Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azzal sajnos nem tudok szolgálni, de érdemes neten kutakodni. Én az enyémet 3-ból ollóztam össze, valamint a codie-s srácok is leközölték az ő személyes beállításaikat fórumon. Nagyon érdekes volt például, hogy ajánlott a féknél 2% deadzonet megadni, mert aki a fékpedálon "pihenteti" a lábát az esetleg ezt érzékelheti és nem megy padlógázon. Így visszagondolva nem is olyan hülyeség ez. A logitech profileres 107%-ról is olvastam anno valami hasznosat, de komolyan csak ez ragadt meg bennem 107%. Lehet valamikor rákeresek, hogy ez miért is jó
De ugy néz ki van benne egy kis varázslat 
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Pepi (

) barátommal akkortájt kezdtünk el játszani s Griddel,mikor Ti már javában nyomtátok
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Emlékszem Rád, az volt hőskor

Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ugy néz ki van benne egy kis varázslat