Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#89044) Habugi válasza Gyuri27 (#89040) üzenetére


Habugi
addikt

KékÖrdög & Gyuri:

Nem akarok nagyon belemélyedni a témába több okból sem de a probléma totál oldalfüggetlen, kín keservesen lehet összefüggéseket kreálni de a rendszerváltás óta kirajzolódó összkép keresztülhúzza majd az egészet, kvázi semmi értelme.

Nincs választék, marha rég nincs, ide gyökérkezelés kéne, szó szerint is.. :D , más nem segít. A magyar ember természetét inkább nem is boncolgatnám, nincs a világon még egy olyan 10M-es embertömeg amit annyira könnyű megosztani mint minket, hülyíteni, egymás ellen fordítani, fanatizálni, ragozhatnám..

Komplett garnitúra csere kéne, kövi választást megjátszani olyannak hogy egymás után 12x érvénytelen legyen mert az emberek 5%-a ment el (bár lassan annyi alkotmány módosítás lesz hogy ez az 5% is elég lesz.. :DDD ), majd beültetni a székekbe a zöldségest, a kőművest, vízszerelőt, tűzoltót.. stb.
Idő lesz mire beletanulnak de lopni és hazudni nem fognak vagy legalábbis töredék mértékben.., egy ideig.., mert mint mondtam, mi ilyenek vagyunk, nem azért mert én mondom vagy mert nekem ez a véleményem, hanem azért mert mindig is ilyenek voltunk. :(((

Amikor már nagyon elfajzanak/elfekélyesednek akkor előröl kezdeni az egészet, ciklus vége ciklus eleje..

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.