és 100 vit különbség van a javadra, néztem EHP-t is: 668,346 Diablo Progress szerint. Jó az a Mighty weapon, picit gyengébb a swordomnál de a tiédben legalább van strenght is.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
NEketek megy most a belépés? Persze ilyenkor a "standardtól hibahatáron belül eltérő" ember vagy dolgozik, vagy szabin van és pihen, vagy simán szunyál, de azért megkérdezem. Amúgy meg "ÓMájgád vívilldáj! híriszdö Világvége"
edit: ja, már be sikrült lépni, de már mindegy.
-
Gorneck
legenda
-
Edge
veterán
killerjohn ehpjával semmi gond, nemtudom miért erőlteted. ( még a linkelt top wiznek is kevesebb az ehpja őt is piszkáld egy kicsit sztem )
Tal armoron sok hp mellé választhatsz kevés allrest vagy sok armort akkor már inkább az utóbbi. Egyébként is a chest az egy olyan hely ahol sok hp-t érdemes hozni. A 90 vit az rohadtul kevés lenne.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
granini
őstag
válasz Brada:D #31523 üzenetére
En azert meg talalok kihivast es kiaknazni valo tartalmat a jatekban, szoval en szemely szerint nem banom hogy nem dobjak most azonnal az olembe a kiegeszitot. Jo lesz az majd jovore.. persze nyilvan sokan - akik tobbet es regebb ota jatszottak mint en - mar most unjak, es nem koti le mar oket ugy a jatek.. mindenkinek mashol kovetkezik be ez a pont..
A legfontosabb dolog a kieggel kapcsolatban hogy hozzon uj storyline-t, uj kasztot, uj itemeket vagy regi itemeket felturbozva, es uj scenariokat, eventeket. Egy 'nesztek itt van meg +100 paragon level' nem fokg segiteni. Tartalom kell..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Brada:D
tag
válasz granini #31524 üzenetére
Hat figyel en anno sokat jatszottam vele de amikor mar kotoltad az osszes accot nem tom hanyadjara utana mar unalmas en azert jatszottam vele tobb ideig mert piacosztam de egyebkent csak jatek elmenybol vala megvetelre nem a leg jobb.Nem azt mondom hogy rossz jatek csak ha 15k ert megveszi az enber akkor elvarnam hogy kiegeszito nelkul is toljanak hozza jo kis frissiteseket es az a Blizzardnak is jobb lenne mert nem csappant volna meg ennyire ajatekosok szama
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
oxox
addikt
válasz mikromanus #31492 üzenetére
Mar egy ideje nyomonkovetem a mikro Vs mindenki, es az kulonc gear mennyire szorakoztato vitakat....de ha olyan g.ci szorakoztato neked a jatek, akkor miert vagy fent napi 25orat PH!-n es osztod az okossagokat....jahh, hogy te nem sorozatot nezel a hjajdeizgalmas karaktered mellett hanem, phzol???
en pl hetvegente sosem kommentelek ide...inkabb jatszok...nincs idom meg irogatni
zea uti az ultrat
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
granini
őstag
válasz killerjohn #31526 üzenetére
Ugy legyen.. azert ugye a mostani itemekhez nem nyulnak nagyon..? Marmint elofordulhat hogy a 240K DPS-es DH-m belep a patch utan es kiderul hogy az mostmar csak 180..? Kettefejelnem a monitort abban a pillanatban.. Mondjuk ha belep es 240 helyett 300 akkor nem fogok reklamalni
De ez elvileg ugy lenne stilusos ha csinalnanak item revampot, de ezeket ujra ki kellene farmolni, tehat ami patch utan esik, azon mar az uj szabalyok ervenyesek. Mint anno D2-ben pl a Shako (kiraly zold sapi..) 1.08 alatt valami 240 vitat adott, 1.09 alatt megtalaltad ott mar csak 180-at.. vagy vmi hasonlo.. (aztan mikor erre rajottunk volt nagy downgrade es szetfarmoltujk 1.08-at meg egyszer, mert sokkal jobb rollok voltak..
-
oxox
addikt
válasz granini #31528 üzenetére
volt mar egyszer ilyesmi...akkor a legendek/set itemek erteke kb a nulla fele kozelitett a frissites utan...amit AH-ban talalsz es "legacy" (ha jol emlekszem ez van irva) szerepel a neve mellett zarojelben...nahh azok a regi itemek.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
killerjohn
addikt
válasz granini #31528 üzenetére
a meglévő itemekhez nem fognak hozzányúlni, a DPS-ed, meg minden marad ugyanaz.
DE mivel új, jobb, combosabb cuccok jönnek, ezért a legtöbb meglévő cucc elértéktelenedik (hála az égnek, legalább lesz miért játszani) Olyat már nem fognak még egyszer csinálni, mint a legelején, hogy egyszerűen megfelezik az IAS rollokat -
Zan
aktív tag
válasz granini #31524 üzenetére
Nem csak te vagy ezzel így; én is a megjelenés óta tolom! Eddig csak SC-t, HC-hoz a laggok miatt nem nyúlok egyenlőre. Bár már nagyon érdekel a leírtak alapján, még várok vele! Így is SC-ben még a monkkal 5-6 óránál többet nem játszottam, pedig nagyon érdekel az is! Egyenlőre 3 karakterrel játszom szimultán, úgyhogy elvagyok. Egy valami van, ami már nem olyan, mint a D2-es korszakban, de ez valószínűleg a korosodásom eredménye: nem tudok már max. 2 óránál többet egy huzamban játszani és nem is akarok...! Egyszerűen 2 óra után a sok sz@r item potyogását megunom. Ilyenkor kimegyek AH-ba, rábidelek valami jó vételnek tűnő cuccra, aztán legközelebbi belépésre kiderül megvan-e, vagy sem. Kb. ez nálam most a játék! Néha kipróbálom Mikro elvetemült buildjeit (azt hiszem a legutóbbi volt az, ami annyira megtetszett, hogy meg geart is vettem hozzá)! De nekem most ennyi bőven elég a kikapcsolódáshoz; hátha még majd jön a loot 2.0, meg majd valamikor a kieg..!
Minél jobb, annál jobb!
-
granini
őstag
Detto, tolom 2-3 orat, aztan pihenes keppen pasztazom kicsit AH-t, meg bearazgatom az addig talalt droppokat ahol is kiderul hogy az elmult 2 ora osszes cucca egyutt er 12500 goldot Vagy egyik masik er 1-2 milliot de az meg mar van annyira jo hogy odaadjam ingyen valamelyik friend-nek a listan..
Nem tudjak ugy megoldani, hogy a mostani cuccok ne veszitsek el teljesen az ertekuket..? Hat mar tenyleg csak a gem az egyetlen amiben erdemes tartani a penzt???
Azert en nem keveset koltottem cuccra, spec a DH-mat ha fullra kiarusitanam osszejonne 1-1.5B, szomoruan fogok pislogni mikor patch utan kiderul hogy a szep uj itemek miatt a komplett gear-em nem er egy vasat se.. mondjuk nem azert van hogy eladjam, hanem hogy elvezetesen tudjak haladni es jatszani, dehat akkor is..
Persze mindig az uj 7-es BMW miatt leesik a regi 7-es BMW ara. Ezert is rohangal mindenki ma regi 7-essel
-
Bahama
aktív tag
válasz granini #31532 üzenetére
Azért van olyan legacy aminek "jót" tett az új cucc.
Pl a legacy Natalya set elég durva áron mozog, mivel hazavágták a set bonust...
(Én is "érlelek" pár darabot belőle)Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
mikromanus
veterán
Azért érzed, hogy a floodwar nagyja (nem csak nálam, de másnál is) 9:00 és 17:00 közt lemegy kb. Valami oka biztos van, hogy nem estefele megy a szócséplés hétköznap. No, tudsz tippelni?
Hétvégente meg nem ír senki. Vagy alig. Más is így van vele. Sör, vagy a diablo (vagy mindkettő), de a fórum alapjáraton kotyog.edit: nem a zela üti az ultrát. Az csak feltartja. Metró vs kisegér és a metró megáll.
(#31528) granini
Elvileg az item 2.0 patch nem visszamenőleges. A már meglévő itemeket nem érinti. Mondtak olyat is, hogy a +min-max jellemzők a fegyveren úggy fognak viselkedni, mint az elemi sebzések (nem adódnak az alaphoz az x% elemi sebzés jellegű számításoknál). Ez alapján az igazán durva közelharci hentes eszközök szarabbak lesznek patch után. Hacsak nem ellensúlyozzák ezt valamivel.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #31535 üzenetére
Hétköznap 5:30-18:00 meló, este sör mellett játék...míg el nem érkezik az a pont, hogy konkrétan nem látok...
Hétvégén meg ugye ki köll menni a frisslevegőre...meg intézni a sok szarságot, amit hétköznap nem tudott az ember...Szal ha nem is mindig, de azé hétvégén pihennek a karijaim...
Gorneck#1239
-
quex
tag
Ha annyira hatékony vagy, hogy MP10-en darálsz úgy, hogy a belépett másik 3 karakter nem csinál semmit, akkor vagy HC-zni mész, vagy felhúzod a sokadik 100-as karaktered, vagy hülye build-okat gyártasz, vagy félretolod az egészet.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
F-ECT$
titán
válasz granini #31533 üzenetére
aztan pihenes keppen pasztazom kicsit AH-t
Akkor ne sírj, hogy keveset ér a cucc, ami esik, hanem figyeld az olcsón berakott cuccokat, vedd meg, és tedd ki drágábban. Én pl mostanában OH-kat néztem, és ami szóba jöhetett, az kb 300m-nál kezdődött. Amikor Ah-ztam, akkor mindig ránéztem az OH-ra is, és találtam egy majdnem jót 245m-ért (1d11h - tehát nem csaptak le rá azonnal a botok.) Megvettem, majd pár nap múlva 400m-ért sikerült túladni rajta.
Egyébként a régi cuccaidat is érdmes nézegetni, és folyamatosan picit jobbra cserélni, de úgy, hogy ne vesztíts rajta goldot. Ehhez persze többször is be kell nézni az AH-ba, de hosszú távon jobban megéri, mint a dropra várni. Nem minden cuccból lehet jóárasítottat kifogni, de ha az ember nem ész nélkül BO-val akar mindent megvenni, akkor néhány hét/hónap használat után is bukó nélkül lehet eladni a cuccokat.
Dive ever, work never.
-
MrCsiT
addikt
"egyenlőre". Egyszer valaki szemléletesen elmondta, hogy egyeNlőre a baltás gyilkos szeletel fel
A szó, amit kerestél, az "egyelőre"
más: vicces, hogy előbb -utóbb kb. mindenki megunja Mikroman "én gyengébben tolom, vazeee.." stílusát
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Pompi
MODERÁTOR
A gond az, hogy sose tudod előre mennyiért fogod megvenni. Napi átlag áron veszed, annyit látsz, hogy mennyi volt az utolsó nap, illetve az utolsó 10 trade átlaga. Amikor ezeket a 62 goldos pakkokat dobta, akkor éppen 1500 körül volt az utolsó 10 trade átalaga. 4 x 100-at sikerült ennyiért kivenni, aztán elindult felfele, 400, 700, 800 goldra - ami persze még mindig jóval az átlagár alatt volt.
Szóval lutri, sikerült már pl. 700-800 goldért emeraldot kivenni amikor 3000 volt a napi ár, de ekkora különbség, mint ez a 62 goldos ruby még nem volt.Gondolom van aki direkt erre utazik, betesz egy adagot olcsón, ráharapnak és utánna meg beteszi a drágábbat. Talán Mikro volt aki szórakozott ilyesmivel ha jól emlékszem, direkt betett a "dealerek" ára alá meg ilyesmi
Feel Good Inc.
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #31543 üzenetére
Ahhoz képest igen kedvelt téma. Ha nem unnátok ennyire már rég túl is lehetnénk ezen a témán: Ez aztán a paradoxon.
A "gyengébben" meg marhaság. A patchek és a tapasztalat sok esetben mást mutat. Némelyik build legalább olyan jól megállja a helyét mindenütt, mint a ti "optimális" buildetek. Ebből pár megtapad, a többi ellen meg itt kapálóztok mintha kényszerítenének titeket.
Ami már eléggé elterjedt:
- WD - firebat -ra építő buildek (utóbbi patch óta)
- WD - kutyarobbantó build
- Monk - Harang build, vagy korábbi buildek kiegészítése "Quasimodo kedvencével"
MP 10-en és csapatban az Archon módosítás óta az archon build sem kizárólag solo buildAmi kevésbé elterjedt, vagy nagyon kapálóztok ellene
- sleet storm build variánsok (Wizard)
- Rapidfire build (DH)Van még pár erős sebzést leadó skill, amire esetleg lehet építeni, viszont a felszerelésben elég erős az igénye MP10-nél és esetenként nem olyan gyors. Ezek meg kb nincsenek kitesztelve. Akár lehetne is belőle normális, hatékony és szórakoztató build, csak nagyon kevesen foglalkoznak vele (például Black Ice, meteor, arcane torrent a wizardnál, lasing tail kick a monknál)
Szóval lehet divat mikro álláspontját fikázni, de jóval több a választási lehetőség van minden költségvetés mellett mint amit megpróbáltok letuszkolni minden újonc és casual gamer torkán.
-
Rossi
addikt
Jazz #31501: Köszi. Lehetne jobb, de ez fért bele a keretbe most.
Gorneck23 #31505: Én már csak ilyen hülye vagyok.
Csak solo, ratyi build...
Egyébként mit cserélnél le?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #31546 üzenetére
rapidfiret topikban van aki über mp10re használ. próbáltam én is, de néha szoktam mozogni, ha kell, dpsben meg a trap buildnél nem jobb.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
granini
őstag
válasz mikromanus #31546 üzenetére
Nekem ket hibrid karakterem van es imadom oket. FoT-os SW-s 2x1H-s harangos Monk valamint Gloomos spike trap-es rapid fire-s DH.. Ezt kapd ki.. En vagyok a hibrid karaktergyartas uttoroje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest